Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']ach Magdo Montano W. jak sezon jak wycieczka motorowa no jak kochaniutka jak :D

a tobie znowu o co chodzi? :angryy:
że w końcu wybrałam się na przejażdżkę moją czerwoną strzałą i gdy dojechałam do ciebie (dlaczego wszystkie drogi prowadza pod jeden adres? :diabloti: ) to lunęło?
I lało?
I lało?
Czy o tych dwóch przepięknych meneli, którzy podziwiali mnie i mój motocykl? :evil_lol::evil_lol:
Czy o to może, że KAŻDY weekend (o czym ci już wspomniałam) będzie deszczowy, bo ja wtedy jeżdżę?

Jak było, jak było...
Cudownie :angryy:
Woda w koleinach idealna do jazdy
Woda spod kół innych aut zalewająca mnie strumienie idealna
Widocznośc przy braku wycieraczek na szybce kasu idealna
Ciężkie same z siebie ubrania motocyklowe, po namoknięciu wodą ważące jakieś 3 tony, idealne.

Posted

[quote name='Maga100']a tobie znowu o co chodzi? :angryy:
że w końcu wybrałam się na przejażdżkę moją czerwoną strzałą i gdy dojechałam do ciebie (dlaczego wszystkie drogi prowadza pod jeden adres? :diabloti: ) to lunęło?
I lało?
I lało?
Czy o tych dwóch przepięknych meneli, którzy podziwiali mnie i mój motocykl? :evil_lol::evil_lol:
Czy o to może, że KAŻDY weekend (o czym ci już wspomniałam) będzie deszczowy, bo ja wtedy jeżdżę?

Jak było, jak było...
Cudownie :angryy:
Woda w koleinach idealna do jazdy
Woda spod kół innych aut zalewająca mnie strumienie idealna
Widocznośc przy braku wycieraczek na szybce kasu idealna
Ciężkie same z siebie ubrania motocyklowe, po namoknięciu wodą ważące jakieś 3 tony, idealne.

[FONT=Arial]
no to sądząc po opisie byłaś zadowolona :multi::multi::multi:

Tedeusz Klockowy the best :cool2:
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/10038.jpg
[/FONT]

Posted

jak się ma mój syn ktorego nie widziałam ja nie wiem z trzy tygodnie :D
Czemu jest bez kasku
czy klocek został zdezynfekowany
czy kiedys go uczeszesz przyliżesz ja nie wiem taki młody i panczur hahaha

Posted

[quote name='malawaszka']HA HA HA :roflt:

dużo chichoczesz ostatnimi czasy :diabloti:

[quote name='dbsst']jak się ma mój syn ktorego nie widziałam ja nie wiem z trzy tygodnie :D
Czemu jest bez kasku
czy klocek został zdezynfekowany
czy kiedys go uczeszesz przyliżesz ja nie wiem taki młody i panczur hahaha

1. na szczęście jeszcze długo nie bedziemy się widzieć :evil_lol:
2. OCZYWIŚCIE :diabloti:
3. napluję i uklepię

Tadeusz podtrzymywany przez wuja

Tadeusz znudzony

Tadeusz obdęty

Tadeusz zdziwiony

Tadeusz bezpieczny

Posted

wiesz co wuj chyba mało się wczuł w to podtrzymywanie czy nie czy mi się wydaje hahahahhahaha
Witaj Magdo ktorej nie wiedzieć czemu nie widzę

Posted

[quote name='dbsst']co tam u Tadeusza dawno go nie widziałam.............................................................................

z tobą jednak jest coś nie tak :shake:
Na szczęście jutro TEŻ go nie zobaczysz :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']z tobą jednak jest coś nie tak :shake:
Na szczęście jutro TEŻ go nie zobaczysz :diabloti:

Tadeuszu matka twa nam mur stawia

Posted

[quote name='Olcia']hahaha to się nazywa utrudnianie kontaktów i grozi grzywną do 1000zł:):):)

proszę jak ty już obeznana ;)

Mam nadzieję że będą foty mojej jedynej słusznej teściowej :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Niech mi któraś jeszcze napisze , że Tadeusz jest niegrzeczny :mad: :diabloti:

ja znam tylko jedną co w koło macieju to pisze :diabloti:
ja uważam ja matka druja MATKA WAŻNA DRUGA że Tadeusz jest w dechę :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Niech mi któraś jeszcze napisze , że Tadeusz jest niegrzeczny :mad: :diabloti:

wredota :angryy:

[quote name='anetta']
Maga z Debestką, dziewczyny! Sniłyście mi się dzisiaj :crazyeye::crazyeye: :diabloti: Nie wiem po co, jak i dlaczego, po prostu byłyście. BYłyście dla sobie taaakie miłe, nie to co tutaj :diabloti:
HHAHHA

że ja miła, to się zgadza, ale ta druga to na pewnoe nie była ONA, ona nawet w cudzych snach nie bywa miła :shake:

[quote name='dbsst']ja znam tylko jedną co w koło macieju to pisze :diabloti:
ja uważam ja matka druja MATKA WAŻNA DRUGA że Tadeusz jest w dechę :loveu:

wiem, że tak uważasz i dlatego ostatnio chcesz go widywać CODZIENNIE :shake: Przyznam, że bywam już niekiedy umęczona twoją osobą :diabloti:

Tadeusz coś brał chyba :shake: Dzisiaj poszedł spać o 23.00, owszem nowego czasu, ale to i tak 22.00 byłaby.
On chce maszerować, chodzić, maszerować. Chyba sobie kupię w TV mango taki specjalny gorset na kręgosłup, bo czuję, ze go tracę. To jakiś koszmar ze snów :shake: On tylko siedzi i patrzy i jak znajdę się w zasiegu wzroku (czyli ciagle prawie) wyciaga ręce i rzuca się na mnie z okrzykiem, wbija pazury, kurczowo łapie za skórę i staje i będziemy maszerować. Tzn. on maszeruje, a ja zgięta w pałąk drępczę jak gejsza. natura źle to jakoś wymyśliła :placz:

Posted

ohohoho...widzę, że Tadeusz na dobre rozpoczął sezon :cool3: gorzej miała mamusia :errrr:

Vectra napisał(a):
Niech mi któraś jeszcze napisze , że Tadeusz jest niegrzeczny :mad: :diabloti:

haha...Tadeusz pewnie jest grzeczny tak samo jak mój Gerard :evil_lol: czyli 1 - jak przychodzą goście (mój idzie wcześniej spać i śpi i śpi i śpi...ewentualnie obudzi się na pieluchę i karmienie i znowu śpi i śpi...) 2 - gdy jesteśmy w gościnie (też zasypia i śpi i śpi....ale tak działa na niego jazda samochodem :evil_lol:) ...a co się dzieje w zaciszu domowym to już inna historia :roll: