Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA no i co , masz 8) :wink: Przeca w robocie do 17,00 siedzę :evil: Aleeeeeee... wiem, że byly 2 sztuki (tylko :o ) i mój TZ kazał zostawić "na nazwisko" 8) Mam nadzieję, ze zostawią :-?MUSZĄ , bo inaczej :evilbat: / ich nie TZta :wink: / Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 o rany, tylko 2 sztuki? :o no to rzeczywiście się rzuli, bo jeszcze w niedzielę był cały tłum :-? Pika zaciskam kciuki i usta (co by nie zapeszyć 8) ) :angel: :angel: :angel: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Maga100']o rany, tylko 2 sztuki? :o no to rzeczywiście się rzuli, bo jeszcze w niedzielę był cały tłum :-? Pika zaciskam kciuki i usta (co by nie zapeszyć 8) ) :angel: :angel: :angel: Hahaha :roflt: :roflt: :roflt: Nikt nie wie, o co chodzi :lol: :lol: :lol: PIKA - :kciuki: Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']o rany, tylko 2 sztuki? :o no to rzeczywiście się rzuli, bo jeszcze w niedzielę był cały tłum :-? Pika zaciskam kciuki i usta (co by nie zapeszyć 8) ) :angel: :angel: :angel: Hahaha :roflt: :roflt: :roflt: Nikt nie wie, o co chodzi :lol: :lol: :lol: PIKA - :kciuki:NO NIKT NIE WIE ale WY WIEMY :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] NO NIKT NIE WIE ale WY WIEMY :wink: :lol: :lol: :lol: jacy MY? (WY?) :o Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] NO NIKT NIE WIE ale WY WIEMY :wink: :lol: :lol: :lol: jacy MY? (WY?) :o :oops: literka mi się odwróciła :oops: :lol: :lol: :lol: MY czyli .....MY :wink: Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Dzisiejsza zabawa z goldenką.... 8) Leon jasny, goldenka jasna, liście jasne... troszke się pozlewały :-? Quote
daga10011 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no prosze ile Leon ma kolezanek :D ...co rusz z inna panienka szaleje :lol: Quote
Koma Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Maga100'] Ale się obściskują :lol: Moja Komka podobnie się bawi ;) śliczne fotki :angel: Quote
dbsst Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no nie moge jaki zawiniaty faflowaty waflowaty :D Quote
Ka-ka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no wiesz...zaczynam sie martwić o chłopaka...o jakis strasznie niestały w uczuciach...tu jedna panienka, tam druga....Szpila będzie zazdrosna (chociaz ona sama tak skacze z kwiatka na kwiatek :lol: ) Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 :o Leon się udziela towarzysko :wink: Maga czyżby znów ci się zlewało 8) :lol: Quote
Alka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Koma'][quote name='Maga100'] Ale się obściskują :lol: Moja Komka podobnie się bawi ;) śliczne fotki :angel: nooo, z Leonka niezły amant , nabrał nieco smiałości do dziewczyn po wczorajszej zabawie ze Szpilunią :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Maga, ale masz faaaaaajnie, możesz wreszcie cykać do upojenia i Pika pewnie niedługo też, a ja nie wiem ile mam jeszcze czekać :evilbat: Quote
mrowka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 ohh ale ze mnie przystojniaak!! ohh :iloveyou: Quote
Lucy* Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Nooooo... powalający :loveu: :loveu: :loveu: :eek2: :eek2: Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Dziekujemy wszystkim :oops: 8) Leon jak mnie widzi z aparatem w ręku, to wzdycha zrezygnowany :lol: Ale dzisiaj przegiął :evil: Gdy się bawił z ta goldenką, to podbiegł bokserek, a Leon zamienił się w lwa, ryknął, najeżył i chciał się rzucić :evil: Pierwszy raz odwalił mi taki numer, dobrze, ze zareagował na komendę do mnie :-? Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Maga100 napisał(a):Dziekujemy wszystkim :oops: 8) Leon jak mnie widzi z aparatem w ręku, to wzdycha zrezygnowany :lol: Ale dzisiaj przegiął :evil: Gdy się bawił z ta goldenką, to podbiegł bokserek, a Leon zamienił się w lwa, ryknął, najeżył i chciał się rzucić :evil: Pierwszy raz odwalił mi taki numer, dobrze, ze zareagował na komendę do mnie :-?no dorosły samiec :-? wyczuł konkurenta :-? Quote
PIKA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no jasne, a co sie bedzie taką laską z innym dzieliś :lol: Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no dorosły samiec :-? wyczuł konkurenta :-? pewnie tak, bo niewykluczone, ze goldence zbliżała się cieczka :-? no ale mój Leonek? :o 8) a teraz.... Mnie tu wcale nie ma na tym łóżku.... to nie ja.... no dobra, może to i ja, ale tylko tak troszeczkę... przecież zajmuję tak malutko miejsca, więc... dobranoc Quote
Lucy* Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No nie :D :lol: :lol: i Ty sypiasz z takim gościem :wink: 8) :lol: Co za rozwiązłość w tym internecie 8) A tak wogóle to Leon jest śliczny ... zniewalające ma oczęta...(zwłaszcza na tym łożu :wink:) można się zadłużyć... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
daga10011 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 nie no-jego wcale nie ma tym lozu :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No na 100% nie ma :lol: No tak nie ma go na łożku to jak on samczy samiec ma sie panną dzielić :wink: Powinnaś być dumna z syna :wink: dojrzewa :) Quote
Recommended Posts