Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
ależ ja nie pamiętam, ale inni niestety tak. Co mam zrobić z innymi? :niewiem:

alez ja będę cudną teściową :grins:

Tak tak cudna teściowa to gatunek na szczęście bez przyszłości . One są najgorsze ititi-majonez z miodem. Wszystko spieprzą ,na czymkolwiek oko ich spocznie To jest antywzór ,pamiętaj :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]dopiero nadrobiłam.....

czy Tadzio ma tego samego gluta co Domi??? ino D. ma póki co tą mniejszą odmianę.... miniaturkę.... :roll: GLUTOM mówimy stanowcze NIE!
zdrówka ;)

dupencje widze wyrywa ostro... :evil_lol::evil_lol:
zaaabawni są ... za 12 lat już nie bedzie haha jak zastaniesz ich na/w łóżku :evil_lol::evil_lol::diabloti:

[/FONT]

Posted

1. Wszystkiego najlepszego kochana moja jedyna najcudowniejsza, najmądrzejsza swiatło moje w tunelu niewiedzy :D
2. Czy ja kiedys bedę mogła Jaśka w taki śnieg ha ha - w przyszłym roku łagodna zima - szukam sanek ktore będzie ciągał TZ z synem moim pierwszym
3. czemu Tadeusz patrzy koleżance na DOMEK hahahahahhahaha

Posted

gniazdka niezabezpieczone.... :shake::shake: dziecko na ziemi w sierści psa .... :shake::shake: a łazienka większa od mojego pokoju ..... :shake::shake: ciężki żywot Pana Tadeusza .....:shake::shake:

a Hawaje wymiatają... luz total :evil_lol::evil_lol: ino czemu to dziecko tak na CZARNO :shake::shake: i nie w śpiochach ??? ;)

Posted

[quote name='clockwork']gniazdka niezabezpieczone.... :shake::shake: dziecko na ziemi w sierści psa .... :shake::shake: ciężki żywot Pana Tadeusza .....:shake::shake:

total :evil_lol::evil_lol: ino czemu to dziecko tak na CZARNO :shake::shake: i nie w śpiochach ??? ;)

nic dodać nic ująć amen:):)

Posted

[quote name='dbsst']hahahhaha bowskie Hawaje macie mogę wpaść na opalanko ;)

PKSem? :diabloti:

[quote name='Vectra']patrzy TZ w oczy , trzymając go za rękę :diabloti:

dokładnie tak, Vectruniu, identycznie jak u ciebie, przemiła atmosfera w niedzielny, walentynkowy wieczór :diabloti:

[quote name='anetta']Wszystkeigo najlepszego Magdaleno :new-bday::drinking::drinking:

Młódka pięknie dziękuje

[quote name='clockwork']gniazdka niezabezpieczone.... :shake::shake: dziecko na ziemi w sierści psa .... :shake::shake: a łazienka większa od mojego pokoju ..... :shake::shake: ciężki żywot Pana Tadeusza .....:shake::shake:

a Hawaje wymiatają... luz total :evil_lol::evil_lol: ino czemu to dziecko tak na CZARNO :shake::shake: i nie w śpiochach ??? ;)

Buhaha, zatanwiałam się kto zauwazy niezabezpieczone kontakty i nie zawiodłaś mnie Matko Magdaleno! :loveu:

A śpioszki... a śliczne, żółciótkie śpiszki dostałam od szwagierki i.... właśnie wystawiłam na Allegro :evil_lol:

Basza i jego brudny, pełen zarazków pies

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/k5.jpg

a pod dywanem syf :diabloti:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/k11.jpg