Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
a tak apropo zabierania psa wszędzie u mojej siostry w Holandii psy można wprowadzić wszędzie do każdego sklepu, są wielkie zamknięte tereny dla psów przy samej plaży i widok którego nigdy nie zapomne na plaży ok. 20 ruskich z długimi ogonami biegających i bawiących się razem widok bezcenny, kiedy my się doczekamy takich warunków a nie wszędzie zakazy

ja bym w tym zacofanym kraju na to nie liczyła ....u nas w galerii Focus , sklep ZOOlogiczny jest na ostatnim piętrze i oczywiście ZAKAZ wstępu z psami .....zajebioza po prostu ... a do ZOOafryka jak wlazłam z Ozzym to mi baba uwage zwróciła że to sklep ...na szczęście expedientka dodała ze zoologiczny i pieski mogą wejść ...mina mohera bezcenna :diabloti:

ja do siory z psem nie mogę i siora do mnie z tego powodu nie przyjeżdża więc widujemy się 4 razy w roku max jak spotykamy się u mamy ...z tym że ja perfidnie wprowadzam tam Ozzulka :grins:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
a tak apropo zabierania psa wszędzie u mojej siostry w Holandii psy można wprowadzić wszędzie do każdego sklepu, są wielkie zamknięte tereny dla psów przy samej plaży i widok którego nigdy nie zapomne na plaży ok. 20 ruskich z długimi ogonami biegających i bawiących się razem widok bezcenny, kiedy my się doczekamy takich warunków a nie wszędzie zakazy

kiedy my się doczekamy 20 ruskich :cry:

Posted

[quote name='malawaszka']o tak tak!!!! Magdo opowiedz o swoim zyciu towarzyszkim :modla: moje zycie towarzyskie umiera - znajomi (kiedyś myślałam, że przyjaciele :roll: ) zapomnieli chyba o mnie odkąd się wyprowadziłam...

haha.
Nie, u mnie wyprowadzka wręcz poprawiła kontakty, wszyscy chętnie przyjeżdżali latem na grilla, a zimą ogrzać się przy kominku, tym bardziej, ze jest gdzie zanocować.
Ale ciąża... :roll: No cóż, to jak trąd :diabloti:
Bo po co do nas przyjeżdżać, skoro ja nie piję i nie palę? A jeszcze dostane jakiegoś ataku hormonów ciążowych i zepsuję atmosferę? :diabloti:
No teraz już ciąży nie ma, ale jest dziecko :diabloti: Napić się można, ale zapalić w domu już nie, ponadto gospodarze nie posiedzą do rana, bo przecież dziecko rano wstaje, więc nie ma odsypiania do południa :shake:
Ponadto nie wszyscy wierzą, ze Tadeusz naprawdę idzie spać o 19.00 i jest spokój do rana :p
Od momentu pojawienia się młodego na wieczornym party gościliśmy znajomych dwa razy: za pierwszym razem była to Vectra i Rafał, a za drugim Rafał i Vectra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dbsst']hahahhahaha jak zajdziesz w ciąże z tej garstki zostanie pył :evil_lol:

na szczęście masz mnie, to więcej niż miliony :p:p:p

Posted

Olcia napisał(a):
czyli reasumując jak pozbyć się znajomych : :)
zajdź w ciąże
wyprowadź się na wieś
rozwodź się
kup psa morderce a najlepiej kilka:)
niech zacznie Ci się lepiej wieść niż im

coś w tych punktach jest :diabloti:

kolejna impreza kiedy ? tylko byle nie był tam tej Vectry i Rafała :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']
kolejna impreza kiedy ? tylko byle nie był tam tej Vectry i Rafała :cooldevi:

mam obawy, że ciężko będzie, może ty ich poszczujesz psami? :diabloti:

Acha, zapomniałabym, z okazji [SIZE="6"]DNIA BABCI chciałabym niniejszym gorąco i miłośni uścisnąć, ucałować i utulić - w imieniu mojego syna - jego [SIZE="6"]CYBER BABCIĘ HANNĘ
:calus::Rose::iloveyou::Rose:

Posted

[quote name='Olcia']hahaha mi jeszcze do spełnienia kryterium zostało:
przeprowadzka na wieś
lepsze wiedzenie niż im

ech pozstały mi 2 najtrudniejsze punkty:):)

Olcia pozostaje Ci wyprowadzić się do Rybnika ....będziesz miała tak samo ;)

Posted

[quote name='Alicja']Olcia pozostaje Ci wyprowadzić się do Rybnika ....będziesz miała tak samo ;)

ja wciąż i niezmiennie od kilku lat wierzę i liczę na Ciebie w tej kwestii:)

Posted

malawaszka napisał(a):
kiedy my się doczekamy 20 ruskich :cry:

juz się swego czasu doczekalismy kilu tysięcy ale radzieckich ha ha niezły żarcik :diabloti:

Posted

[quote name='Olcia']a tak apropo zabierania psa wszędzie u mojej siostry w Holandii psy można wprowadzić wszędzie do każdego sklepu, są wielkie zamknięte tereny dla psów przy samej plaży i widok którego nigdy nie zapomne na plaży ok. 20 ruskich z długimi ogonami biegających i bawiących się razem widok bezcenny, kiedy my się doczekamy takich warunków a nie wszędzie zakazy

nigdy się nie doczekamy :roll:

[quote name='dbsst']juz się swego czasu doczekalismy kilu tysięcy ale radzieckich ha ha niezły żarcik :diabloti:

ponieważ nikt się jak zwykle nie śmieje z twojego dowcipu i ponieważ ciąży na mnie odpowiedzialnośc z tytułu twojej jedynej koleżanki, to napiszę: HAHAHA, JAKAŚ TY DOWCIPNA I ZABAWNA, DROGA DEBE, NORMALNIE BOKI ZRYWAĆ :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
ponieważ nikt się jak zwykle nie śmieje z twojego dowcipu i ponieważ ciąży na mnie odpowiedzialnośc z tytułu twojej jedynej koleżanki, to napiszę: HAHAHA, JAKAŚ TY DOWCIPNA I ZABAWNA, DROGA DEBE, NORMALNIE BOKI ZRYWAĆ :diabloti::evil_lol::evil_lol:

nikt nie miał jeszcze szansy się zaśmiać bo jak zauważyłaś jesteśmy tylko ty ja i gadu gadu :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
ja wciąż i niezmiennie od kilku lat wierzę i liczę na Ciebie w tej kwestii:)

staram się staram ...ale póki co marnie mi to idzie przez brak kontaktów towarzyskich

Posted

[quote name='dbsst']nikt nie miał jeszcze szansy się zaśmiać bo jak zauważyłaś jesteśmy tylko ty ja i gadu gadu :diabloti:

to jest chore :diabloti: a kysz, kysz :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']m:diabloti:
Acha, zapomniałabym, z okazji DNIA BABCI chciałabym niniejszym gorąco i miłośni uścisnąć, ucałować i utulić - w imieniu mojego syna - jego CYBER BABCIĘ HANNĘ
:calus::Rose::iloveyou::Rose:

Olaboga! Podobnież :evil_lol: mam nowych wnuków dwóch. To razem będzie czterech...
Za młoda jestem na poczwórna babcię :roll:
A zdjęcie specjalnie dla mnie gdzie ? No gdzie ????

Posted

[quote name='Hanna R.']Olaboga! Podobnież :evil_lol: mam nowych wnuków dwóch. To razem będzie czterech...
Za młoda jestem na poczwórna babcię :roll:

moja babcia jest prabacią i też mi dzisiaj powiedziała, ze za młoda jest na prababcie :evil_lol:
po czym wypija zdrowie prawnuczka :diabloti:

[quote name='Hanna R']
A zdjęcie specjalnie dla mnie gdzie ? No gdzie ????

gonię cię jak króliczka :roll:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h12.jpg

Posted

Wieszczony przez ciebie lodowy Armagedon nastał. Mój diesel nie zapalił. :angryy: To wszystko przez ciebie ....Ty wieszczko z pierdowskiej łaski :loveu::loveu::loveu:
I czym ja jutro do Ukochanego Urzędu dotrę ? I o której ?? Kto zrobi Ludzką Twarz Urzędowi? Kiedy mnie nie będzie ? Maga ! Dlaczego wzięłaś się za wieszczenie - i to ci ZNOWU wychodzi :angryy: A KYSZKYSZSZ !