Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Olcia napisał(a):a tak apropo zabierania psa wszędzie u mojej siostry w Holandii psy można wprowadzić wszędzie do każdego sklepu, są wielkie zamknięte tereny dla psów przy samej plaży i widok którego nigdy nie zapomne na plaży ok. 20 ruskich z długimi ogonami biegających i bawiących się razem widok bezcenny, kiedy my się doczekamy takich warunków a nie wszędzie zakazy ja bym w tym zacofanym kraju na to nie liczyła ....u nas w galerii Focus , sklep ZOOlogiczny jest na ostatnim piętrze i oczywiście ZAKAZ wstępu z psami .....zajebioza po prostu ... a do ZOOafryka jak wlazłam z Ozzym to mi baba uwage zwróciła że to sklep ...na szczęście expedientka dodała ze zoologiczny i pieski mogą wejść ...mina mohera bezcenna :diabloti: ja do siory z psem nie mogę i siora do mnie z tego powodu nie przyjeżdża więc widujemy się 4 razy w roku max jak spotykamy się u mamy ...z tym że ja perfidnie wprowadzam tam Ozzulka :grins: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Olcia napisał(a):a tak apropo zabierania psa wszędzie u mojej siostry w Holandii psy można wprowadzić wszędzie do każdego sklepu, są wielkie zamknięte tereny dla psów przy samej plaży i widok którego nigdy nie zapomne na plaży ok. 20 ruskich z długimi ogonami biegających i bawiących się razem widok bezcenny, kiedy my się doczekamy takich warunków a nie wszędzie zakazy kiedy my się doczekamy 20 ruskich :cry: Quote
Maga100 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='malawaszka']o tak tak!!!! Magdo opowiedz o swoim zyciu towarzyszkim :modla: moje zycie towarzyskie umiera - znajomi (kiedyś myślałam, że przyjaciele :roll: ) zapomnieli chyba o mnie odkąd się wyprowadziłam... haha. Nie, u mnie wyprowadzka wręcz poprawiła kontakty, wszyscy chętnie przyjeżdżali latem na grilla, a zimą ogrzać się przy kominku, tym bardziej, ze jest gdzie zanocować. Ale ciąża... :roll: No cóż, to jak trąd :diabloti: Bo po co do nas przyjeżdżać, skoro ja nie piję i nie palę? A jeszcze dostane jakiegoś ataku hormonów ciążowych i zepsuję atmosferę? :diabloti: No teraz już ciąży nie ma, ale jest dziecko :diabloti: Napić się można, ale zapalić w domu już nie, ponadto gospodarze nie posiedzą do rana, bo przecież dziecko rano wstaje, więc nie ma odsypiania do południa :shake: Ponadto nie wszyscy wierzą, ze Tadeusz naprawdę idzie spać o 19.00 i jest spokój do rana :p Od momentu pojawienia się młodego na wieczornym party gościliśmy znajomych dwa razy: za pierwszym razem była to Vectra i Rafał, a za drugim Rafał i Vectra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dbsst']hahahhahaha jak zajdziesz w ciąże z tej garstki zostanie pył :evil_lol: na szczęście masz mnie, to więcej niż miliony :p:p:p Quote
Vectra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Olcia napisał(a):czyli reasumując jak pozbyć się znajomych : :) zajdź w ciąże wyprowadź się na wieś rozwodź się kup psa morderce a najlepiej kilka:) niech zacznie Ci się lepiej wieść niż im coś w tych punktach jest :diabloti: kolejna impreza kiedy ? tylko byle nie był tam tej Vectry i Rafała :cooldevi: Quote
Maga100 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Vectra'] kolejna impreza kiedy ? tylko byle nie był tam tej Vectry i Rafała :cooldevi: mam obawy, że ciężko będzie, może ty ich poszczujesz psami? :diabloti: Acha, zapomniałabym, z okazji [SIZE="6"]DNIA BABCI chciałabym niniejszym gorąco i miłośni uścisnąć, ucałować i utulić - w imieniu mojego syna - jego [SIZE="6"]CYBER BABCIĘ HANNĘ :calus::Rose::iloveyou::Rose: Quote
Olcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 hahaha mi jeszcze do spełnienia kryterium zostało: przeprowadzka na wieś lepsze wiedzenie niż im ech pozstały mi 2 najtrudniejsze punkty:):) Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Olcia']hahaha mi jeszcze do spełnienia kryterium zostało: przeprowadzka na wieś lepsze wiedzenie niż im ech pozstały mi 2 najtrudniejsze punkty:):) Olcia pozostaje Ci wyprowadzić się do Rybnika ....będziesz miała tak samo ;) Quote
Olcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Alicja']Olcia pozostaje Ci wyprowadzić się do Rybnika ....będziesz miała tak samo ;) ja wciąż i niezmiennie od kilku lat wierzę i liczę na Ciebie w tej kwestii:) Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 malawaszka napisał(a):kiedy my się doczekamy 20 ruskich :cry: juz się swego czasu doczekalismy kilu tysięcy ale radzieckich ha ha niezły żarcik :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Olcia']a tak apropo zabierania psa wszędzie u mojej siostry w Holandii psy można wprowadzić wszędzie do każdego sklepu, są wielkie zamknięte tereny dla psów przy samej plaży i widok którego nigdy nie zapomne na plaży ok. 20 ruskich z długimi ogonami biegających i bawiących się razem widok bezcenny, kiedy my się doczekamy takich warunków a nie wszędzie zakazy nigdy się nie doczekamy :roll: [quote name='dbsst']juz się swego czasu doczekalismy kilu tysięcy ale radzieckich ha ha niezły żarcik :diabloti: ponieważ nikt się jak zwykle nie śmieje z twojego dowcipu i ponieważ ciąży na mnie odpowiedzialnośc z tytułu twojej jedynej koleżanki, to napiszę: HAHAHA, JAKAŚ TY DOWCIPNA I ZABAWNA, DROGA DEBE, NORMALNIE BOKI ZRYWAĆ :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Maga100'] ponieważ nikt się jak zwykle nie śmieje z twojego dowcipu i ponieważ ciąży na mnie odpowiedzialnośc z tytułu twojej jedynej koleżanki, to napiszę: HAHAHA, JAKAŚ TY DOWCIPNA I ZABAWNA, DROGA DEBE, NORMALNIE BOKI ZRYWAĆ :diabloti::evil_lol::evil_lol: nikt nie miał jeszcze szansy się zaśmiać bo jak zauważyłaś jesteśmy tylko ty ja i gadu gadu :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Olcia napisał(a):ja wciąż i niezmiennie od kilku lat wierzę i liczę na Ciebie w tej kwestii:) staram się staram ...ale póki co marnie mi to idzie przez brak kontaktów towarzyskich Quote
Maga100 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='dbsst']nikt nie miał jeszcze szansy się zaśmiać bo jak zauważyłaś jesteśmy tylko ty ja i gadu gadu :diabloti: to jest chore :diabloti: a kysz, kysz :diabloti: Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Maga100']to jest chore :diabloti: a kysz, kysz :diabloti: twoje nie to jak tak :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='dbsst']juz się swego czasu doczekalismy kilu tysięcy ale radzieckich ha ha niezły żarcik :diabloti: hahaha :roflt: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Maga100']m:diabloti: Acha, zapomniałabym, z okazji DNIA BABCI chciałabym niniejszym gorąco i miłośni uścisnąć, ucałować i utulić - w imieniu mojego syna - jego CYBER BABCIĘ HANNĘ :calus::Rose::iloveyou::Rose: Olaboga! Podobnież :evil_lol: mam nowych wnuków dwóch. To razem będzie czterech... Za młoda jestem na poczwórna babcię :roll: A zdjęcie specjalnie dla mnie gdzie ? No gdzie ???? Quote
Maga100 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Hanna R.']Olaboga! Podobnież :evil_lol: mam nowych wnuków dwóch. To razem będzie czterech... Za młoda jestem na poczwórna babcię :roll: moja babcia jest prabacią i też mi dzisiaj powiedziała, ze za młoda jest na prababcie :evil_lol: po czym wypija zdrowie prawnuczka :diabloti: [quote name='Hanna R'] A zdjęcie specjalnie dla mnie gdzie ? No gdzie ???? gonię cię jak króliczka :roll: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h12.jpg Quote
Hanna R. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Maga100'] gonię cię jak króliczka :roll: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h12.jpg Pędzący Królik :lol: To w Warszawie podobno ostatni hit :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hanna R. napisał(a):Pędzący Królik :lol: To w Warszawie podobno ostatni hit :evil_lol: nooo likier pędzą :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 malawaszka napisał(a):nooo likier pędzą :evil_lol: A co będzie, jak go w końcu dopadną ? Quote
Vectra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hanna R. napisał(a):A co będzie, jak go w końcu dopadną ? Nuda babciu , NUDA :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hanna R. napisał(a):A co będzie, jak go w końcu dopadną ? wypiją :drink1: i padną ... Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='malawaszka']hahaha :roflt: no zna sie ktos na wysublimowanym żarciku i tym kimś jest Waszka nie ma jak zabawka z atestem http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h12.jpg czesc ma ukochana Quote
Hanna R. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wieszczony przez ciebie lodowy Armagedon nastał. Mój diesel nie zapalił. :angryy: To wszystko przez ciebie ....Ty wieszczko z pierdowskiej łaski :loveu::loveu::loveu: I czym ja jutro do Ukochanego Urzędu dotrę ? I o której ?? Kto zrobi Ludzką Twarz Urzędowi? Kiedy mnie nie będzie ? Maga ! Dlaczego wzięłaś się za wieszczenie - i to ci ZNOWU wychodzi :angryy: A KYSZKYSZSZ ! Quote
Vectra Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kup se babciu , do tego traktora samostarta :) Quote
Recommended Posts