Hanna R. Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 bigos napisał(a):taka posucha? No wysechł .... Flow :diabloti: Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100']a o czym ja mam pisać? :shake: :hmmmm:o dzikach ;) Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100']a o czym ja mam pisać? :shake: :hmmmm:o dzikach ;) Quote
Maga100 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Alicja, odstwa ten likier, bo ty wszędzie masz pijacką czkawkę i sie powtarzasz :diabloti: Nie wiem co mi wyschło, nie wiem jaki flow, ale wiem, że nuda panowie nuda. :shake: Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Maga100']Alicja, odstwa ten likier, bo ty wszędzie masz pijacką czkawkę i sie powtarzasz :diabloti: Nie wiem co mi wyschło, nie wiem jaki flow, ale wiem, że nuda panowie nuda. :shake: nie to nie czkawka ...ja się z nerw jąkam Quote
Vectra Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Alicja'] nie to nie czkawka ...ja się z nerw jąkam test ciążowy zrób :evil_lol: Quote
bigos Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ej, sama se zrób:diabloti: nagabuje tu wszystkich:mad: Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Vectra']test ciążowy zrób :evil_lol: nie wchodzi w gre ;) Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 bigos napisał(a):ej, sama se zrób:diabloti: nagabuje tu wszystkich:mad: tu i tam - wszędzie osacza, wmawia, namawa.... strach się bać :scared: Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hanna R. napisał(a):No wysechł .... Flow :diabloti: ha ha Magdo W. zawsze możesz opowiedzieć o swoim zyciu towarzyskim czyli O MNIE :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 dbsst napisał(a):ha ha Magdo W. zawsze możesz opowiedzieć o swoim zyciu towarzyskim czyli O MNIE :evil_lol: o tak tak!!!! Magdo opowiedz o swoim zyciu towarzyszkim :modla: moje zycie towarzyskie umiera - znajomi (kiedyś myślałam, że przyjaciele :roll: ) zapomnieli chyba o mnie odkąd się wyprowadziłam... Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 malawaszka napisał(a):o tak tak!!!! Magdo opowiedz o swoim zyciu towarzyszkim :modla: moje zycie towarzyskie umiera - znajomi (kiedyś myślałam, że przyjaciele :roll: ) zapomnieli chyba o mnie odkąd się wyprowadziłam... hahahhahaha jak zajdziesz w ciąże z tej garstki zostanie pył :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 dbsst napisał(a):hahahhahaha jak zajdziesz w ciąże z tej garstki zostanie pył :evil_lol: :lol: no wielkie dzięki - podniosłaś mnie na duchu naprawdę :evil_lol: od razu mi lepiej hahaha Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 malawaszka napisał(a)::lol: no wielkie dzięki - podniosłaś mnie na duchu naprawdę :evil_lol: od razu mi lepiej hahaha zostaniemy ci tylko MY cieszysz się powiedz, że TAK :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='dbsst']zostaniemy ci tylko my cieszysz się powiedz, że tak :diabloti: tak ............. Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='malawaszka']tak ............. odrazu lepiej si epoczułaś prawda :cool3: Quote
Olcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 oj o tych znajomych to faktycznie prawda, a jeszcze jak się teraz rozwodzę to naprawde zostało pare osób z bardzo wielkiego grona i no dogo:):):), ale doszłam do wniosku że mniej ale zaufanych to lepiej niż ogrom pseudo znajomych Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Olcia ja odkąd mam psa morderce z którym ciągam się wszędzie NIE MAM znajomych do których mogłabym z nim iść i tym sposobem NIKT do nas nie przychodzi Quote
Olcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 czyli reasumując jak pozbyć się znajomych : :) zajdź w ciąże wyprowadź się na wieś rozwodź się kup psa morderce a najlepiej kilka:) niech zacznie Ci się lepiej wieść niż im Quote
Olcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Alicja napisał(a):Olcia ja odkąd mam psa morderce z którym ciągam się wszędzie NIE MAM znajomych do których mogłabym z nim iść i tym sposobem NIKT do nas nie przychodzi no wiesz bo kto to psa zabiera wszędzie:):) byś się wstydziła:) Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Olcia']no wiesz bo kto to psa zabiera wszędzie:):) byś się wstydziła:) stydam ;) podobno to w dobrym tonie ...i mam to w doopie :roflt: mam bezludzie mam TZta Quote
Olcia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 a tak apropo zabierania psa wszędzie u mojej siostry w Holandii psy można wprowadzić wszędzie do każdego sklepu, są wielkie zamknięte tereny dla psów przy samej plaży i widok którego nigdy nie zapomne na plaży ok. 20 ruskich z długimi ogonami biegających i bawiących się razem widok bezcenny, kiedy my się doczekamy takich warunków a nie wszędzie zakazy Quote
Recommended Posts