Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No pewnie ! Bo ona zdolna jest . I wogóle ... A charakterologiczny brat Gezia - Leon ma szczęście. Taaaaaka pani ! Hania :o :o ja się zaczynam o ciebie martwić :-? BTW - jak ty masz na imię ? :oops: Podobnie, jak się wyświetla, dodaj literkę d Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 mrowka napisał(a):no no no widze Leonek juz cwiczy powazne miny :lol: :iloveyou: sliczna mordziaa :lol: wkurzone :wink: Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='mrowka']no no no widze Leonek juz cwiczy powazne miny :lol: ach, widzę, że przyszłaś szpiegować konkurencję 8) :lol: :lol: Tak, Leon jest bardzo zaangażowany i ćwiczy i ćwiczy, ciagle ćwiczy :roll: Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 hahahahahahaha jakie treningi sa prowadzone w jednym z warszawskich mieszkan :D Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Szpiegowac konkurencjee?? eee gdiee tam naweet mi to nie przyszlo do glowy :evilbat: :lol: :lol: o jej jak tak dalej bedzie cwiczyc to Leon zawodowiec zaraz z niego bedzie!! :lol: :drinking: Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 A TZ to ćwiczy z mikrofonem :o / pewno do szansy na sukces 8) / Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A TZ to ćwiczy z mikrofonem :o / pewno do szansy na sukces 8) / hahahahaha, to jest opakowanie po lentilkach :lol: :lol: TZ w nie dmuchał, a Leon uciekał :lol: :lol: Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 :o podejrzana sprawa z tym mikrofonem :hmmmm: Alicja obys miala racje! Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A TZ to ćwiczy z mikrofonem :o / pewno do szansy na sukces 8) / hahahahaha, to jest opakowanie po lentilkach :lol: :lol: TZ w nie dmuchał, a Leon uciekał :lol: :lol: No ladnie!! Nawet TZ wciagniety do tego wszystkiego!! No na wypadek silnych podmuchow wiatru w czasie walki? :hmmmm: :lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A TZ to ćwiczy z mikrofonem :o / pewno do szansy na sukces 8) / hahahahaha, to jest opakowanie po lentilkach :lol: :lol: TZ w nie dmuchał, a Leon uciekał :lol: :lol:no patrz jeszcze Leona straszą :-? Jeszcze 10 i będzie 100 :wink: Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Mróweczko, Leon ćwiczył uniki 8) a tu zapasów ciag dalszy rozciąganie i przeciąganie jeża Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A TZ to ćwiczy z mikrofonem :o / pewno do szansy na sukces 8) / hahahahaha, to jest opakowanie po lentilkach :lol: :lol: TZ w nie dmuchał, a Leon uciekał :lol: :lol: Maga, a tobie cos się nie pomyliło ? Lentilki to były w przaśnym socjalizmie przecież . Tera to m&m-sy są 8) Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 o kurka zaczynam sie bac!! Ostro trenujecie, a my.... Mejk chyba za bardzo wierzy w swoje sily bo.. :roll: ;) Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga, a tobie cos się nie pomyliło ? Lentilki to były w przaśnym socjalizmie przecież . Tera to m&m-sy są 8) Lentilki mówię :evil: 8) Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, a tobie cos się nie pomyliło ? Lentilki to były w przaśnym socjalizmie przecież . Tera to m&m-sy są 8) Lentilki mówię :evil: 8) Jestem w szoku :o :o :o To u was w Warszawie jeszcze socjalizm ???? Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Jestem w szoku :o :o :o To u was w Warszawie jeszcze socjalizm ???? a co? :evil: przeca Kaczka prezydentem jest Warszawy :-? A że niebawem już nie tylko Warszawy, więc i u ciebie będą lentilki 8) cieszysz się? :D Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 widzisz Haniu, socjalizm wcale się nie skonczył :P a na koniec Leon zeżarł opakowanie po lentilkach Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 C I E S Z Ę S I Ę ! :multi: :multi: :multi: WRRRRRR ! :evilbat: Quote
PIKA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Maga100'] Lentilki mówię :evil: 8) Gdzie to kupilaś? :o A ja nie kcem, nic mówić, :angel: a ja nie kcem nic mówić :angel: ................ żeby nie zapeszyć oczywiście 8) Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='PIKA'] Gdzie to kupilaś? :o w makro, opakowanie zbiorcze, mam cały tłum, chcesz trochę? 8) A ja nie kcem, nic mówić, :angel: a ja nie kcem nic mówić :angel: ................ żeby nie zapeszyć oczywiście 8) a ja się domyslam, a ja się domyslam :angel: :angel: :angel: Quote
PIKA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Maga100'] [quote name='PIKA'] Gdzie to kupilaś? :o w makro, opakowanie zbiorcze, mam cały tłum, chcesz trochę? 8) Jak Ci będę oddawać za komp zastępczy i kabel to mnie poczęstujesz :lol: [quote name='Maga100'] A ja nie kcem, nic mówić, :angel: a ja nie kcem nic mówić :angel: ................ żeby nie zapeszyć oczywiście 8) a ja się domyslam, a ja się domyslam :angel: :angel: :angel: To cichaj, . :lol: ...............bo z moim pechem :roll: ....... może zabraknąć na ten przykład :-? Quote
PIKA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA no i co , masz 8) :wink: Przeca w robocie do 17,00 siedzę :evil: Aleeeeeee... wiem, że byly 2 sztuki (tylko :o ) i mój TZ kazał zostawić "na nazwisko" 8) Mam nadzieję, ze zostawią :-? Quote
Recommended Posts