Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']:eek2: TY?? Czytałaś bajkę synowi?? :stupid: Ty już lepiej przestań czytać te dzieciowe fora, bo Ci się rzuca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

eee :hmmmm: BUT WHY? :diabloti: Już chyba właśnie lepszy Ali Baba niż te fora... które nota bene czytam, aby mieć o czym z Debe rozmawiać :diabloti:

[quote name='Hanna R.']Czy ona już wysiadła ? :evil_lol:
I czy lubisz miętówki ? :evil_lol:

tak, wysiadłam ja i moja bateria :mdleje:
Mietówki zjadłam, bo wiedziałam, że to eksluzywne drogie ciasteczka :diabloti:

[quote name='Alicja']Maga ....wróciłaś już chyba od Debe .... no dawaj foty i relację ...no nie ociągaj się :diabloti:

zdjęcia, zdjęcia.... Dominika ma zdjęcia :diabloti:

Mój syn Jaś jest przecudny :p
Jak tylko weszłam i usłyszał mój głos, który przecież zna doskonale, zaczął się rozglądać skąd płyną te cudne, drogie jego sercu, dźwięki.
Za chwilę już był na mej piersi, westchnął z ukontentowaniem, mlasnął, sapnął, i z błogością na pięknej twarzyczce, odziedziczonej po swej drugiej, pięknej matce, zasnął był..... MÓJ SYN JAN :p:p:p:p:p

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hanna R.']
I czy lubisz miętówki ? :evil_lol:

ona gardzi miętówkami :shake:

[quote name='Alicja']Maga ....wróciłaś już chyba od Debe .... no dawaj foty i relację ...no nie ociągaj się :diabloti:

Magda siedziała i się bała ruszyć nie wiem czemu :evil_lol:

[quote name='Maga100']
zdjęcia, zdjęcia.... Dominika ma zdjęcia :diabloti:

Mój syn Jaś jest przecudny :p
Jak tylko weszłam i usłyszał mój głos, który przecież zna doskonale, zaczął się rozglądać skąd płyną te cudne, drogie jego sercu, dźwięki.
Za chwilę już był na mej piersi, westchnął z ukontentowaniem, mlasnął, sapnął, i z błogością na pięknej twarzyczce, odziedziczonej po swej drugiej, pięknej matce, zasnął był..... MÓJ SYN JAN :p:p:p:p:p

tak tak tak oczywiście tak tak

Posted

malawaszka napisał(a):
przybiegłam Ci popuciać, żeby Ci nie było przykro - puci puci :iloveyou:

i jeszcze potiutiam - tiu tiu tiu :iloveyou:

:scared:

uciekaj maleńka uciekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
przybiegłam Ci popuciać, żeby Ci nie było przykro - puci puci :iloveyou:

i jeszcze potiutiam - tiu tiu tiu :iloveyou:

:scared:

Hahahahahaha - przybyłam tu dokładnie w tym samym celu :lol: :lol: :lol:
Dlaczego właściwie mnie ubiegłaś ?

Posted

Hanna R. napisał(a):
Hahahahahaha - przybyłam tu dokładnie w tym samym celu :lol: :lol: :lol:
Dlaczego właściwie mnie ubiegłaś ?

bo jestem wysportowana, gibka i szybka jak łania wyścigowa :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo jestem wysportowana, gibka i szybka jak łania wyścigowa :roflt:

Wiesz, jesteś też kochaniutka jednoznacznie w skazujesz, że mam wszystkie cechy PRZECIWNE do twoich. :calus: Teraz będziesz moją najlepsza przyjaciółką. Prawdomówna i spostrzegawcza ...Chyba ??? :hmmmm:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Wiesz, jesteś też kochaniutka jednoznacznie w skazujesz, że mam wszystkie cechy PRZECIWNE do twoich. :calus: Teraz będziesz moją najlepsza przyjaciółką. Prawdomówna i spostrzegawcza ...Chyba ??? :hmmmm:

wcale tak nie wynika z mojego postu - przecież równie dobrze możesz być też gibka, wysportowana i szybka jak łania wyścigowa tylko zajmować drugie miejsce czyż nie? :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
wcale tak nie wynika z mojego postu - przecież równie dobrze możesz być też gibka, wysportowana i szybka jak łania wyścigowa tylko zajmować drugie miejsce czyż nie? :grins:

jak to mówią nasi rodacy z Anglii too late ----------> jesteś na widelcu, jesteś nominowana, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
stąpasz po cienkim lodzie.....................

Posted

całą noc przez to nie zmrużyłam oka, a właściwie zmrużałam, zaciskałam, ale mózg zasnąć nie chciał przepełniony niepokojem co TERAZ będzie? jak odkręcić tą sytuację, jak zawrócić Hannę R. z tego złego kierunku nadinterpretacji mojej wczorajszej wypowiedzi, bo przecież kazdy kto mnie zna wie, że najbardziej gibką, zwiną i szybką częścią mojego ciała są paluszki klikające po klawiaturze klik klik klik i nic więcej :cry: a szybkością rączej łani mogłam się pochwalić w szkole podstawowej co najwyżej :help1:

co ja teraz mam począć ach co????? zostaje już tylko jedno::grab:

ahhhh żegnajcie

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzę, że nie tylko ja dziś samoukarałam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
całą noc przez to nie zmrużyłam oka, a właściwie zmrużałam, zaciskałam, ale mózg zasnąć nie chciał przepełniony niepokojem co TERAZ będzie? jak odkręcić tą sytuację, jak zawrócić Hannę R. z tego złego kierunku nadinterpretacji mojej wczorajszej wypowiedzi, bo przecież kazdy kto mnie zna wie, że najbardziej gibką, zwiną i szybką częścią mojego ciała są paluszki klikające po klawiaturze klik klik klik i nic więcej :cry: a szybkością rączej łani mogłam się pochwalić w szkole podstawowej co najwyżej :help1:

co ja teraz mam począć ach co????? zostaje już tylko jedno::grab:

ahhhh żegnajcie

No dobrze, jestem zaraz za Tobą . Daję radę. Czujesz mój oddech na plecach ??? :evil_lol:
I dlaczego wybrałaś tak nieestetyczną formę pożegnania ?

Posted

[quote name='Hanna R.']No dobrze, jestem zaraz za Tobą . Daję radę. Czujesz mój oddech na plecach ??? :evil_lol:
I dlaczego wybrałaś tak nieestetyczną formę pożegnania ?

teraz już się boję odpowiedzieć czy czuję Twój oddech na plecach bo zaraz powiesz, że imputuję że jest nieswiezy, a i o formie pożegnania też boję się odpisać czemu taka akurat - zamknę się w sobie lepiej

Posted

[quote name='malawaszka']teraz już się boję odpowiedzieć czy czuję Twój oddech na plecach bo zaraz powiesz, że imputuję że jest nieswiezy, a i o formie pożegnania też boję się odpisać czemu taka akurat - zamknę się w sobie lepiej

Hahahahaha - WIEDZIAŁAM, że napiszesz o oddechu !Hhahahaha !

Posted

[quote name='malawaszka']teraz już się boję odpowiedzieć czy czuję Twój oddech na plecach bo zaraz powiesz, że imputuję że jest nieswiezy, a i o formie pożegnania też boję się odpisać czemu taka akurat - zamknę się w sobie lepiej

i za to kochamy Babcię Hanię ona z nas mielonkę zrobi w jednym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

drogie łącze ranie, o oddechach świeżych i dyszących na plecach, drogie nieśpiące, chichoczące, bojące, goniące i samobójstwa popełniające, a także zamykające (się) i wszystko wiedzące ..................
Kocham was tak jak tylko babcia Hanna potrafiła do tej pory :diabloti:

[quote name='dbsst']i za to kochamy Babcię Hanię ona z nas mielonkę zrobi w jednym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale kochamy czy obawiamy (się)? :hmmmm:

Posted

[quote name='dbsst']i za to kochamy Babcię Hanię ona z nas mielonkę zrobi w jednym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']

[B]ale kochamy czy obawiamy (się)? :hmmmm:

Madziu, ona sama nie wie , co pisze - kiedyś publicznie się do tego przyznała :lol:

Posted

[quote name='Maga100']drogie łącze ranie, o oddechach świeżych i dyszących na plecach, drogie nieśpiące, chichoczące, bojące, goniące i samobójstwa popełniające, a także zamykające (się) i wszystko wiedzące ..................
Kocham was tak jak tylko babcia Hanna potrafiła do tej pory :diabloti:

ale kochamy czy obawiamy (się)? :hmmmm:

czy ta miłość może wyrządzić mi krzywdę :evil_lol:

miłosć i strach cienka linia dzieli :diabloti:

[quote name='Hanna R.']Madziu, ona sama nie wie , co pisze - kiedyś publicznie się do tego przyznała :lol:

Wie wie i umiera zawsze jak widzi post Twój :evil_lol:

Posted

[quote name='Hanna R.']Madziu, ona sama nie wie , co pisze - kiedyś publicznie się do tego przyznała :lol:

ona w ogóle wie, tylko to, co ja jej powiem :roll: :diabloti:

ponieważ ciagle tylko psy i psy i psy... no, u Waszki czasem kot dla odmiany, to ja może wstawię moje dziecko. Bo wiecie ja mam Tadeusza. Nie wiecie, bo niby skąd macie wiedzieć :niewiem: :evil_lol:

zaczynamy przyuczanie dla gotowania dla mamusi

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h2-1.jpg

może na początek jakieś proste danie

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3-1.jpg

a co ja tu mam na piersi swej?

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h4.jpg

a moze wykonam skok na głowę? Coś ciekawego by się zadziało w końcu

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h5.jpg

nie, jednak idę stąd

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h7.jpg

może na prawo

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h6.jpg

Posted

[quote name='Hanna R.']Magdaleno, sterylność Twojej kuchni poraża. Nie mam się do czego przyczepić. :diabloti:

popatrz uważnie, NA PEWNO coś znajdziesz :diabloti::diabloti::diabloti:
a swoją drogą, jak brałam aparat do ręki zatrzymałam się w pół kroku i wzrokiem oagranełam blat kuchenny czy aby na pewno pokazać publicznie go będę mogła... :roll:

[quote name='malawaszka']taaakk a ja poproszę firmę i model tego tostera bo taki by mi kolorystycznie pasował :roflt:

ale że naprawdę? :crazyeye:
a firmy i modelu kucharza nie chcesz? :diabloti:

[quote name='Alicja']czyżby następca Kuronia , bądź Paskala ...po prostu gotuj :hmmmm:
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3-1.jpg

jedyna Alicja, moja wierna, doceniła i popatrzAła na to, na co patrzAć powinna :p