Maga100 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Cola']:eek2: TY?? Czytałaś bajkę synowi?? :stupid: Ty już lepiej przestań czytać te dzieciowe fora, bo Ci się rzuca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee :hmmmm: BUT WHY? :diabloti: Już chyba właśnie lepszy Ali Baba niż te fora... które nota bene czytam, aby mieć o czym z Debe rozmawiać :diabloti: [quote name='Hanna R.']Czy ona już wysiadła ? :evil_lol: I czy lubisz miętówki ? :evil_lol: tak, wysiadłam ja i moja bateria :mdleje: Mietówki zjadłam, bo wiedziałam, że to eksluzywne drogie ciasteczka :diabloti: [quote name='Alicja']Maga ....wróciłaś już chyba od Debe .... no dawaj foty i relację ...no nie ociągaj się :diabloti: zdjęcia, zdjęcia.... Dominika ma zdjęcia :diabloti: Mój syn Jaś jest przecudny :p Jak tylko weszłam i usłyszał mój głos, który przecież zna doskonale, zaczął się rozglądać skąd płyną te cudne, drogie jego sercu, dźwięki. Za chwilę już był na mej piersi, westchnął z ukontentowaniem, mlasnął, sapnął, i z błogością na pięknej twarzyczce, odziedziczonej po swej drugiej, pięknej matce, zasnął był..... MÓJ SYN JAN :p:p:p:p:p Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Hanna R.'] I czy lubisz miętówki ? :evil_lol: ona gardzi miętówkami :shake: [quote name='Alicja']Maga ....wróciłaś już chyba od Debe .... no dawaj foty i relację ...no nie ociągaj się :diabloti: Magda siedziała i się bała ruszyć nie wiem czemu :evil_lol: [quote name='Maga100'] zdjęcia, zdjęcia.... Dominika ma zdjęcia :diabloti: Mój syn Jaś jest przecudny :p Jak tylko weszłam i usłyszał mój głos, który przecież zna doskonale, zaczął się rozglądać skąd płyną te cudne, drogie jego sercu, dźwięki. Za chwilę już był na mej piersi, westchnął z ukontentowaniem, mlasnął, sapnął, i z błogością na pięknej twarzyczce, odziedziczonej po swej drugiej, pięknej matce, zasnął był..... MÓJ SYN JAN :p:p:p:p:p tak tak tak oczywiście tak tak Quote
Maga100 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='dbsst'] tak tak tak oczywiście tak tak ale lekarzprzecież nie kazał przytakiwać? :shake: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Maga100']ale lekarzprzecież nie kazał przytakiwać? :shake: ja to robie dla wasnego dobra :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 przybiegłam Ci popuciać, żeby Ci nie było przykro - puci puci :iloveyou: i jeszcze potiutiam - tiu tiu tiu :iloveyou: :scared: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):przybiegłam Ci popuciać, żeby Ci nie było przykro - puci puci :iloveyou: i jeszcze potiutiam - tiu tiu tiu :iloveyou: :scared: uciekaj maleńka uciekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):przybiegłam Ci popuciać, żeby Ci nie było przykro - puci puci :iloveyou: i jeszcze potiutiam - tiu tiu tiu :iloveyou: :scared: Hahahahahaha - przybyłam tu dokładnie w tym samym celu :lol: :lol: :lol: Dlaczego właściwie mnie ubiegłaś ? Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hanna R. napisał(a):Hahahahahaha - przybyłam tu dokładnie w tym samym celu :lol: :lol: :lol: Dlaczego właściwie mnie ubiegłaś ? bo jestem wysportowana, gibka i szybka jak łania wyścigowa :roflt: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):bo jestem wysportowana, gibka i szybka jak łania wyścigowa :roflt: Wiesz, jesteś też kochaniutka jednoznacznie w skazujesz, że mam wszystkie cechy PRZECIWNE do twoich. :calus: Teraz będziesz moją najlepsza przyjaciółką. Prawdomówna i spostrzegawcza ...Chyba ??? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hanna R. napisał(a):Wiesz, jesteś też kochaniutka jednoznacznie w skazujesz, że mam wszystkie cechy PRZECIWNE do twoich. :calus: Teraz będziesz moją najlepsza przyjaciółką. Prawdomówna i spostrzegawcza ...Chyba ??? :hmmmm: wcale tak nie wynika z mojego postu - przecież równie dobrze możesz być też gibka, wysportowana i szybka jak łania wyścigowa tylko zajmować drugie miejsce czyż nie? :grins: Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 malawaszka napisał(a):wcale tak nie wynika z mojego postu - przecież równie dobrze możesz być też gibka, wysportowana i szybka jak łania wyścigowa tylko zajmować drugie miejsce czyż nie? :grins: jak to mówią nasi rodacy z Anglii too late ----------> jesteś na widelcu, jesteś nominowana, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: stąpasz po cienkim lodzie..................... Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 całą noc przez to nie zmrużyłam oka, a właściwie zmrużałam, zaciskałam, ale mózg zasnąć nie chciał przepełniony niepokojem co TERAZ będzie? jak odkręcić tą sytuację, jak zawrócić Hannę R. z tego złego kierunku nadinterpretacji mojej wczorajszej wypowiedzi, bo przecież kazdy kto mnie zna wie, że najbardziej gibką, zwiną i szybką częścią mojego ciała są paluszki klikające po klawiaturze klik klik klik i nic więcej :cry: a szybkością rączej łani mogłam się pochwalić w szkole podstawowej co najwyżej :help1: co ja teraz mam począć ach co????? zostaje już tylko jedno::grab: ahhhh żegnajcie Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzę, że nie tylko ja dziś samoukarałam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 malawaszka napisał(a):całą noc przez to nie zmrużyłam oka, a właściwie zmrużałam, zaciskałam, ale mózg zasnąć nie chciał przepełniony niepokojem co TERAZ będzie? jak odkręcić tą sytuację, jak zawrócić Hannę R. z tego złego kierunku nadinterpretacji mojej wczorajszej wypowiedzi, bo przecież kazdy kto mnie zna wie, że najbardziej gibką, zwiną i szybką częścią mojego ciała są paluszki klikające po klawiaturze klik klik klik i nic więcej :cry: a szybkością rączej łani mogłam się pochwalić w szkole podstawowej co najwyżej :help1: co ja teraz mam począć ach co????? zostaje już tylko jedno::grab: ahhhh żegnajcie No dobrze, jestem zaraz za Tobą . Daję radę. Czujesz mój oddech na plecach ??? :evil_lol: I dlaczego wybrałaś tak nieestetyczną formę pożegnania ? Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Hanna R.']No dobrze, jestem zaraz za Tobą . Daję radę. Czujesz mój oddech na plecach ??? :evil_lol: I dlaczego wybrałaś tak nieestetyczną formę pożegnania ? teraz już się boję odpowiedzieć czy czuję Twój oddech na plecach bo zaraz powiesz, że imputuję że jest nieswiezy, a i o formie pożegnania też boję się odpisać czemu taka akurat - zamknę się w sobie lepiej Quote
Hanna R. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='malawaszka']teraz już się boję odpowiedzieć czy czuję Twój oddech na plecach bo zaraz powiesz, że imputuję że jest nieswiezy, a i o formie pożegnania też boję się odpisać czemu taka akurat - zamknę się w sobie lepiej Hahahahaha - WIEDZIAŁAM, że napiszesz o oddechu !Hhahahaha ! Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='malawaszka']teraz już się boję odpowiedzieć czy czuję Twój oddech na plecach bo zaraz powiesz, że imputuję że jest nieswiezy, a i o formie pożegnania też boję się odpisać czemu taka akurat - zamknę się w sobie lepiej i za to kochamy Babcię Hanię ona z nas mielonkę zrobi w jednym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 drogie łącze ranie, o oddechach świeżych i dyszących na plecach, drogie nieśpiące, chichoczące, bojące, goniące i samobójstwa popełniające, a także zamykające (się) i wszystko wiedzące .................. Kocham was tak jak tylko babcia Hanna potrafiła do tej pory :diabloti: [quote name='dbsst']i za to kochamy Babcię Hanię ona z nas mielonkę zrobi w jednym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale kochamy czy obawiamy (się)? :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='dbsst']i za to kochamy Babcię Hanię ona z nas mielonkę zrobi w jednym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100'] [B]ale kochamy czy obawiamy (się)? :hmmmm: Madziu, ona sama nie wie , co pisze - kiedyś publicznie się do tego przyznała :lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Maga100']drogie łącze ranie, o oddechach świeżych i dyszących na plecach, drogie nieśpiące, chichoczące, bojące, goniące i samobójstwa popełniające, a także zamykające (się) i wszystko wiedzące .................. Kocham was tak jak tylko babcia Hanna potrafiła do tej pory :diabloti: ale kochamy czy obawiamy (się)? :hmmmm: czy ta miłość może wyrządzić mi krzywdę :evil_lol: miłosć i strach cienka linia dzieli :diabloti: [quote name='Hanna R.']Madziu, ona sama nie wie , co pisze - kiedyś publicznie się do tego przyznała :lol: Wie wie i umiera zawsze jak widzi post Twój :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Hanna R.']Madziu, ona sama nie wie , co pisze - kiedyś publicznie się do tego przyznała :lol: ona w ogóle wie, tylko to, co ja jej powiem :roll: :diabloti: ponieważ ciagle tylko psy i psy i psy... no, u Waszki czasem kot dla odmiany, to ja może wstawię moje dziecko. Bo wiecie ja mam Tadeusza. Nie wiecie, bo niby skąd macie wiedzieć :niewiem: :evil_lol: zaczynamy przyuczanie dla gotowania dla mamusi http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h2-1.jpg może na początek jakieś proste danie http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3-1.jpg a co ja tu mam na piersi swej? http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h4.jpg a moze wykonam skok na głowę? Coś ciekawego by się zadziało w końcu http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h5.jpg nie, jednak idę stąd http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h7.jpg może na prawo http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h6.jpg Quote
Hanna R. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Magdaleno, sterylność Twojej kuchni poraża. Nie mam się do czego przyczepić. :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 taaakk a ja poproszę firmę i model tego tostera bo taki by mi kolorystycznie pasował :roflt: Quote
Alicja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 czyżby następca Kuronia , bądź Paskala ...po prostu gotuj :hmmmm: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3-1.jpg Quote
Maga100 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Hanna R.']Magdaleno, sterylność Twojej kuchni poraża. Nie mam się do czego przyczepić. :diabloti: popatrz uważnie, NA PEWNO coś znajdziesz :diabloti::diabloti::diabloti: a swoją drogą, jak brałam aparat do ręki zatrzymałam się w pół kroku i wzrokiem oagranełam blat kuchenny czy aby na pewno pokazać publicznie go będę mogła... :roll: [quote name='malawaszka']taaakk a ja poproszę firmę i model tego tostera bo taki by mi kolorystycznie pasował :roflt: ale że naprawdę? :crazyeye: a firmy i modelu kucharza nie chcesz? :diabloti: [quote name='Alicja']czyżby następca Kuronia , bądź Paskala ...po prostu gotuj :hmmmm: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3-1.jpg jedyna Alicja, moja wierna, doceniła i popatrzAła na to, na co patrzAć powinna :p Quote
Recommended Posts