Vectra Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Alicja']hahahaha ....Grosia już dostała gitarę , mam też schowany bębenek i cymbałki :bigcool: hahahahahahaha :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Vectra']hahahahahahaha :evil_lol: Niunia się ucieszy :grins: Quote
Maga100 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Olcia, o której godzinie ty piszesz? :crazyeye: Vectra, a SPRÓBUJ mi przynieść do domu jakieś cymbały!!!! :angryy::angryy: :chainsaw: a my z Tadziem wstaliśmy o 10.00 :crazyeye::crazyeye: Oczywiście była krótka przerwa o 4.00, ale i tak jakiś cud. Quote
Alicja Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Maga100']Olcia, o której godzinie ty piszesz? :crazyeye: Vectra, a SPRÓBUJ mi przynieść do domu jakieś cymbały!!!! :angryy::angryy: :chainsaw: przyniesie saxofon :grins: a my z Tadziem wstaliśmy o 10.00 :crazyeye::crazyeye: Oczywiście była krótka przerwa o 4.00, ale i tak jakiś cud. śpiochy ....:grins: Quote
Vectra Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Vectra, a SPRÓBUJ mi przynieść do domu jakieś cymbały!!!! wystarczy cymbałów na tym świecie :evil_lol: szczególnie jak się ich spotka dwóch .... są fajniejsze zabawki :evil_lol: te melodyjne , co uszy więdną hahahaha nigdy nie zapomne wrażeń moich , jak moja siostrzenica odpalała 50 grających maskotek :mdleje: dookoła siebie i się cieszyła i śpiewała lalalalala Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 o, albo takie mini pianino z dźwiękami zwierzątek, samochodów, dzwonków... Mini keyboard dziecięcy... Rozkosz dla uszu :D Quote
Olcia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 dobry wieczór Tadeuszu:) Maga my już o 6 to w połowie dnia jesteśmy:), bo 3:20 pobudka, spacer z psami, cyc, pomarudzenie że mama się już nie kładzie, koło 5 butla, 5:20 do pracy, 6 w pracy od 6do 7 dogo:), później trochę pracy o 13 do domu:) Quote
Maga100 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Olcia']bo 3:20 pobudka, spacer z psami, cyc, pomarudzenie że mama się już nie kładzie, koło 5 butla, 5:20 do pracy, 6 w pracy od 6do 7 dogo:), później trochę pracy o 13 do domu:) matko jedyna :crazyeye::crazyeye: Jak to wstajesz o 3.20????? :crazyeye: Jak to? :crazyeye::crazyeye: Ja nie rozumieć :shake: i ty jesteś przytomna cały dzień? to o której chodzisz spać? A ja narzekam, jak Tadzik za wcześnie chce wstać - czyli o 8.00 :shake: W ogóle postanowiłam nauczyć go, że mamusia lubi pospać, czyli on też musi polubić :diabloti: Zobaczymy jak nam pójdzie :diabloti: No bo skoro dzisiaj mógł pospać do 10.00, to znaczy, że może czyż nie tak? Ponadto jestem roztrzęsiona, ponieważ dzisiaj wieczorem pod moim płotem były dwa dziki :shake::shake::placz: Jeden uciekł od razu (nie, nie jak mnie zobaczył, ale jak Leon się rozwrzeszczał), a drugi nic sobie z niczego nie robił i się przechadzał co i raz ryjąc ryjem w śniegu :shake: Ja stałam zastygła na ganku nie wierząc w to, co widzę. :shake: Nie wyjdę poza ogrodzenie:shake: nie wyjdę z psem na spacer już nigdy :shake: nie pójdę do lasy nigdy, chyba że z lesniczym zaopatrzonym w specjalne naboje (myślicie, że chętnie będzie mi towarzyszył? :evil_lol: ) Sprzedaję dom i wracam do warszawy do bezpiecznego, przytulnego mieszkania w bloku, gdzie będę otoczona sąsiadami, a żadne dziki nie będa mi się przechadzac pod drzwiami (czyli na klatce schodowej), gdzie będę mogła bez strachu wyjśc z psem czy z dzieckiem na spacer :placz::placz::placz: Teraz idę wypatrywać dzików, czy aby nie chcą dostac się do domu i mnie porwać :shake: I jeszcze zaraz przyjdą pewnie wilki i niedźwiedzie brunatne :placz::placz: Quote
Olcia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 dzień dobry kochana Mago i Tadziku :) jest godzina 6:11 czyli od 11 minut w pracy:) Maga moje wstawanie to kwestia przyzwyczajenia:) a chodzę spać 22-23 i funkcjonuję w dzień w miarę ok. chociaż nie powiem pierwsze dni po powrocie do pracy to ledwo na oczy patrzyłam w porach kiedy z Alanem spałam. Maga a Tadeusz bardzo ładnie śpi jak o 12 butle dostaje i śpi do 8 Quote
Olcia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 za to będziesz miała sąsiadów którzy wszędzie wsadzają nosa jak te dziki, w tamtym roku w samym centrum Ząbek latały 2 dziki jakby nie patrzeć to prawie w samym środku miasta Quote
dbsst Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nie chce mi się czytac o co kaman w mojej galerii :D Quote
malawaszka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nooo przynajmniej miałaś je ZA ogrodzeniem, ja przedwczoraj wytropiłam na śniegu dzicze racice znowu 15 m od domu :shock: teraz jak wychodzę wieczorem z psami to najpierw krzyczę i klaszczę w dłonie :lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='malawaszka']Nooo przynajmniej miałaś je ZA ogrodzeniem, ja przedwczoraj wytropiłam na śniegu dzicze racice znowu 15 m od domu :shock: teraz jak wychodzę wieczorem z psami to najpierw krzyczę i klaszczę w dłonie :lol: :hmmmm: bijesz im brawo :grins: Quote
Maga100 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='malawaszka']Nooo przynajmniej miałaś je ZA ogrodzeniem, ja przedwczoraj wytropiłam na śniegu dzicze racice znowu 15 m od domu :shock: teraz jak wychodzę wieczorem z psami to najpierw krzyczę i klaszczę w dłonie :lol: hahaha, Waszko, czy mają cię już za miejscową wariatkę? :roflt: a swoją drogą, czy klaskanie pomaga? bo jeżeli tak, to pójdę do lasu (za dnia i z obstawą), ale będę klaskać :p I zrób już sobie to ogrodzenie :shake: I lepsze niż mam ja, bo ja mam takie, ze jak Leon na nie skoczy, to obali :roll: Quote
Vectra Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 hej dzika kobieto :diabloti: wracaj do wawy , tam Twoje miejsce :evil_lol: cudowne uczucie cię tam czeka .... sąsiad nad głową , pod nogami i z każdej strony ... pierdniesz i będą stukać w ścianę że hałas robisz hahahaha Quote
Alicja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Maga ...ocipiałaś ...do bloków ..... :stupid: Quote
malawaszka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Maga100']hahaha, Waszko, czy mają cię już za miejscową wariatkę? :roflt: a swoją drogą, czy klaskanie pomaga? bo jeżeli tak, to pójdę do lasu (za dnia i z obstawą), ale będę klaskać :p I zrób już sobie to ogrodzenie :shake: I lepsze niż mam ja, bo ja mam takie, ze jak Leon na nie skoczy, to obali :roll: za wariatkę to mają mnie od czasu jak chodziłam i wołałam kici kici w nocy po czym wyciągałam sasiada z łazienki zeby mi to kici kici wypuścił ze swojego kurnika :oops: mniemam, ze klaskanie pomaga bo nie natknęłam się jeszcze na żadnego dzika, więc zapewne uciekają :shock: Quote
agbar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='malawaszka'] mniemam, ze klaskanie pomaga bo nie natknęłam się jeszcze na żadnego dzika, więc zapewne uciekają :shock: Zapewne czekaja w ukryciu az do oklaskow dolacza okrzyki: BIS,BIS!!!... :diabloti: Quote
agnes1 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Alicja']hahahaha ....Grosia już dostała gitarę , mam też schowany bębenek i cymbałki :bigcool: [FONT=Arial]:mad::mad: myślałaś że nie przeczytam :lmaa::lmaa: tylko spróbuj mi przytargać jakie bębenki, cymbałki...:mad: zostaw u sia... przyjedziemy Grosia bedzie grała z wujkiem C... dzień dobry Tadziu i rodziciele :roll::oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]:mad::mad: myślałaś że nie przeczytam :lmaa::lmaa: tylko spróbuj mi przytargać jakie bębenki, cymbałki...:mad: zostaw u sia... przyjedziemy Grosia bedzie grała z wujkiem C... dzień dobry Tadziu i rodziciele :roll::oops:[/FONT] [FONT=Arial]:placz::placz::placz:i nici z tajemnicy :diabloti::evil_lol: zostawie u Nas , będzie se z Wujkiem grała ....a potem na wyjściu dostanie do domecku :grins: Maga ....no chyba byłaś u Debe :razz::razz: ....dałabyś foty BRACI razem :razz:[/FONT] Quote
Maga100 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Maga ....no chyba byłaś u Debe :razz::razz: ....dałabyś foty BRACI razem :razz:[/FONT] do mojego syna Jana jadę w środę :p I bez Tadzia, bo chcę się nacieszyć moim drugim synem, a Tadzik na pewno będzie ryczał :shake: ale potem będziemy wdrażać program: kochamy się jak Jan i Tadeusz :diabloti: [quote name='agnes1'][FONT=Arial]:mad::mad: myślałaś że nie przeczytam :lmaa::lmaa: tylko spróbuj mi przytargać jakie bębenki, cymbałki...:mad: [/FONT] buhahah, to się uśmiałam :evil_lol: Biedna Alicja, myślała, że u mnie bezpiecznie :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 przyszłam Ci powiedzieć , że R jest bardzo smutny i że będę spała o 11 :diabloti: Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Maga100 napisał(a):do mojego syna Jana jadę w środę :p I bez Tadzia, bo chcę się nacieszyć moim drugim synem, a Tadzik na pewno będzie ryczał :shake: ale potem będziemy wdrażać program: kochamy się jak Jan i Tadeusz :diabloti: [FONT=Arial]czytałam że o 5 jedziesz :multi::multi::loveu:[/FONT] buhahah, to się uśmiałam :evil_lol: Biedna Alicja, myślała, że u mnie bezpiecznie :evil_lol::evil_lol::diabloti: [FONT=Arial]:obrazic: .... a myślałam , że się zakamufluję i nie doczyta :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Recommended Posts