dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Vectra napisał(a):Ty weż spakój piżamkę , szczotkę do zębów i jedź dziś :evil_lol: bo to jest dłuższa pogawędka hahahaha no właśnie tego chcę uniknąć generalnie nie wiem czy moze tym razem dałoby radę bez historii motoryzacji po archeologiczne odkrycia śrubokrętów w ostatnim stuleciu :roll: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 dbsst napisał(a):no właśnie tego chcę uniknąć generalnie nie wiem czy moze tym razem dałoby radę bez historii motoryzacji po archeologiczne odkrycia śrubokrętów w ostatnim stuleciu :roll: bez tego się nie da :diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']bez tego się nie da :diabloti: zapowiada się dłuższe posiedzenie z prelekcją i pokazami praktycznymi :diabloti: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']bez tego się nie da :diabloti: właśnie tego się obawiam :evil_lol: [quote name='Alicja']zapowiada się dłuższe posiedzenie z prelekcją i pokazami praktycznymi :diabloti: nie chyba zamknę się w sobie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='malawaszka'] i to wszystko???? :turn-l: znaczna większość, bo wiesz, w Pierdach, to nie tak jak u ciebie na zadupiu zadupiastym, gdzie gości podejmujesz suto zastawionym stołem, aby wszyscy zasiedli, zjedli i pękli :diabloti: Moi goście i tak byli zaskoczenie, że w ogóle jest cokolwiek :diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']Dziękuje Ci moja kochana , za spokojną sobotę :evil_lol: słyszę jakiś warkot oplowy i tą ciszę w domu , jest cudowna !!! haha, a co nie chciałaś, aby R cię pielęgnował cały dzionek? :diabloti: [quote name='dbsst']pytanie zupełnie z innej beczki czy jutro twój mąż jest w stanie w trzech no może pięciu zdaniach powiedzieć mojemu narzeczonemu jak zamontować jego czujniki parkowania w moim aucie na już :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli nie to albo wpadamy koło 7 rano żeby wyjść jak ludzie albo darujemy sobie ten temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahahahah :diabloti::diabloti: [quote name='Vectra']Ty weż spakój piżamkę , szczotkę do zębów i jedź dziś :evil_lol: bo to jest dłuższa pogawędka hahahaha Ewa, przyślij też swojego R, to Debe i swoją cesarkę przesiedzi :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 o chętnie go oddam , bierzcie , on pomoże , doradzi , a ja będę miała spokój .. :modla: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100']znaczna większość, bo wiesz, w Pierdach, to nie tak jak u ciebie na zadupiu zadupiastym, gdzie gości podejmujesz suto zastawionym stołem, aby wszyscy zasiedli, zjedli i pękli :diabloti: Moi goście i tak byli zaskoczenie, że w ogóle jest cokolwiek :diabloti::evil_lol::evil_lol: a jakże - u mnie był suto zastawiony bo goście większość przynieśli :roflt: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a):a jakże - u mnie był suto zastawiony bo goście większość przynieśli :roflt: jakoś mnie to nie dziwi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Vectra napisał(a):jakoś mnie to nie dziwi :evil_lol: no bo przecież nie miałam jeszcze kuchni - prawda, ze tylko dlatego Cię to nie dziwi???? :lol: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a):no bo przecież nie miałam jeszcze kuchni - prawda, ze tylko dlatego Cię to nie dziwi???? :lol: no właśnie dlatego , było im dać gar wylizać po tym gęstym :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100'] buhahahahahah :diabloti::diabloti: czy to znaczy, ze mam zmienić liste tematów na arcy nudne spotkanie z tobą :roll: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']czy to znaczy, ze mam zmienić liste tematów na arcy nudne spotkanie z tobą :roll: będzie miła i zajmująca konwersacja :grins: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja'] będzie miła i zajmująca konwersacja :grins: tak oczywiście Magda będzie gadać A będzie gadać Tadzik będzie gadać a my z TZ będziemy patrzeć na siebie to na zegarek i myśleć - shit dopiero dwie minuty mineły jak to możliwe..........................:roll::diabloti: będzie super :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):tak oczywiście Magda będzie gadać A będzie gadać Tadzik będzie gadać a my z TZ będziemy patrzeć na siebie to na zegarek i myśleć - shit dopiero dwie minuty mineły jak to możliwe..........................:roll::diabloti: będzie super :evil_lol: ......:cool2: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Alicja napisał(a):......:cool2: zamienisz się :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']zamienisz się :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: yhmmmmmmmmmm :grins: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']yhmmmmmmmmmm :grins: taaaak myślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']taaaak myślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znasz przecie swoją sis ;) Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja'] znasz przecie swoją sis ;) dlatego nie miałam najmniejszych nadziei :shake::diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']dlatego nie miałam najmniejszych nadziei :shake::diabloti: nie porzucaj nadzieje jako się kolwiek dzieje :diabloti: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jedzą sałatki i się nawet z nami nie podzielą pf One będą piękne i gładkie a my nie?:placz::placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 zdjedliśmy co dali i wróciliśmy :diabloti: a tak serio to ja dzis jakis kiepski kompan do rozmowy :shake: dobrze, że Tadzik bawił nas rozmową on ma dużo ciekawych rzeczy do opowiedzenia więc moje milczenie może było niezauważalne :evil_lol: Magdo ja chyba czegoś zapomniałam :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a): a tak serio to ja dzis jakis kiepski kompan do rozmowy :shake: A co się stało ??? Spodziewasz się czegoś ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hanna R. napisał(a):A co się stało ??? Spodziewasz się czegoś ? :evil_lol: spodziewałam się niekończących pocałunków ale jakoś się nie doczekałam nie wiedząc czemu i teraz cierpi moja dusza cierpi moje serce :D KCHanno :D Quote
Recommended Posts