Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Ty weż spakój piżamkę , szczotkę do zębów i jedź dziś :evil_lol:
bo to jest dłuższa pogawędka hahahaha

no właśnie tego chcę uniknąć generalnie nie wiem czy moze tym razem dałoby radę bez historii motoryzacji po archeologiczne odkrycia śrubokrętów w ostatnim stuleciu :roll:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
no właśnie tego chcę uniknąć generalnie nie wiem czy moze tym razem dałoby radę bez historii motoryzacji po archeologiczne odkrycia śrubokrętów w ostatnim stuleciu :roll:

bez tego się nie da :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']bez tego się nie da :diabloti:

właśnie tego się obawiam :evil_lol:

[quote name='Alicja']zapowiada się dłuższe posiedzenie z prelekcją i pokazami praktycznymi :diabloti:

nie chyba zamknę się w sobie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
i to wszystko???? :turn-l:

znaczna większość, bo wiesz, w Pierdach, to nie tak jak u ciebie na zadupiu zadupiastym, gdzie gości podejmujesz suto zastawionym stołem, aby wszyscy zasiedli, zjedli i pękli :diabloti:
Moi goście i tak byli zaskoczenie, że w ogóle jest cokolwiek :diabloti::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']Dziękuje Ci moja kochana , za spokojną sobotę :evil_lol:
słyszę jakiś warkot oplowy i tą ciszę w domu , jest cudowna !!!

haha, a co nie chciałaś, aby R cię pielęgnował cały dzionek? :diabloti:

[quote name='dbsst']pytanie zupełnie z innej beczki
czy jutro twój mąż jest w stanie w trzech no może pięciu zdaniach powiedzieć mojemu narzeczonemu jak zamontować jego czujniki parkowania w moim aucie na już :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jeśli nie to albo wpadamy koło 7 rano żeby wyjść jak ludzie albo darujemy sobie ten temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buhahahahahah :diabloti::diabloti:

[quote name='Vectra']Ty weż spakój piżamkę , szczotkę do zębów i jedź dziś :evil_lol:
bo to jest dłuższa pogawędka hahahaha

Ewa, przyślij też swojego R, to Debe i swoją cesarkę przesiedzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']znaczna większość, bo wiesz, w Pierdach, to nie tak jak u ciebie na zadupiu zadupiastym, gdzie gości podejmujesz suto zastawionym stołem, aby wszyscy zasiedli, zjedli i pękli :diabloti:
Moi goście i tak byli zaskoczenie, że w ogóle jest cokolwiek :diabloti::evil_lol::evil_lol:

a jakże - u mnie był suto zastawiony bo goście większość przynieśli :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
no bo przecież nie miałam jeszcze kuchni - prawda, ze tylko dlatego Cię to nie dziwi???? :lol:

no właśnie dlatego , było im dać gar wylizać po tym gęstym :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
będzie miła i zajmująca konwersacja :grins:

tak oczywiście Magda będzie gadać A będzie gadać Tadzik będzie gadać a my z TZ będziemy patrzeć na siebie to na zegarek i myśleć - shit dopiero dwie minuty mineły jak to możliwe..........................:roll::diabloti:
będzie super :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
tak oczywiście Magda będzie gadać A będzie gadać Tadzik będzie gadać a my z TZ będziemy patrzeć na siebie to na zegarek i myśleć - shit dopiero dwie minuty mineły jak to możliwe..........................:roll::diabloti:
będzie super :evil_lol:

......:cool2:

Posted

zdjedliśmy co dali i wróciliśmy :diabloti:
a tak serio to ja dzis jakis kiepski kompan do rozmowy :shake:
dobrze, że Tadzik bawił nas rozmową on ma dużo ciekawych rzeczy do opowiedzenia więc moje milczenie może było niezauważalne :evil_lol:

Magdo ja chyba czegoś zapomniałam :hmmmm:

Posted

Hanna R. napisał(a):
A co się stało ??? Spodziewasz się czegoś ? :evil_lol:

spodziewałam się niekończących pocałunków ale jakoś się nie doczekałam nie wiedząc czemu i teraz cierpi moja dusza cierpi moje serce :D

KCHanno :D