dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Vectra napisał(a): a co do Suzi czy jakoś tak - hahahahahaha .... to nie ja , nie moje pióro :evil_lol: hahahha tak później pomyślałam, że nie możesz tego zrobić - stanowisko, prawo itd ale.................:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):hahahha tak później pomyślałam, że nie możesz tego zrobić - stanowisko, prawo itd ale.................:evil_lol: czemu nie mogę ? tylko nie w takiej formie , nie tak NUDNO :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Vectra napisał(a):czemu nie mogę ? tylko nie w takiej formie , nie tak NUDNO :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witam w Nowym Roku! widziałam kask :mdleje: Jezuuuu :evil_lol: Czego to ludziei nie wymyślą :crazyeye::cool1: Ciekawe, my takich bajerów nie mieliśmy i żyjemy :cool3: Ale pyszności :eating: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 anetta napisał(a): Ciekawe, my takich bajerów nie mieliśmy i żyjemy :cool3: ale jakie tozycie po głupim sylwestrze wszystkich głowy bolą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='anetta']Witam w Nowym Roku! widziałam kask :mdleje: Jezuuuu :evil_lol: Czego to ludziei nie wymyślą :crazyeye::cool1: Ciekawe, my takich bajerów nie mieliśmy i żyjemy :cool3: Ale pyszności :eating: ja sama sobie zakładałam durszlak na głowe :roflt: POczytałam sobie wczoraj na jednym z fo mamciowych ....czy zimne okłady na głowe w czasie gorączki szkodzą .... gdyby nie to że tam były foty i wiek matek powypisywany gdzieniegdzie to pomyślałabym że to dzieci z IIC bawią się w necie :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3.jpg Madziu, dlaczego ten nóż do masła jest brudny ??? Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Hanna R.']http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3.jpg Madziu, dlaczego ten nóż do masła jest brudny ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i czar prysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='anetta']Witam w Nowym Roku! :hand: [quote name='Alicja'] POczytałam sobie wczoraj na jednym z fo mamciowych ....czy zimne okłady na głowe w czasie gorączki szkodzą .... gdyby nie to że tam były foty i wiek matek powypisywany gdzieniegdzie to pomyślałabym że to dzieci z IIC bawią się w necie :diabloti: ja mam tam zawsze świetna zabawę :evil_lol: Poleciłabym Dominice, ale ona, biedactwo, wszystko bierze tak na poważnie :shake: [quote name='Hanna R.']http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3.jpg Madziu, dlaczego ten nóż do masła jest brudny ??? Hanno, widzę, ze smsik doszedł? :diabloti: Hanno, nie umieściłam linku do tego zdjęcia SPECJALNIE, bo wiedziałam, ze zaraz wytkniesz :placz: a jednak jakimś cudem udało ci się zdjęcie dojrzeć. Ba, żeby tylko zdjęcie! :placz: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100'] ja mam tam zawsze świetna zabawę :evil_lol: Poleciłabym Dominice, ale ona, biedactwo, wszystko bierze tak na poważnie :shake: a to nie brac tego na poważnie :roll::crazyeye::shake: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):a to nie brac tego na poważnie :roll::crazyeye::shake: nie nie klikaj opcji "kup teraz" gara za 3 tysie:):) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):nie nie klikaj opcji "kup teraz" gara za 3 tysie:):) NIE :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Olcia, przecież zakupiła parującego kija, tak? :diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100']Olcia, przecież zakupiła parującego kija, tak? :diabloti: tak Magdo o pani tak tak tak Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [ [quote name='Hanna R.']Daj no jakieś linki , dobrze ??? ale linki do forum o dzieciach? :diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100'][ ale linki do forum o dzieciach? :diabloti: nie bo tam to tylko palnąc sobie w łeb :shake: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100'][ ale linki do forum o dzieciach? :diabloti: Nie. Ale bądźmy w kontakcie .:diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Hanna R. napisał(a):Nie. Ale bądźmy w kontakcie .:diabloti: Hanno zrób coś z nią----------------jest źle jest coraz gorzej :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):Hanno zrób coś z nią----------------jest źle jest coraz gorzej :evil_lol: Chyba nie dam rady - nie radzę sobie nawet ze swoim życiem .:shake: Ostatnio zajmuję się wyłącznie siedzeniem i potakiwaniem. Wszystkich akceptuję. Więc ją też muszę ... Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Hanna R. napisał(a):Chyba nie dam rady - nie radzę sobie nawet ze swoim życiem .:shake: Ostatnio zajmuję się wyłącznie siedzeniem i potakiwaniem. Wszystkich akceptuję. Więc ją też muszę ... jestes chora :crazyeye: jak ty jej nie usadzisz to ona zrujnuje cudowne dogodziecioforum :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3.jpg i to wszystko???? :turn-l: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dziękuje Ci moja kochana , za spokojną sobotę :evil_lol: słyszę jakiś warkot oplowy i tą ciszę w domu , jest cudowna !!! Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 pytanie zupełnie z innej beczki czy jutro twój mąż jest w stanie w trzech no może pięciu zdaniach powiedzieć mojemu narzeczonemu jak zamontować jego czujniki parkowania w moim aucie na już :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli nie to albo wpadamy koło 7 rano żeby wyjść jak ludzie albo darujemy sobie ten temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 dbsst napisał(a):pytanie zupełnie z innej beczki czy jutro twój mąż jest w stanie w trzech no może pięciu zdaniach powiedzieć mojemu narzeczonemu jak zamontować jego czujniki parkowania w moim aucie na już :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli nie to albo wpadamy koło 7 rano żeby wyjść jak ludzie albo darujemy sobie ten temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty weż spakój piżamkę , szczotkę do zębów i jedź dziś :evil_lol: bo to jest dłuższa pogawędka hahahaha Quote
Recommended Posts