Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Jak rrrrrany ! Ale cudowności ! :o :o :o Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 no proszę i co nas ominęło cholera nam nie udało się dotrzeć na spacerek :cry: może następnym razem. Ale tam się działo super extra. Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 złapię ten twój ogon, złapię i hoop nad Leonem autentycznie wykończy mnie ta baba Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a): Dbsst, Emil+ Ty = piekne fotki 8) :oops: przesadzasz :oops: hahahahaha nie znalam Szpili z tej strony hahahaha diabel nie baba biedny Leos :D Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Maga100'] Dbsst, Emil+ Ty = piekne fotki 8) :oops: przesadzasz :oops: hahahahaha nie znalam Szpili z tej strony hahahaha diabel nie baba biedny Leos :D nie przesadzam, nie kokietuj :-? - już wiem, po kim Szpila to ma :lol: :lol: :lol: powyginam się dla Debe Quote
Alka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Dziewczyny, ten dzisiejszy spacerek to super pomysł, pieski się wyszalały , a my możemy podziwiać foteczki... :D :D :D Leonek + Szpila =niesamowita para! :loveu: chciałoby sie ogladać ich bez przerwy :thumbs: Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 hahaha no tak to wyjdzie ze kokieta jestem hahaha to ja juz nic nie mowie tylko dalej brechtam z fot hahhahahhahahhaha Quote
PIKA Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga no widzę, że obsluga aparaciku coraz lepiej Ci wychodzi :lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='PIKA']Maga no widzę, że obsluga aparaciku coraz lepiej Ci wychodzi :lol: e tam, on ma za dużo funckji "ręcznych" i ich nie ogarniam :placz: Quote
PIKA Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga no widzę, że obsluga aparaciku coraz lepiej Ci wychodzi :lol: e tam, on ma za dużo funckji "ręcznych" i ich nie ogarniam :placz: :o to znaczy? :o Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga no widzę, że obsluga aparaciku coraz lepiej Ci wychodzi :lol: e tam, on ma za dużo funckji "ręcznych" i ich nie ogarniam :placz: :o to znaczy? :o no to znaczy co znaczy :-? możesz sobie ręcznie (nie-automatycznie) ustawiać prędkość migawki, przysłone, światło, ISO i milion innych rzeczy , co by zdjęcia były lepsze, ale to dla mnie za skomplikowane :-? :-? :-? Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Kurcze , kurcze teraz na zasypią fotami a ja nawet odpisać nie zdąże bo mi net chodzi jak ślimak :evil: Maga a jest tam ustawienie na fotki w ruchu :roll: Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 dasz rade rade dasz dasz dasz bo jesteś jedną z nas :lol: Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 agabass napisał(a):dasz rade rade dasz dasz dasz bo jesteś jedną z nas :lol: hahahahahhaha no ba :D Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze , kurcze teraz na zasypią fotami a ja nawet odpisać nie zdąże bo mi net chodzi jak ślimak :evil: Maga a jest tam ustawienie na fotki w ruchu :roll: Alicja, mnie też dogo powoli chodzi :-? na zdjęcia w ruchu nie ma jednego prostego guziczka dla debila niestety, tylko trzeba sobie samemu poustawiać te migawki i inne, a ja się w tym gubię :silly: :placz: ale DA SIĘ, bo wczoraj w ruchu wszystkie wyszły mi nieostre , a dziś już ciut lepiej 8) Dbsst, dzięki za wiarę, znów się siedze nad instrukcją i rozumiem coraz mniej :-? Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 spoko spoko instrukcje sa tak pisane zeby byly nie czytelne i nie zrozumiale coby ludz sie lamal i na kursy dreptal ;) Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 agabass napisał(a):dasz rade rade dasz dasz dasz bo jesteś jedną z nas :lol: hahaha, Agabass, no to mnie połozyłaś na łopatki :lol: :lol: :lol: zabierzcie ode mnie ten aparat, bo mam kolejnych milion zdjęć 8) Quote
PIKA Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a): no to znaczy co znaczy :-? możesz sobie ręcznie (nie-automatycznie) ustawiać prędkość migawki, przysłone, światło, ISO i milion innych rzeczy , co by zdjęcia były lepsze, ale to dla mnie za skomplikowane :-? :-? :-? :hmmmm: a nie ma tam automatycznego ustawienia tych wszystkich dupereli ? :roll: Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 8) pytam bo przez miesiąc będziemy studiować prospekty więc muszę się orientować :wink: 8) Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='PIKA']:hmmmm: a nie ma tam automatycznego ustawienia tych wszystkich dupereli ? :roll: automatyczne to automatyczne i wtedy w ruchu wychodza takie sobie :roll: ale jak się postawia ręcznie, to wychodzą lepsze 8) fleszem po oczach Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 8) szybko się uczysz , z fotki na fotkę coraz lepsze :wink: Leon znudzony i zamęczony :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']8) szybko się uczysz , z fotki na fotkę coraz lepsze :wink: Leon znudzony i zamęczony :wink: :lol: :lol: :lol: No pewnie ! Bo ona zdolna jest . I wogóle ... A charakterologiczny brat Gezia - Leon ma szczęście. Taaaaaka pani ! BTW - jak ty masz na imię ? :oops: Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 no no no widze Leonek juz cwiczy powazne miny :lol: :iloveyou: sliczna mordziaa Quote
Recommended Posts