Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):

Dbsst, Emil+ Ty = piekne fotki 8)

:oops: przesadzasz :oops:

hahahahaha nie znalam Szpili z tej strony hahahaha diabel nie baba

biedny Leos :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Maga100']
Dbsst, Emil+ Ty = piekne fotki 8)

:oops: przesadzasz :oops:

hahahahaha nie znalam Szpili z tej strony hahahaha diabel nie baba

biedny Leos :D

nie przesadzam, nie kokietuj :-? - już wiem, po kim Szpila to ma :lol: :lol: :lol:

powyginam się dla Debe

Posted

Dziewczyny, ten dzisiejszy spacerek to super pomysł, pieski się wyszalały , a my możemy podziwiać foteczki... :D :D :D

Leonek + Szpila =niesamowita para! :loveu: chciałoby sie ogladać ich bez przerwy :thumbs:

Posted

[quote name='PIKA']Maga no widzę, że obsluga aparaciku coraz lepiej Ci wychodzi :lol:

e tam, on ma za dużo funckji "ręcznych" i ich nie ogarniam :placz:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga no widzę, że obsluga aparaciku coraz lepiej Ci wychodzi :lol:

:o to znaczy? :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga no widzę, że obsluga aparaciku coraz lepiej Ci wychodzi :lol:

:o to znaczy? :o

no to znaczy co znaczy :-?
możesz sobie ręcznie (nie-automatycznie) ustawiać prędkość migawki, przysłone, światło, ISO i milion innych rzeczy , co by zdjęcia były lepsze, ale to dla mnie za skomplikowane :-? :-? :-?

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kurcze , kurcze teraz na zasypią fotami a ja nawet odpisać nie zdąże bo mi net chodzi jak ślimak :evil:

Maga a jest tam ustawienie na fotki w ruchu :roll:

Alicja, mnie też dogo powoli chodzi :-?

na zdjęcia w ruchu nie ma jednego prostego guziczka dla debila niestety, tylko trzeba sobie samemu poustawiać te migawki i inne, a ja się w tym gubię :silly: :placz:
ale DA SIĘ, bo wczoraj w ruchu wszystkie wyszły mi nieostre , a dziś już ciut lepiej 8)

Dbsst, dzięki za wiarę, znów się siedze nad instrukcją i rozumiem coraz mniej :-?

Posted

agabass napisał(a):
dasz rade rade dasz dasz dasz bo jesteś jedną z nas :lol:

hahaha, Agabass, no to mnie połozyłaś na łopatki :lol: :lol: :lol:

zabierzcie ode mnie ten aparat, bo mam kolejnych milion zdjęć 8)

Posted

Maga100 napisał(a):

no to znaczy co znaczy :-?
możesz sobie ręcznie (nie-automatycznie) ustawiać prędkość migawki, przysłone, światło, ISO i milion innych rzeczy , co by zdjęcia były lepsze, ale to dla mnie za skomplikowane :-? :-? :-?

:hmmmm: a nie ma tam automatycznego ustawienia tych wszystkich dupereli ? :roll:

Posted

[quote name='PIKA']:hmmmm: a nie ma tam automatycznego ustawienia tych wszystkich dupereli ? :roll:

automatyczne to automatyczne i wtedy w ruchu wychodza takie sobie :roll: ale jak się postawia ręcznie, to wychodzą lepsze 8)

fleszem po oczach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']8) szybko się uczysz , z fotki na fotkę coraz lepsze :wink:

Leon znudzony i zamęczony :wink: :lol: :lol: :lol:

No pewnie ! Bo ona zdolna jest . I wogóle ... A charakterologiczny brat Gezia - Leon ma szczęście. Taaaaaka pani ! BTW - jak ty masz na imię ? :oops: