Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):

Jakie przygotowania? :diabloti:
W domu syf, nic nie jesr zrobione, kupione, przygotowane.
Mam niemoc :placz:

ooo to tak jak ja :grins: kuchnia nie zrobiona więc odechciało mi się sylwestrowania :shock: zaraz wypiję ten pyszny likierek i pójdę spać :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo to tak jak ja :grins: kuchnia nie zrobiona więc odechciało mi się sylwestrowania :shock: zaraz wypiję ten pyszny likierek i pójdę spać :roll:

hahah dlaczego ode mnie ściągnełaś pomysł z przespaniem:) tylko ja bez likieru:(

Posted

Alicja napisał(a):
poka jak wiążesz buty ;)

chyba żartujesz chcesz widzieć czubek mojej głowy :evil_lol:

Maga100 napisał(a):
no przzecie ja wyraźnie pisałam, że ja robię na wódce, bo nie lubię mocnych, a że Debe robi na spirycie i to od razu na pół litra, to akurat chyba nikogo nie dziwi? :roll:
Przecież ona nawet spirytus zakupiony do jaśkowego pępka zużyła i musiałam na gwałt jej kupować i wieźć :diabloti:

A wiem, ze Vectra już kręci loka, a jej sylwestrowa kreacja w różowe cekiny wisi przygotowana w holu :shake:

kurde czy tylko ja lubie jak trunek to truek :diabloti:

hahaha Vectra pamiętaj ja chce zdjęcie kreacji :diabloti:

malawaszka napisał(a):

czyli nie tylko ja dziś zostaje w domu :roll:
:evil_lol:

Olcia napisał(a):
hahah dlaczego ode mnie ściągnełaś pomysł z przespaniem:) tylko ja bez likieru:(

Olcia zagotuj mleko i je zjedz :diabloti:

Alu tak robisz dla mnie likier :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
debe będziemy razem wirtualnie pić mleko na dogo:)

hahahahha będziemy a co :eviltong: kto zabroni cięzarnej wirtualne mleko pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahha będziemy a co :eviltong: kto zabroni cięzarnej wirtualne mleko pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

będziemy opijać ten mijający rok i oby przyszły był lepszy:) i oczywiście za Jaśka

Posted

Olcia napisał(a):
będziemy opijać ten mijający rok i oby przyszły był lepszy:) i oczywiście za Jaśka

2009 był bardzo dobry w końcu w tym roku jakis szalony plemnik w końcu odważył się podejść do mojego jaja i to najlepsze z 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Debe moja kochana, jak tylko wrócisz do rozmiarów ludzkich to ci odpalę kreację :diabloti:

będziesz tak miła a nawet tak MIŁA :crazyeye:

Posted

Vectra napisał(a):
ooo masz coś na sumieniu , że się boisz Ooooo :diabloti:

wydało się wiem jaka wyżera się szykuje i własnie odtańczam taniec pigmejów, żeby wam auto nie odpaliło i zeby coś do niedzieli zostalo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
wydało się wiem jaka wyżera się szykuje i własnie odtańczam taniec pigmejów, żeby wam auto nie odpaliło i zeby coś do niedzieli zostalo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

auto ? a które ? :diabloti:

Ty się cuduj , tylko zbieraj brzuch i dawaj na kinderbal .. możemy Cię po drodze zgarnąć .. w końcu pech chciał , że jestem prawie moją sąsiadką hahahaha :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):

wyszło szydło z worka:):)

Posted

Vectra napisał(a):
auto ? a które ? :diabloti:

Ty się cuduj , tylko zbieraj brzuch i dawaj na kinderbal .. możemy Cię po drodze zgarnąć .. w końcu pech chciał , że jestem prawie moją sąsiadką hahahaha :diabloti:

wszystkie z waszej stajni :evil_lol:
taaaaaaaak pech acha jasne już to widzę codziennie przemykasz pod oknem z miłosnym spojrzeniem tak tak mieszka prawie tuz obok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Olcia napisał(a):
wyszło szydło z worka:):)

kurcze bo ja zła kobieta jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

ja się w końcu zebrałam w sobie :grins:
zrobiłam przepyszne sałatki, możecie zazdrościć Vectrze, że zje takie pyszności :eating:
a w lodówce trzy butle likierku :grins:
Ciekawe czy w związku z Sylwestrem Tadzio pośpi jutro dłużej? :hmmmm: :diabloti:

Vectra napisał(a):

ach, daj spokój, długo namawiałam hrabiankę, ale ona ma nas, wiochmenów, w odwłoku :shake:
Wielka warszawianka na party w Pierdach?? :diabloti::diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):

Ciekawe czy w związku z Sylwestrem Tadzio pośpi jutro dłużej? :hmmmm: :diabloti:

ach, daj spokój, długo namawiałam hrabiankę, ale ona ma nas, wiochmenów, w odwłoku :shake:
Wielka warszawianka na party w Pierdach?? :diabloti::diabloti:

taaaaaaaaaaaaaak napewno pośpi dłuzej z pewnościa i nie obudzi się na strzały pod waszymi oknami :diabloti:

mam wrażenie, że z wami jestem zupełnie nie wiem czemu :shake::diabloti:
tylko sałatki mi żałujecie :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
czy będą na bieżąco relacje i fotorelacje z party w Pierdach :grins: ??

doszły mnie słuchy, że po imprezie dziewczyny miały pragnienie i już po baterii likieru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
doszły mnie słuchy, że po imprezie dziewczyny miały pragnienie i już po baterii likieru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewnie teraz sączą miód ;)

Posted

Alicja napisał(a):
pewnie teraz sączą miód ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tadeusz WSTAWAJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: