Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ja pierdziu ..czyli myślisz że ONA ta moja sis kazała dla siebie mi zrobić ten likier :hmmmm: Quote
malawaszka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Maga100 napisał(a): Jakie przygotowania? :diabloti: W domu syf, nic nie jesr zrobione, kupione, przygotowane. Mam niemoc :placz: ooo to tak jak ja :grins: kuchnia nie zrobiona więc odechciało mi się sylwestrowania :shock: zaraz wypiję ten pyszny likierek i pójdę spać :roll: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 malawaszka napisał(a):ooo to tak jak ja :grins: kuchnia nie zrobiona więc odechciało mi się sylwestrowania :shock: zaraz wypiję ten pyszny likierek i pójdę spać :roll: hahah dlaczego ode mnie ściągnełaś pomysł z przespaniem:) tylko ja bez likieru:( Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):poka jak wiążesz buty ;) chyba żartujesz chcesz widzieć czubek mojej głowy :evil_lol: Maga100 napisał(a):no przzecie ja wyraźnie pisałam, że ja robię na wódce, bo nie lubię mocnych, a że Debe robi na spirycie i to od razu na pół litra, to akurat chyba nikogo nie dziwi? :roll: Przecież ona nawet spirytus zakupiony do jaśkowego pępka zużyła i musiałam na gwałt jej kupować i wieźć :diabloti: A wiem, ze Vectra już kręci loka, a jej sylwestrowa kreacja w różowe cekiny wisi przygotowana w holu :shake: kurde czy tylko ja lubie jak trunek to truek :diabloti: hahaha Vectra pamiętaj ja chce zdjęcie kreacji :diabloti: malawaszka napisał(a):ooo to tak jak ja :grins: kuchnia nie zrobiona więc odechciało mi się sylwestrowania :shock: zaraz wypiję ten pyszny likierek i pójdę spać :roll: czyli nie tylko ja dziś zostaje w domu :roll: :evil_lol: Olcia napisał(a):hahah dlaczego ode mnie ściągnełaś pomysł z przespaniem:) tylko ja bez likieru:( Olcia zagotuj mleko i je zjedz :diabloti: Alu tak robisz dla mnie likier :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 debe będziemy razem wirtualnie pić mleko na dogo:) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):debe będziemy razem wirtualnie pić mleko na dogo:) hahahahha będziemy a co :eviltong: kto zabroni cięzarnej wirtualne mleko pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):hahahahha będziemy a co :eviltong: kto zabroni cięzarnej wirtualne mleko pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będziemy opijać ten mijający rok i oby przyszły był lepszy:) i oczywiście za Jaśka Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):będziemy opijać ten mijający rok i oby przyszły był lepszy:) i oczywiście za Jaśka 2009 był bardzo dobry w końcu w tym roku jakis szalony plemnik w końcu odważył się podejść do mojego jaja i to najlepsze z 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Debe moja kochana, jak tylko wrócisz do rozmiarów ludzkich to ci odpalę kreację :diabloti: a ja wstałam pół godziny temu HA :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Vectra napisał(a):Debe moja kochana, jak tylko wrócisz do rozmiarów ludzkich to ci odpalę kreację :diabloti: będziesz tak miła a nawet tak MIŁA :crazyeye: Quote
Vectra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):będziesz tak miła a nawet tak MIŁA :crazyeye: a czy ja kiedyś byłam niemiła ? :cooldevi: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Vectra napisał(a):a czy ja kiedyś byłam niemiła ? :cooldevi: ale aż TAK :roll: zaczynam się bać :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):ale aż TAK :roll: zaczynam się bać :evil_lol: ooo masz coś na sumieniu , że się boisz Ooooo :diabloti: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Vectra napisał(a):ooo masz coś na sumieniu , że się boisz Ooooo :diabloti: wydało się wiem jaka wyżera się szykuje i własnie odtańczam taniec pigmejów, żeby wam auto nie odpaliło i zeby coś do niedzieli zostalo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):wydało się wiem jaka wyżera się szykuje i własnie odtańczam taniec pigmejów, żeby wam auto nie odpaliło i zeby coś do niedzieli zostalo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: auto ? a które ? :diabloti: Ty się cuduj , tylko zbieraj brzuch i dawaj na kinderbal .. możemy Cię po drodze zgarnąć .. w końcu pech chciał , że jestem prawie moją sąsiadką hahahaha :diabloti: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):wydało się wiem jaka wyżera się szykuje i własnie odtańczam taniec pigmejów, żeby wam auto nie odpaliło i zeby coś do niedzieli zostalo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyszło szydło z worka:):) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Vectra napisał(a):auto ? a które ? :diabloti: Ty się cuduj , tylko zbieraj brzuch i dawaj na kinderbal .. możemy Cię po drodze zgarnąć .. w końcu pech chciał , że jestem prawie moją sąsiadką hahahaha :diabloti: wszystkie z waszej stajni :evil_lol: taaaaaaaak pech acha jasne już to widzę codziennie przemykasz pod oknem z miłosnym spojrzeniem tak tak mieszka prawie tuz obok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olcia napisał(a):wyszło szydło z worka:):) kurcze bo ja zła kobieta jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 malawaszka napisał(a):ooo to tak jak ja :grins: kuchnia nie zrobiona więc odechciało mi się sylwestrowania :shock: zaraz wypiję ten pyszny likierek i pójdę spać :roll: ja się w końcu zebrałam w sobie :grins: zrobiłam przepyszne sałatki, możecie zazdrościć Vectrze, że zje takie pyszności :eating: a w lodówce trzy butle likierku :grins: Ciekawe czy w związku z Sylwestrem Tadzio pośpi jutro dłużej? :hmmmm: :diabloti: Vectra napisał(a): Ty się cuduj , tylko zbieraj brzuch i dawaj na kinderbal .. możemy Cię po drodze zgarnąć .. w końcu pech chciał , że jestem prawie moją sąsiadką hahahaha :diabloti: ach, daj spokój, długo namawiałam hrabiankę, ale ona ma nas, wiochmenów, w odwłoku :shake: Wielka warszawianka na party w Pierdach?? :diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Maga100 napisał(a): Ciekawe czy w związku z Sylwestrem Tadzio pośpi jutro dłużej? :hmmmm: :diabloti: ach, daj spokój, długo namawiałam hrabiankę, ale ona ma nas, wiochmenów, w odwłoku :shake: Wielka warszawianka na party w Pierdach?? :diabloti::diabloti: taaaaaaaaaaaaaak napewno pośpi dłuzej z pewnościa i nie obudzi się na strzały pod waszymi oknami :diabloti: mam wrażenie, że z wami jestem zupełnie nie wiem czemu :shake::diabloti: tylko sałatki mi żałujecie :diabloti: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 czy będą na bieżąco relacje i fotorelacje z party w Pierdach :grins: ?? Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):czy będą na bieżąco relacje i fotorelacje z party w Pierdach :grins: ?? doszły mnie słuchy, że po imprezie dziewczyny miały pragnienie i już po baterii likieru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):doszły mnie słuchy, że po imprezie dziewczyny miały pragnienie i już po baterii likieru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie teraz sączą miód ;) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):pewnie teraz sączą miód ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tadeusz WSTAWAJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 synu mój Tadeuszu wszystkiego najlepszego i pociechy z pierwszej matki :diabloti::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):synu mój Tadeuszu wszystkiego najlepszego i pociechy z pierwszej matki :diabloti::BIG::BIG::BIG::BIG: z obu matek :grins: Quote
Recommended Posts