Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ech i nie zapomnijcie wypić mojego zdrówka bo mi nic innego nie pozostaje jak iść spać o 22:( Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 malawaszka napisał(a):SAMA przyjadę :grins: jakoś zniosę te pomarańczowe... w pomarańczowym ci będzie do twarzy :loveu: ale masz rację, przyjedź sama, jak pamietasz, łóżko jest wąskie :shake: malawaszka napisał(a): niecałe 0,5 litra mleka to 0,4 albo może 0,3 lub 0,45????? :mdleje: rozumiem, ze to się ma zagotować, ale nie przypalić tak??? :lol: :splat: Jezuniuniu, trzymaj mnie, daj mi siłę, daj mi cierpliwość, cóżem ja biedna uczyniła? :placz: Ja wlewam niecałe 0,5 litra.... nie mierzyłam dokładnie :diabloti: NIECAŁE :diabloti: Tak, ma się lekko zagotować, co możesz również zinterpretować jako podgrzać :wallbash: i tak, możesz mieszać ciepłe mleko, kawę też :mdleje: i żeby sprawdzić czy dobre odczekaj KILKA GODZIN. Jak spróbujesz od razu, to będzie wstretne :diabloti: Potem też można dolac wódy czy czegoś. HELP. Olcia napisał(a):ech i nie zapomnijcie wypić mojego zdrówka bo mi nic innego nie pozostaje jak iść spać o 22:( a czemuż, czemuż? :glaszcze: Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 hahah, czy wszystkie moje zaprzyjaźnione galerie będą się zapijać likierem? :evil_lol: oprócz tych wzdętych :diabloti: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 bo wszyscy gdzieś idą szaleć będą, a ja co doopa, to se chociaż wcześniej spać pójdę, wogóle dzisiaj mam mega doła już dawno takiego nie miałam:( to się pożaliłam Quote
Cola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):hahah, czy wszystkie moje zaprzyjaźnione galerie będą się zapijać likierem? :evil_lol: oprócz tych wzdętych :diabloti: :placz::placz::placz: mi zostaje kawa z mlekiem :roll: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):hahah, czy wszystkie moje zaprzyjaźnione galerie będą się zapijać likierem? :evil_lol: oprócz tych wzdętych :diabloti: i dopijać będą w sobotę w zaprzyjaźnionych domach ;)bo jak coś sie uchowa to wioze do Klockowej TZ mi podarował szpyrola ;) Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):bo wszyscy gdzieś idą szaleć będą, a ja co doopa, to se chociaż wcześniej spać pójdę, wogóle dzisiaj mam mega doła już dawno takiego nie miałam:( to się pożaliłam a babcia nie zostanie z wnusiem? :glaszcze: A doł.... Dół jest dołem. Przyszedł i pójdzie :glaszcze: Alicja napisał(a): TZ mi podarował szpyrola ;) że możesz po warszawsku? :diabloti: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):a babcia nie zostanie z wnusiem? :glaszcze: A doł.... Dół jest dołem. Przyszedł i pójdzie :glaszcze: że możesz po warszawsku? :diabloti: spirytus :grins: Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):spirytus :grins: tylko pamietaj, Alicjo, że to ma być LIKIER KAWOWY, a nie spiryt o ledwie wyczuwalnej nutce kawy :diabloti: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):tylko pamietaj, Alicjo, że to ma być LIKIER KAWOWY, a nie spiryt o ledwie wyczuwalnej nutce kawy :diabloti: oczywiście , ze pamiętam ;) będzie dyskretny posmak .....alkoholu ;) Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a): oczywiście , ze pamiętam ;) będzie dyskretny posmak .....alkoholu ;) Alicjo przepraszam, ale jakoś pierwszy raz od tylu lat poprostu ci nie wierze:):) Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):Alicjo przepraszam, ale jakoś pierwszy raz od tylu lat poprostu ci nie wierze:):) .......... :obrazic: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):.......... :obrazic: a co to za foch???? Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 czy w niedziele też bedą sałatki ???? i inne pysznosci ??? Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 debe dlaczego jak ty odpowiadasz na posta to przychodzą mi 3 powiadomienia na maila na raz i tylko z tobą tak jest Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):debe dlaczego jak ty odpowiadasz na posta to przychodzą mi 3 powiadomienia na maila na raz i tylko z tobą tak jest bo jestem zajebista :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):bo jestem zajebista :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda że nie mam nadal emotek:), to w takim razie dziękuję , że nie dasz o sobie zapomnieć:) Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jakbys chciała to sie nie da :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 czy ty Magdo W. tak szykujesz się na przyjazd Vectry, że cie nie ma nigdzie- chyba zaczynam czuć lęk przed odrzuceniem hahahahhahahahhahaha Quote
malawaszka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):czy ty Magdo W. tak szykujesz się na przyjazd Vectry, że cie nie ma nigdzie- chyba zaczynam czuć lęk przed odrzuceniem hahahahhahahahhahaha :evil_lol: a ja chyba zepsułam likier :mdleje: za krótko miksowałam? na dnie zostało takie gęstsze.... :roll: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 malawaszka napisał(a)::evil_lol: a ja chyba zepsułam likier :mdleje: za krótko miksowałam? na dnie zostało takie gęstsze.... :roll: nie zepsułaś musisz tylko dłuzej miksować i zgarnąć to z dna. Tego likieru NIE DA się zepsuć. Jak przepis ja robiłam i wyszedł to znaczy, że to przepis posty jak wiązanie butów. Zapamiętaj :diabloti: Magdo W. czy Vectra aż tyle je i pije, że ty ciagle stale i wciąż przy garach :crazyeye: Quote
Maga100 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 malawaszka napisał(a): a ja chyba zepsułam likier :mdleje: za krótko miksowałam? na dnie zostało takie gęstsze.... :roll: Możesz to samo gęste zmiksować jeszcze raz (utrzeć że tak powiem) i potem dolać do reszty. Możesz tez wylać do zlewu. Ja raz właśnie nie dodałam i trunek był płynniejszy i też dobry. Mamuniu, ratuj mnie przed nią :placz: dbsst napisał(a): Magdo W. czy Vectra aż tyle je i pije, że ty ciagle stale i wciąż przy garach :crazyeye: o tej godzinie to my z Tadzikiem jeszcze śpimy :roll: a wczoraj padłam :shake: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):nie zepsułaś musisz tylko dłuzej miksować i zgarnąć to z dna. Tego likieru NIE DA się zepsuć. Jak przepis ja robiłam i wyszedł to znaczy, że to przepis posty jak wiązanie butów. Zapamiętaj :diabloti: Magdo W. czy Vectra aż tyle je i pije, że ty ciagle stale i wciąż przy garach :crazyeye: poka jak wiążesz buty ;) Magdo jak idą przygotowania ;) aha ....debe kazała mi dodać szpyrola :grins: Quote
Maga100 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 no przzecie ja wyraźnie pisałam, że ja robię na wódce, bo nie lubię mocnych, a że Debe robi na spirycie i to od razu na pół litra, to akurat chyba nikogo nie dziwi? :roll: Przecież ona nawet spirytus zakupiony do jaśkowego pępka zużyła i musiałam na gwałt jej kupować i wieźć :diabloti: Jakie przygotowania? :diabloti: W domu syf, nic nie jesr zrobione, kupione, przygotowane. Mam niemoc :placz: A wiem, ze Vectra już kręci loka, a jej sylwestrowa kreacja w różowe cekiny wisi przygotowana w holu :shake: Quote
Recommended Posts