dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Vectra napisał(a): masz dla mnie nalewkę ? bo ja ci parze bigos :diabloti: a mi to nie chce zrobić :placz::placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):a mi to nie chce zrobić :placz::placz::placz::placz: bo Ty że tak powiem , jesteś za młoda na nalewkę , znaczy to co w brzuchu by bliżej było nalewki , jest nieletnie. Wrócisz na 18 lat , zrobie ci cała zgrzewkę :diabloti: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Vectra napisał(a):bo Ty że tak powiem , jesteś za młoda na nalewkę , znaczy to co w brzuchu by bliżej było nalewki , jest nieletnie. Wrócisz na 18 lat , zrobie ci cała zgrzewkę :diabloti: :placz::placz::placz::placz::placz: nie wczeliłam się z tym nieletnim :placz::placz::placz::placz: a nie możesz mi zrobić bez alkoholu - w zasadzie kompotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz: nie wczeliłam się z tym nieletnim :placz::placz::placz::placz: a nie możesz mi zrobić bez alkoholu - w zasadzie kompotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mleka mogę ci nalać :diabloti: chyba że już masz swoje ? Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Vectra napisał(a):mleka mogę ci nalać :diabloti: chyba że już masz swoje ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie chce o tym myslec nie chce o tym myśleć bleeeeeeeeeeeeeeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie chce o tym myslec nie chce o tym myśleć bleeeeeeeeeeeeeeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chcesz to dać dziecku ? Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Vectra napisał(a):i chcesz to dać dziecku ? nie bardzo nie wiem czy się przemoge :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [ Vectra napisał(a):jedno zaprzecza dugiemu , to nie wiesz że fale z mikro są mega szkodliwe ? wyrodna babo!! a nie znasz się, babo, fale szkodzą na pokarm, a puste naczynia sterylizują :diabloti: Wyparz wszystkie naczynia będziecie zdrowsi :diabloti: Vectra napisał(a): bo ja ci parze bigos :diabloti: ale jak w bigosie będą pływały takie gotowane tłuste kawałki kiełbasy to ja nie chcę błeeeeeeeeeeeeee :shake::diabloti: bigos napisał(a):ale słodziak :**** po mamuni swej słodziutkiej :loveu::loveu: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nie to nie :obrazic: w bigosie nie ma kiełbasy Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 zjadłabym bigosu z kiełbaską mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam albo coś słodkiego - chyba właśnie mam zachcianki hura hura hura Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [ Vectra napisał(a):nie to nie :obrazic: w bigosie nie ma kiełbasy hahah, pomyslałby kto, że ty znasz slowo OBRAZIĆ :diabloti::diabloti::diabloti: I może jeszcze się w sobie zamkniesz :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 tez cos napisze ale i tak nikt mni etu nie czyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Maga100 napisał(a): ale jak w bigosie będą pływały takie gotowane tłuste kawałki kiełbasy to ja nie chcę błeeeeeeeeeeeeee :shake::diabloti: O wypraszam sobie. Mój jest jedynie na chudziutkiej wołowince:diabloti: Zero tluszczu Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):tez cos napisze ale i tak nikt mni etu nie czyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: hahaha Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a)::roflt: hahaha dziękuję moje życie nabrało sensu :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cola napisał(a)::hmmmm: tak mówisz... :evil_lol: i będę sterylizować psa i TZ za każdym razem jak wrócą ze spaceru?? :mdleje: ja tak nie chcę :placz: Jednak TZ proponuję nie sterylizować ! :diabloti::diabloti: Zabieg jest nieodwracalny ... Hanna Lekarka Niemłoda. PS Magdo KTO Ci zrobił takiego ślicznego Tadeuszka ??? :loveu::loveu::loveu: Aż strach pomyśleć, co byłoby, gdyby Ci wcześniej przyszło do głowy autora wysterylizować Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):dziękuję moje życie nabrało sensu :evil_lol: hahahahah niektórym to doprawdy niewiele potrzeba Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hanna R. napisał(a):Jednak TZ proponuję nie sterylizować ! :diabloti::diabloti: Zabieg jest nieodwracalny ... Hanna Lekarka Niemłoda. kto wie, kto wie :diabloti: jak będzie grzeczny i poród przebiegnie cacy...to może go nie będę sterylizować :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):hahahahah niektórym to doprawdy niewiele potrzeba daj mi lizaka a moje życie nabierze barw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hanno moja kochana jedyna jesteś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):O wypraszam sobie. Mój jest jedynie na chudziutkiej wołowince:diabloti: Zero tluszczu a nie ma żył, ścięgien i tłuszczów? nawet jak dlugo widelcem pogrzebie, to nie wygrzebię? :diabloti: Hanna R. napisał(a): PS Magdo KTO Ci zrobił takiego ślicznego Tadeuszka ??? :loveu::loveu::loveu: Aż strach pomyśleć, co byłoby, gdyby Ci wcześniej przyszło do głowy autora wysterylizować przepraszam bardzo, czy azaliż sugerujesz, że jakby przepiękność mego syna była załuga jakichkolwiek genów poza moimi przepieknymi? :crazyeye: :obrazic: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Maga100 napisał(a): przepraszam bardzo, czy azaliż sugerujesz, że jakby przepiękność mego syna była załuga jakichkolwiek genów poza moimi przepieknymi? :crazyeye: :obrazic: a to ty w ogóle potrzebowałaś jakiejs pomocy do tworzenia Tadeusza :crazyeye: Quote
bigos Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nie no żyły i ścięgna Bigos ma, ale nigdy nie grzebię w nim widelcem hahahah Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 bigos napisał(a):nie no żyły i ścięgna Bigos ma, ale nigdy nie grzebię w nim widelcem hahahah błąd:) to moja pasja grzebanie widelcem czy aby napewno nie było w nim żadnej żyłki Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jakies dziwne jesteście :shake: ja pochłaniam jak jamochłon--------- do pierwszego tłuszczyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts