Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']:mdleje: a tu dalej o sterylce i higienie :eek2: zarazki i bakterie :eek2:
będę wyrodna, bo:
a. nie mam maty
b. mam zwierzaki w domu
c. nie mam odpowiedniej ilosci spirytu do dezynfekcji :evil_lol: został wychlany nie wiem kiedy :roll:[/QUOTE]

opuść ten wątek tu panuje nieskazitelna sterylność:):):)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olcia']poczekaj poczekaj jak tylko G będzie na tym świecie jaka się sterylna matka polka zrobisz:):)[/QUOTE]

:hmmmm: tak mówisz... :evil_lol: i będę sterylizować psa i TZ za każdym razem jak wrócą ze spaceru?? :mdleje: ja tak nie chcę :placz:

Posted

Przychodzę na wątek idealnych mama i pragnę przypomnieć o zakupie dla Tadzika specjalnego kasku, który przyda się przy nauce chodzenia :evil_lol:

[IMG]http://photos05.allegroimg.pl/photos/oryginal/857/49/08/857490836[/IMG]

[quote name='Olcia']hahaha to wpadnij do mnie przy okazji z moimi burkami coś zrobić bo powoli zaczynają capić:)[/QUOTE]

:knuje: to maszynka pójdzie w ruch :errrr: jak będą łyse, to będzie Ci łatwiej je sterylizować po spacerach :diabloti:

Posted

Cola mam wrażenie że to samo forum czytałyśmy bo ja wczoraj też czytałam dyskusję o tym kasku, która zeszła na temat szelek później i porównań dzieci do psów:)

Posted

o nie nie nie...ja uciekam od tych forum :D a ten kask przy okazji znalazłam na allegro :D
TZ jak zobaczył kask stwierdził, że fajny i w ogóle....ale szybko sprowadziłam go na ziemię hehe

Posted

może to i fajne ale działa tak samo jak chodziki czyli zaburza równowagę, nasza Zuźka miała chodzik a później biedna waliła głową i przewracała się na każdym kroku, bo nie miała wogóle wyczucia równowagi:)

Posted

bigosiku kochany w takim razie nie na czasie jesteś:) bo teraz jak dzieci uczą się raczkować i chodzić to już są zaoopatrzone w kaski ochraniacze na kolana łokcie, szelki i inne potrzebne gadżety:):)

Posted

Czytam to i czytam.. i zastanawiam sie jak nasi rodzice sobie radzili bez tych wszystkich wynalazków.

A apropo zarazków, ostatnio na bakteriologii robilismy badania - ilość kolonii bakteryjnych w posiewie przed myciem rak mydłem i po - stwierdziłam, że mycie rąk jest czynnością bezsensowną :D

Więc dzieci w XXI wieku wypadałoby myć we wrzącej wodzie lub środkach do dezynfekcji przed operacją :D

Magdo, Tadeusz jest zniewalający :loveu: Szkoda byłoby tylko jednego takiego cudownego potomka sprawić światu ! :p

Posted

kurna, no kiedyś zwykły plaster wystarczającym był:diabloti:

Moja 3,5letnia chrześnica Ulka takich wynalazków nie praktykowała. No chyba, że mnie coś ominęło;)
Zobaczymy jak będzie z nowonarodzoną (2tyg) Marysią? W końcu świat w miejscu nie stoi, ale może na głowie tak:evil_lol:

A może to ja jakaś niepostępowa?:diabloti:

Teraz to słysze, ze dzieci w przedszkolu używają jedynie ręczniki papierowe, a mydło jedyne słuszne to to w plynie:shocked!:Chcielim my Ahmeryki? to ja mamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):

Olcia napisał(a):
bigosiku kochany w takim razie nie na czasie jesteś:) bo teraz jak dzieci uczą się raczkować i chodzić to już są zaoopatrzone w kaski ochraniacze na kolana łokcie, szelki i inne potrzebne gadżety:):)

musiałoby mi sie porządnie rzucić na mózg!!!!!!! :angryy:

Justa napisał(a):

A apropo zarazków, ostatnio na bakteriologii robilismy badania - ilość kolonii bakteryjnych w posiewie przed myciem rak mydłem i po - stwierdziłam, że mycie rąk jest czynnością bezsensowną :D

napiszę to zaraz na forum dzieciowym :diabloti:
jak rozumiem ilość byla taka sama przed i po :evil_lol:
Justa napisał(a):

Magdo, Tadeusz jest zniewalający :loveu: Szkoda byłoby tylko jednego takiego cudownego potomka sprawić światu ! :p

bardzo subtelne, baaaardzo :diabloti: Ale NO WAY! :diabloti:

Posted

witam w MOJEJ galerii :multi::multi::multi::multi:
mój syn :diabloti:

Tadeusz Jan :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jego pierwsza matka żałuje mu na zabawki :shake: te od Mikołaja sprzedała na Allegro :shake::shake::shake:

tylko co on z tego ma :shake:

na szczęście druga matka cos zawsze znajdzie u siebie i coś zaproponuje :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
może to i fajne ale działa tak samo jak chodziki czyli zaburza równowagę, nasza Zuźka miała chodzik a później biedna waliła głową i przewracała się na każdym kroku, bo nie miała wogóle wyczucia równowagi:)

o to to to to :cool2: ..nie mam nic durniejszego jak chodzik i kask do nauki chodzenia

co do obijania...jak sie nie pzewrócis to sie nie naucys;)

smasny wafel :grins:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0616ps.jpg?t=1262115676

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:ależ to będzie przystojniak

chcesz, żebym była twoją teściową? :cool3::cool3:

dbsst napisał(a):
po mnie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Boszsz, a jaki piekny będzie Jan skoro po mnie :loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
chcesz, żebym była twoją teściową? :cool3::cool3:

Boszsz, a jaki piekny będzie Jan skoro po mnie :loveu:

bosz broń najjaśniejsza panienko, dziś Magda nie wiem czemu na wejściu oznajmiła, że będzie wredną teściową :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie wiem ale myślę, że Jan będzie zjawiskowy:loveu: ------------------- nazwijmy to po tobie :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
od razu WYRAŹNIE zaznaczę, że podkładka pod kubek została wyparzona wrzątkiem i wysterylizowana w kuchence mikrofalowej :diabloti:

jedno zaprzecza dugiemu , to nie wiesz że fale z mikro są mega szkodliwe ?
wyrodna babo!!

masz dla mnie nalewkę ? bo ja ci parze bigos :diabloti: