Olcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Cola']:mdleje: a tu dalej o sterylce i higienie :eek2: zarazki i bakterie :eek2: będę wyrodna, bo: a. nie mam maty b. mam zwierzaki w domu c. nie mam odpowiedniej ilosci spirytu do dezynfekcji :evil_lol: został wychlany nie wiem kiedy :roll:[/QUOTE] opuść ten wątek tu panuje nieskazitelna sterylność:):):) Quote
Olcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Cola']już opuszczam :D[/QUOTE] poczekaj poczekaj jak tylko G będzie na tym świecie jaka się sterylna matka polka zrobisz:):) Quote
Cola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Olcia']poczekaj poczekaj jak tylko G będzie na tym świecie jaka się sterylna matka polka zrobisz:):)[/QUOTE] :hmmmm: tak mówisz... :evil_lol: i będę sterylizować psa i TZ za każdym razem jak wrócą ze spaceru?? :mdleje: ja tak nie chcę :placz: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 hahaha to wpadnij do mnie przy okazji z moimi burkami coś zrobić bo powoli zaczynają capić:) Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Przychodzę na wątek idealnych mama i pragnę przypomnieć o zakupie dla Tadzika specjalnego kasku, który przyda się przy nauce chodzenia :evil_lol: [IMG]http://photos05.allegroimg.pl/photos/oryginal/857/49/08/857490836[/IMG] [quote name='Olcia']hahaha to wpadnij do mnie przy okazji z moimi burkami coś zrobić bo powoli zaczynają capić:)[/QUOTE] :knuje: to maszynka pójdzie w ruch :errrr: jak będą łyse, to będzie Ci łatwiej je sterylizować po spacerach :diabloti: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cola mam wrażenie że to samo forum czytałyśmy bo ja wczoraj też czytałam dyskusję o tym kasku, która zeszła na temat szelek później i porównań dzieci do psów:) Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 o nie nie nie...ja uciekam od tych forum :D a ten kask przy okazji znalazłam na allegro :D TZ jak zobaczył kask stwierdził, że fajny i w ogóle....ale szybko sprowadziłam go na ziemię hehe Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 może to i fajne ale działa tak samo jak chodziki czyli zaburza równowagę, nasza Zuźka miała chodzik a później biedna waliła głową i przewracała się na każdym kroku, bo nie miała wogóle wyczucia równowagi:) Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 jestem jakaś zacofana bo nijak nie wiem po kiego grzyba dziecku taki kask. Co to? Tadzio będzie rowerem po chajbie jeździć? :D :D Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigosiku kochany w takim razie nie na czasie jesteś:) bo teraz jak dzieci uczą się raczkować i chodzić to już są zaoopatrzone w kaski ochraniacze na kolana łokcie, szelki i inne potrzebne gadżety:):) Quote
Justa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Czytam to i czytam.. i zastanawiam sie jak nasi rodzice sobie radzili bez tych wszystkich wynalazków. A apropo zarazków, ostatnio na bakteriologii robilismy badania - ilość kolonii bakteryjnych w posiewie przed myciem rak mydłem i po - stwierdziłam, że mycie rąk jest czynnością bezsensowną :D Więc dzieci w XXI wieku wypadałoby myć we wrzącej wodzie lub środkach do dezynfekcji przed operacją :D Magdo, Tadeusz jest zniewalający :loveu: Szkoda byłoby tylko jednego takiego cudownego potomka sprawić światu ! :p Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 kurna, no kiedyś zwykły plaster wystarczającym był:diabloti: Moja 3,5letnia chrześnica Ulka takich wynalazków nie praktykowała. No chyba, że mnie coś ominęło;) Zobaczymy jak będzie z nowonarodzoną (2tyg) Marysią? W końcu świat w miejscu nie stoi, ale może na głowie tak:evil_lol: A może to ja jakaś niepostępowa?:diabloti: Teraz to słysze, ze dzieci w przedszkolu używają jedynie ręczniki papierowe, a mydło jedyne słuszne to to w plynie:shocked!:Chcielim my Ahmeryki? to ja mamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Cola napisał(a): Olcia napisał(a):bigosiku kochany w takim razie nie na czasie jesteś:) bo teraz jak dzieci uczą się raczkować i chodzić to już są zaoopatrzone w kaski ochraniacze na kolana łokcie, szelki i inne potrzebne gadżety:):) musiałoby mi sie porządnie rzucić na mózg!!!!!!! :angryy: Justa napisał(a): A apropo zarazków, ostatnio na bakteriologii robilismy badania - ilość kolonii bakteryjnych w posiewie przed myciem rak mydłem i po - stwierdziłam, że mycie rąk jest czynnością bezsensowną :D napiszę to zaraz na forum dzieciowym :diabloti: jak rozumiem ilość byla taka sama przed i po :evil_lol: Justa napisał(a): Magdo, Tadeusz jest zniewalający :loveu: Szkoda byłoby tylko jednego takiego cudownego potomka sprawić światu ! :p bardzo subtelne, baaaardzo :diabloti: Ale NO WAY! :diabloti: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 witam w MOJEJ galerii :multi::multi::multi::multi: mój syn :diabloti: Tadeusz Jan :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jego pierwsza matka żałuje mu na zabawki :shake: te od Mikołaja sprzedała na Allegro :shake::shake::shake: tylko co on z tego ma :shake: na szczęście druga matka cos zawsze znajdzie u siebie i coś zaproponuje :diabloti: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 precyzyjny chwyt :evil_lol: higieniczność 10 Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 od razu WYRAŹNIE zaznaczę, że podkładka pod kubek została wyparzona wrzątkiem i wysterylizowana w kuchence mikrofalowej :diabloti: Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Olcia napisał(a):może to i fajne ale działa tak samo jak chodziki czyli zaburza równowagę, nasza Zuźka miała chodzik a później biedna waliła głową i przewracała się na każdym kroku, bo nie miała wogóle wyczucia równowagi:) o to to to to :cool2: ..nie mam nic durniejszego jak chodzik i kask do nauki chodzenia co do obijania...jak sie nie pzewrócis to sie nie naucys;) smasny wafel :grins: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0616ps.jpg?t=1262115676 Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ależ jestem głodny!!! pierwsza mamo :evil_lol: tak bardzo bardzo głodny że zjem nawet swój palec :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 :loveu::loveu::loveu:ależ to będzie przystojniak Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a)::loveu::loveu::loveu:ależ to będzie przystojniak po mnie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a)::loveu::loveu::loveu:ależ to będzie przystojniak chcesz, żebym była twoją teściową? :cool3::cool3: dbsst napisał(a):po mnie :loveu::loveu::loveu::loveu: Boszsz, a jaki piekny będzie Jan skoro po mnie :loveu: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Maga100 napisał(a):chcesz, żebym była twoją teściową? :cool3::cool3: Boszsz, a jaki piekny będzie Jan skoro po mnie :loveu: bosz broń najjaśniejsza panienko, dziś Magda nie wiem czemu na wejściu oznajmiła, że będzie wredną teściową :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem ale myślę, że Jan będzie zjawiskowy:loveu: ------------------- nazwijmy to po tobie :diabloti: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Maga100 napisał(a):od razu WYRAŹNIE zaznaczę, że podkładka pod kubek została wyparzona wrzątkiem i wysterylizowana w kuchence mikrofalowej :diabloti: jedno zaprzecza dugiemu , to nie wiesz że fale z mikro są mega szkodliwe ? wyrodna babo!! masz dla mnie nalewkę ? bo ja ci parze bigos :diabloti: Quote
Recommended Posts