dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a): tak, tak, kobiecie w 9 miesiący należy bezwzględnie przytakiwać :diabloti: i oto klasycznie miła Magda dziś jest moja najmilsza mogę się z....srać a powie, że to tu było - bo wie, że jak nie będzie miła to ja mogę jutro zapomnieć jej napisać co i jak :evil_lol::diabloti: Maga100 napisał(a):no nie, tak jak się umówiłyśmy, to może być, czyli przyjeżdżacie o 16.00, bawimy się grzechotkami przy Piccolo (Colo del Antoniano) i zaraz po kąpieli Tadzia o 19.00 i buziaczku na dobranoc, po cichutku, na paluszkach, odjeżdżacie do domu :p:p:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałam się wprosić ale jak Ewa słusznie zauważyła bedą zarazki i za dużo ludzi w jedej kupie :roll: no cóż my zostaniemy w domu z niemowlakiem, z którym nie będziemy wiedzieli co robić albo i nie zostaniemy z niemowlakiem :shake::placz::placz::placz::placz: Wiedziałam, że Tadeusz polubi niekapki wszyscy chłopacy lubia kufle :evil_lol: czy ja już mówiłam, że ON mój syn Tadeusz jest boski :loveu: Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 debe jak możecie razem z TZ być tak nieodpowiedzialnymi rodzicami nie dość że z noworodkiem chcecie wyjść z domu to jeszcze jechać z maluteńkim Jaśkiem na wieś do Magi, normalnie ręce mi opadły za waszą odpowiedzialność nad młodym człowiekiem. Jak już Jasiek się urodzi w masce na twarzy macie go przywieść szybko do domu szczelnie pozamykać wszystkie onka i siedzieć w domu dopóki Jasiek nie skończy conamniej pół roku. aha i jeszcze zapomniałam o zakazie przyjmowania gości:):) Quote
Vectra Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Olcia napisał(a):debe jak możecie razem z TZ być tak nieodpowiedzialnymi rodzicami nie dość że z noworodkiem chcecie wyjść z domu to jeszcze jechać z maluteńkim Jaśkiem na wieś do Magi, normalnie ręce mi opadły za waszą odpowiedzialność nad młodym człowiekiem. Jak już Jasiek się urodzi w masce na twarzy macie go przywieść szybko do domu szczelnie pozamykać wszystkie onka i siedzieć w domu dopóki Jasiek nie skończy conamniej pół roku. aha i jeszcze zapomniałam o zakazie przyjmowania gości:):) zapomniałaś dodać o wywaleniu psa !!! Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Vectra napisał(a):zapomniałaś dodać o wywaleniu psa !!! nie pomylić z TZtem :diabloti: Quote
Vectra Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Alicja napisał(a): nie pomylić z TZtem :diabloti: to też skupisko zarazków fujjjjj :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Olcia napisał(a):debe jak możecie razem z TZ być tak nieodpowiedzialnymi rodzicami nie dość że z noworodkiem chcecie wyjść z domu to jeszcze jechać z maluteńkim Jaśkiem na wieś do Magi, normalnie ręce mi opadły za waszą odpowiedzialność nad młodym człowiekiem. Jak już Jasiek się urodzi w masce na twarzy macie go przywieść szybko do domu szczelnie pozamykać wszystkie onka i siedzieć w domu dopóki Jasiek nie skończy conamniej pół roku. aha i jeszcze zapomniałam o zakazie przyjmowania gości:):) och, Olciu, jesteś moim idolem, prawdziwa MATKA z ciebie, moja teściowa już cię uwielbia :loveu: A w ogóle zapomniałam o najważniejszej rzeczy: siostra A. i teściowa wyraziły najpierw wielkie zdumienie, a potem oburzenie, że MY WCIĄŻ MAMY KOTA!!!! Jak to????? Jak to KOTA???? Przy niemowlęciu?????? I kot jeszcze nie zagryzł dziecka??? Nie położył się na twarzy dziecka i nie udusił go wkładając mu ogon do gardła ( :crazyeye::crazyeye: ) To na pewno się wydarzy, musimy pozbyć się kota! :shake: Ponadto przez to, że Tadzio od początku przebywa w tych samych pomieszczeniach co zwierzęta NA PEWNO będzie miał uczulenie na sierść... Mnie się wydawało, że jest dokładnie na odwrót, ale cóż, ja się nie znam przecież :roll: Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Alicja napisał(a): nie pomylić z TZtem :diabloti: było mówić wcześniej bo ja pomyliłam:):) i psy zostały:) Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maga że takie teksty od teściowej to jeszcze rozumiem, ale od siostry??? ile siostra ma lat?? ma swoje dzieci? Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):och, Olciu, jesteś moim idolem, prawdziwa MATKA z ciebie, moja teściowa już cię uwielbia :loveu: A w ogóle zapomniałam o najważniejszej rzeczy: siostra A. i teściowa wyraziły najpierw wielkie zdumienie, a potem oburzenie, że MY WCIĄŻ MAMY KOTA!!!! Jak to????? Jak to KOTA???? Przy niemowlęciu?????? I kot jeszcze nie zagryzł dziecka??? Nie położył się na twarzy dziecka i nie udusił go wkładając mu ogon do gardła ( :crazyeye::crazyeye: ) To na pewno się wydarzy, musimy pozbyć się kota! :shake: Ponadto przez to, że Tadzio od początku przebywa w tych samych pomieszczeniach co zwierzęta NA PEWNO będzie miał uczulenie na sierść... Mnie się wydawało, że jest dokładnie na odwrót, ale cóż, ja się nie znam przecież :roll: bosh ... jaka ty nieodpowiedzialna jesteś :diabloti: Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ala mam wrażenie że muszę znów opuścić forum bo jak tu dłużej posiedzę i poczytam to moje dziecie będzie wiecznie chore, jakieś zarazkowe , bo przecież przez kable też przechodzi, nie trzymane w 3 parach śpiochach i pod dwoma kołdrami, ech długo by jeszcze wymieniać:):):) Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Olcia napisał(a):Maga że takie teksty od teściowej to jeszcze rozumiem, ale od siostry??? ile siostra ma lat?? ma swoje dzieci? 48 i 22 letniego syna :roll: Jest gorsza niż moja teściowa. Naprawdę. :shake: I przez cały czas przemawiała: "o mój tliczny Tadziuleczek, jakie maś śliczniunie skalpeteczki i tymi rąsiami tak machasz śliczniusio". Rzyg, rzyg, rzyg :angryy: Quote
Vectra Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 tliczny Tadziulek , ti ti ti , a puci puci :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Vectra napisał(a):tliczny Tadziulek , ti ti ti , a puci puci :evil_lol: a fujjjjjjjj fujjjjj Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Olcia napisał(a):debe jak możecie razem z TZ być tak nieodpowiedzialnymi rodzicami nie dość że z noworodkiem chcecie wyjść z domu to jeszcze jechać z maluteńkim Jaśkiem na wieś do Magi, normalnie ręce mi opadły za waszą odpowiedzialność nad młodym człowiekiem. Jak już Jasiek się urodzi w masce na twarzy macie go przywieść szybko do domu szczelnie pozamykać wszystkie onka i siedzieć w domu dopóki Jasiek nie skończy conamniej pół roku. aha i jeszcze zapomniałam o zakazie przyjmowania gości:):) kurde masz rację ale wiem chciałam napisać Tadzik :roll::evil_lol: Jasiek zostanie sam w ze Szpilka w domu a MY :evil_lol: Vectra napisał(a):zapomniałaś dodać o wywaleniu psa !!! a nie moge jej tylko ogolic wyciąć ślinianek i zamknąć w piwnicy :roll: Alicja napisał(a): nie pomylić z TZtem :diabloti: będzie przechodził przez łuzę - może się przydać :roll: Vectra napisał(a):to też skupisko zarazków fujjjjj :evil_lol: dlatego moim mopem na parę go ciach ciach :roll: Maga100 napisał(a):....ale cóż, ja się nie znam przecież :roll: AMEN Olcia napisał(a):było mówić wcześniej bo ja pomyliłam:):) i psy zostały:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak mój syn Tadeusz pogromca najwiekszej ilości prezentów :evil_lol: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :eek2: to ja nie patrzę wstecz i tym bardziej nie czytam o tych wszystkich siedliskach zarazków.... :scared: Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cola napisał(a)::eek2: to ja nie patrzę wstecz i tym bardziej nie czytam o tych wszystkich siedliskach zarazków.... :scared: no moja droga Ty powinnaś swego TZ po tych wyjazdach na jakąś kawarantannę wysłać żeby G nie nałykał się zarazków już teraz przez brzuch:) Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cola napisał(a)::eek2: to ja nie patrzę wstecz i tym bardziej nie czytam o tych wszystkich siedliskach zarazków.... :scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):kurde masz rację ale wiem chciałam napisać Tadzik :roll::evil_lol: Jasiek zostanie sam w ze Szpilka w domu a MY :evil_lol: a nie moge jej tylko ogolic wyciąć ślinianek i zamknąć w piwnicy :roll: będzie przechodził przez łuzę - może się przydać :roll: dlatego moim mopem na parę go ciach ciach :roll: AMEN :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak mój syn Tadeusz pogromca najwiekszej ilości prezentów :evil_lol: a dlaczego ty wszystkim odpowiadasz, jakbyś była u siebie? :diabloti: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Olcia napisał(a):no moja droga Ty powinnaś swego TZ po tych wyjazdach na jakąś kawarantannę wysłać żeby G nie nałykał się zarazków już teraz przez brzuch:) :errrr: to dlatego G kopał TZ :evil_lol: nie chciał od niego tych zarazków :evil_lol: dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha....ja nie będę kupować mopa na parę ani sterylizować domu :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):a dlaczego ty wszystkim odpowiadasz, jakbyś była u siebie? :diabloti: a to nie jest moja galeria Leon co tęskni jak Szpilka :roll: Cola napisał(a): hahaha....ja nie będę kupować mopa na parę ani sterylizować domu :evil_lol: i dlatego nie będziesz odpowiedzialną matka i nie będziesz należeć do elitarnego grona matki czyścioszki dziecka bez zarazka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):48 i 22 letniego syna :roll: Jest gorsza niż moja teściowa. Naprawdę. :shake: I przez cały czas przemawiała: "o mój tliczny Tadziuleczek, jakie maś śliczniunie skalpeteczki i tymi rąsiami tak machasz śliczniusio". Rzyg, rzyg, rzyg :angryy: hahahahhahahahhahahhahhahahhahahahhaha Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):i dlatego nie będziesz odpowiedzialną matka i nie będziesz należeć do elitarnego grona matki czyścioszki dziecka bez zarazka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będę bardzo nieodpowiedzialną matką :diabloti: zwierzaków nie wykopię, parą nie będę sterylizować i jak G. skończy 4 miechy (no prawie 5) to wyjedzie z kraju na wakacje... wiem, zostanę za to zlinczowana :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ja to bym sie na baty twojej teściowej naraziła jak z Kubą miesięcznym komunikacją miejską pomykałam , bo mi sie w domu nudziło i do Rybca do mamy pojechałam ;) Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Alicja napisał(a):ja to bym sie na baty twojej teściowej naraziła jak z Kubą miesięcznym komunikacją miejską pomykałam , bo mi sie w domu nudziło i do Rybca do mamy pojechałam ;) ojjjj.....za tą komunikację to byś dostała :evil_lol: a jak byś na basen z takim maleństwem chciała pójść :mad: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 wszystkie potworne matki a kysz z mojego blożka, a kysz a kysz :angryy: mogą zostać tylko te sterylne i zaprzyjaźnione z moją teściową :loveu: PS przypomniało mi się jeszcze, że za każdym razem, jak Tadzik rzucił zabawkę na podłogę, to tesciowa z siostra na wyścigi leciały wypłukać rzeczoną w przegotowanej wodzie..... :roll: I zgadnijcie jakie były spojrzenia, gdy ja, wstrętna, wyrodna matka, pozwoliłam Tadziowi ciamkać opakowanie po prezentach..... :diabloti: Quote
Recommended Posts