Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):

tak, tak, kobiecie w 9 miesiący należy bezwzględnie przytakiwać :diabloti:

i oto klasycznie miła Magda dziś jest moja najmilsza mogę się z....srać a powie, że to tu było - bo wie, że jak nie będzie miła to ja mogę jutro zapomnieć jej napisać co i jak :evil_lol::diabloti:

Maga100 napisał(a):
no nie, tak jak się umówiłyśmy, to może być, czyli przyjeżdżacie o 16.00, bawimy się grzechotkami przy Piccolo (Colo del Antoniano) i zaraz po kąpieli Tadzia o 19.00 i buziaczku na dobranoc, po cichutku, na paluszkach, odjeżdżacie do domu :p:p:p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałam się wprosić ale jak Ewa słusznie zauważyła bedą zarazki i za dużo ludzi w jedej kupie :roll:
no cóż my zostaniemy w domu z niemowlakiem, z którym nie będziemy wiedzieli co robić albo i nie zostaniemy z niemowlakiem :shake::placz::placz::placz::placz:

Wiedziałam, że Tadeusz polubi niekapki wszyscy chłopacy lubia kufle :evil_lol:
czy ja już mówiłam, że ON mój syn Tadeusz jest boski :loveu:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

debe jak możecie razem z TZ być tak nieodpowiedzialnymi rodzicami nie dość że z noworodkiem chcecie wyjść z domu to jeszcze jechać z maluteńkim Jaśkiem na wieś do Magi, normalnie ręce mi opadły za waszą odpowiedzialność nad młodym człowiekiem.
Jak już Jasiek się urodzi w masce na twarzy macie go przywieść szybko do domu szczelnie pozamykać wszystkie onka i siedzieć w domu dopóki Jasiek nie skończy conamniej pół roku. aha i jeszcze zapomniałam o zakazie przyjmowania gości:):)

Posted

Olcia napisał(a):
debe jak możecie razem z TZ być tak nieodpowiedzialnymi rodzicami nie dość że z noworodkiem chcecie wyjść z domu to jeszcze jechać z maluteńkim Jaśkiem na wieś do Magi, normalnie ręce mi opadły za waszą odpowiedzialność nad młodym człowiekiem.
Jak już Jasiek się urodzi w masce na twarzy macie go przywieść szybko do domu szczelnie pozamykać wszystkie onka i siedzieć w domu dopóki Jasiek nie skończy conamniej pół roku. aha i jeszcze zapomniałam o zakazie przyjmowania gości:):)

zapomniałaś dodać o wywaleniu psa !!!

Posted

Olcia napisał(a):

och, Olciu, jesteś moim idolem, prawdziwa MATKA z ciebie, moja teściowa już cię uwielbia :loveu:

A w ogóle zapomniałam o najważniejszej rzeczy:
siostra A. i teściowa wyraziły najpierw wielkie zdumienie, a potem oburzenie, że MY WCIĄŻ MAMY KOTA!!!! Jak to????? Jak to KOTA???? Przy niemowlęciu?????? I kot jeszcze nie zagryzł dziecka??? Nie położył się na twarzy dziecka i nie udusił go wkładając mu ogon do gardła ( :crazyeye::crazyeye: ) To na pewno się wydarzy, musimy pozbyć się kota! :shake:
Ponadto przez to, że Tadzio od początku przebywa w tych samych pomieszczeniach co zwierzęta NA PEWNO będzie miał uczulenie na sierść... Mnie się wydawało, że jest dokładnie na odwrót, ale cóż, ja się nie znam przecież :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
och, Olciu, jesteś moim idolem, prawdziwa MATKA z ciebie, moja teściowa już cię uwielbia :loveu:

A w ogóle zapomniałam o najważniejszej rzeczy:
siostra A. i teściowa wyraziły najpierw wielkie zdumienie, a potem oburzenie, że MY WCIĄŻ MAMY KOTA!!!! Jak to????? Jak to KOTA???? Przy niemowlęciu?????? I kot jeszcze nie zagryzł dziecka??? Nie położył się na twarzy dziecka i nie udusił go wkładając mu ogon do gardła ( :crazyeye::crazyeye: ) To na pewno się wydarzy, musimy pozbyć się kota! :shake:
Ponadto przez to, że Tadzio od początku przebywa w tych samych pomieszczeniach co zwierzęta NA PEWNO będzie miał uczulenie na sierść... Mnie się wydawało, że jest dokładnie na odwrót, ale cóż, ja się nie znam przecież :roll:

bosh ... jaka ty nieodpowiedzialna jesteś :diabloti:

Posted

Ala mam wrażenie że muszę znów opuścić forum bo jak tu dłużej posiedzę i poczytam to moje dziecie będzie wiecznie chore, jakieś zarazkowe , bo przecież przez kable też przechodzi, nie trzymane w 3 parach śpiochach i pod dwoma kołdrami, ech długo by jeszcze wymieniać:):):)

Posted

Olcia napisał(a):
Maga że takie teksty od teściowej to jeszcze rozumiem, ale od siostry??? ile siostra ma lat?? ma swoje dzieci?

48 i 22 letniego syna :roll:
Jest gorsza niż moja teściowa. Naprawdę. :shake:
I przez cały czas przemawiała: "o mój tliczny Tadziuleczek, jakie maś śliczniunie skalpeteczki i tymi rąsiami tak machasz śliczniusio".
Rzyg, rzyg, rzyg :angryy:

Posted

Olcia napisał(a):

kurde masz rację ale wiem chciałam napisać Tadzik :roll::evil_lol: Jasiek zostanie sam w ze Szpilka w domu a MY :evil_lol:
Vectra napisał(a):
zapomniałaś dodać o wywaleniu psa !!!

a nie moge jej tylko ogolic wyciąć ślinianek i zamknąć w piwnicy :roll:

Alicja napisał(a):

nie pomylić z TZtem :diabloti:

będzie przechodził przez łuzę - może się przydać :roll:

Vectra napisał(a):
to też skupisko zarazków fujjjjj :evil_lol:

dlatego moim mopem na parę go ciach ciach :roll:

Maga100 napisał(a):
....ale cóż, ja się nie znam przecież :roll:

AMEN

Olcia napisał(a):
było mówić wcześniej bo ja pomyliłam:):) i psy zostały:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak mój syn Tadeusz pogromca najwiekszej ilości prezentów :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
:eek2: to ja nie patrzę wstecz i tym bardziej nie czytam o tych wszystkich siedliskach zarazków.... :scared:

no moja droga Ty powinnaś swego TZ po tych wyjazdach na jakąś kawarantannę wysłać żeby G nie nałykał się zarazków już teraz przez brzuch:)

Posted

Cola napisał(a):
:eek2: to ja nie patrzę wstecz i tym bardziej nie czytam o tych wszystkich siedliskach zarazków.... :scared:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
kurde masz rację ale wiem chciałam napisać Tadzik :roll::evil_lol: Jasiek zostanie sam w ze Szpilka w domu a MY :evil_lol:

a nie moge jej tylko ogolic wyciąć ślinianek i zamknąć w piwnicy :roll:

będzie przechodził przez łuzę - może się przydać :roll:

dlatego moim mopem na parę go ciach ciach :roll:

AMEN

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak mój syn Tadeusz pogromca najwiekszej ilości prezentów :evil_lol:

a dlaczego ty wszystkim odpowiadasz, jakbyś była u siebie? :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
no moja droga Ty powinnaś swego TZ po tych wyjazdach na jakąś kawarantannę wysłać żeby G nie nałykał się zarazków już teraz przez brzuch:)

:errrr: to dlatego G kopał TZ :evil_lol: nie chciał od niego tych zarazków :evil_lol:

dbsst napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha....ja nie będę kupować mopa na parę ani sterylizować domu :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
a dlaczego ty wszystkim odpowiadasz, jakbyś była u siebie? :diabloti:

a to nie jest moja galeria Leon co tęskni jak Szpilka :roll:
Cola napisał(a):

hahaha....ja nie będę kupować mopa na parę ani sterylizować domu :evil_lol:

i dlatego nie będziesz odpowiedzialną matka i nie będziesz należeć do elitarnego grona matki czyścioszki dziecka bez zarazka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
48 i 22 letniego syna :roll:
Jest gorsza niż moja teściowa. Naprawdę. :shake:
I przez cały czas przemawiała: "o mój tliczny Tadziuleczek, jakie maś śliczniunie skalpeteczki i tymi rąsiami tak machasz śliczniusio".
Rzyg, rzyg, rzyg :angryy:

hahahahhahahahhahahhahhahahhahahahhaha

Posted

dbsst napisał(a):
i dlatego nie będziesz odpowiedzialną matka i nie będziesz należeć do elitarnego grona matki czyścioszki dziecka bez zarazka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: będę bardzo nieodpowiedzialną matką :diabloti: zwierzaków nie wykopię, parą nie będę sterylizować i jak G. skończy 4 miechy (no prawie 5) to wyjedzie z kraju na wakacje... wiem, zostanę za to zlinczowana :evil_lol:

Posted

ja to bym sie na baty twojej teściowej naraziła jak z Kubą miesięcznym komunikacją miejską pomykałam , bo mi sie w domu nudziło i do Rybca do mamy pojechałam ;)

Posted

Alicja napisał(a):
ja to bym sie na baty twojej teściowej naraziła jak z Kubą miesięcznym komunikacją miejską pomykałam , bo mi sie w domu nudziło i do Rybca do mamy pojechałam ;)

ojjjj.....za tą komunikację to byś dostała :evil_lol: a jak byś na basen z takim maleństwem chciała pójść :mad:

Posted

wszystkie potworne matki a kysz z mojego blożka, a kysz a kysz :angryy:
mogą zostać tylko te sterylne i zaprzyjaźnione z moją teściową :loveu:

PS przypomniało mi się jeszcze, że za każdym razem, jak Tadzik rzucił zabawkę na podłogę, to tesciowa z siostra na wyścigi leciały wypłukać rzeczoną w przegotowanej wodzie..... :roll:
I zgadnijcie jakie były spojrzenia, gdy ja, wstrętna, wyrodna matka, pozwoliłam Tadziowi ciamkać opakowanie po prezentach..... :diabloti: