Hanna R. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Vectra napisał(a):masz synową ? :evil_lol: Zapytaj Magdę. Ona wie . :diabloti: Quote
Vectra Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Hanna R. napisał(a):Zapytaj Magdę. Ona wie . :diabloti: ja też wiem , wspominałaś coś :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Vectra napisał(a):bo Ty jesteś dzikus z pustkowia co dziecko głodzi i nie wiesz że w święta je się cała dobe , wciska się na siłe tony żarcia , rzyga-je-rzyga-je .... bo tak nakazuje tradycja :diabloti: a zrobisz mi likier kawowy ? 1. tak, tak, bp ONA nagotowała, narobiła się, przez tydzień przy garach stała, a ja nie jem :angryy: 2. ja usiłuję na Sylwestra zrobić butlę, ale ciagle ktoś wypija :placz: Hanna R. napisał(a):Dlaczego czuje się nieswojo czytając opowieści o mamuśkach nabytych ? :diabloti: Hanną, bądź mą królową, tfu! teściową, bądź, bądź, bądź :modla: :modla: Będę zjadała wszystko z wigilijnego stołu i dam Tadziowi ogórka kiszonego jak nakażesz :modla: Olcia napisał(a):hmmmmmm a kiedyś to jakie mleko było???? nie wodą się zalewało?? bo ja pamiętam mleko w granulkach w niebieskiej torebce to jest pewnie cały czas przytyk, że nie karmię piersiom :diabloti: Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się wczoraj na trzeciej wigili nasłuchałam ALE CZEMU NIE CHCESZ JESĆ...... to chociaż zjedz kapustę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dziś od teścia nasłuchałam się o karmieniu piersią :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze to źle, że ci butle kradną z likierem :crazyeye::shake: Tadzikowe buty w dechę :evil_lol: Mamie likier smakował :cool1: Quote
Hanna R. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Maga100 napisał(a): Hanną, bądź mą królową, tfu! teściową, bądź, bądź, bądź :modla: :modla: Będę zjadała wszystko z wigilijnego stołu i dam Tadziowi ogórka kiszonego jak nakażesz :modla: Skąd wiedziałaś, że właśnie dzisiaj trzeba zaspokoić moją próżność ? :lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hanna R. napisał(a):Zapytaj Magdę. Ona wie . :diabloti: [FONT=Arial]poczułam się nieswojo ...w końcu jestem Twoją kochaną Synową :obrazic: a Ty tu jakieś takie [/FONT]:diabloti: dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się wczoraj na trzeciej wigili nasłuchałam ALE CZEMU NIE CHCESZ JESĆ...... to chociaż zjedz kapustę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dziś od teścia nasłuchałam się o karmieniu piersią :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] może kapustkę ....:grins:[/FONT] kurcze to źle, że ci butle kradną z likierem :crazyeye::shake: Tadzikowe buty w dechę :evil_lol: Mamie likier smakował :cool1: [FONT=Arial]Dinusiowe butki the best :cool2:[/FONT] [FONT=Arial] Maga ....przepraszam ale nie powstrzymałam się od śmiechu ... bo czytałam tutaj powtórkę tego co przeżywałam 20 lat temu u Mojej teściowej :roflt:.... :placz:przed chwilą dowiedziałam się , że idziemy dziś do teściowej :angryy: [/FONT] Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :placz:przed chwilą dowiedziałam się , że idziemy dziś do teściowej :angryy: [/FONT] HA HA HA ten się śmieje kto sie śmieje ostatni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dbsst napisał(a):HA HA HA ten się śmieje kto sie śmieje ostatni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hanna R. napisał(a):Zapytaj Magdę. Ona wie . :diabloti: Hanno opisałabyś coś ciekawego z zycia :lol: Magda a zrobisz mi likier kawowy? :evil_lol: aha! no i bym zapomniała - znalazłam coś dla Ciebie :loveu: http://dziecko.onet.pl/38565,4,4,czas_na_drugie_dziecko,artykul.html Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 malawaszka napisał(a):Hanno opisałabyś coś ciekawego z zycia :lol: Magda a zrobisz mi likier kawowy? :evil_lol: [FONT=Arial]jedziesz do Warszawy ?? kiedy ??:p[/FONT] aha! no i bym zapomniała - znalazłam coś dla Ciebie :loveu: http://dziecko.onet.pl/38565,4,4,czas_na_drugie_dziecko,artykul.html :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 my z Magdą już mamy ustalone kiedy robimy sobie dziewczynki - w końcu musimy miec w tym samym czasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Hanna R. napisał(a):Skąd wiedziałaś, że właśnie dzisiaj trzeba zaspokoić moją próżność ? :lol: bo jestem twoją wymarzoną synową :iloveyou::iloveyou::iloveyou: malawaszka napisał(a): Magda a zrobisz mi likier kawowy? :evil_lol: oczywiście :bigok: ale odbiór osobisty z Pierd :grins: :evil_lol: malawaszka napisał(a): aha! no i bym zapomniała - znalazłam coś dla Ciebie :loveu: http://dziecko.onet.pl/38565,4,4,czas_na_drugie_dziecko,artykul.html ale że tobie mam urodzić? mam być twą surogatką? :diabloti: dbsst napisał(a):my z Magdą już mamy ustalone kiedy robimy sobie dziewczynki - w końcu musimy miec w tym samym czasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak, tak, kobiecie w 9 miesiący należy bezwzględnie przytakiwać :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Tadzio wjeżdża na Wigilię do mojej mamy http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/g1-1.jpg ja w swoim brązie na głowie :angryy::angryy::angryy: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/g3-1.jpg acha i o jeszcze jednym prezencie zapomniałam. Pierwszy kubek okazał się hitem. http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/g10.jpg Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Magdo dlaczego Tadzio nie jest w śpiochach jak na takiego malca przystało???? wstydź się?? czy tylko na zdjęciu ten kubek jest taki wielki:):) Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 każdy ma swoją wieczerzę http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/g6-1.jpg i prezenty, prezenty http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/g9-1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/g8-1.jpg Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Olcia napisał(a):Magdo dlaczego Tadzio nie jest w śpiochach jak na takiego malca przystało???? wstydź się?? czy tylko na zdjęciu ten kubek jest taki wielki:):) 1. wiem, popełniłam błąd i obiecałam mojej drogiej mamusi, że Tadzio już zawsze będzie występował w gustownych śpioszkach w misiaczki (bo nie wiecie, że ubieranie niemowlęcia w ubrania jak dla doroslych jest w złym guście i nie na miejscu) 2. nie, on jest wielki :evil_lol: ale hrabiemu przypasował Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Maga100 napisał(a):1. wiem, popełniłam błąd i obiecałam mojej drogiej mamusi, że Tadzio już zawsze będzie występował w gustownych śpioszkach w misiaczki (bo nie wiecie, że ubieranie niemowlęcia w ubrania jak dla doroslych jest w złym guście i nie na miejscu) 2. nie, on jest wielki :evil_lol: ale hrabiemu przypasował kolejne zdjęcia więc proszę już wstawiać w ŚPIOCHACH:):) Quote
Vectra Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 rozumiem że impreza sylwestrowa , przy tak małym dziecku , jest wysoce nie na miejscu ? :diabloti: Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Vectra napisał(a):rozumiem że impreza sylwestrowa , przy tak małym dziecku , jest wysoce nie na miejscu ? :diabloti: no wiesz nawet nie wypda pytać bo to przecież oczywiste:) tak jak przez kolejne minimum 10 lat:) Quote
Alicja Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Olcia napisał(a):no wiesz nawet nie wypda pytać bo to przecież oczywiste:) tak jak przez kolejne minimum 10 lat:) przez 18 :diabloti: Dlaczemu Tadzio nie dostał do polizania widelca :hmmmm: Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Vectra napisał(a):rozumiem że impreza sylwestrowa , przy tak małym dziecku , jest wysoce nie na miejscu ? :diabloti: no nie, tak jak się umówiłyśmy, to może być, czyli przyjeżdżacie o 16.00, bawimy się grzechotkami przy Piccolo (Colo del Antoniano) i zaraz po kąpieli Tadzia o 19.00 i buziaczku na dobranoc, po cichutku, na paluszkach, odjeżdżacie do domu :p:p:p Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Maga100 napisał(a):no nie, tak jak się umówiłyśmy, to może być, czyli przyjeżdżacie o 16.00, bawimy się grzechotkami przy Piccolo (Colo del Antoniano) i zaraz po kąpieli Tadzia o 19.00 i buziaczku na dobranoc, po cichutku, na paluszkach, odjeżdżacie do domu :p:p:p hahaha a czy my też możemy przyjechać??? przywieziemy swoje grzechotki:):) Quote
Vectra Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Maga100 napisał(a):no nie, tak jak się umówiłyśmy, to może być, czyli przyjeżdżacie o 16.00, bawimy się grzechotkami przy Piccolo (Colo del Antoniano) i zaraz po kąpieli Tadzia o 19.00 i buziaczku na dobranoc, po cichutku, na paluszkach, odjeżdżacie do domu :p:p:p no to mi pasje , bo wiesz R musi w z pilotem o 22 poleżeć :diabloti: Quote
Vectra Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Olcia napisał(a):hahaha a czy my też możemy przyjechać??? przywieziemy swoje grzechotki:):) Ty przyjedź od 14 do 16 , przy dziecku nie może być na raz za dużo osób , bo to go stresuje , a ile zarazek !! Quote
Olcia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Vectra napisał(a):Ty przyjedź od 14 do 16 , przy dziecku nie może być na raz za dużo osób , bo to go stresuje , a ile zarazek !! fakt nie pomyślałam że dwoje tak małych dzieci na raz nie może być, Quote
Recommended Posts