Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
bo Ty jesteś dzikus z pustkowia co dziecko głodzi i nie wiesz że w święta je się cała dobe , wciska się na siłe tony żarcia , rzyga-je-rzyga-je .... bo tak nakazuje tradycja :diabloti:

a zrobisz mi likier kawowy ?

1. tak, tak, bp ONA nagotowała, narobiła się, przez tydzień przy garach stała, a ja nie jem :angryy:

2. ja usiłuję na Sylwestra zrobić butlę, ale ciagle ktoś wypija :placz:
Hanna R. napisał(a):
Dlaczego czuje się nieswojo czytając opowieści o mamuśkach nabytych ? :diabloti:

Hanną, bądź mą królową, tfu! teściową, bądź, bądź, bądź :modla: :modla: Będę zjadała wszystko z wigilijnego stołu i dam Tadziowi ogórka kiszonego jak nakażesz :modla:

Olcia napisał(a):
hmmmmmm a kiedyś to jakie mleko było???? nie wodą się zalewało?? bo ja pamiętam mleko w granulkach w niebieskiej torebce

to jest pewnie cały czas przytyk, że nie karmię piersiom :diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja się wczoraj na trzeciej wigili nasłuchałam ALE CZEMU NIE CHCESZ JESĆ...... to chociaż zjedz kapustę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a dziś od teścia nasłuchałam się o karmieniu piersią :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurcze to źle, że ci butle kradną z likierem :crazyeye::shake:
Tadzikowe buty w dechę :evil_lol:

Mamie likier smakował :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):

Hanną, bądź mą królową, tfu! teściową, bądź, bądź, bądź :modla: :modla: Będę zjadała wszystko z wigilijnego stołu i dam Tadziowi ogórka kiszonego jak nakażesz :modla:

Skąd wiedziałaś, że właśnie dzisiaj trzeba zaspokoić moją próżność ? :lol:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Zapytaj Magdę. Ona wie . :diabloti:

[FONT=Arial]poczułam się nieswojo ...w końcu jestem Twoją kochaną Synową :obrazic: a Ty tu jakieś takie [/FONT]:diabloti:

dbsst napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja się wczoraj na trzeciej wigili nasłuchałam ALE CZEMU NIE CHCESZ JESĆ...... to chociaż zjedz kapustę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a dziś od teścia nasłuchałam się o karmieniu piersią :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
może kapustkę ....:grins:
[/FONT]

kurcze to źle, że ci butle kradną z likierem :crazyeye::shake:
Tadzikowe buty w dechę :evil_lol:

Mamie likier smakował :cool1:

[FONT=Arial]Dinusiowe butki the best :cool2:[/FONT]
[FONT=Arial]
Maga ....przepraszam ale nie powstrzymałam się od śmiechu ... bo czytałam tutaj powtórkę tego co przeżywałam 20 lat temu u Mojej teściowej :roflt:....

:placz:przed chwilą dowiedziałam się , że idziemy dziś do teściowej :angryy:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]

:placz:przed chwilą dowiedziałam się , że idziemy dziś do teściowej :angryy:
[/FONT]

HA HA HA ten się śmieje kto sie śmieje ostatni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

my z Magdą już mamy ustalone kiedy robimy sobie dziewczynki - w końcu musimy miec w tym samym czasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Skąd wiedziałaś, że właśnie dzisiaj trzeba zaspokoić moją próżność ? :lol:

bo jestem twoją wymarzoną synową :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

malawaszka napisał(a):

Magda a zrobisz mi likier kawowy? :evil_lol:

oczywiście :bigok: ale odbiór osobisty z Pierd :grins: :evil_lol:
malawaszka napisał(a):

aha! no i bym zapomniała - znalazłam coś dla Ciebie :loveu:
http://dziecko.onet.pl/38565,4,4,czas_na_drugie_dziecko,artykul.html

ale że tobie mam urodzić? mam być twą surogatką? :diabloti:

dbsst napisał(a):
my z Magdą już mamy ustalone kiedy robimy sobie dziewczynki - w końcu musimy miec w tym samym czasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak, tak, kobiecie w 9 miesiący należy bezwzględnie przytakiwać :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
Magdo dlaczego Tadzio nie jest w śpiochach jak na takiego malca przystało???? wstydź się??

czy tylko na zdjęciu ten kubek jest taki wielki:):)

1. wiem, popełniłam błąd i obiecałam mojej drogiej mamusi, że Tadzio już zawsze będzie występował w gustownych śpioszkach w misiaczki (bo nie wiecie, że ubieranie niemowlęcia w ubrania jak dla doroslych jest w złym guście i nie na miejscu)
2. nie, on jest wielki :evil_lol:
ale hrabiemu przypasował

Posted

Maga100 napisał(a):
1. wiem, popełniłam błąd i obiecałam mojej drogiej mamusi, że Tadzio już zawsze będzie występował w gustownych śpioszkach w misiaczki (bo nie wiecie, że ubieranie niemowlęcia w ubrania jak dla doroslych jest w złym guście i nie na miejscu)
2. nie, on jest wielki :evil_lol:
ale hrabiemu przypasował

kolejne zdjęcia więc proszę już wstawiać w ŚPIOCHACH:):)

Posted

Vectra napisał(a):
rozumiem że impreza sylwestrowa , przy tak małym dziecku , jest wysoce nie na miejscu ? :diabloti:

no wiesz nawet nie wypda pytać bo to przecież oczywiste:) tak jak przez kolejne minimum 10 lat:)

Posted

Olcia napisał(a):
no wiesz nawet nie wypda pytać bo to przecież oczywiste:) tak jak przez kolejne minimum 10 lat:)

przez 18 :diabloti:

Dlaczemu Tadzio nie dostał do polizania widelca :hmmmm:

Posted

Vectra napisał(a):
rozumiem że impreza sylwestrowa , przy tak małym dziecku , jest wysoce nie na miejscu ? :diabloti:

no nie, tak jak się umówiłyśmy, to może być, czyli przyjeżdżacie o 16.00, bawimy się grzechotkami przy Piccolo (Colo del Antoniano) i zaraz po kąpieli Tadzia o 19.00 i buziaczku na dobranoc, po cichutku, na paluszkach, odjeżdżacie do domu :p:p:p

Posted

Maga100 napisał(a):
no nie, tak jak się umówiłyśmy, to może być, czyli przyjeżdżacie o 16.00, bawimy się grzechotkami przy Piccolo (Colo del Antoniano) i zaraz po kąpieli Tadzia o 19.00 i buziaczku na dobranoc, po cichutku, na paluszkach, odjeżdżacie do domu :p:p:p

hahaha a czy my też możemy przyjechać??? przywieziemy swoje grzechotki:):)

Posted

Maga100 napisał(a):

no to mi pasje , bo wiesz R musi w z pilotem o 22 poleżeć :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
hahaha a czy my też możemy przyjechać??? przywieziemy swoje grzechotki:):)

Ty przyjedź od 14 do 16 , przy dziecku nie może być na raz za dużo osób , bo to go stresuje , a ile zarazek !!

Posted

Vectra napisał(a):
Ty przyjedź od 14 do 16 , przy dziecku nie może być na raz za dużo osób , bo to go stresuje , a ile zarazek !!

fakt nie pomyślałam że dwoje tak małych dzieci na raz nie może być,