dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Pika masz sliczne plecy 8) hahahahahhahaha Maga mow qiedy skrzykniemy brygade i bedziemy foooooooooooocic :angel: Quote
PIKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Maga100'] szczęsliwa Pika przy kompie (w ogóle zapomniała o gościach 8) ) Goście się świetnie bawili beze mnie :lol: [quote name='dbsst']Pika masz sliczne plecy 8) wiem, mój TZ tez mi to mówi :lol: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] szczęsliwa Pika przy kompie (w ogóle zapomniała o gościach 8) ) Goście się świetnie bawili beze mnie :lol: [quote name='dbsst']Pika masz sliczne plecy 8) wiem, mój TZ tez mi to mówi :lol: hahahahaha czyli nadaje sie na Twojego TZ mamy podobny gust ;) Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Twój Soniaczek to może jakiś Stefcio czy cóś :lol: MAGA ja jeszcze całe 2 miesiące musze czekać :( :cry: :cry: :cry: i nic tu argumenty , kurde wiecznie te finanse :evil: Ala ja czeklaam przeszlo rok coz to sa dwa miechy ;) a najgorsze bylo jak juz mial byc i.............i kacza doopa :evil: ale w koncu jest i Ty sie doczekasz ale musisz o nim marzyc po nocach :D ;) Noooo, to nie całkiem jest tak, jak pisze ciocia De :roll: Cieszysz się i kochasz przez miesiąc bezwarunkowo :roll: A potem zaczynasz marzyć po nocach o TYM JEDNYM JEDYNYM - wyższej klasy ... :evil: I znowu siedzisz na Allegro, śledząc nowości. I zaczynasz kombinować, skąd wziąć pieniądze na TEN JEDEN JEDYNY .... I oczywiście nic nie mówisz TZ-owi. Narazie :evilbat: Poprostu, marzysz w samotności. Intymnie .... :roll: :roll: :roll: :lol: Quote
Alka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga , ciesze się , że masz aparacik! z rana nie wypada,ale chociaż wirtualnie za nowy aparacik życzę wspaniałych foteczek, modela pięknego masz i duuużo radości z posiadania cyfrówki ! :D Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Twój Soniaczek to może jakiś Stefcio czy cóś :lol: MAGA ja jeszcze całe 2 miesiące musze czekać :( :cry: :cry: :cry: i nic tu argumenty , kurde wiecznie te finanse :evil: Ala ja czeklaam przeszlo rok coz to sa dwa miechy ;) a najgorsze bylo jak juz mial byc i.............i kacza doopa :evil: ale w koncu jest i Ty sie doczekasz ale musisz o nim marzyc po nocach :D ;)marzę , nawet fotki cykam :-? Wy mi tylko teraz powiedzcie na co mam patrzeć przy zakupie/wiem że nie na kolor :wink: Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Wy mi tylko teraz powiedzcie na co mam patrzeć przy zakupie/wiem że nie na kolor :wink: Alicja, najpierw w domowym zaciszu musisz ustalić za jaką kwotę możesz nabyć i pamietać musisz, że do większości aparatów trzeba dokupić akumulatorki. Przydaje się też dodatkowa karta pamięci, choć ja na razie odpuściłam (koszt pow 100zł), bo mój aparat jeszcze nie ma tak najgorzej (można zrobić 196zdjęć, choć w niektórych np. tylko ok. 20 :-? ) Mnie sie podobał taki aparat za 4500zł :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a): Mnie sie podobał taki aparat za 4500zł :lol: :lol: :lol: Mnie by sie tez pewnie taki spodobal :roll: A ja na razie urabiam mojego TZ-ta :wink: niestety na ten za te 4500 to go pewnie nie urobie :-? :lol: Maga powiedz swojemu TZ-towi, że zostawił kabel zasilający do kompa Wlasnie go znalazlam wśród resztek z :drinking: Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Wy mi tylko teraz powiedzcie na co mam patrzeć przy zakupie/wiem że nie na kolor :wink: Alicja, najpierw w domowym zaciszu musisz ustalić za jaką kwotę możesz nabyć i pamietać musisz, że do większości aparatów trzeba dokupić akumulatorki. Przydaje się też dodatkowa karta pamięci, choć ja na razie odpuściłam (koszt pow 100zł), bo mój aparat jeszcze nie ma tak najgorzej (można zrobić 196zdjęć, choć w niektórych np. tylko ok. 20 :-? ) Mnie sie podobał taki aparat za 4500zł :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takie też mi się podobają , ale po 2500 też są ładne / ale to i tak za dużo jak na moje realia :evilbat: / Twoja karta ma 32MB pamięci? bo chyba taki aparacik w Realu oglądałam .Fajny / i srebrny :wink: / i czy masz tak że podłączasz do kompa i normalnie zrzucasz fotki bez żadnego programu , bo tak miałam na tym pożyczonym Soniaczku :-? Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 wkurzasz mnie tym aparatem :-? że co? że teraz tak już będzie? :evil: ratunkuu! Czy ktoś mi pomoże? lepiej daj jeść, będę grzeczny Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 :lol: :lol: to się Leon doigrał 8) pańcia nie da mu chwili wytchnienia :wink: Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 PIKA napisał(a): Maga powiedz swojemu TZ-towi, że zostawił kabel zasilający do kompa Wlasnie go znalazlam wśród resztek z :drinking: aaa, zaczęłaś sprzątać? :wink: Alicjarydzewska napisał(a):Twoja karta ma 32MB pamięci? bo chyba taki aparacik w Realu oglądałam .Fajny / i srebrny :wink: / i czy masz tak że podłączasz do kompa i normalnie zrzucasz fotki bez żadnego programu , bo tak miałam na tym pożyczonym Soniaczku :-? tak, 32MB jeżeli chodzi o zrzucanie na komp, to musiałam tylko zainstalować sterowniki (chyba że masz Widnows NT, wtedy nie trza), ale jest CD, więc zajęło mi to 3s 8) , a teraz już tylko podpinam kabelek i gotowe 8) Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 No PKP ( kiedys już wyjaśniałam, co ten skrót znaczy ) :wink: Ja myślę, że Leonek jako charakterologiczny brat Gezia szybko nabędzie filozoficznego spokoju w obliczu aparatu. Aparat będzie tak jak powietrze, któryym oddycha - tzn WSZECHOBECNY :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Nakarm biedulka, tak słodko się patrzy,że mu micha się nalezy :D Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga kiedy na spacer :D Justa dzis moze isc :D :fadein: Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 dbsst napisał(a):Maga kiedy na spacer :D Justa dzis moze isc :D :fadein: ojej, poszłabym... :( a o której idziecie? cholera, nie wiem czy dam radę, bo za godzinkę jadę na cmentarz Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):Maga kiedy na spacer :D Justa dzis moze isc :D :fadein: ojej, poszłabym... :( a o której idziecie? cholera, nie wiem czy dam radę, bo za godzinkę jadę na cmentarz jeszcze nie ustalilysmy godziny :/ bo Justa gdzies zniknela ja nie moge wczesniej niz o 15 :/ no moze 14 Quote
PIKA Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): Maga powiedz swojemu TZ-towi, że zostawił kabel zasilający do kompa Wlasnie go znalazlam wśród resztek z :drinking: aaa, zaczęłaś sprzątać? :wink: Już skończylam i gdyby nie to, ze po cmentarzu wujek mnie nachodzi to bym wcale nie zaczynała :drinking: Quote
arima Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Maga100']wkurzasz mnie tym aparatem :-? że co? że teraz tak już będzie? :evil: ratunkuu! Czy ktoś mi pomoże? lepiej daj jeść, będę grzeczny Mega superaśne!!!!!! :D :D A co to za aparacik nabyłaś? Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='arima'] A co to za aparacik nabyłaś? nic specjalnego, ale biorąc pod uwage moje aktualne mozliwości finansowe :roll: Sony cyber-shot DCS-S60 wrzucam parę fotek z dzisiejszego spacerku ze Szpilą Pędziwiatrem - wybaczcie jakość zdjęć, ale dopiero się uczam :oops: U Dbsst będą duuuuużo lepsze 8) pyskówka 8) Quote
KaRa_ Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Hehe Dbsst jak stara się uchwycić psiaki :lol: :lol: I znów walki psów zorganizowaliście :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 kosa :D i ja cos dorzuce :D czas na pieszczoty :D Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 no nie ukatrupie :evilbat: ale mam cos w kontrataku :D Maga i Jej.................................. 8) chinczyk reszta u nas ;) Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 KaRa_TC napisał(a): I znów walki psów zorganizowaliście :lol: :lol: a żebyś wiedziała, nasze psy uwielbiają walczyć, a my z debe robimy zakłady :lol: Szpila jest lepsza w unikach i galopie, a Leon zwycięża masą 8) Dbsst, Emil+ Ty = piekne fotki 8) Quote
Recommended Posts