Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Tak :p
I dlatego też, solidaryzując się z tobą, nie chudnę :p

czekasz będziemy chudnąc synchronicznie w sumie musimy byc takie same, żeby chłopcy nie mieli rozdwojenia jaźni :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tylko musisz zacząć chodzić na butach w obcasie wiesz jestem sporo wyższa :cool1:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']
tylko musisz zacząć chodzić na butach w obcasie wiesz jestem sporo wyższa :cool1:

z tym SPORO to nie przesadzaj :evil_lol::evil_lol: :diabloti:

Poza tym obcasy never, ale mam inny pomysł: ty będziesz chodzić w przykurczu :p

Posted

[quote name='Maga100']z tym SPORO to nie przesadzaj :evil_lol::evil_lol: :diabloti:

Poza tym obcasy never, ale mam inny pomysł: ty będziesz chodzić w przykurczu :p

nie ma szans w przykurczu za bardzo wystaje mi tyłek :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']na górze w pasku masz obok zakładek "narzędzia" - tam wybierasz opcje, potem treść i przy "pobieraj obrazki automatycznie" wejdź w "wyjątki" i jeśli tam masz photobucketa to go odblokuj, ale na pionową połowę to nie znam sposobu :lol:

MERDE !!!!! :angryy:

[quote name='dbsst']może wystarczy postawić do pionu monitor i zrobic to samo ha ha ha - ale mam humor

Hahaha A Ty jeszcze nie urodziłaś ???? :hmmmm:

[quote name='Maga100']ja też bym nie zrozumiała :evil_lol:
ale to oznacza, że masz zablokowane wyświetlanie zdjęć z Photobucketa :shake:

No właśnie nie ... Nie mam Photobucketa w tych pieprzonych narzędziach-opcjach-treściach-wyjątkach !
Dlaczego mnie to u ciebie spotyka ???? :angryy:

Posted

Hanna R. napisał(a):

Hahaha A Ty jeszcze nie urodziłaś ???? :hmmmm:

ha ha czekam na właściwy moment czyli na jakies za 20 lat - jak już będę gotowa na bycie matka i na ten wysiłek :evil_lol:

Witaj Montana :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']A ja... a ja zakupiłam farbę w kolorze ŚREDNI BRĄZ :roll:
Czy zmieniły się nazwy kolorów, a ja o tym nie wiem? :roll:
Jak w takim razie wygląda farba CIEMNY BRĄZ, że nie wspomnę o CZERNI? :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie chcesz wiedzieć jak wygląda czerń... jest bardziej czarna niż czarna :evil_lol:

[quote name='dbsst']orant nie poznam cię jak cię zobaczy ale czegóz sie nie robi żeby mieć zbliżony kolor włosów do pierwszej drugiej matki JanaTadeusza hahahaha

[quote name='Maga100']solidaryzując się z tobą, nie chudnę :p

[quote name='dbsst']czekasz będziemy chudnąc synchronicznie w sumie musimy byc takie same, żeby chłopcy nie mieli rozdwojenia jaźni :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']Poza tym obcasy never, ale mam inny pomysł: ty będziesz chodzić w przykurczu :p

[quote name='dbsst']nie ma szans w przykurczu za bardzo wystaje mi tyłek :evil_lol:

:mdleje::roflt::roflt::roflt: czego się nie robi dla dzieci...

Posted

dbsst napisał(a):
bo Waszka ma alergie to nie jej wina chciałaby a kicha

Całe szczęście to się nie przenosi drogą kropelkową :diabloti: a kysz

A przy okazji-jak już takie rewolucje zaserwowali to może by poprosić administrację o zmianę nazwy forum na dogoMaluch czy siakoś tak:diabloti:

Posted

bigos napisał(a):
Całe szczęście to się nie przenosi drogą kropelkową :diabloti: a kysz

A przy okazji-jak już takie rewolucje zaserwowali to może by poprosić administrację o zmianę nazwy forum na dogoMaluch czy siakoś tak:diabloti:

zwał jak zwał zalezy od spustu u jednych kropelkową u innych istnym potopem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak byłam u gina ostatnio zobaczyłam mega instrukcje obsługi g WHO dotyczącej żywotnosci plemników już nie pamiętam jak to szło ale wyłam z TZem :evil_lol:

nie chcą się zgodzić na zmiene nazwy nie wiem czemu :evil_lol:

Posted

Kelner! Chciałem złożyć zamówienie! Strasznie się guzdrzesz, kelner :shake:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/e1.jpg

Będę walił dlonia w stół, może nabierzesz chodów

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/e3.jpg

o cholewcia, chyyybła troszszszsz...kie przesadziłeeem z nalewwweczką, hip :drinka:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/e2.jpg

zagryzę żabą, może minie :huh:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/e4.jpg

Posted

[quote name='Maga100']Kelner! Chciałem złożyć zamówienie! Strasznie się guzdrzesz, kelner :shake:

najsłodszy dzidziol na ziemi :loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Maga100']

jest coś w nim

co robiłaś cały dzień koleżanko :roll:

Posted

[quote name='dbsst']najsłodszy dzidziol na ziemi :loveu::loveu::loveu::loveu:

a tobie co? :crazyeye::shake::diabloti:

jest coś w nim

[B]w jakim ty j

Posted

[quote name='dbsst']najsłodszy dzidziol na ziemi :loveu::loveu::loveu::loveu:

a tobie co??? :crazyeye:

[quote name='dbsst']

pierdziałam w stołek :angryy:

[quote name='dbsst']mój oczytany :loveu::multi::multi::multi:

nie po tobie :diabloti:

[quote name='Hanna R.']A linki gdzie ??????

HANNO. Bo widzisz, ja nie wierzyłam, ze jednak tu zajrzysz. Tak nie wierzyłam. Ja, niewiarek :shake:
Ale teraz, właśnie TERAZ zedytuję dzisiejsze posty i powstawiam pod spodem linki :p

Mam nadzieję, ze będziesz PATRZAĆ :diabloti:

Posted

Tom popatrzała .
Nie zdziwisz się, kiedy napiszę, że on jest piękny . Dobry garnitur mu daliście. Ten genetyczny...
Kocham Cię Magdo i bywam codziennie .Ale jakaś taka milcząca się zrobiłam. No i boję się, że nie zostanę z tą małomownością zaakceptowana. Aaaaaa ! Będę odrzuconą ... Ala wszak to zawsze nowe doświadczenie

Posted

[

[quote name='Hanna R.']Tom popatrzała .
Nie zdziwisz się, kiedy napiszę, że on jest piękny . Dobry garnitur mu daliście. Ten genetyczny...
Kocham Cię Magdo i bywam codziennie .Ale jakaś taka milcząca się zrobiłam. No i boję się, że nie zostanę z tą małomownością zaakceptowana. Aaaaaa ! Będę odrzuconą ... Ala wszak to zawsze nowe doświadczenie

Wypunktuję.
1. to wysyłaj smska, że bywasz :p
2. musisz mnie natchnąć do wstawiania linków, inaczej czując bezcelowość swych działań, będę się czuć odrzuconą :placz:
3. Genetyczny garnitur... muszę to przemyśleć. Ale oczywiście to zasługa mojej linii rodu. :diabloti:
4. musisz zaryzykowac odrzucenie. Aby mogło przyjść przemiło zdziwko :loveu:
5. idę spać, bo bredzę :stupid:
6. wprawdzie zaklejam Tadeusza na noc kleikiem ryżowym, niemniej o 7.00 znów chce jeść. :baddevil:
7. a jutro, a jutro cofnę się dalej i inne zdjęcia też uzupełnie o linki. Chcesz? Bo ja poczułam, że mogę to zrobić, poczułam celowość :loveu:
8. idę :stupid:

Posted

[quote name='dbsst']jak tu miło :loveu::evil_lol:
no i gdzie te miliony zdjęć :roll:

odwal się :diabloti:

wstałam dopiero :shock: Zupełnie nie rozumiem, jak to się stało, przecież jestem taka wyspana :shake:

Posted

[quote name='Maga100']odwal się :diabloti:

wstałam dopiero :shock: Zupełnie nie rozumiem, jak to się stało, przecież jestem taka wyspana :shake:

haha po pierwszym zdaniu przeczułam bez drugiego - ze księżniczka wstała wypoczęta i szczęśliwa, że widzi tenpiękny nie szary dzien za oknem :D aż mi się ciepło zrobiło na sercu.......

A co zrobiłaś z Tadeuszem na ten czas spania??