Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
czy ja moge mieć do Was prośbę? załóżcie mały zeszycik i piszcie co kupujecie, żebym potem mogła tylko odkreslać z listy :roflt:

dostaniesz w paczce u ciebie będzie nazywać sie "paczka czerwony krzyż"
u nas " pozbyć sie tych gratów" czyli będziesz miała milion fotelików, milion wózków itd :diabloti:
i napewno urodzą ci sie bliźniacze dziewczynki więc nic ci sie nie przyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

ja tylko z jednym się nie zgodzę , jako że Maga pisze / mówi jakoby Tadeusz był marudem -
Tadzio jest grzeczny , uroczy , uśmiechał się , elegancko jadł , wykąpał się i poszedł spać - bez najmniejszego śladu niezadowolenia !!!

:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha to powiedzcie kiedy mam zajść w ciążę, żeby wszystko płynnie przechodziło i żeby sie nie zdążyło zakurzyć - tylko nie mówcie że już :roflt:

no teraz teraz za 2 miechy będę mogła wysłać pierwszy sort :evil_lol:

Vectra napisał(a):

wykąpał się i poszedł spać - bez najmniejszego śladu niezadowolenia !!!

SAM się wykąpał no no Magda widzę, że ostro się wzialaś za edukację syna :evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']ale marud zadowolony z nowego wynalazku no w końcu widzi świat nie tylko z podłogi:)

[quote name='Cola']po minie Tadzia wnioskuję, że naprawdę mu się podoba :)

ja na razie jeszcze nie wybucham entuzjazmem - każda nowość była na topie, a potem ... beznadzieja. Tak, ze jeszcze czekam, jak za tydzień Marud nadal będzie lubił krzesełko, znaczy się, ze przypasowało :p

[quote name='dbsst']ładny wybrałas bedzie mi pasował kolorystycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak, tak, dopierałam oczywiście pod TWOJĄ kuchnię :diabloti:

[quote name='Vectra']ja tylko z jednym się nie zgodzę , jako że Maga pisze / mówi jakoby Tadeusz był marudem -
Tadzio jest grzeczny , uroczy , uśmiechał się , elegancko jadł , wykąpał się i poszedł spać - bez najmniejszego śladu niezadowolenia !!!

hahaha, podla zdrajca :diabloti::diabloti::diabloti:
oczywiście, ze zachowywał się jak aniołek, na tym właśnie polega problem z aniołkami, są diabłami tylko wtedy gdy nikt inny (poza mamą :angryy:) nie patrzy :evil_lol:

PS ale z jednym rzeczywiście nie ma problemu - zasypianie i spanie. Niech będzie, jest OK, ale cała reszta :shake::shake:
Dzisiajpół godziny wrzeszczał u mojej mamy, bo mu się nie podobało, że tam był :flaming:

Posted

[quote name='Hanna R.']Magdo, a linki gdzie ??? :???:

tak rzadko zaglądasz, że uznałam, że nie ma sensu :-(:-(:-(
nie piszesz :shake:
nie dzwonisz :shake:
nie kochasz :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Hanno czy ty sobie nie zablokowałaś wyswietlania obrazków z photobucketa? masz firefoxa? narzędzia>opcje>treść>wyjątki środkowe :lol:

Mam firefoxa :roll:
Wasiu Ty nie stosuj skrótów , tylko napisz gdzie ja mam szukać tych narzędzi, opcji , treści i wyjątków :placz:
W domowym kompie tylko u Magdy nie wyświetlają mi się zdjęcia - a w tym w pracy wyświetla się ich pionowa połowa :angryy:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Mam firefoxa :roll:
Wasiu Ty nie stosuj skrótów , tylko napisz gdzie ja mam szukać tych narzędzi, opcji , treści i wyjątków :placz:
W domowym kompie tylko u Magdy nie wyświetlają mi się zdjęcia - a w tym w pracy wyświetla się ich pionowa połowa :angryy:

na górze w pasku masz obok zakładek "narzędzia" - tam wybierasz opcje, potem treść i przy "pobieraj obrazki automatycznie" wejdź w "wyjątki" i jeśli tam masz photobucketa to go odblokuj, ale na pionową połowę to nie znam sposobu :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale na pionową połowę to nie znam sposobu :lol:

może wystarczy postawić do pionu monitor i zrobic to samo ha ha ha - ale mam humor

Posted

[quote name='Hanna R.']Mam firefoxa :roll:

ja też bym nie zrozumiała :evil_lol:
ale to oznacza, że masz zablokowane wyświetlanie zdjęć z Photobucketa :shake:

Śnieg pada.:p Jest fajnie :p

Posted

bigos napisał(a):
Się nam rodziny dogomaniackie powiększają:cool3: A ja nawet na pępkowym nie byłam:oops:

Gratuluję:loveu:

bo sie gdzieś zgubiliście to nie byliście :P

Posted

[quote name='bigos']Się nam rodziny dogomaniackie powiększają:cool3: A ja nawet na pępkowym nie byłam:oops:

Gratuluję:loveu:

dziękuję, dziękuję i Tadeusz tudzież :p:p

Wiesz co, Bigosie? Nie zaglądaj do innych galerii. Wszędzie albo zaciążone, albo urodzone :evil_lol:
acha, tylko Waszka się opiera przed prokreacją :diabloti:
Rękoma i odnóżami się zapiera :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'] Waszka się opiera przed prokreacją :diabloti:
Rękoma i odnóżami się zapiera :evil_lol::evil_lol:

bo Waszka ma alergie to nie jej wina chciałaby a kicha

[quote name='Alicja']Magdaleno ...oznajmiam Ci że dziś do mojego przedszkola został zapisany Tadeusz lat 3 ....gaduła ;)
gaduła powiadasz, dobrze, że Magda Montana jest cicha i skryta to Tadzik tez taki będzie

Posted

[

[quote name='Alicja']Magdaleno ...oznajmiam Ci że dziś do mojego przedszkola został zapisany Tadeusz lat 3 ....gaduła ;)

ależ się wzruszyłam :p
No, Tadzik W. gadułą nie bedzie (bo po kim :niewiem: ), będzie najgrzeczniejszym dzieciątkiem w przedszkolu, będzie siedział w kąciku i pisał wiersze :loveu:

[quote name='dbsst']

gaduła powiadasz, dobrze, że Magda Montana jest cicha i skryta to Tadzik tez taki będzie

w końcu dobrze gadasz, choc raz Mękoło :diabloti:

A ja... a ja zakupiłam farbę w kolorze ŚREDNI BRĄZ :roll:
Czy zmieniły się nazwy kolorów, a ja o tym nie wiem? :roll:
Jak w takim razie wygląda farba CIEMNY BRĄZ, że nie wspomnę o CZERNI? :roll:

Posted

orant nie poznam cię jak cię zobaczy ale czegóz sie nie robi żeby mieć zbliżony kolor włosów do pierwszej drugiej matki JanaTadeusza hahahaha

Posted

[quote name='dbsst']orant nie poznam cię jak cię zobaczy ale czegóz sie nie robi żeby mieć zbliżony kolor włosów do pierwszej drugiej matki JanaTadeusza hahahaha

Tak :p
I dlatego też, solidaryzując się z tobą, nie chudnę :p