dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):czy ja moge mieć do Was prośbę? załóżcie mały zeszycik i piszcie co kupujecie, żebym potem mogła tylko odkreslać z listy :roflt: dostaniesz w paczce u ciebie będzie nazywać sie "paczka czerwony krzyż" u nas " pozbyć sie tych gratów" czyli będziesz miała milion fotelików, milion wózków itd :diabloti: i napewno urodzą ci sie bliźniacze dziewczynki więc nic ci sie nie przyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 hahaha to powiedzcie kiedy mam zajść w ciążę, żeby wszystko płynnie przechodziło i żeby sie nie zdążyło zakurzyć - tylko nie mówcie że już :roflt: Quote
Vectra Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ja tylko z jednym się nie zgodzę , jako że Maga pisze / mówi jakoby Tadeusz był marudem - Tadzio jest grzeczny , uroczy , uśmiechał się , elegancko jadł , wykąpał się i poszedł spać - bez najmniejszego śladu niezadowolenia !!! :diabloti: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha to powiedzcie kiedy mam zajść w ciążę, żeby wszystko płynnie przechodziło i żeby sie nie zdążyło zakurzyć - tylko nie mówcie że już :roflt: no teraz teraz za 2 miechy będę mogła wysłać pierwszy sort :evil_lol: Vectra napisał(a): wykąpał się i poszedł spać - bez najmniejszego śladu niezadowolenia !!! :diabloti: SAM się wykąpał no no Magda widzę, że ostro się wzialaś za edukację syna :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 żeby wszystko szło płynnie to powinnaś być już w 6 miesiącu:) Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Olcia']ale marud zadowolony z nowego wynalazku no w końcu widzi świat nie tylko z podłogi:) [quote name='Cola']po minie Tadzia wnioskuję, że naprawdę mu się podoba :) ja na razie jeszcze nie wybucham entuzjazmem - każda nowość była na topie, a potem ... beznadzieja. Tak, ze jeszcze czekam, jak za tydzień Marud nadal będzie lubił krzesełko, znaczy się, ze przypasowało :p [quote name='dbsst']ładny wybrałas bedzie mi pasował kolorystycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak, tak, dopierałam oczywiście pod TWOJĄ kuchnię :diabloti: [quote name='Vectra']ja tylko z jednym się nie zgodzę , jako że Maga pisze / mówi jakoby Tadeusz był marudem - Tadzio jest grzeczny , uroczy , uśmiechał się , elegancko jadł , wykąpał się i poszedł spać - bez najmniejszego śladu niezadowolenia !!! :diabloti: hahaha, podla zdrajca :diabloti::diabloti::diabloti: oczywiście, ze zachowywał się jak aniołek, na tym właśnie polega problem z aniołkami, są diabłami tylko wtedy gdy nikt inny (poza mamą :angryy:) nie patrzy :evil_lol: PS ale z jednym rzeczywiście nie ma problemu - zasypianie i spanie. Niech będzie, jest OK, ale cała reszta :shake::shake: Dzisiajpół godziny wrzeszczał u mojej mamy, bo mu się nie podobało, że tam był :flaming: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 och jesteś a już myslałam, że odsypiasz - ja idę się kłaść Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Hanna R.']Magdo, a linki gdzie ??? :???: tak rzadko zaglądasz, że uznałam, że nie ma sensu :-(:-(:-( nie piszesz :shake: nie dzwonisz :shake: nie kochasz :placz: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hanna R. napisał(a):Magdo, a linki gdzie ??? :???: Hanno czy ty sobie nie zablokowałaś wyswietlania obrazków z photobucketa? masz firefoxa? narzędzia>opcje>treść>wyjątki środkowe :lol: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hanna R. napisał(a):Magdo, a linki gdzie ??? :???: Hanno czy nie może być cię więcej ??????? Quote
Hanna R. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 malawaszka napisał(a):Hanno czy ty sobie nie zablokowałaś wyswietlania obrazków z photobucketa? masz firefoxa? narzędzia>opcje>treść>wyjątki środkowe :lol: Mam firefoxa :roll: Wasiu Ty nie stosuj skrótów , tylko napisz gdzie ja mam szukać tych narzędzi, opcji , treści i wyjątków :placz: W domowym kompie tylko u Magdy nie wyświetlają mi się zdjęcia - a w tym w pracy wyświetla się ich pionowa połowa :angryy: Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hanna R. napisał(a):Mam firefoxa :roll: Wasiu Ty nie stosuj skrótów , tylko napisz gdzie ja mam szukać tych narzędzi, opcji , treści i wyjątków :placz: W domowym kompie tylko u Magdy nie wyświetlają mi się zdjęcia - a w tym w pracy wyświetla się ich pionowa połowa :angryy: na górze w pasku masz obok zakładek "narzędzia" - tam wybierasz opcje, potem treść i przy "pobieraj obrazki automatycznie" wejdź w "wyjątki" i jeśli tam masz photobucketa to go odblokuj, ale na pionową połowę to nie znam sposobu :lol: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 malawaszka napisał(a): ale na pionową połowę to nie znam sposobu :lol: może wystarczy postawić do pionu monitor i zrobic to samo ha ha ha - ale mam humor Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Hanna R.']Mam firefoxa :roll: Wasiu Ty nie stosuj skrótów , tylko napisz gdzie ja mam szukać tych narzędzi, opcji , treści i wyjątków :placz: W domowym kompie tylko u Magdy nie wyświetlają mi się zdjęcia - a w tym w pracy wyświetla się ich pionowa połowa :angryy: ja też bym nie zrozumiała :evil_lol: ale to oznacza, że masz zablokowane wyświetlanie zdjęć z Photobucketa :shake: Śnieg pada.:p Jest fajnie :p Quote
bigos Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Się nam rodziny dogomaniackie powiększają:cool3: A ja nawet na pępkowym nie byłam:oops: Gratuluję:loveu: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 bigos napisał(a):Się nam rodziny dogomaniackie powiększają:cool3: A ja nawet na pępkowym nie byłam:oops: Gratuluję:loveu: bo sie gdzieś zgubiliście to nie byliście :P Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='bigos']Się nam rodziny dogomaniackie powiększają:cool3: A ja nawet na pępkowym nie byłam:oops: Gratuluję:loveu: dziękuję, dziękuję i Tadeusz tudzież :p:p Wiesz co, Bigosie? Nie zaglądaj do innych galerii. Wszędzie albo zaciążone, albo urodzone :evil_lol: acha, tylko Waszka się opiera przed prokreacją :diabloti: Rękoma i odnóżami się zapiera :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Magdaleno ...oznajmiam Ci że dziś do mojego przedszkola został zapisany Tadeusz lat 3 ....gaduła ;) Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100'] Waszka się opiera przed prokreacją :diabloti: Rękoma i odnóżami się zapiera :evil_lol::evil_lol: bo Waszka ma alergie to nie jej wina chciałaby a kicha [quote name='Alicja']Magdaleno ...oznajmiam Ci że dziś do mojego przedszkola został zapisany Tadeusz lat 3 ....gaduła ;) gaduła powiadasz, dobrze, że Magda Montana jest cicha i skryta to Tadzik tez taki będzie Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [ [quote name='Alicja']Magdaleno ...oznajmiam Ci że dziś do mojego przedszkola został zapisany Tadeusz lat 3 ....gaduła ;) ależ się wzruszyłam :p No, Tadzik W. gadułą nie bedzie (bo po kim :niewiem: ), będzie najgrzeczniejszym dzieciątkiem w przedszkolu, będzie siedział w kąciku i pisał wiersze :loveu: [quote name='dbsst'] gaduła powiadasz, dobrze, że Magda Montana jest cicha i skryta to Tadzik tez taki będzie w końcu dobrze gadasz, choc raz Mękoło :diabloti: A ja... a ja zakupiłam farbę w kolorze ŚREDNI BRĄZ :roll: Czy zmieniły się nazwy kolorów, a ja o tym nie wiem? :roll: Jak w takim razie wygląda farba CIEMNY BRĄZ, że nie wspomnę o CZERNI? :roll: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 orant nie poznam cię jak cię zobaczy ale czegóz sie nie robi żeby mieć zbliżony kolor włosów do pierwszej drugiej matki JanaTadeusza hahahaha Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='dbsst']orant nie poznam cię jak cię zobaczy ale czegóz sie nie robi żeby mieć zbliżony kolor włosów do pierwszej drugiej matki JanaTadeusza hahahaha Tak :p I dlatego też, solidaryzując się z tobą, nie chudnę :p Quote
Recommended Posts