Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Maga100']no przecież piszę, ze JA akurat będę cudowna i każda marzy i marzyć będzie o takiej teściowej jak mła :loveu: zapakowałam :p i jutro nadam na twój adres, Alicjo :p [FONT=Arial] oczywiście zwrotnego adresu nie ma na paczce wysyłasz :roll::lol:[/FONT] Quote
Cola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :shock: dobrze, że urodzę syna :evil_lol: jedne chcą być okrutne a drugie zbyt miłe....same skrajności :roll: nie ma czegoś wypośrodkowanego? :diabloti: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Cola napisał(a)::shock: dobrze, że urodzę syna :evil_lol: jedne chcą być okrutne a drugie zbyt miłe....same skrajności :roll: nie ma czegoś wypośrodkowanego? :diabloti: hahaha Cola a Ty jaka będziesz ja i debe rury a Maga zaliże swoją synową:) Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):hahaha Cola a Ty jaka będziesz ja i debe rury a Maga zaliże swoją synową:) zaliże :roflt: chyba jadem :evil_lol: Quote
Cola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):zaliże :roflt: chyba jadem :evil_lol: :errrr: Olcia napisał(a):hahaha Cola a Ty jaka będziesz ja i debe rury a Maga zaliże swoją synową:) ja nie mam zamiaru się wtrącać i na starość zwiedzać świat :p Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 waszka a nie za dużo już u Was dziewczyn, jakiegoś chłopa byś zrobiła:), oczywiście razy 2 coby się proporcje wyrównały Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):waszka a nie za dużo już u Was dziewczyn, jakiegoś chłopa byś zrobiła:), oczywiście razy 2 coby się proporcje wyrównały obawiam się, że nikłe szanse na to :lol: Quote
Vectra Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a jaką mam gwarancję , że byś była na pewno teściową no mojej córki ? :diabloti: Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Maga100']A ja wiem, że każda koleżanka Tadzika będzie mnie chciała za teściową, jak tylko mnie pozna :loveu::loveu::loveu: 1. :errrr::errrr::errrr: 2. jakies problemy z koordynacją :evil_lol: [quote name='malawaszka']zaliże :roflt: chyba jadem :evil_lol: :ylsuper: [quote name='Cola'] ja nie mam zamiaru się wtrącać i na starość zwiedzać świat :p a w czym przeszkadza jedno drugiemu :evil_lol::evil_lol: hej jak zakupy jak Marud jak noc :cool3::eviltong: Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gdzie jesteś moja Montano dziś widziałam zestaw : BYĆ JAK MONTANA chyba sobie kupie :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dbsst napisał(a):gdzie jesteś moja Montano dziś widziałam zestaw : BYĆ JAK MONTANA chyba sobie kupie :evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: a ty sis xero znowu rżysz :shake::evil_lol: Montana WSTAWAJ :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']a ty sis xero znowu rżysz :shake::evil_lol: [FONT=Arial]śmieję się perliście :diabloti::evil_lol:[/FONT] Montana WSTAWAJ :evil_lol: [FONT=Arial]WSTAWAJ!!!!!!:scream_3:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 tak perlisty śmiech czemu zawsze jak rżę to słyszę perlisty śmiech słyszę czy Dominika przyjechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']tak perlisty śmiech czemu zawsze jak rżę to słyszę perlisty śmiech słyszę czy Dominika przyjechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe czemu:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe czemu:diabloti::evil_lol:[/FONT] kurcze też nie wiem CZEMU :shake::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]oczywiście zwrotnego adresu nie ma na paczce wysyłasz :roll::lol:[/FONT] Nie, będziesz musiała pokochać jak swoje :diabloti: [quote name='malawaszka']zaliże :roflt: chyba jadem :evil_lol: nie wiem skąd w tobie tyle złośliwości :shake: skąd takie mylne, krzywdzące mnie wnioski :shake: [quote name='Vectra']a jaką mam gwarancję , że byś była na pewno teściową no mojej córki ? :diabloti: jeżeli wychowasz swoją córkę na grzeczną, miłą, spokojna, cnotliwą, pracowitą i uczynna pannę, to na pewno będzie moją wymarzoną synową :diabloti: [quote name='dbsst'] hej jak zakupy jak Marud jak noc :cool3::eviltong: zakup pasuje hrabiemu, Marud wciąż pozostaje jak nazwa wskazuje, a noc mroźna, krótka i senna :shake: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Maga100'] zakup pasuje hrabiemu, Marud wciąż pozostaje jak nazwa wskazuje, a noc mroźna, krótka i senna :shake: poka zdjęcie muszę wiedziec co mam kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']poka zdjęcie muszę wiedziec co mam kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] no właśnie poka poka :diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 No tak, Debe musisz wiedzieć, co zakupić, proszę bardzo, aczkolwiek nie wiem po co ci ta wiedza, bo i tak kupisz dokładnie to samo, więc.... :evil_lol: stoliczek musi poczekać na lepsze czasy, bo na razie przesłania Marudowi świat :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ale marud zadowolony z nowego wynalazku no w końcu widzi świat nie tylko z podłogi:) Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ładny wybrałas bedzie mi pasował kolorystycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 po minie Tadzia wnioskuję, że naprawdę mu się podoba :) Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 czy ja moge mieć do Was prośbę? załóżcie mały zeszycik i piszcie co kupujecie, żebym potem mogła tylko odkreslać z listy :roflt: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):czy ja moge mieć do Was prośbę? załóżcie mały zeszycik i piszcie co kupujecie, żebym potem mogła tylko odkreslać z listy :roflt: cwaniara...Ty dostaniesz cały asortyment po innych dogomaniackich dzieciach :evil_lol: więc po co Ci lista :roll: Quote
Recommended Posts