dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Olcia napisał(a):nie da sie ukryć a jak już będzie brat bliźniak Tadzia to będziecie się wymieniać i żadna z nas się nie połapie, który to faktycznie Tadzio a który Jasiek:) będzie łatwo Jasiek będzie mieć muskuły jak ze stali :D Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='dbsst']będzie łatwo Jasiek będzie mieć muskuły jak ze stali :D a Tadzik inteligentne spojrzenie :diabloti: ja nie chcę nic z tobą łączyć, bo mnie nic z tobą nie łączyło, nie łączy i łączyć nie bedzie amen :diabloti: A w ogóle, to czy ja cię zapraszałam do mojego blożka? :diabloti: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Maga100']a Tadzik inteligentne spojrzenie :diabloti: ja nie chcę nic z tobą łączyć, bo mnie nic z tobą nie łączyło, nie łączy i łączyć nie bedzie amen :diabloti: A w ogóle, to czy ja cię zapraszałam do mojego blożka? :diabloti: twoje moje nasze Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Maga100']a Tadzik inteligentne spojrzenie :diabloti: ja nie chcę nic z tobą łączyć, bo mnie nic z tobą nie łączyło, nie łączy i łączyć nie bedzie amen :diabloti: A w ogóle, to czy ja cię zapraszałam do mojego blożka? :diabloti: a czy ja zostałam zaproszona na blozka :grins: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 tak ja cie zapraszam a Madze zamówiłam śnieg wiec teraz siedzi i patrzy w okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dbsst']tak ja cie zapraszam a Madze zamówiłam śnieg wiec teraz siedzi i patrzy w okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka ty dla niej koffana jesteś :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja']jaka ty dla niej koffana jesteś :evil_lol::evil_lol: a jak sie wie Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='dbsst']Jasiek będzie mieć muskuły jak ze stali :D [quote name='Maga100']a Tadzik inteligentne spojrzenie :diabloti: bliźniaki jak się patrzy :evil_lol: będą się uzupełniać :p Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 takie ING-YANG :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Gdzie jesteś Magdaleno ? czyżby z Tadzikiem u babci z charczącym głosikiem ? :evil_lol: swoją drogą , to nie wyobrażam sobie mojej teściowi - tfu - mamy kolegi z którym mieszkam , w roli babci :mdleje: ja już słyszałam jej teorie ... Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 czy te teorie są podobne do teorii teściowej Magdy W.? :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cola napisał(a):czy te teorie są podobne do teorii teściowej Magdy W.? :evil_lol: no poniekąd tak , ale dołożyła i coś od siebie :evil_lol: na początek powinnam pozbyć się psów i założyć ogródek warzywno owocowy - żeby dziecko nie miało kontaktu ze złem tego świata - zarazkami , chemią itd ... oczywiście ona mi pokarze jak się prowadzi ogródek :cooldevi: było też coś o pampersach i ich niezdrowym wpływie na psychikę dziecka - tetra to tetra ... tyle dzieci się na niej wychowało ... Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Vectra napisał(a):no poniekąd tak , ale dołożyła i coś od siebie :evil_lol: na początek powinnam pozbyć się psów i założyć ogródek warzywno owocowy - żeby dziecko nie miało kontaktu ze złem tego świata - zarazkami , chemią itd ... oczywiście ona mi pokarze jak się prowadzi ogródek :cooldevi: było też coś o pampersach i ich niezdrowym wpływie na psychikę dziecka - tetra to tetra ... tyle dzieci się na niej wychowało ... :mdleje: moja mama też się nasłuchała od ciotki, że powinnam oddać psa, bo to taki groźny pies bla bla..... a dzieci liże po rękach tylko po to, żeby posmakować zanim zje :evil_lol: mama sprytnie wybrnęła z tej sytuacji i odparła, że prędzej bym wykopała z domu człowieka niż zwierzaka :roll: taaa...tetra i tetra i grzeb się w gównie :evil_lol: kiedyś nie było pampersów, a wcześniej nie było nawet tetry :diabloti: Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Vectra'] na początek powinnam pozbyć się psów i założyć ogródek warzywno owocowy - żeby dziecko nie miało kontaktu ze złem tego świata - zarazkami , chemią itd ... oczywiście ona mi pokarze jak się prowadzi ogródek :cooldevi: o tak tak załóż ogródek i bądź ogrodniczką zapleć sobie dwa warkocze i noś koszyczek prosze prosze proszę cos w ten deseń [quote name='Cola'] kiedyś nie było pampersów, a wcześniej nie było nawet tetry :diabloti: a jeszcze wcześniej to nawet ludzi nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Vectra']Gdzie jesteś Magdaleno ? czyżby z Tadzikiem u babci z charczącym głosikiem ? :evil_lol: o nie, u Wartburga nie byłam od pamietnej charczącej wizyty z początkiem listopada :angryy: niestety, w Wigilię musimy wpaść - ale juz zapowiedziałam, że tylko na chwilę, ale I Dzień Świąt... :mdleje: :placz: :flaming: [quote name='Vectra'] na początek powinnam pozbyć się psów i założyć ogródek warzywno owocowy - żeby dziecko nie miało kontaktu ze złem tego świata - zarazkami , chemią itd ... oczywiście ona mi pokarze jak się prowadzi ogródek :cooldevi: było też coś o pampersach i ich niezdrowym wpływie na psychikę dziecka - tetra to tetra ... tyle dzieci się na niej wychowało ... o tak, tak, ja też usłyszałam wyrzut, że mam ogródek, a jeszcze nie mam zagonów :diabloti: a pampki to wynalazek szatana :stupid: A ja doznałam pomieszania zmysłów :eek2: Czwarty dzień w domu :mdleje: Z marudzaćym marudem :wallbash: Marud już prawie zdrowy, ale biorąc pod uwagę aurę, i jego przeziębienie wychodzenie odpada :roll: Na szczęście jutro jest SOBOTA i A. będzie siedział z bachorkiem :bigcool: Ja wybywam :bigcool: Gdziekolwiek :grins: Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 a ja od razu mówię wszem i wobec będę teściową rurą i to taką szeroką:):) Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ja też będę OKROPNĄ teściową ha ha ha i jestem z tego dumna ha ha ha Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 będę gadać , mówić że wszystko źle robi, że mój synek lubi do innego na obiad:), ha będę najmądrzejsza na świecie i będę siedziała na karku swojej przyszłej synowej cały dzień:) Quote
Maga100 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 A ja wiem, że każda koleżanka Tadzika będzie mnie chciała za teściową, jak tylko mnie pozna :loveu::loveu::loveu: A my dzisiaj z Marudem pakowaliśmy prezenty :p Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 hahaha dobrze , że mam synka bo nic nigdy w życiu nie wiadomo:):) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 o matko biedna ta moja przyszła córka, że tu same takie podłe teściowe rosną :shock: Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 o matko biedna ta moja przyszła córka, że tu same takie podłe teściowe rosną :shock: Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 aż dostałam czkawki z przerażenia :roflt: Quote
Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [FONT=Arial]O rany ....a nie zapakowałaś Tadzia przypadkiem :evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='malawaszka']o matko biedna ta moja przyszła córka, że tu same takie podłe teściowe rosną :shock: no przecież piszę, ze JA akurat będę cudowna i każda marzy i marzyć będzie o takiej teściowej jak mła :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]O rany ....a nie zapakowałaś Tadzia przypadkiem :evil_lol:[/FONT] zapakowałam :p i jutro nadam na twój adres, Alicjo :p Quote
Recommended Posts