Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
nie da sie ukryć a jak już będzie brat bliźniak Tadzia to będziecie się wymieniać i żadna z nas się nie połapie, który to faktycznie Tadzio a który Jasiek:)

będzie łatwo Jasiek będzie mieć muskuły jak ze stali :D

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']będzie łatwo Jasiek będzie mieć muskuły jak ze stali :D

a Tadzik inteligentne spojrzenie :diabloti:

ja nie chcę nic z tobą łączyć, bo mnie nic z tobą nie łączyło, nie łączy i łączyć nie bedzie amen :diabloti:

A w ogóle, to czy ja cię zapraszałam do mojego blożka? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a Tadzik inteligentne spojrzenie :diabloti:

ja nie chcę nic z tobą łączyć, bo mnie nic z tobą nie łączyło, nie łączy i łączyć nie bedzie amen :diabloti:

twoje moje nasze

Posted

a czy ja zostałam zaproszona na blozka :grins:

Posted

[quote name='dbsst']tak ja cie zapraszam
a Madze zamówiłam śnieg wiec teraz siedzi i patrzy w okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jaka ty dla niej koffana jesteś :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Jasiek będzie mieć muskuły jak ze stali :D

bliźniaki jak się patrzy :evil_lol: będą się uzupełniać :p

Posted

Gdzie jesteś Magdaleno ? czyżby z Tadzikiem u babci z charczącym głosikiem ? :evil_lol:

swoją drogą , to nie wyobrażam sobie mojej teściowi - tfu - mamy kolegi z którym mieszkam , w roli babci :mdleje:
ja już słyszałam jej teorie ...

Posted

Cola napisał(a):
czy te teorie są podobne do teorii teściowej Magdy W.? :evil_lol:

no poniekąd tak , ale dołożyła i coś od siebie :evil_lol:
na początek powinnam pozbyć się psów i założyć ogródek warzywno owocowy - żeby dziecko nie miało kontaktu ze złem tego świata - zarazkami , chemią itd ... oczywiście ona mi pokarze jak się prowadzi ogródek :cooldevi:
było też coś o pampersach i ich niezdrowym wpływie na psychikę dziecka - tetra to tetra ... tyle dzieci się na niej wychowało ...

Posted

Vectra napisał(a):
no poniekąd tak , ale dołożyła i coś od siebie :evil_lol:
na początek powinnam pozbyć się psów i założyć ogródek warzywno owocowy - żeby dziecko nie miało kontaktu ze złem tego świata - zarazkami , chemią itd ... oczywiście ona mi pokarze jak się prowadzi ogródek :cooldevi:
było też coś o pampersach i ich niezdrowym wpływie na psychikę dziecka - tetra to tetra ... tyle dzieci się na niej wychowało ...

:mdleje: moja mama też się nasłuchała od ciotki, że powinnam oddać psa, bo to taki groźny pies bla bla..... a dzieci liże po rękach tylko po to, żeby posmakować zanim zje :evil_lol: mama sprytnie wybrnęła z tej sytuacji i odparła, że prędzej bym wykopała z domu człowieka niż zwierzaka :roll:
taaa...tetra i tetra i grzeb się w gównie :evil_lol: kiedyś nie było pampersów, a wcześniej nie było nawet tetry :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']

o tak tak załóż ogródek i bądź ogrodniczką zapleć sobie dwa warkocze i noś koszyczek prosze prosze proszę
cos w ten deseń

[quote name='Cola'] kiedyś nie było pampersów, a wcześniej nie było nawet tetry :diabloti:

a jeszcze wcześniej to nawet ludzi nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Gdzie jesteś Magdaleno ? czyżby z Tadzikiem u babci z charczącym głosikiem ? :evil_lol:

o nie, u Wartburga nie byłam od pamietnej charczącej wizyty z początkiem listopada :angryy:
niestety, w Wigilię musimy wpaść - ale juz zapowiedziałam, że tylko na chwilę, ale I Dzień Świąt... :mdleje: :placz: :flaming:

[quote name='Vectra']

o tak, tak, ja też usłyszałam wyrzut, że mam ogródek, a jeszcze nie mam zagonów :diabloti:
a pampki to wynalazek szatana :stupid:

A ja doznałam pomieszania zmysłów :eek2:
Czwarty dzień w domu :mdleje:
Z marudzaćym marudem :wallbash:
Marud już prawie zdrowy, ale biorąc pod uwagę aurę, i jego przeziębienie wychodzenie odpada :roll:
Na szczęście jutro jest SOBOTA i A. będzie siedział z bachorkiem :bigcool:
Ja wybywam :bigcool: Gdziekolwiek :grins:

Posted

będę gadać , mówić że wszystko źle robi, że mój synek lubi do innego na obiad:), ha będę najmądrzejsza na świecie i będę siedziała na karku swojej przyszłej synowej cały dzień:)

Posted

A ja wiem, że każda koleżanka Tadzika będzie mnie chciała za teściową, jak tylko mnie pozna :loveu::loveu::loveu:

A my dzisiaj z Marudem pakowaliśmy prezenty :p

Posted

[quote name='malawaszka']o matko biedna ta moja przyszła córka, że tu same takie podłe teściowe rosną :shock:

no przecież piszę, ze JA akurat będę cudowna i każda marzy i marzyć będzie o takiej teściowej jak mła :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]O rany ....a nie zapakowałaś Tadzia przypadkiem :evil_lol:[/FONT]

zapakowałam :p
i jutro nadam na twój adres, Alicjo :p