Olcia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='dbsst']u mnie dzis nie było ja nic niem ja zarobiona byłam ----- leżałam[/QUOTE] może nie zauważyłaś??? Quote
dbsst Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Olcia']może nie zauważyłaś???[/QUOTE] w sumie mogłam ja przygnieść ------------ale nie dałoby sie jej nie usłyszeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='dbsst']w sumie mogłam ja przygnieść ------------ale nie dałoby sie jej nie usłyszeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]może sie czymś zatkła :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='dbsst']zatkać Montane nie wierzę :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]ojej ...poniosło Mnie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 coś Magdo W. nie pokazujesz się tu........................................why Quote
Alicja Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [FONT=Arial]no właśnie ....a gdzie Magda :razz::razz:[/FONT] Quote
Cola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 biega po innych galeryjkach, ale swojej unika....ciekawe dlaczego?? daj Tadzika Quote
Maga100 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Cola napisał(a):biega po innych galeryjkach, ale swojej unika....ciekawe dlaczego?? daj Tadzika a bo o czym mam pisać? :roll: nuda, panowie, nuuuda :roll: no, w kinie byliśmy w sobotę, atrakcja życia, pierwszy raz od 5 miesięcy :roll: byłam podekscytowana jak nastolatka przed pierwszą imprezą :stupid: :evil_lol::evil_lol: dać Tadzika? A przecież to dogomania :diabloti: ale ... niech będzie, wrzucę coś. I wrócę, jak zacznie się coś dziać :roll: Quote
anetta Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ooo, widziałam Leona przybitego do podłogi :crazyeye::evil_lol: Quote
Cola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 to już wiem dlaczego teraz tak często wychodzę z domu na jakieś kolacje, kina i inne atrakcje :evil_lol: potem przez pół roku czeka mnie uziemienie :roll: :evil_lol: Tadzik oczywiście :loveu: ...ale najbardziej spodobał mi się tyglysek :roll: i ja też chcę takiego :placz: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/gr4.jpg moj boshe Leona przemalowałaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tadeusz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ja dziś jestem po dniówce z Igą :mdleje: od 7.30 do niedawna :mdleje: ojjjj głowa mała i chyba pójdę spać hahaha Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 malawaszka napisał(a):ja dziś jestem po dniówce z Igą :mdleje: od 7.30 do niedawna :mdleje: ojjjj głowa mała i chyba pójdę spać hahaha ciiiiiiiiiiiiiii bo to jeszcze przed Magdą - biegające dziecię a jak przed nią to znaczy, że i przede mną :crazyeye: ola boga ola boga:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dlaczego Tadeusz znowu uziemiony :hmmmm: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/gr3.jpg Quote
Maga100 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 malawaszka napisał(a):ja dziś jestem po dniówce z Igą :mdleje: od 7.30 do niedawna :mdleje: ojjjj głowa mała i chyba pójdę spać hahaha hahaha :evil_lol: a właściwie to nie jest mi do śmiechu :baddevil: A ja mam tak 24/7 :cool1: dbsst napisał(a):ciiiiiiiiiiiiiii bo to jeszcze przed Magdą - biegające dziecię a jak przed nią to znaczy, że i przede mną :crazyeye: normalnie nie wiem, skąd u ciebie taka logika :diabloti: a niech biega, wtedy będę miała - być może - szansę zostać szkieletorkiem :p Alicja napisał(a):Dlaczego Tadeusz znowu uziemiony :hmmmm: bo jak go puszczę wolno, to się przekręca na brzuch i płacze, że jest na brzuchu, w drugą stronę nie umie :shake: i tak cały Boży dzień :shake: On się przekręca, a ja go odkręcam :angryy: Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Alicja napisał(a):Dlaczego Tadeusz znowu uziemiony :hmmmm: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/gr3.jpg żeby jak najdłużej nie pomyślał, że może chodzić :lol: Quote
Olcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 boszzzzzzzzzzzzzzz Maga OBRACA nie przekręca:) już pisałam co może się przekręcić nogami do przodu:), Debe już pisze obraca weź z niej przykład choć raz:):) Quote
Maga100 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Olcia napisał(a):, Debe już pisze obraca weź z niej przykład choć raz:):) never, never, nevernevernever :diabloti: Quote
Olcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Maga100 napisał(a):never, never, nevernevernever :diabloti: to zrób to dla mnie:):):) Quote
Alicja Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 malawaszka napisał(a):żeby jak najdłużej nie pomyślał, że może chodzić :lol: myślisz że nie załapie do czego służą te odnóża kroczne :hmmmm: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 kochana moja może połaczymy galerie bo dziewczyny zaczynaja sie gubic czyj to czyj pies, a czyj to czyj syn hahahahha Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dbsst napisał(a):kochana moja może połaczymy galerie bo dziewczyny zaczynaja sie gubic czyj to czyj pies, a czyj to czyj syn hahahahha nie da sie ukryć a jak już będzie brat bliźniak Tadzia to będziecie się wymieniać i żadna z nas się nie połapie, który to faktycznie Tadzio a który Jasiek:) Quote
Recommended Posts