Olcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Maga masz rację oby nie , bo jak będzie miał po mnie takiego barana to będzie cały czas maszynka w ruchu dobrze że burki mają dobrą maszynkę:) Quote
Maga100 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 a jak będzie chciał mieć loki ala amorek? :shock: lepiej nie :shake: stęskniłyście się za mła? :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ale że mamy wzdychać ? :diabloti: co do włosów Tadzia - to słodkie są takie złote loczki :) Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Magda - jakiego masz super tipsika :lol: Quote
Maga100 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Vectra']ale że mamy wzdychać ? :diabloti: tak oczywiscie, to chyba jasne :loveu: [quote name='dbsst']o boshe ciągle cie widzę Montana spadówa :diabloti: [quote name='malawaszka']Magda - jakiego masz super tipsika :lol: wiedziałam, WIEDZIAŁAM, że właśnie ty, [SIZE=5]TY, zauważysz i wypomnisz palucha i wiedziałam też, ze będę musiała napisać, że to nie tips, a schodzący przepiękny paznokietek. Skąd ja to wiedziałam, no skąd? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Magdo Montano gdzie jesteś ustawilam sobie zdjecia na wszystkich tapetach wygaszaczach ale ciagle i stale mi mało ciebie :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='dbsst']Magdo Montano gdzie jesteś ustawilam sobie zdjecia na wszystkich tapetach wygaszaczach ale ciagle i stale mi mało ciebie :diabloti: tej pani już dziękujemy :baddevil: Przypomniało mi się, że to chyba galeria Leona :hmmmm: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ooo masz pieska :angel::iloveyou::bigok: Quote
Cola Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 coś mu zrobiła, że on taki zdołowany i przybity do podłogi?? Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Masz krzywą podłogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='malawaszka']ooo masz pieska :angel::iloveyou::bigok: Tak :p Kupilam sobie na bazarku. Jest rasowy, ale bez rodowodu, bo po co mi wystawy? :diabloti: [quote name='Olcia']daj mu wejść do pokoju!!!!!!!!!!!!!!!!:) ale on wcale nie chce wejść do pokoju :shake: [quote name='Cola']coś mu zrobiła, że on taki zdołowany i przybity do podłogi?? Bo jest zdołowany i przybity :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 witaj moja kochana nie odpowiadająca na moje zaczepki Magdo Montana :D Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [FONT=Arial]Leon ........:crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Leon ........:crazyeye::crazyeye:[/FONT] nie dywanik z ikea :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']nie dywanik z ikea :evil_lol: no tak mi sie wydawało ...ale wolałam zapytać u źródła :grins: Quote
dbsst Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 halo gdzie jesteście.................................. Quote
Vectra Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Olcia']a co tu taka cisza dzisiaj????[/QUOTE] bo Maga siedzi pod miotłą ,pan przez tel przemawia :diabloti: Quote
Darianna Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 A może Tadzio już raczkuje i odgryzł jej kabelek od neta? [B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/B][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/B][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/B] Quote
Olcia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='dbsst']halo gdzie jesteście..................................[/QUOTE] po tej wypowiedzi wnioskuję , że napewno jej nie ma w lodówce u Debe:) Quote
malawaszka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Vectra']bo Maga siedzi pod miotłą ,pan przez tel przemawia :diabloti:[/QUOTE] a co? a z R rozmawia? :lol: [quote name='Olcia']po tej wypowiedzi wnioskuję , że napewno jej nie ma w lodówce u Debe:)[/QUOTE] haha pewnie w szafie :roflt: Quote
dbsst Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Olcia']po tej wypowiedzi wnioskuję , że napewno jej nie ma w lodówce u Debe:)[/QUOTE] u mnie dzis nie było ja nic niem ja zarobiona byłam ----- leżałam Quote
Recommended Posts