dbsst Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100'] a twojego chłopaka, co grzebał w smietniku, wycięłam, nie wydam twojego sekretu jak możesz mi to robić jedyna dobroć wczorajszego dnia jaka mnie spotkała chłopak ze śmietnika a ty go ciach Quote
Alicja Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [FONT=Arial]Jeny no poka poka chłopaka z hasioka :roll::lol:[/FONT] Quote
Cola Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100']a twojego chłopaka, co grzebał w smietniku, wycięłam, nie wydam twojego sekretu i tak już wydałaś jej największy sekret :diabloti: poka jej chłopaka Quote
Maga100 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 przykro mi, już wykasowałam z komórki, gdybym wiedziała, że on taki ważny... :shake: Quote
Ka-ka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100'] ooooo, głos Kamili z zaświatów..... Witaj, witaj, gdzie byłaś, jak cię nie było? :hand: Dogo beznadziejne, ale cóż, trzeba jakoś z tym życ studiowałam pewien kretyński kierunek, bo mi się marzenia zachciało spełniać ;] ...nadal studiuję... ale może już niedługo... :-P wrrrr.... chyba się do którejś umówię na korki z nowego dogo, nie łapię się w tym... gdzie jakieś emotki? aaaaa..... Quote
Justa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ka-ka napisał(a):studiowałam pewien kretyński kierunek, bo mi się marzenia zachciało spełniać ;] ...nadal studiuję... ale może już niedługo... :-P co do 1 - zgadzam się. co do 2 - mam podobnie. co do 3 - nie gadaj głupot ! Witaj Magdaleno :D Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 a o czym ja mam pisać? :roll: jestem nudną kurą domową :placz: :diabloti: Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Magdo W. - Desperate Housewives też niby były nudnymi kurami domowymi Quote
dbsst Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'] a o czym ja mam pisać? :roll: jestem nudną kurą domową :placz: :diabloti: wyobraź sobie, że podążam twoim śladem :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 zawsze możesz być wyzwoloną, nowoczesną kurą domową ;) Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Darianna']Magdo W. - Desperate Housewives też niby były nudnymi kurami domowymi mówisz, żeby słowa NUDNA zamienić na ZDESPEROWANA? A jak to się skończy? :cool3: [quote name='dbsst']wyobraź sobie, że podążam twoim śladem :roll::diabloti: czuję twój oddech na plecach i przeraża mnie to :eek2: DZISIAJ PRZESADZIŁAŚ! :diabloti: :stupid: :diabloti: [quote name='Alicja']zawsze możesz być wyzwoloną, nowoczesną kurą domową ;) oczywiście, że jestem nowoczesne. Tylko wciąż nudna :cool1: Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'] oczywiście, że jestem nowoczesne. Tylko wciąż nudna :cool1: [FONT=Arial]oj rutyna cie zjada widzę ...a powinnaś jak Viola ....przejść przemianę z ....kijanki .......w motyla :roflt:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Maga pakuj Tadzia i wpadaj pomagać przy robienu pokoju:) Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oj rutyna cie zjada widzę ...a powinnaś jak Viola ....przejść przemianę z ....kijanki .......w motyla :roflt:[/FONT] a kto to jest Viola...???? :crazyeye: [quote name='Olcia']Maga pakuj Tadzia i wpadaj pomagać przy robienu pokoju:) ale ty się zajmujesz Tadziem, a ja remontem, ok? ZAPEWNIAM cię, ze ja wyjdę na tym lepiej :diabloti: Quote
Vectra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Olcia napisał(a):na wszystko się zgadzam:) to na dobry początek idź zrób mi kawy :diabloti: Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Vectra napisał(a):to na dobry początek idź zrób mi kawy :diabloti: z malutkim czekoladowym ciasteczkiem koło filiżanki:):) Quote
Vectra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Olcia napisał(a):z malutkim czekoladowym ciasteczkiem koło filiżanki:):) żałujesz mi ciastek ? :obrazic:aaa i w kubku lubie kawe :diabloti: Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'] a kto to jest Viola...???? :crazyeye: nie oglądasz Brzyduli :hmmmm:!!!!!! ale ty się zajmujesz Tadziem, a ja remontem, ok? ZAPEWNIAM cię, ze ja wyjdę na tym lepiej :diabloti: tragizujesz ;) Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Vectra napisał(a):żałujesz mi ciastek ? :obrazic:aaa i w kubku lubie kawe :diabloti: to doopa bo mam tylko jeden kubek swój ulubiny i nie oddam:) no chyba że zrobię Ci w niekapku:) Quote
dbsst Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maga100'] czuję twój oddech na plecach i przeraża mnie to :eek2: DZISIAJ PRZESADZIŁAŚ! :diabloti: :stupid: :diabloti: jestem zdruzgotana ze nie podobala ci sie moja niespodzianka hahahahhahahhahaa Quote
Alicja Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 dbsst napisał(a):jestem zdruzgotana ze nie podobala ci sie moja niespodzianka hahahahhahahhahaa hahahahhahahahhahahhahhahahha Quote
Olcia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jak się domyślam pewnie dziś debe wyskoczyła z mikołajowego worka który stał u magi pod kominkiem, albo Maga pojawia się u debe w lodówce Quote
Recommended Posts