Alicja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Maga100'] to czemu wy tak wcześnie chodzicie spać? :cool1: [FONT=Arial]bo niektórzy wstają o 5 i depcą do pracy np :roll:[/FONT] Weszo - ważne, ze obsesja jest, nieważne czyjaż [FONT=Arial] otóż to ...słuszna uwaga:lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] zamęczyłaś Magdę Wu:hmmmm:[/FONT] muła never :evil_lol: [quote name='Maga100'] co wy mi tu imputujecie, ze ja zalatuję za późno, a potem się dziwię, ze nikt inny w tym czasie nie zalatuje? hm. Jestem wykończona. Debe mnie zamęczyła jak ja cie mogłam zmęczyć ja tylko siedziałam z Tadzikiem :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='dbsst'] jak ja cie mogłam zmęczyć ja tylko siedziałam z Tadzikiem :evil_lol: wydawaliście mi rozkazy! czy musisz do mnie gadać zewsząd? Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Maga100'] wydawaliście mi rozkazy! czy musisz do mnie gadać zewsząd? wiesz co mam podobne wrażenie jesteś wszędzie dobrze ze tel na chwile zamilkł hahahahhahahahaha Quote
Olcia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 kochane nie otwierajcie lodówki bo też tam będziecie:) Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Olcia napisał(a):kochane nie otwierajcie lodówki bo też tam będziecie:) ja wiem co dostane na mikołaja od Madgy :D plakat z Magda Monntana :D Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Magdo Montana jak ja nie będe z toba rozmawiać to nie wiem czy ktokolwiek będzie - tak właśnie sobie pomyślałam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Magda Montana :roflt: :emotka rzygająca: Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 malawaszka napisał(a):Magda Montana :roflt: :emotka rzygająca: też zamów sobie plakat może dostaniesz z autografem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='dbsst']też zamów sobie plakat może dostaniesz z autografem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] a musi być koniecznie z dopiskiem Montana :roll::cool1:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] a musi być koniecznie z dopiskiem Montana :roll::cool1:[/FONT] koniecznie Magda Montana - one są identyczne i są WSZĘDZIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='dbsst']koniecznie Magda Montana - one są identyczne i są WSZĘDZIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzysys i na co to tem świat schodzi ..... na Montany :splat: Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Alicja']dzysys i na co to tem świat schodzi ..... na Montany :splat: no nie mów ze nie podobna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='dbsst']no nie mów ze nie podobna http://images.newcelebritypics.com/img/celebs/images/m/miley_cyrus_as_hannah_montana-2347.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]przemilczę:cool3::cool3:[/FONT] Quote
Vectra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ta Montana to jakiś szał ostatnio nie ? moja siostra dla swojego bachora młodszego wsio kupiła do pokoju z Montaną , tapetę , pościel , art szkolne , nawet ubrania :mdleje: a kto mnie oświeci co to ta montana i skąd i gdzie to można zobaczyć ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Vectra']ta Montana to jakiś szał ostatnio nie ? moja siostra dla swojego bachora młodszego wsio kupiła do pokoju z Montaną , tapetę , pościel , art szkolne , nawet ubrania :mdleje: a kto mnie oświeci co to ta montana i skąd i gdzie to można zobaczyć ? :evil_lol: [FONT=Arial] na Disney chanel :mad:....jak była moja siostrzenica u mamy to wyrywała z pokoju , bo se to badziewie puściła , po 30 minutach tego miauczenia H.M. nie wytrzymałam ....wywaliłam książkę czytać:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Vectra napisał(a):ta Montana to jakiś szał ostatnio nie ? moja siostra dla swojego bachora młodszego wsio kupiła do pokoju z Montaną , tapetę , pościel , art szkolne , nawet ubrania :mdleje: a kto mnie oświeci co to ta montana i skąd i gdzie to można zobaczyć ? :evil_lol: hahahaha ja nie bardzo wiem co ta montana robi ale wiem jedno jest WSZĘDZIE tak jak Magda Montana hahahahha Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 to jakaś masakra jest a dzieciaki które to kochają przeszły ostre pranie mózgu :shock: Quote
Vectra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 no ja nie oglądam tak poważnych programów , jak Disney Chanel :evil_lol: ale abstrakcja z tym jest ... jak sekta ta montana działa :mdleje: tak swoją drogą , to nie przypominam sobie , bym miała pokój w pszczółkę Maję :hmmmm: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 pozwolicie, że nie wypowiem się w idiotycznym temacie, jaki wymyśliła i rozpoczęła pewna D :cool1: Muszę jej wybaczać, przynajmniej do dnia porodu :diabloti: a potem sobie pojadę za wszystko, co musiałam znosić :diabloti: A to ONA. Z moim synem. A raczej mój syn ze swoją drugą matką. Jestem pewna, że do niej pierwszy powie mamo, jak tak dalej pójdzie :placz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 nienawidzę cię.....................a gdzie pan ze śmietnika :P Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ach i wolę żeby Tadeusz powiedział do mnie mamo wole to niż babciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magdo Montano uważam, że powinnaś się pochwalic geniuszem jaki masz w domu :cool1: Quote
Maga100 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='dbsst'] Magdo Montano uważam, że powinnaś się pochwalic geniuszem jaki masz w domu :cool1: idź spać :stupid: a że Tadzio jest genialny to każdy wie i jest to oczywiste. a twojego chłopaka, co grzebał w smietniku, wycięłam, nie wydam twojego sekretu Quote
Ka-ka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 zbierałam się, zbierałam... i masz, jestem chyba nie na bieżąco ... :P (także... z wyglądem wielce oświeconej...a raczej rozjaśnionej dogo :P ) Maga... GRATULACJE :D Quote
Maga100 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Ka-ka']zbierałam się, zbierałam... i masz, jestem chyba nie na bieżąco ... :P (także... z wyglądem wielce oświeconej...a raczej rozjaśnionej dogo :P ) Maga... GRATULACJE :D ooooo, głos Kamili z zaświatów..... Witaj, witaj, gdzie byłaś, jak cię nie było? :hand: Dogo beznadziejne, ale cóż, trzeba jakoś z tym życ Quote
Recommended Posts