Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'] to czemu wy tak wcześnie chodzicie spać? :cool1:

[FONT=Arial]bo niektórzy wstają o 5 i depcą do pracy np :roll:[/FONT]

Weszo - ważne, ze obsesja jest, nieważne czyjaż

[FONT=Arial]
otóż to ...słuszna uwaga:lol:
[/FONT]

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
zamęczyłaś Magdę Wu:hmmmm:
[/FONT]
muła never :evil_lol:
[quote name='Maga100'] co wy mi tu imputujecie, ze ja zalatuję za późno, a potem się dziwię, ze nikt inny w tym czasie nie zalatuje? hm.
Jestem wykończona. Debe mnie zamęczyła

jak ja cie mogłam zmęczyć ja tylko siedziałam z Tadzikiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'] wydawaliście mi rozkazy!

czy musisz do mnie gadać zewsząd?

wiesz co mam podobne wrażenie jesteś wszędzie dobrze ze tel na chwile zamilkł hahahahhahahahaha

Posted

malawaszka napisał(a):
Magda Montana :roflt: :emotka rzygająca:

też zamów sobie plakat może dostaniesz z autografem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']też zamów sobie plakat może dostaniesz z autografem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
a musi być koniecznie z dopiskiem Montana :roll::cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
a musi być koniecznie z dopiskiem Montana :roll::cool1:
[/FONT]

koniecznie Magda Montana - one są identyczne i są WSZĘDZIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']koniecznie Magda Montana - one są identyczne i są WSZĘDZIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzysys i na co to tem świat schodzi ..... na Montany :splat:

Posted

[quote name='Alicja']dzysys i na co to tem świat schodzi ..... na Montany :splat:

no nie mów ze nie podobna

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ta Montana to jakiś szał ostatnio nie ? moja siostra dla swojego bachora młodszego wsio kupiła do pokoju z Montaną , tapetę , pościel , art szkolne , nawet ubrania :mdleje:

a kto mnie oświeci co to ta montana i skąd i gdzie to można zobaczyć ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ta Montana to jakiś szał ostatnio nie ? moja siostra dla swojego bachora młodszego wsio kupiła do pokoju z Montaną , tapetę , pościel , art szkolne , nawet ubrania :mdleje:

a kto mnie oświeci co to ta montana i skąd i gdzie to można zobaczyć ? :evil_lol:
[FONT=Arial]
na Disney chanel :mad:....jak była moja siostrzenica u mamy to wyrywała z pokoju , bo se to badziewie puściła , po 30 minutach tego miauczenia H.M. nie wytrzymałam ....wywaliłam książkę czytać:diabloti:
[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
ta Montana to jakiś szał ostatnio nie ? moja siostra dla swojego bachora młodszego wsio kupiła do pokoju z Montaną , tapetę , pościel , art szkolne , nawet ubrania :mdleje:

hahahaha ja nie bardzo wiem co ta montana robi ale wiem jedno jest WSZĘDZIE tak jak Magda Montana hahahahha

Posted

no ja nie oglądam tak poważnych programów , jak Disney Chanel :evil_lol:
ale abstrakcja z tym jest ... jak sekta ta montana działa :mdleje:

tak swoją drogą , to nie przypominam sobie , bym miała pokój w pszczółkę Maję :hmmmm: :evil_lol:

Posted

pozwolicie, że nie wypowiem się w idiotycznym temacie, jaki wymyśliła i rozpoczęła pewna D :cool1:
Muszę jej wybaczać, przynajmniej do dnia porodu :diabloti:
a potem sobie pojadę za wszystko, co musiałam znosić :diabloti:

A to ONA. Z moim synem. A raczej mój syn ze swoją drugą matką. Jestem pewna, że do niej pierwszy powie mamo, jak tak dalej pójdzie :placz:

:evil_lol:

Posted

ach i wolę żeby Tadeusz powiedział do mnie mamo wole to niż babciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Magdo Montano uważam, że powinnaś się pochwalic geniuszem jaki masz w domu :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']
Magdo Montano uważam, że powinnaś się pochwalic geniuszem jaki masz w domu :cool1:

idź spać :stupid:
a że Tadzio jest genialny to każdy wie i jest to oczywiste.

a twojego chłopaka, co grzebał w smietniku, wycięłam, nie wydam twojego sekretu

Posted

zbierałam się, zbierałam... i masz, jestem chyba nie na bieżąco ... :P (także... z wyglądem wielce oświeconej...a raczej rozjaśnionej dogo :P )

Maga... GRATULACJE :D

Posted

[quote name='Ka-ka']zbierałam się, zbierałam... i masz, jestem chyba nie na bieżąco ... :P (także... z wyglądem wielce oświeconej...a raczej rozjaśnionej dogo :P )

Maga... GRATULACJE :D

ooooo, głos Kamili z zaświatów.....
Witaj, witaj, gdzie byłaś, jak cię nie było? :hand:
Dogo beznadziejne, ale cóż, trzeba jakoś z tym życ