Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):to z tej podniety :oops: ale juz ja zszylam ;) troszkuchyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: hahahaha wiecej nie zszywam bonie ;) a co szalenstwo ale sie cieszkam ze Maga ma swoj osobisty aparacik :D :angel:już dobrze zszyłaś :wink: A jak ja kupię to też się ucieszkasz :-? :roll: no ba pewnie ze bede sie cieszkac wrecz padne trupem ze szczescia :D :angel:no nie aż tak to nie scem , bo liczę na spotkanko a jak zaglebisz to nici ze spotkania :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 mmbbaj napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):...chyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: a przez chwilę to przeze mnie! :oops: , ale się szybko zreflekciłam i też zszyłam! :lol:no no mamy krawcowe na dogo 8) :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 NO MAGILLO !!! GRATULANCJE !!! DOKONAŁAŚ NIEMOŻLIWEGO :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No gratuluję pomyślnego zakończenia batali....... :D :D :D Tylko gdzie te zdjęcia?????? :evilbat: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']to z tej podniety :oops: ale juz ja zszylam ;) troszkuchyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: hahahaha wiecej nie zszywam bonie ;) a co szalenstwo ale sie cieszkam ze Maga ma swoj osobisty aparacik :D :angel:już dobrze zszyłaś :wink: A jak ja kupię to też się ucieszkasz :-? :roll: no ba pewnie ze bede sie cieszkac wrecz padne trupem ze szczescia :D :angel:no nie aż tak to nie scem , bo liczę na spotkanko a jak zaglebisz to nici ze spotkania :wink: :lol: :lol: :lol: spoko spoko moj duch bedzie pstrykac foty Emil go poprowadzi ;) Wlasnie Maga gdzie foteCki :evilbat: Quote
PIKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 anetta napisał(a):No i fajnie :cry: Maga, Ala i moze Pika aparaciki beda miec a ja zostane w sama w bezcyfrowkowcach... :placz: Na razie to ja se zafundolilam zastepczego kompa :evil: a z aparacikiem to nie wiem jak bedzie :cry: Ale widzialm dzisiaj aparacik Magi :angel: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='anetta']No i fajnie :cry: Maga, Ala i moze Pika aparaciki beda miec a ja zostane w sama w bezcyfrowkowcach... :placz: Na razie to ja se zafundolilam zastepczego kompa :evil: a z aparacikiem to nie wiem jak bedzie :cry: Ale widzialm dzisiaj aparacik Magi :angel: normalnie zlosliwa bestia i mow jaki jaki jaki :D :angel: Quote
PIKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='anetta']No i fajnie :cry: Maga, Ala i moze Pika aparaciki beda miec a ja zostane w sama w bezcyfrowkowcach... :placz: Na razie to ja se zafundolilam zastepczego kompa :evil: a z aparacikiem to nie wiem jak bedzie :cry: Ale widzialm dzisiaj aparacik Magi :angel: normalnie zlosliwa bestia i mow jaki jaki jaki :D :angel: srebrny :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='anetta']No i fajnie :cry: Maga, Ala i moze Pika aparaciki beda miec a ja zostane w sama w bezcyfrowkowcach... :placz: Na razie to ja se zafundolilam zastepczego kompa :evil: a z aparacikiem to nie wiem jak bedzie :cry: Ale widzialm dzisiaj aparacik Magi :angel: normalnie zlosliwa bestia i mow jaki jaki jaki :D :angel: srebrny :lol: :lol: no nie co za zlosliwa bestia :evilbat: uwazaj bo zaczne warczec ;) mow lepiej czy robilyscie zdjecia i w ogole :D Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 PIKA napisał(a): srebrny :lol: :lol: Hihihi ... :diabloti: Quote
00000 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 PIKA napisał(a):srebrny :lol: :lol: :roflt: Quote
PIKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dbsst napisał(a): mow lepiej czy robilyscie zdjecia i w ogole :D robilysmy trosze, jak Maga wroci do domu to ma mi wyslac meilem zdjęcia Saby Tylko jak ja je zmniejsze w tym zastepczym kompie :o Idę istalowac coś do zmniejszania fotek :roll: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 PIKA napisał(a):dbsst napisał(a): mow lepiej czy robilyscie zdjecia i w ogole :D robilysmy trosze, jak Maga wroci do domu to ma mi wyslac meilem zdjęcia Saby Tylko jak ja je zmniejsze w tym zastepczym kompie :o Idę istalowac coś do zmniejszania fotek :roll: hahahahah bidulko :D jaby co to przeslij mi na maila to Ci zmniejsze :D Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 JA CHCE WIEDZIEĆ CO ZA APARAT :-? Maga , zostawiłaś mnie :cry: :cry: :cry: bez aparata :cry: :cry: :cry: Quote
asher Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Albo wklejaj miniatury :wink: Tal w ogóle cieszę się, że żyjesz :D Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ja kce zdjecia ja kce djecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce djecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce djecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce djecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia ja kce djecia ja kce zdjecia ja kce zdjeciaja kce zdjecia ja kce djecia ja kce zdjecia ja kce zdjecia Quote
Maga100 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 hihihihi, dzięki mnie, mnie Pika żyje wirtualnie 8) 8) 8) 8) Ale jej TZ wlał we mnie za dużo piwa :-? Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Maga100']hihihihi, dzięki mnie, mnie Pika żyje wirtualnie 8) 8) 8) 8) Ale jej TZ wlał we mnie za dużo piwa :-? w piffie nie ma takiego pojecia za duzo :fadein: Quote
PIKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='dbsst'] hahahahah bidulko :D jaby co to przeslij mi na maila to Ci zmniejsze :D spox coś se wgram :wink: [quote name='asher']Albo wklejaj miniatury :wink: Tal w ogóle cieszę się, że żyjesz :D Tez dobry pomysl :lol: Ja zyję, ale moj komp cos nie chce :-? [quote name='Maga100']hihihihi, dzięki mnie, mnie Pika żyje wirtualnie 8) 8) 8) 8) Ale jej TZ wlał we mnie za dużo piwa :-? :buzi: dzieki , ale moj TZ nic w ciebie nie wlewal, sama pilas 8) Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Maga100']hihihihi, dzięki mnie, mnie Pika żyje wirtualnie 8) 8) 8) 8) Ale jej TZ wlał we mnie za dużo piwa :-? :buzi: dzieki , ale moj TZ nic w ciebie nie wlewal, sama pilas 8) hahaha i systko jasne :D ;) FOTY Quote
Maga100 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 hihihih, Dbsst, obawiam się, że zawsze jakaś granica istanieje :roll: :wink: generalnie i oficjalnie chciałabym podziekować wszystkim trzymającym kciuki oraz Dbsst za cenne rady 8) Alicja, nie płacz, tylko zapamietaj, jakich argumentów należy uzywać 8) 8) 8) a apracik to Sony Cyber Shot DCS-S60 i jak za te pieniądze, to naprawdę dobry zakup 8) Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 rewelka zdjecie a czy Twoje cudo ma juz imie :D wisisz mi spacer 8) Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Twój Soniaczek to może jakiś Stefcio czy cóś :lol: MAGA ja jeszcze całe 2 miesiące musze czekać :( :cry: :cry: :cry: i nic tu argumenty , kurde wiecznie te finanse :evil: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Twój Soniaczek to może jakiś Stefcio czy cóś :lol: MAGA ja jeszcze całe 2 miesiące musze czekać :( :cry: :cry: :cry: i nic tu argumenty , kurde wiecznie te finanse :evil: Ala ja czeklaam przeszlo rok coz to sa dwa miechy ;) a najgorsze bylo jak juz mial byc i.............i kacza doopa :evil: ale w koncu jest i Ty sie doczekasz ale musisz o nim marzyc po nocach :D ;) Quote
Maga100 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Moje marzenie nie ma imienia, bo ja nie mam śmiałości zwracac się do niego po imieniu 8) Dbsst, spacer tak, tak, tak :angel: 8) szczęsliwa Pika przy kompie (w ogóle zapomniała o gościach 8) ) szczęśliwy TZ, że się przydał szczęśliwy Leon, gdy w koncu wróciliśmy do domu Quote
Recommended Posts