Hanna R. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='dbsst']Stanisław, stefan ja lubię niemodne stare imiona - może przez to, że od kilu lat tylko takich słucham :evil_lol: Antoni :loveu: Hahahaha ! Dominiko, czy wiesz, że w cytowanym poście użyłaś imion moich domowych szczurów ? WSZYSTKICH TRZECH !!!! Madziu Tadeusz jakiś taki zmieniony jakby ? Inny niż przed miesiącem ... Quote
Cola Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/12-1.jpg nie tylko labiki uwielbiają tak leżeć w kałuży :mad: Quote
dbsst Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Hanna R. napisał(a):Hahahaha ! Dominiko, czy wiesz, że w cytowanym poście użyłaś imion moich domowych szczurów ? WSZYSTKICH TRZECH !!!! ha ha ha no widzisz nawet nie wiesz jak ja CIĘ podglądam przez okno ha ha ha jak to mówił klasyk jestem miszczem :diabloti: Magdo W. Leona jakbym już widziała w takiej kałuży czekaj czekaj kiedy to było a wiem...........jak Szpilka obrzygała ci auto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sentyment taki sie we mnie odezwał jak zobaczyłam ta fote a TADZIK domowy :loveu: Quote
Maga100 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='anetta']Ładnie tam macie :loveu: Ale las o tej porze roku jest do doopy :shake: Dziś to zauważyłam na swoim spacerze po lesie. jest do dupy. Dzisiaj taka szarość nastała, że nawet aparatu nie wyciagałam :cool1: Ale dziś poszliśmy nad jeziorko i Leon oczywiscie pływał :stupid: [quote name='Hanna R.']Madziu Tadeusz jakiś taki zmieniony jakby ? Inny niż przed miesiącem ... Hanna, HANNA, HANNA! [quote name='dbsst'] Magdo W. Leona jakbym już widziała w takiej kałuży czekaj czekaj kiedy to było a wiem...........jak Szpilka obrzygała ci auto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sentyment taki sie we mnie odezwał jak zobaczyłam ta fote a TADZIK domowy :loveu: czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti: Tęsknisz za Tadziulkiem? Quote
dbsst Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Maga100'] czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti: Tęsknisz za Tadziulkiem? i wtedy co jakies wariatki pchały samochód pod stacją do stacji lekko pod górkę a na tylnej półce siedziały jakies psy :diabloti: bardzo widzenie przez szybę jest do d..............:cool1: Quote
Alicja Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Maga100'] [B]czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='dbsst']bardzo widzenie przez szybę jest do d..............:cool1: ale jak przyjeżdżam i jest bez szyby, to ty potem zaraz zaczynasz rodzić :cool1::cool1: Tadeusz z rana. W piżamce-potem-jaśkowej :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Prosze przekazać Tadziowi , że ciocia Vectra pamięta o mikołajkach i ma zamiar się stawić :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Vectra']Prosze przekazać Tadziowi , że ciocia Vectra pamięta o mikołajkach i ma zamiar się stawić :diabloti: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: a co ja się tak cieszę, jak głupi do sera? :cool1: Quote
dbsst Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 impreza Mikołajkowa u Wariatów znaczy W......:multi::multi::multi::multi::multi: jakbym poszła wcześniej niż 9 do gina to może pozwoli mi się wyrwać na imprezę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='dbsst']impreza Mikołajkowa u Wariatów znaczy W......:multi::multi::multi::multi::multi: jakbym poszła wcześniej niż 9 do gina to może pozwoli mi się wyrwać na imprezę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślisz,że ty też dostaniesz pezenty? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Maga100']a myślisz,że ty też dostaniesz pezenty? :diabloti::diabloti::diabloti: nie myślę, że wybiorę sobie rzeczy dla J :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z marchwiowym akcentem :diabloti: Quote
dbsst Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 i dlaczego mam wrażenie, że jesteś pod moimi drzwiami :D Quote
Alicja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [FONT=Arial]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/17-1.jpg Tadzio śpi na dywaniku :grins: o kurcze Mikołajki się szykują ...:multi:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='dbsst']i dlaczego mam wrażenie, że jesteś pod moimi drzwiami :D dlaczego mam wrażenie, ze jesteś nienormalna? :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/17-1.jpg[/FONT] [FONT=Arial]Tadzio śpi na dywaniku :grins:[/FONT] To nie dywanik :cool1: To pled, Alicjo. :cool1: Rozczarowałaś mnie :placz::diabloti: Quote
Alicja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Maga100']dlaczego mam wrażenie, ze jesteś nienormalna? :diabloti: To nie dywanik :cool1: To pled, Alicjo. :cool1: Rozczarowałaś mnie :placz::diabloti: wybacz :mdleje: poprawiam się ...widzę już że to PLED :diabloti: Quote
Cola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='dbsst']a wiem...........jak Szpilka obrzygała ci auto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sentyment taki sie we mnie odezwał jak zobaczyłam ta fote [quote name='Maga100']czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti: [quote name='dbsst']i wtedy co jakies wariatki pchały samochód pod stacją do stacji lekko pod górkę a na tylnej półce siedziały jakies psy :diabloti: bardzo widzenie przez szybę jest do d..............:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo fajna opowiastka...a ta kupa to na chodniku była?? macie jeszcze jakieś? :cool3: [quote name='Maga100']a myślisz,że ty też dostaniesz pezenty? :diabloti::diabloti::diabloti: Debe dostanie prezenty Tadziowe w późniejszym terminie...ale już się cieszy :diabloti: ja się nie mam co cieszyć :evil_lol: dywanik, pled czy chodniczek...ważne, że Tadzika pokazałaś :loveu: Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 a tutaj to się nie martwię :lol: znowu siedzisz u Debe? Quote
dbsst Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Maga100']dlaczego mam wrażenie, ze jesteś nienormalna? :diabloti: czy ja mam wrażenie, że jestes zapominalska :diabloti: [quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo fajna opowiastka...a ta kupa to na chodniku była?? macie jeszcze jakieś? :cool3: ja się nie mam co cieszyć :evil_lol: kupa na trawie mój pies jest kulturarny :diabloti: a opowiastek kilka mamy - wybrać sie z tym pechowcem gdziekolwiek to trzeba mieć stalowe nerwy :cool1: to czemu sie cieszysz :evil_lol: [quote name='malawaszka']a tutaj to się nie martwię :lol: znowu siedzisz u Debe? tak to faktyczny fakt siedziała siedziała i wyjsc nie chciała :shake::evil_lol: ale Tadzik wszystko wynagradza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jest zajebisty :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dbsst napisał(a):to czemu sie cieszysz :evil_lol: bo mam dobry humor :eviltong: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='malawaszka']a tutaj to się nie martwię :lol: znowu siedzisz u Debe? tak, mam zbyt litościwe serce. :cool1: [quote name='dbsst']a opowiastek kilka mamy - wybrać sie z tym pechowcem gdziekolwiek to trzeba mieć stalowe nerwy :cool1: chciałabym wyraźnie zaznaczyć, że mi się to przytrafia tylko wtedy, gdy jesteś ty :diabloti: I kto tu jest Jonaszem? :diabloti: tak to faktyczny fakt siedziała siedziała i wyjsc nie chciała :shake::evil_lol: tak, jasne, musiałam uciekać podstępnie, gdy ona udała się po raz stopięćdziesiątydrugi do toalety :diabloti: Chciała mnie gonić, ale nie dała rady nie wiedzieć czemu :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Maga100']tak, mam zbyt litościwe serce. :cool1: tak, jasne, musiałam uciekać podstępnie, gdy ona udała się po raz stopięćdziesiątydrugi do toalety :diabloti: Chciała mnie gonić, ale nie dała rady nie wiedzieć czemu :evil_lol: o jesteś jak miło :diabloti: zgadnij z kim się dziś mijałam........................tak z sąsiadem, którego podrywałaś:cool3: Nie wiem czemu ale nie pytał o ciebie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='dbsst']tak z sąsiadem, którego podrywałaś:cool3: Nie wiem czemu ale nie pytał o ciebie :evil_lol: powiem wprost: jesteś głupia :diabloti: Quote
Vectra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Maga100']powiem wprost: jesteś głupia :diabloti: no jak nie Ty ... normalnie Cię nie poznaje !!! Quote
dbsst Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Maga100']powiem wprost: jesteś głupia :diabloti: i znowu te wyznania miłosci bosz :P Quote
Recommended Posts