Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']Stanisław, stefan
ja lubię niemodne stare imiona - może przez to, że od kilu lat tylko takich słucham :evil_lol:
Antoni :loveu:

Hahahaha ! Dominiko, czy wiesz, że w cytowanym poście użyłaś imion moich domowych szczurów ? WSZYSTKICH TRZECH !!!!

Madziu Tadeusz jakiś taki zmieniony jakby ? Inny niż przed miesiącem ...

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Hanna R. napisał(a):
Hahahaha ! Dominiko, czy wiesz, że w cytowanym poście użyłaś imion moich domowych szczurów ? WSZYSTKICH TRZECH !!!!

ha ha ha no widzisz nawet nie wiesz jak ja CIĘ podglądam przez okno ha ha ha
jak to mówił klasyk jestem miszczem :diabloti:

Magdo W. Leona jakbym już widziała w takiej kałuży czekaj czekaj kiedy to było a wiem...........jak Szpilka obrzygała ci auto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sentyment taki sie we mnie odezwał jak zobaczyłam ta fote

a TADZIK domowy :loveu:

Posted

[quote name='anetta']Ładnie tam macie :loveu: Ale las o tej porze roku jest do doopy :shake: Dziś to zauważyłam na swoim spacerze po lesie.

jest do dupy. Dzisiaj taka szarość nastała, że nawet aparatu nie wyciagałam :cool1:
Ale dziś poszliśmy nad jeziorko i Leon oczywiscie pływał :stupid:

[quote name='Hanna R.']Madziu Tadeusz jakiś taki zmieniony jakby ? Inny niż przed miesiącem ...

Hanna, HANNA, HANNA!

[quote name='dbsst']
Magdo W. Leona jakbym już widziała w takiej kałuży czekaj czekaj kiedy to było a wiem...........jak Szpilka obrzygała ci auto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sentyment taki sie we mnie odezwał jak zobaczyłam ta fote

a TADZIK domowy :loveu:

czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti:

Tęsknisz za Tadziulkiem?

Posted

[quote name='Maga100']

czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti:

Tęsknisz za Tadziulkiem?

i wtedy co jakies wariatki pchały samochód pod stacją do stacji lekko pod górkę a na tylnej półce siedziały jakies psy :diabloti:
bardzo widzenie przez szybę jest do d..............:cool1:

Posted

[quote name='Maga100']

[B]czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']bardzo widzenie przez szybę jest do d..............:cool1:

ale jak przyjeżdżam i jest bez szyby, to ty potem zaraz zaczynasz rodzić :cool1::cool1:

Tadeusz z rana. W piżamce-potem-jaśkowej :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Prosze przekazać Tadziowi , że ciocia Vectra pamięta o mikołajkach i ma zamiar się stawić :diabloti:

:sweetCyb:

a co ja się tak cieszę, jak głupi do sera? :cool1:

Posted

impreza Mikołajkowa u Wariatów znaczy W......:multi::multi::multi::multi::multi: jakbym poszła wcześniej niż 9 do gina to może pozwoli mi się wyrwać na imprezę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']impreza Mikołajkowa u Wariatów znaczy W......:multi::multi::multi::multi::multi: jakbym poszła wcześniej niż 9 do gina to może pozwoli mi się wyrwać na imprezę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a myślisz,że ty też dostaniesz pezenty? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a myślisz,że ty też dostaniesz pezenty? :diabloti::diabloti::diabloti:

nie myślę, że wybiorę sobie rzeczy dla J :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z marchwiowym akcentem :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']dlaczego mam wrażenie, ze jesteś nienormalna? :diabloti:

To nie dywanik :cool1:
To pled, Alicjo. :cool1: Rozczarowałaś mnie :placz::diabloti:

wybacz :mdleje: poprawiam się ...widzę już że to PLED :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a wiem...........jak Szpilka obrzygała ci auto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sentyment taki sie we mnie odezwał jak zobaczyłam ta fote

[quote name='Maga100']czy to też było wtedy, gdy Szpila musiała zrobić kupę w centrum Warszawy, a ty nie sprzątnęłaś? :diabloti:

[quote name='dbsst']i wtedy co jakies wariatki pchały samochód pod stacją do stacji lekko pod górkę a na tylnej półce siedziały jakies psy :diabloti:
bardzo widzenie przez szybę jest do d..............:cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo fajna opowiastka...a ta kupa to na chodniku była?? macie jeszcze jakieś? :cool3:

[quote name='Maga100']a myślisz,że ty też dostaniesz pezenty? :diabloti::diabloti::diabloti:

Debe dostanie prezenty Tadziowe w późniejszym terminie...ale już się cieszy :diabloti: ja się nie mam co cieszyć :evil_lol:

dywanik, pled czy chodniczek...ważne, że Tadzika pokazałaś :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']dlaczego mam wrażenie, ze jesteś nienormalna? :diabloti:

czy ja mam wrażenie, że jestes zapominalska :diabloti:

[quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo fajna opowiastka...a ta kupa to na chodniku była?? macie jeszcze jakieś? :cool3:

ja się nie mam co cieszyć :evil_lol:

kupa na trawie mój pies jest kulturarny :diabloti:
a opowiastek kilka mamy - wybrać sie z tym pechowcem gdziekolwiek to trzeba mieć stalowe nerwy :cool1:
to czemu sie cieszysz :evil_lol:

[quote name='malawaszka']a tutaj to się nie martwię :lol: znowu siedzisz u Debe?

tak to faktyczny fakt siedziała siedziała i wyjsc nie chciała :shake::evil_lol:
ale Tadzik wszystko wynagradza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jest zajebisty :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']a tutaj to się nie martwię :lol: znowu siedzisz u Debe?

tak, mam zbyt litościwe serce. :cool1:

[quote name='dbsst']a opowiastek kilka mamy - wybrać sie z tym pechowcem gdziekolwiek to trzeba mieć stalowe nerwy :cool1:

chciałabym wyraźnie zaznaczyć, że mi się to przytrafia tylko wtedy, gdy jesteś ty :diabloti:
I kto tu jest Jonaszem? :diabloti:

tak to faktyczny fakt siedziała siedziała i wyjsc nie chciała :shake::evil_lol:

tak, jasne, musiałam uciekać podstępnie, gdy ona udała się po raz stopięćdziesiątydrugi do toalety :diabloti: Chciała mnie gonić, ale nie dała rady nie wiedzieć czemu :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']tak, mam zbyt litościwe serce. :cool1:

tak, jasne, musiałam uciekać podstępnie, gdy ona udała się po raz stopięćdziesiątydrugi do toalety :diabloti: Chciała mnie gonić, ale nie dała rady nie wiedzieć czemu :evil_lol:

o jesteś jak miło :diabloti: zgadnij z kim się dziś mijałam........................tak z sąsiadem, którego podrywałaś:cool3:
Nie wiem czemu ale nie pytał o ciebie :evil_lol: