Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem.
Dogo działa mi tak powoli, że pier.olę to. I to nie łącze, bo mam otwarte inne strony i jest OK
Opcje zaawansowane mi się nie otwierają, więc same się domyślcie, co chciałabym wyrazić mimicznie.

Posted

[FONT=Arial]Pożyczę Ci emotów ....[/FONT] :cool1::-(:razz::angryy::mad::diabloti::oops::multi::roll:;):shake::evil_lol::lol::loveu::cool3::eviltong::crazyeye::p:placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pożyczę Ci emotów ....[/FONT] :cool1::-(:razz::angryy::mad::diabloti::oops::multi::roll:;):shake::evil_lol::lol::loveu::cool3::eviltong::crazyeye::p:placz:

nie wq...iaj mnie.
Nie mam emotów, nie widzę emotów, nic nie działa, wolno chodzi, czy jestem marudna?

Posted

[quote name='Maga100']Dogo działa mi tak powoli, że pier.olę to. I to nie łącze, bo mam otwarte inne strony i jest OK

co do działania :mad: mam to samo....ale opcje czasami się otwierają :p

Posted

jestem. Znudzona jakaś :cool1:

[quote name='dbsst']jak tam moja droga i piękna gdzie jesteś co robisz i dlaczego nie ma cie nigdzie :loveu::diabloti:

dzisiaj sobota, dzień rodzinny :diabloti:

poszliśmy do lasu, ale ja tylko się rozglądałam czy zza drzewa nie wychyla się jakiś włochaty ryj :stupid:

poprawianie widzenia

Posted

o mój bońciu Leoncjo :loveu::loveu::loveu::loveu:
a Tadeusz ma wyraz swojej matki - mam wszystko w doopie i po gwizdek mnie tu sprowadzili :diabloti:

Posted

[quote name='Olcia']Maga czy Tadzio też ma alergię na czapke?

na czapkę, na rękawiczki, na kombinezon, na sweter, na buty, na śpiwór, na wózek :diabloti:

[quote name='dbsst']o mój bońciu Leoncjo :loveu::loveu::loveu::loveu:

jednak dziecinniejesz :diabloti:

[quote name='dbsst']
a Tadeusz ma wyraz swojej matki - mam wszystko w doopie i po gwizdek mnie tu sprowadzili :diabloti:

ty jesteś jego matką :evil_lol:

sielanka niby że :roll:

specjalnie nie poszliśmy nad jeziorko, żeby Leon się nie kąpał :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt:
QUOTE]

i czego się cieszy? :diabloti::diabloti::diabloti:

były dziki, były dziki, wszędzie dziki :shake:

romantic :loveu: zupełnie jak ja, romantyczna dusza :loveu:

po powrocie, gdy A. mył psa i wózek....

Posted

[quote name='malawaszka']hihihi widzę, że A ma talent do fotografii co najmniej taki jak mój J :lol:

a dzikie dziki to masakra - u mnie tez znowu widac, że podłażą coraz bliżej :cry:

daj spokój, A. +aparat to porażka :cool1:
jak już ustawiłam do zdjęcia siebie, psa i wózek we wdzięcznej pozie, to A. już mi oddawał aparat, bo przecież już zrobił zdjecia! :cool1:

Z powodu mojej dzikowej obsesji nie chodziliśmy na grzyby w tym roku. Bo powiedziałam, ze z Tadziem na drzewo nie dam rady się wspiąć :evil_lol: