Maga100 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Olcia']dzień dobry mamo Tadzia:eviltong: mój przespał dwa jedzenia , kąpiel a mi się nudzi:eviltong: dlaczego tak słodkiego Tadzia zamknełaś w drewutni tam zimno w piwnicy cieplej:) nie mam piwnicy, mam drewutnię :diabloti: Z dziurawym dachem :diabloti: Tadzio nie prześpi kąpieli nigdy, bo o 19.00 zaczyna wyć, że chce spać. On ma jedną pozytywną cechę. Chodzi spać o 19.00, najpierw kapiel, potem grzecznie spać, ja wychodzę i zamykam drzwi. Koniec pozytywnych cech Tadzia :diabloti: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Maga100']nie mam piwnicy, mam drewutnię :diabloti: Z dziurawym dachem :diabloti: Tadzio nie prześpi kąpieli nigdy, bo o 19.00 zaczyna wyć, że chce spać. On ma jedną pozytywną cechę. Chodzi spać o 19.00, najpierw kapiel, potem grzecznie spać, ja wychodzę i zamykam drzwi. Koniec pozytywnych cech Tadzia :diabloti: wnioskuję że dziwi macie szczelnie obite i wyciszone:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cola;13527264 akurat ja nie miałam przyjemności poznać takiego dziada, bo bym chyba :boom: a potem rzuciła ripostę :diabloti:[/QUOTE napisał(a): i co utrupionemu dziadowi być ripostowała :evil_lol: [quote name='Maga100']a wy się nie zagalopowałyście, drogie panie? :diabloti: nie :loveu: [quote name='Maga100'] Koniec pozytywnych cech Tadzia :diabloti: a to ze kocha ciocie najbardziej na świecie :evil_lol: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):i co utrupionemu dziadowi być ripostowała :evil_lol: :evil_lol: jemu już nic...ale reszcie pasażerów ku przestrodze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Maga Tadzio napewno ma więcej pozytywnych cech:) Quote
Maga100 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 co oni zrobili z dogo? gdzie moje subskrypcje? mam teraz biegać po wszytskich stronach i szukać każdej galerii?? I gdzie emotikonki? Q..wa [quote name='Olcia']wnioskuję że dziwi macie szczelnie obite i wyciszone:evil_lol: nic by to nie dało, mam nianię elektroniczną Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 a mi przychodzą powiadomienia mikonek nie mam:( Quote
Maga100 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 ja miałam bez powiadomien na maila, bo mnie to wkurzało. Miałam listę i widziałam jak się pojawiło coś nowego. Teraz nie mam. I nie wiem, gdzie jest twoja galeria, bo jak nie na Fotoblogach, to nie widzę. Do dupy to wszystko. Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 moja jest na ruskich w II grupie, nie wiem jak ją przenieść do fotoblogów Quote
Maga100 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 musisz błagać moderatorów z uzasadnieniem Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='Maga100']musisz błagać moderatorów z uzasadnieniem to trza się popłaszczyć troszkę Quote
Maga100 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 aha i daj mi linka do twojej galerii, bo nawet tej II gr nie potrafie znalezc.................... ps tadzio wlasnie mi siedzi na kolanie i wali piesciami w biurko. Boszsz, jaki on nerwowy po tym A. Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?12645-Moje-Kochane-ruskie-misie/page359 my już po spacerze z nadirem, Alan od godziny smacznie śpi a ja powinnam się wziąć za prasowanie o jesuuuuuuu gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce Quote
dbsst Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 znalazłam cie ale to było łatwe weszłam z banera :D - nie no jakiś koszmar!!!! mam nadzieję, że to się zmieni :/ Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 a ja nie wiem gdzie mam teraz naprawić swój podpis żeby do galerii kierował Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 dbsst napisał(a):tak to trudne pytanie ha h a jakbyś gdzieś niechcący się natkneła to daj znać:) Quote
Alicja Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='Maga100']aha i daj mi linka do twojej galerii, bo nawet tej II gr nie potrafie znalezc.................... ps tadzio wlasnie mi siedzi na kolanie i wali piesciami w biurko. Boszsz, jaki on nerwowy po tym A. :roll::roll::roll::roll:[FONT=Arial]:roll: syn zapatrzony w ojca :cool1: Tobie też ukradli liste ??[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Tobie też ukradli liste ??[/FONT] mam już listę, znalazłam :cool1: szkoda, że muszę sto okienek otworzyć, żeby mieć podstawowe emotikonki, a potem sto pierwsze, żeby miec pełną listę :cool1: Quote
Alicja Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Maga100']mam już listę, znalazłam :cool1: szkoda, że muszę sto okienek otworzyć, żeby mieć podstawowe emotikonki, a potem sto pierwsze, żeby miec pełną listę :cool1: [FONT=Arial]o to to to to ...mam to samo ...wqrw mnie złapał na te okoliczność :cool1:[/FONT] Quote
Olcia Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]o to to to to ...mam to samo ...wqrw mnie złapał na te okoliczność :cool1:[/FONT] ech jakie Wy nerwowe:) Quote
dbsst Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 czesc co tam jak spacer :D u mnie szybko do przodu qrwa Quote
Cola Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 witamy Jak się podoba nowa szata i funkcjonalność dogo?? ;D Quote
Olcia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ja będę pewnie jedną z niewielu , ale mi osobiście się podoba, no może nie koniecznie to że wczoraj dogo nie działało przynajmniej u mnie Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Olcia napisał(a):ja będę pewnie jedną z niewielu , ale mi osobiście się podoba, no może nie koniecznie to że wczoraj dogo nie działało przynajmniej u mnie noo chociaz jedna :lol: mnie tez sie podoba - no -będzie sie podobało jak skończą już całkiem i jak bedzie wsio działać - będzie fajnie Quote
Recommended Posts