Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 padło sporo propozycji imion dla chłopaka....ale dalej nic ciekawego :diabloti: nic mi się nie podoba :mad: [quote name='dbsst']a trzecie primo nie moge znaleźć twojej galerii :shake::mad: proszę :p http://www.dogomania.pl/forum/f808/moje-kochane-ruskie-misie-12645/index178.html Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Olcia'] dziękuję bardzo za gratulację i życzę takiego samego aniołka:loveu: ha ha ha jakos nie wierze, że tak w dobrej wierze i bez podtekstów - to macierzyństwo zmienia ludzi------czemu Magda W. sie nie zmieniła i czemu ja i ona dalej utrzymujemy kontakt :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: upsss zapomniałam w czyjej galerii buszuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola'] proszę :p http://www.dogomania.pl/forum/f808/moje-kochane-ruskie-misie-12645/index178.html wziełam se juz wcześniej ale dziękuje moze....................WALENTY buuuuuuuuuhahahha ale żart :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a ja nie miałam z imieniem probelmów miałam kilka propozycji, ale jak w końcu zobaczyłam klocka to od razu wiedziałam, jak będzie miał na imię, chociaż po jego minie to chciałam go nazwać bucek:lol:, gdzie do tej pory tak na niego wołam:lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 hehehe ja się nie zmieniłamdalej jestem wredna i złośliwa, oczywiście jako ktoś sobie zasłuży dla Ciebie debe nigdy:loveu:. Ale powiem jedno na matkę polkę się nie nadaję i nie dałabym rady siedzieć na wychowawczym, teraz już wiem i podziwiam kobiety, które nie wracają do pracy Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):moze....................WALENTY buuuuuuuuuhahahha ale żart :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad: a może.....Budzisław...Budzisz....Budziwoj?? :diabloti: to takie staropolskie :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Olcia napisał(a): bucek:lol:, gdzie do tej pory tak na niego wołam:lol: bucek dziwne imię polskie czy staropolskie :evil_lol: spoko nasz roboczo Jasko Grubaśko i grubaśko zostanie bo chłopak nie ma litosci i rośnie rośnie rośnie :evil_lol: Olcia napisał(a):hehehe ja się nie zmieniłamdalej jestem wredna i złośliwa, oczywiście jako ktoś sobie zasłuży dla Ciebie debe nigdy:loveu:. a co innego teraz możesz powiedzieć 1. boisz się myszy wściekłych zresztą - jednego pana co mnie chciał zrobić w ch....wysłały do szpitala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2. boisz się, ze hormony uderza mi na poczucie humoru i będe ryczeć do porodu :evil_lol: 3 mimo wszystko wyczuwam ironie :evil_lol: Olcia napisał(a): Ale powiem jedno na matkę polkę się nie nadaję i nie dałabym rady siedzieć na wychowawczym, teraz już wiem i podziwiam kobiety, które nie wracają do pracy i dlatego ja planuje pokazywać sie w pracy już w marcu :p TZ z Jaskiem a ja w przychodni na lezance :sleep2::evil_lol: Cola napisał(a)::mad::mad::mad: a może.....Budzisław...Budzisz....Budziwoj?? :diabloti: to takie staropolskie :evil_lol: wole Waluś :evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 że niby się mówi , że jaka ciąża takie niemowle, guzik prawda u mnie ciąża same stresy i kłopoty, a bucek anioł, jedno co się u mnie sprawdziło to że faktycznie nawet do dnia dzisiejszego mały funkcjonuje tak samo jak w brzuchu czyli całe dnie śpi a w nocy egzystuje i gada z cieniami na ścianie :lol:, odkąd tylko już dawał znaki że jest całe noce nie spałam tak się kopał i oglądałam dr. hausa bo i tak nie dawał mi spać i teraz jak leci haus dziecka nie ma, odizolowany jest od całego świata, zrobiłam eksperyment i włączyłam bajki jak oglądał hausa i wrzask był niesamowity:evil_lol:, i kolejny przykład nieodpowiedzialnej matki daje oglądać telewizję:lol: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):wole Waluś :evil_lol: :mad: mam całą listę innych starych imion :evil_lol: np. Doroteusz, Duszan, Dzierżysław, Dagobert itd.... Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :-o Cola skąd Ty te imiona bierzesz:crazyeye: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Olcia napisał(a):odkąd tylko już dawał znaki że jest całe noce nie spałam tak się kopał i oglądałam dr. hausa bo i tak nie dawał mi spać i teraz jak leci haus dziecka nie ma, odizolowany jest od całego świata, zrobiłam eksperyment i włączyłam bajki jak oglądał hausa i wrzask był niesamowity:evil_lol:, i kolejny przykład nieodpowiedzialnej matki daje oglądać telewizję:lol: ha ha ha nieodpowiedzialna na amen :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cola napisał(a)::mad: mam całą listę innych starych imion :evil_lol: np. Doroteusz, Duszan, Dzierżysław, Dagobert itd.... wole Walenty :evil_lol: Olcia napisał(a)::-o Cola skąd Ty te imiona bierzesz:crazyeye: wszystko zrobi, żeby nie sprawić mi przyjemności nawet słownik imon z kosmosu wytargała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a tak swoją drogą Dierżysława bym nie zdzierżyła:evil_lol: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Olcia napisał(a)::-o Cola skąd Ty te imiona bierzesz:crazyeye: :roll: z internetu :diabloti: dbsst napisał(a):wole Walenty :evil_lol: wszystko zrobi, żeby nie sprawić mi przyjemności nawet słownik imon z kosmosu wytargała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: ciągnie mnie więzadło, więc nikomu przyjemności nie sprawię :eviltong: Olcia napisał(a):a tak swoją drogą Dierżysława bym nie zdzierżyła:evil_lol: a zawołaj potem takiego na placu zabaw :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Arial]do nas do przedszkola chodziła ruda jak wiewióreczka dziewczynka o imieniu ... TYCJANA .....wołano na nią ... TYSIA :grins:[/FONT] [FONT=Arial]aha i spotkałam chłopca o imieniu ... Bożydar :diabloti:[/FONT] Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :crazyeye: faktycznie wyobraźnia działa:) Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cola napisał(a): a zawołaj potem takiego na placu zabaw :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Dzierżysław nie kop pana bo się zmęczysz:evil_lol: Quote
Darianna Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 o Bożydarze jest nawet kabaret :D Kabaret Moralnego Niepokoju - Jak wyrywać lachony Jak masz na imię? Bożydar Człowieku, ale Cię rodzice pokarali... Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Darianna']o Bożydarze jest nawet kabaret :D Kabaret Moralnego Niepokoju - Jak wyrywać lachony Jak masz na imię? Bożydar Człowieku, ale Cię rodzice pokarali... [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie tak ...z tymi imionami [/FONT] Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Cola'] :evil_lol::evil_lol: ciągnie mnie więzadło, więc nikomu przyjemności nie sprawię :eviltong: o zajdzie taka w ciąże i o zero przyjemności :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]do nas do przedszkola chodziła ruda jak wiewióreczka dziewczynka o imieniu ... TYCJANA .....wołano na nią ... TYSIA :grins:[/FONT] [FONT=Arial]aha i spotkałam chłopca o imieniu ... Bożydar :diabloti:[/FONT] Tysia :loveu: Bożydara i Warzyna kiedyś znałam :cool3: juz nie pamiętam jak Warzyn mial na nazwisko ale też jakies hardcor Magdo W., żabeczko kumkumo moja gdzie jesteś :placz: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 pewnie Tadzia karmi, albo po całym dniu upycha go gdzieś w piwnicy:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Olcia napisał(a):pewnie Tadzia karmi, albo po całym dniu upycha go gdzieś w piwnicy:evil_lol: niemożliwe Tadzik to sama słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dbsst napisał(a):o zajdzie taka w ciąże i o zero przyjemności :evil_lol: :evil_lol: lepsze teksty czasami można usłyszeć (mimochodem gdzieś z oddali) w autobusie albo sklepie od starych zgredziałych dziadów lub bab :diabloti: np. daje taka q... d... a potem chce siadać - akurat ja nie miałam przyjemności poznać takiego dziada, bo bym chyba :boom: a potem rzuciła ripostę :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 a wy się nie zagalopowałyście, drogie panie? :diabloti: [quote name='Olcia']że niby się mówi , że jaka ciąża takie niemowle, taaa? :cool1: U mnie jaka ciąża, takie niemowlę :cool1: Ale coraz blizej do jego osiemnastki :p:p Jeszcze tylko 17 lat i 8 miesięcy [quote name='Olcia']pewnie Tadzia karmi, albo po całym dniu upycha go gdzieś w piwnicy:evil_lol: w drewutni :diabloti: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dzień dobry mamo Tadzia:eviltong: mój przespał dwa jedzenia , kąpiel a mi się nudzi:eviltong: dlaczego tak słodkiego Tadzia zamknełaś w drewutni tam zimno w piwnicy cieplej:) Quote
Recommended Posts