Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:...od samego czytania zabebłało mi się w rozumku , nie sięgałam po tablety :diabloti:ich działanie zauważyłam i postanowiłam pójść spać :diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]
No przecie Zygmunt wcale nie gorsze od Kazimierza :diabloti: :roflt:
[/FONT]

:megagrin::megagrin::megagrin:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:...od samego czytania zabebłało mi się w rozumku , nie sięgałam po tablety :diabloti:ich działanie zauważyłam i postanowiłam pójść spać :diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]
No przecie Zygmunt wcale nie gorsze od Kazimierza :diabloti: :roflt:
[/FONT]

biedne małe poplątane myśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kazik jest w deche a Ziggi :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']biedne małe poplątane myśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kazik jest w deche a Ziggi :roll::evil_lol:

[FONT=Arial]jedne warte drugiego :diabloti:

weź jaki obciach dla dzieciaka jak przez plac zabaw wołasz ...KAZIKKKKKKK do domu :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jedne warte drugiego :diabloti:

weź jaki obciach dla dzieciaka jak przez plac zabaw wołasz ...KAZIKKKKKKK do domu :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Ala ale tera sie nie wydziera do dzieckow ze kazzik do domu... teraz sie przywoluje biperem albo dzwoni na komore:p

Posted

[quote name='lolka75']Ala ale tera sie nie wydziera do dzieckow ze kazzik do domu... teraz sie przywoluje biperem albo dzwoni na komore:p

[FONT=Arial]:splat: zapomniałam że to nie TE czasy :oops::diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']A mnie się właśnie Kazio bardzo podoba.... :loveu:
[FONT=Arial]
ja tam kojarzę imiona z osobami ...a to imię wyjątkowo niesympatycznie i nieapetycznie mi się kojarzy :diabloti::oops:
[/FONT][FONT=Arial]...więc never :evil_lol:

do tego jeszcze Rysiek , Bolek , Włodek , Józek oj jest tego
[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Darianna']u mnie jedna panna nazwała swojego labradorka Kaziu - więc raczej dziecka tak nie nazwę:D

ja chcialam nazwać Tadzia Leonem, wtedy na spacerach wołałabym tylko raz :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]ja tam kojarzę imiona z osobami ...a to imię wyjątkowo niesympatycznie i nieapetycznie mi się kojarzy :diabloti::oops:[/FONT][FONT=Arial]...więc never :evil_lol:[/FONT]

a mnie wręcz przeciwnie, Alicjo droga

Posted

[quote name='Maga100']ja chcialam nazwać Tadzia Leonem, wtedy na spacerach wołałabym tylko raz :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]no widzisz jak praktycznie byś miała :diabloti::evil_lol:[/FONT]

a mnie wręcz przeciwnie, Alicjo droga

[FONT=Arial]to zmienia postać rzeczy ;):evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki :loveu::loveu::loveu::loveu:
a Jasiek miał być pierwotnie Bolesławem :p

[FONT=Arial]:mdleje: ....dobra .... to jeszcze Stasek :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mdleje: ....dobra .... to jeszcze Stasek :p[/FONT]
Stanisław, stefan
ja lubię niemodne stare imiona - może przez to, że od kilu lat tylko takich słucham :evil_lol:
Antoni :loveu:

Posted

Olcia napisał(a):
teraz stare imiona wracają , choć jak byłam w szpitalu to prawie same Filipy były:)

:-o:-o:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty tu :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='dbsst']:-o:-o:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty tu :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A ty, po pierwsze spać nie możesz? :cool1:, a po drugie Olcia juz jest od jakiego czasu, a ty jakaś zapóźniona :diabloti: Niby cię wszędzie pełno, a nic nie wiesz :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']A ty, po pierwsze spać nie możesz? :cool1:, a po drugie Olcia juz jest od jakiego czasu, a ty jakaś zapóźniona :diabloti: Niby cię wszędzie pełno, a nic nie wiesz :diabloti:

i dlaczego ja nie wiem :mad: pewnie Olcia wróciła jak ja byłam tam :mad:
tak tak tak znowu mi sie sen popsuł :shake:

[quote name='Olcia']postanowiłam wrócić na stare śmiecie:evil_lol:, Debe popraw mnie jak się mylę Ty przed pierwszymi nieprzepsanymi nocami???:lol:

widzę, że składzik powraca będzie wesoło :evil_lol:
wyczuwam złośliwość :roll::diabloti::evil_lol:

Posted

debe złośliwość??? nigdy w życiu:evil_lol:, tak się tylko pytam bo mnie jak na razie opowieści o nie przespanych nocach drących się cały dzień dzieciach mnie omijają, mój anioł śpi całe noce, w nocy 2 razy tylko do cycka się odwraca i cała obsługa polega na podniesieniu koszulki a resztę już sam wie co ma robić i tak było od początku:eviltong:

Posted

[quote name='Olcia']debe złośliwość??? nigdy w życiu:evil_lol:, tak się tylko pytam bo mnie jak na razie opowieści o nie przespanych nocach drących się cały dzień dzieciach mnie omijają, mój anioł śpi całe noce, w nocy 2 razy tylko do cycka się odwraca i cała obsługa polega na podniesieniu koszulki a resztę już sam wie co ma robić i tak było od początku:eviltong:

no to pierwsze primo

G R A T U L U J E :multi::multi::multi::multi::multi:

po drugie primo

niektórzy to mają szczęście ----------- no nie Magdo W. :evil_lol:

a trzecie primo nie moge znaleźć twojej galerii :shake::mad:

stara intuicyjna dogo jak nokia gdzie jesteś teraz przypominasz jakiegos samsunga czy coś :evil_lol:

Witaj moja droga Magdo W. bo nie wiem czy dziś moja osoba witała twój urok o poranku :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']miła ja dziewczyna i jak widzę znowu sama ze sobą gadam więc miło :evil_lol:

[FONT=Arial]no taaaa...jak do xero to sama do sie :razz::roll::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no taaaa...jak do xero to sama do sie :razz::roll::evil_lol:[/FONT]
no bo na szczęscie teraz ty sie pokazałaś i ratujesz moją reputację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: