Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:...od samego czytania zabebłało mi się w rozumku , nie sięgałam po tablety :diabloti:ich działanie zauważyłam i postanowiłam pójść spać :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] No przecie Zygmunt wcale nie gorsze od Kazimierza :diabloti: :roflt: [/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:...od samego czytania zabebłało mi się w rozumku , nie sięgałam po tablety :diabloti:ich działanie zauważyłam i postanowiłam pójść spać :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] No przecie Zygmunt wcale nie gorsze od Kazimierza :diabloti: :roflt: [/FONT] biedne małe poplątane myśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kazik jest w deche a Ziggi :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='dbsst']biedne małe poplątane myśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kazik jest w deche a Ziggi :roll::evil_lol: [FONT=Arial]jedne warte drugiego :diabloti: weź jaki obciach dla dzieciaka jak przez plac zabaw wołasz ...KAZIKKKKKKK do domu :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jedne warte drugiego :diabloti: weź jaki obciach dla dzieciaka jak przez plac zabaw wołasz ...KAZIKKKKKKK do domu :diabloti::evil_lol:[/FONT] Ala ale tera sie nie wydziera do dzieckow ze kazzik do domu... teraz sie przywoluje biperem albo dzwoni na komore:p Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='lolka75']Ala ale tera sie nie wydziera do dzieckow ze kazzik do domu... teraz sie przywoluje biperem albo dzwoni na komore:p [FONT=Arial]:splat: zapomniałam że to nie TE czasy :oops::diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 A mnie się właśnie Kazio bardzo podoba.... :loveu: Quote
Darianna Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 u mnie jedna panna nazwała swojego labradorka Kaziu - więc raczej dziecka tak nie nazwę:D Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Maga100']A mnie się właśnie Kazio bardzo podoba.... :loveu: [FONT=Arial] ja tam kojarzę imiona z osobami ...a to imię wyjątkowo niesympatycznie i nieapetycznie mi się kojarzy :diabloti::oops:[/FONT][FONT=Arial]...więc never :evil_lol: do tego jeszcze Rysiek , Bolek , Włodek , Józek oj jest tego [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Darianna']u mnie jedna panna nazwała swojego labradorka Kaziu - więc raczej dziecka tak nie nazwę:D ja chcialam nazwać Tadzia Leonem, wtedy na spacerach wołałabym tylko raz :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]ja tam kojarzę imiona z osobami ...a to imię wyjątkowo niesympatycznie i nieapetycznie mi się kojarzy :diabloti::oops:[/FONT][FONT=Arial]...więc never :evil_lol:[/FONT] a mnie wręcz przeciwnie, Alicjo droga Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Maga100']ja chcialam nazwać Tadzia Leonem, wtedy na spacerach wołałabym tylko raz :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no widzisz jak praktycznie byś miała :diabloti::evil_lol:[/FONT] a mnie wręcz przeciwnie, Alicjo droga [FONT=Arial]to zmienia postać rzeczy ;):evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki :loveu::loveu::loveu::loveu: a Jasiek miał być pierwotnie Bolesławem :p Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='dbsst']bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki :loveu::loveu::loveu::loveu: a Jasiek miał być pierwotnie Bolesławem :p [FONT=Arial]:mdleje: ....dobra .... to jeszcze Stasek :p[/FONT] Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mdleje: ....dobra .... to jeszcze Stasek :p[/FONT] Stanisław, stefan ja lubię niemodne stare imiona - może przez to, że od kilu lat tylko takich słucham :evil_lol: Antoni :loveu: Quote
Olcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 teraz stare imiona wracają , choć jak byłam w szpitalu to prawie same Filipy były:) Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Olcia napisał(a):teraz stare imiona wracają , choć jak byłam w szpitalu to prawie same Filipy były:) :-o:-o:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty tu :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Maga100 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']:-o:-o:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty tu :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ty, po pierwsze spać nie możesz? :cool1:, a po drugie Olcia juz jest od jakiego czasu, a ty jakaś zapóźniona :diabloti: Niby cię wszędzie pełno, a nic nie wiesz :diabloti: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 postanowiłam wrócić na stare śmiecie:evil_lol:, Debe popraw mnie jak się mylę Ty przed pierwszymi nieprzepsanymi nocami???:lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Maga100']A ty, po pierwsze spać nie możesz? :cool1:, a po drugie Olcia juz jest od jakiego czasu, a ty jakaś zapóźniona :diabloti: Niby cię wszędzie pełno, a nic nie wiesz :diabloti: i dlaczego ja nie wiem :mad: pewnie Olcia wróciła jak ja byłam tam :mad: tak tak tak znowu mi sie sen popsuł :shake: [quote name='Olcia']postanowiłam wrócić na stare śmiecie:evil_lol:, Debe popraw mnie jak się mylę Ty przed pierwszymi nieprzepsanymi nocami???:lol: widzę, że składzik powraca będzie wesoło :evil_lol: wyczuwam złośliwość :roll::diabloti::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 debe złośliwość??? nigdy w życiu:evil_lol:, tak się tylko pytam bo mnie jak na razie opowieści o nie przespanych nocach drących się cały dzień dzieciach mnie omijają, mój anioł śpi całe noce, w nocy 2 razy tylko do cycka się odwraca i cała obsługa polega na podniesieniu koszulki a resztę już sam wie co ma robić i tak było od początku:eviltong: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Olcia']debe złośliwość??? nigdy w życiu:evil_lol:, tak się tylko pytam bo mnie jak na razie opowieści o nie przespanych nocach drących się cały dzień dzieciach mnie omijają, mój anioł śpi całe noce, w nocy 2 razy tylko do cycka się odwraca i cała obsługa polega na podniesieniu koszulki a resztę już sam wie co ma robić i tak było od początku:eviltong: no to pierwsze primo G R A T U L U J E :multi::multi::multi::multi::multi: po drugie primo niektórzy to mają szczęście ----------- no nie Magdo W. :evil_lol: a trzecie primo nie moge znaleźć twojej galerii :shake::mad: stara intuicyjna dogo jak nokia gdzie jesteś teraz przypominasz jakiegos samsunga czy coś :evil_lol: Witaj moja droga Magdo W. bo nie wiem czy dziś moja osoba witała twój urok o poranku :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Arial]o jak tu miło od rana :p[/FONT] Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]o jak tu miło od rana :p[/FONT] miła ja dziewczyna i jak widzę znowu sama ze sobą gadam więc miło :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']miła ja dziewczyna i jak widzę znowu sama ze sobą gadam więc miło :evil_lol: [FONT=Arial]no taaaa...jak do xero to sama do sie :razz::roll::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no taaaa...jak do xero to sama do sie :razz::roll::evil_lol:[/FONT] no bo na szczęscie teraz ty sie pokazałaś i ratujesz moją reputację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 no nawet mój podpis nie działa co za........, a ja już nie pamiętam jak się podpisy robi:angryy::angryy: debe tutaj moja galeria Moje Kochane ruskie misie:) - Strona 355 - Dogomania Forum dziękuję bardzo za gratulację i życzę takiego samego aniołka:loveu: Quote
Recommended Posts