Maga100 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 a na zakończenie trochę rozrywki :cool3: Tadeusz odkrył swe nowe powołanie. Będzie paparazzim albo zjadaczem gazet albo... Napoleonem! Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ale ma dziewczynę na głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemu mi nie przypomniała o likierze :shake: ponoć mocny że włosy w gardle wypala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]:crazyeye:prawie jak Kałużyński :roflt: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/7-2.jpg[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye:prawie jak Kałużyński :roflt: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/7-2.jpg[/FONT] hahahha padłam :roflt: hahahaha :klacz: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye:prawie jak Kałużyński :roflt: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/7-2.jpg[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre dobre nawet nie wiem czy nie najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']hahahha padłam :roflt: hahahaha :klacz: [FONT=Arial]:oops:...... no so ...no :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']czemu mi nie przypomniała o likierze :shake: ponoć mocny że włosy w gardle wypala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja znowu nie rozumiem, o czym ty do mnie prawisz :cool1: Quote
Vectra Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 hahahahaha , biedne dziecko , do opieki społecznej cię podam !!! :diabloti: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']ja znowu nie rozumiem, o czym ty do mnie prawisz :cool1: no likier kawowy ktory zrobiłam miałam ci dać :cool3: w słoiku :cool3: Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye:prawie jak Kałużyński :roflt:[/FONT] [FONT=Arial]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/7-2.jpg[/FONT] czyli tylko ja widzę w nim Napoleona? :placz::evil_lol: [quote name='dbsst']no likier kawowy ktory zrobiłam miałam ci dać :cool3: w słoiku :cool3: :stormy-sad: :chainsaw: :wallbash: :zly7: :mdleje: :placz::placz: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']czyli tylko ja widzę w nim Napoleona? :placz::evil_lol: tak tylko ty :diabloti: [quote name='Maga100'] :stormy-sad: :chainsaw: :wallbash: :zly7: :mdleje: :placz::placz: tak słowa twojej miłosci zawsze poruszają mnie dogłębnie :diabloti: Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']czyli tylko ja widzę w nim Napoleona? :placz::evil_lol:Ja to nawet Cezara zobaczyłam, ale zignorowałaś mą wizję :obrazic: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']czyli tylko ja widzę w nim Napoleona? :placz::evil_lol: tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='asher']Ja to nawet Cezara zobaczyłam, ale zignorowałaś mą wizję :obrazic: [FONT=Arial]Mojego TZta w to nie mieszaj :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']tak tylko ty :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial] ale dowaliłaś :diabloti:............:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ale dowaliłaś :diabloti:............:evil_lol:[/FONT] no co dobrze zróbmy głosowanie kto widział Napoleona palec pod budkę kto prócz Asherki widział Cezara palec pod budkę a kto widział Kałużyńskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Mojego TZta w to nie mieszaj :diabloti::evil_lol:[/FONT]Ups :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']no co dobrze zróbmy głosowanie kto widział Napoleona palec pod budkę kto prócz Asherki widział Cezara palec pod budkę a kto widział Kałużyńskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]będzie demokratycznie :p:evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='asher']Ja to nawet Cezara zobaczyłam, ale zignorowałaś mą wizję :obrazic: ooo, naprawdę? :loveu: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]a swoją drogą ....Zygmunt ...ciekawe imie jakby tak dostał po Kałużyńskim :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']ooo, naprawdę? :loveu:Ja tam już nic nie wiem, boję się Alicji :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 asher napisał(a):Ja tam już nic nie wiem, boję się Alicji :evil_lol: .................. :grins: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a swoją drogą ....Zygmunt ...ciekawe imie jakby tak dostał po Kałużyńskim :diabloti::evil_lol:[/FONT] Alu czy byłas może przed chwila u mnie i wziełaś taka mala tableteczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dbsst napisał(a):Alu czy byłas może przed chwila u mnie i wziełaś taka mala tableteczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: ........ Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='dbsst']Alu czy byłas może przed chwila u mnie i wziełaś taka mala tableteczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:diabloti:...od samego czytania zabebłało mi się w rozumku , nie sięgałam po tablety :diabloti:ich działanie zauważyłam i postanowiłam pójść spać :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] No przecie Zygmunt wcale nie gorsze od Kazimierza :diabloti: :roflt: [/FONT] Quote
Recommended Posts