dbsst Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kochana moja coś mało cie ostatnio w sieci :evil_lol::cool3: A tamten Tadzio wróci tylko jak Maga zdecyduje sie na nowego lub nową Tadzinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ten to juz jakiś wielki taki że się chyb anie skurczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='dbsst']Kochana moja coś mało cie ostatnio w sieci :evil_lol::cool3: A tamten Tadzio wróci tylko jak Maga zdecyduje sie na nowego lub nową Tadzinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ten to juz jakiś wielki taki że się chyb anie skurczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To, że ty masz dalsze plany rozmnażania się, nie oznacza, że i mnie tym skusisz :diabloti: Tadzinek jedynakiem będzie :diabloti: I jakoś nie po drodze mi do komputera ostatnio :cool1: jakaś zmęczona jestem czy co? :cool1: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dzień dobry :bigok: :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']dzień dobry :bigok: :loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye: boję się :shake::shake: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Maga100']:crazyeye::crazyeye: boję się :shake::shake: nie bój się :loveu::loveu::loveu: napij się :beerchug: Quote
Maga100 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']nie bój się :loveu::loveu::loveu: napij się :beerchug: naprawdę myślisz, ze o suchym pysku tu siedzę? :stupid: Quote
asher Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Maga100']pamiętacie niedawną dyskusję, zaczętą przez upierdliwą Debe, o mojej szafie? :cool1: Dominice o TO chodziło :roll: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/s3-2.jpg No pięknie :mad: Czy ty musisz poruszać tak atrakcyjne tematy akurat wtedy, kiedy mnie nie ma przez tak długi okres czasu, że zagajenie o tym po mym powrocie zakrawa na jakąś nerwicę natręctw? :mad: No trudno, nie mogę się powstrzymać :megagrin: :megagrin: :roflt: Tylko nie rozumiem, czemu ta menażeria składa się z jakichś dziwacznych stworzonek, a nie z psów? Magdo, Tadziowa szafa powinna być wyklejona PSAMI, najlepiej usystematyzowanymi według grup FCI :loveu: [quote name='Maga100'][http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/s5-2.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/s7-1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/s8-1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/s9-1.jpgOooo, wykapana mamusia! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Maga100']Tak. Ale też zapisz sobie, ze w związku z tym twoja lodówka zawsze bedzie pusta, a obiadu nie bedzie nigdy. Frisco.pl - supermarket online. Bezpłatna dostawa do domu. :p Z zakupowego odcinka sagi rodzinnej morał wyciągnęłam: nigdy, przenigdy nie kupować gum Orbit w Carrefourze :evil_lol: [quote name='Maga100']http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/6-1.jpg Podliżę ci się :diabloti: Czyż nie podobny? :cool1: http://z.about.com/d/ancienthistory/1/0/N/b/2/JuliusCaesarIllustration.jpg Tylko ten drugi jakby bardziej spionizowany :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='malawaszka']dzień dobry :bigok: :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]sprawdziłam godzinę ...zatkło mnie i wczoraj juz nic nie napisałam .... :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 wczoraj był Tadeusz!!!! ON JEST WIELKI :loveu::loveu::loveu::loveu: ale ciągle przytulak :loveu::loveu::loveu::loveu: jak tam Magdo super męski kocyk z lat 70 :cool1: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']wczoraj był Tadeusz!!!! ON JEST WIELKI :loveu::loveu::loveu::loveu: ale ciągle przytulak :loveu::loveu::loveu::loveu: jak tam Magdo super męski kocyk z lat 70 :cool1: [FONT=Arial]oczywiście są foty z odwiedzin :razz:;)[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]oczywiście są foty z odwiedzin :razz:;)[/FONT] tak biliardy bilionów :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']tak biliardy bilionów :evil_lol: [FONT=Arial]to poprosze :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to poprosze :diabloti:[/FONT] jestem zajęte...........................................................leze :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cola napisał(a):pokaż chociaż jedną fotkę :p z leżenia :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dbsst napisał(a):z leżenia :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE proszę, tylko nie to....nie chcę oglądać leżącego małego hipopotama :eviltong: :evil_lol: chcę zobaczyć Tadzia :loveu: Quote
Maga100 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Zdjęcia będą jak dojdziemy z Debe do porozumienia, która ma wstawić. Bo takie miliony ich mamy, na każdym aparacie i na komórkach też :diabloti: A ja melduję, ze jesteśmy chorzy :cool1: Ja i Tadeusz. Ja mam gorączkę, bóle i padam. Tadzio był nie do zniesienia. Kto próbował podać syropek 4miesięcznemu dziecku, które do tej pory zna jedynie butelkę, ten wie... :roll::cool1: A potem Ibufen :cool1::roll: Wszystko było w syropku, wszystko :cool1: Ponadto ja wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że dwie dorosłe osoby nie są w stanie utrzymać kręcącej się na wszystkie strony głowy niemowlaka :cool1: W efekcie ja trzymałam Tadzia na kolanie i robiłam patataj, a A tańcząc jak małpa w cyrku i wydając odgłosy opóźnionego w rozwoju Tarzana usiłował trafił w maleńkie usteczka :cool1: W każdym razie, gdy Ibufen zadziałał, Tadzio poczuł się na tyle dobrze, że stwierdził, że nie idzie spać, bo po co :cool1: DŻIZYS. Teraz już Tadeusz śpi i chrapie mi do niani. Quote
Vectra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dlaczego nie ma filmiki z patataj ? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Vectra']dlaczego nie ma filmiki z patataj ? :evil_lol: bo musiałby kręcić sąsiad :diabloti: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Maga100']bo musiałby kręcić sąsiad :diabloti: [FONT=Arial]a Leon nie mógł :hmmmm: dlatego ubóstwiałam czopki na ten okres życia mojego syna :cool1:[/FONT] Quote
Vectra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Maga100']bo musiałby kręcić sąsiad :diabloti: a bo to mało ich tam masz ? :diabloti: Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Vectra napisał(a):a bo to mało ich tam masz ? :diabloti: no i ze wszystkimi żyjesz w zgodzie więc to nie byłby problem poprosić jednego czy drugiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 hahaha opowiedzcie hajieś fajne sąsiedzkie historyjki proooszęęęęęę :modla: musi coś być skoro żyją w takiej komitywie :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 u mnie dramat z sąsiadami :placz: ostatnio sąsiada widziałam z tydzień temu :evil_lol: ja chce do bloku !!! chcę , chcę .... będę dzieńdoberkować od rana uprzejmie , trzymać drzwiczki od windy starym , zdewociałym moherówom ... jakie to życie było piękne .. Jak się miało zły humor , wystarczyło wyjść z domu , od razu znalazł się ktoś z kim można było sobie powymieniać zdania , w różnej formie :diabloti: Quote
Recommended Posts