dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wiesz co mam wrażenie że on się sobie nie podoba w tym przebraniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajny kombinezon będzie miec Jasiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='dbsst']wiesz co mam wrażenie że on się sobie nie podoba w tym przebraniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajny kombinezon będzie miec Jasiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:stupid: na lato kombinezon :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:stupid: na lato kombinezon :roll::evil_lol:[/FONT] nic nie może się zmarnować :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='dbsst']nic nie może się zmarnować :evil_lol: [FONT=Arial]no taaaa może być zimne lato :p[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:ja pierdziu ....ale zaje2bisty ....kurde jak Tadzio urósł :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]I prosze jakie pogodne dzieciatko :loveu:[/FONT] pogodne dzieciątko jest tylko wtedy, gdy ja robię to, co on chce :cool1: [quote name='malawaszka']superowy kombinezon :loveu: jedyny akceptowalny, w którym nie dostaje natychmiastowych spazmów :cool1: [quote name='dbsst']fajny kombinezon będzie miec Jasiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:stupid: na lato kombinezon :roll::evil_lol:[/FONT] znając ją, nawet w lato go ubierze :diabloti: Pogodne dzieciątko, spacjalnie dla Alicji :cool1: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 dzień dobry i w bezpiecznym miejscu :diabloti: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Maga100']pogodne dzieciątko jest tylko wtedy, gdy ja robię to, co on chce :cool1: [FONT=Arial]wie jak z Matką postępować :cool1:[/FONT] jedyny akceptowalny, w którym nie dostaje natychmiastowych spazmów :cool1: znając ją, nawet w lato go ubierze :diabloti: Pogodne dzieciątko, spacjalnie dla Alicji :cool1: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/8-1.jpg [FONT=Arial]no proszę jaki śliczny ...dziecko musi popłakać ...ćwiczy płucka :p[/FONT] Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 no dobra a daj teraz zdjęcia Tadzika :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dbsst napisał(a):no dobra a daj teraz zdjęcia Tadzika :loveu::evil_lol: ......... :roflt: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='dbsst']no dobra a daj teraz zdjęcia Tadzika :loveu::evil_lol: proszę :loveu: Quote
Vectra Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jak Ty trzymasz tego dzieciaka ? :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/7-1.jpg daj to na jakie babyboom , nudy na forach , nikt nikogo nie bije :placz: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Vectra']jak Ty trzymasz tego dzieciaka ? :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/7-1.jpg daj to na jakie babyboom , nudy na forach , nikt nikogo nie bije :placz: tak, tak, wiem, to karygodne, moja przecudowna teściowa wciąż go nosi w poziomie i trzyma mu główkę, mimo że on już sam siada :stupid: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Maga100']tak, tak, wiem, to karygodne, moja przecudowna teściowa wciąż go nosi w poziomie i trzyma mu główkę, mimo że on już sam siada :stupid: :evil_lol: moja teściowa też ma taką teorie , że w poziomie jak najdłużej ... do emerytury najlepiej :evil_lol: czy nie uważasz patrząc na teściową moją i Twoją , na A i R .. że jednak oni są spokrewnieni ? :roll: :evil_lol: ja bym swoją teściową , też już chętnie zobaczyła tylko w poziomie , a niech jej , potrzymam chwile główkę :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Vectra']moja teściowa też ma taką teorie , że w poziomie jak najdłużej ... do emerytury najlepiej :evil_lol: czy nie uważasz patrząc na teściową moją i Twoją , na A i R .. że jednak oni są spokrewnieni ? :roll: :evil_lol: myślisz, ze któraś się puściła? :hmmmm: To by wiele, wiele tłumaczyło..... :roll: A główkę należy trzymać do końca czwartego miesiąca życia (czyli już niedługo przestanie mu trzymać :evil_lol:), natomiast pionizować nie wolno do szóstego :roll: A to, że siedzi to nieprawidłowo i powinnam mu zabronić :roll: Zabroń mu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 nooo , wyprowadzać się z domu też nie wolno do ... lat :evil_lol: widzisz jaka jesteś ZŁA ? poziomujesz , sadzasz , nie trzymasz główki , zabrałaś z domu :evil_lol: teoria nie jest zła , ale z tym puściła sie ktora , popłynęłaś , chyba że sprawdza sie teoria - ciiicha woda :diabloti: Quote
agbar Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja juz zostalam poinstruowana przez madre mamy(nie moja i nie tesciowa o dziwo)ze z dzieckiem wychodzi sie po 3 miesiacach z domu... I teraz siedze i mysle,jak ja z nim na szczepienia czy badania pojade:hmmmm: Dzien dobry bardzo:razz: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Maga100']myślisz, ze któraś się puściła? :hmmmm: To by wiele, wiele tłumaczyło..... :roll: A główkę należy trzymać do końca czwartego miesiąca życia (czyli już niedługo przestanie mu trzymać :evil_lol:), natomiast pionizować nie wolno do szóstego :roll: A to, że siedzi to nieprawidłowo i powinnam mu zabronić :roll: Zabroń mu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ale fajowsko moze przytrzymać by trzeba było teściowej główke :evil_lol:........pod wodą :roll::diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='agbar']Ja juz zostalam poinstruowana przez madre mamy(nie moja i nie tesciowa o dziwo)ze z dzieckiem wychodzi sie po 3 miesiacach z domu... oczywiście, ze tak! Nie wolno wychodzic, nie wolno przyjmować gości, dom trzeba sterylizować kilka razy dziennie, a do dziecka zbliżać się tylko w masce ochronnej! :diabloti: Moja teściowa obraziła się na nas, gdy wyjechaliśmy z 6tygodniowym Tadziem nad morze :roll: Stwierdziła, że zmarnujemy dziecko :stupid: Z dziećmi wyjeżdża się z domu, jak ukończą 3 rok życia :stupid: [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ale fajowsko [/FONT] [FONT=Arial]moze przytrzymać by trzeba było teściowej główke :evil_lol:........pod wodą :roll::diabloti:[/FONT] A. pewnoe byłoby przykro :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Maga100']oczywiście, ze tak! Nie wolno wychodzic, nie wolno przyjmować gości, dom trzeba sterylizować kilka razy dziennie, a do dziecka zbliżać się tylko w masce ochronnej! :diabloti: Moja teściowa obraziła się na nas, gdy wyjechaliśmy z 6tygodniowym Tadziem nad morze :roll: Stwierdziła, że zmarnujemy dziecko :stupid: Z dziećmi wyjeżdża się z domu, jak ukończą 3 rok życia :stupid: [FONT=Arial]mój jak miał 2 tygodnie już był na urodzinach u dziadka :evil_lol: a na balkonie spał jak miał dokładnie tydzień :roll:[/FONT] A. pewnoe byłoby przykro :evil_lol: [FONT=Arial]może A. też chciałby przytrzymać :hmmmm:[/FONT] Quote
Cola Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Maga100']oczywiście, ze tak! Nie wolno wychodzic, nie wolno przyjmować gości, dom trzeba sterylizować kilka razy dziennie, a do dziecka zbliżać się tylko w masce ochronnej! :diabloti: Moja teściowa obraziła się na nas, gdy wyjechaliśmy z 6tygodniowym Tadziem nad morze :roll: Stwierdziła, że zmarnujemy dziecko :stupid: Z dziećmi wyjeżdża się z domu, jak ukończą 3 rok życia :stupid: :roflt::roflt::roflt: dobrze, że ja mam normalną teściową :p jest w planach wyjazd latem z maluchem nad morze (nie polskie) i nie było sprzeciwu...wszystko zostało zaplanowane, ale nie przez samych zainteresowanych :lol: czyli rodziców dziecka...dziadek wszystko planuje i chce jak najszybciej pokazywać świat Juniorowi.....za rok podobno Junior jedzie do Włoch na narty :cool1: ...tak tylko dodam, że Junior będzie pod stałą opieką lekarza pediatry 24h :p Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Cola']:roflt::roflt::roflt: dobrze, że ja mam normalną teściową :p jest w planach wyjazd latem z maluchem nad morze (nie polskie) i nie było sprzeciwu...wszystko zostało zaplanowane, ale nie przez samych zainteresowanych :lol: czyli rodziców dziecka...dziadek wszystko planuje i chce jak najszybciej pokazywać świat Juniorowi.....za rok podobno Junior jedzie do Włoch na narty :cool1: ...tak tylko dodam, że Junior będzie pod stałą opieką lekarza pediatry 24h :p [FONT=Arial]napewno potrzebujecie Niańki :p...pojade jak tak bardzo prosisz :grins::diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]napewno potrzebujecie Niańki :p...pojade jak tak bardzo prosisz :grins::diabloti::evil_lol:[/FONT] Niania zawsze się przyda :grins: Quote
dbsst Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Maga100']proszę :loveu: gdzie mój mały słodki Tadzik no gdzie :shake::placz::placz::placz: to jakis wielki chłop obcy:placz::placz: ostatnio Tadzik był taki mały taki fajny :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Cola']Niania zawsze się przyda :grins: [FONT=Arial]daj znać kiedy sie mam zacząć pakować :evil_lol:[/FONT] [quote name='dbsst']gdzie mój mały słodki Tadzik no gdzie :shake::placz::placz::placz: to jakis wielki chłop obcy:placz::placz: ostatnio Tadzik był taki mały taki fajny :placz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial]oj pojedziecie do jakieś Galerii Handlowej to TAMTEN Tadzio wróci :glaszcze:[/FONT] Quote
Recommended Posts