Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):

A to jeszcze nie wiadomo :-? Musze se przeliczyc, czy dam radę jeszcze jeden kredyt splacać :roll: Stąd pytanie o cene :-? I to "Sony" mnie z letka przeraża, czy w miarę dobry jest :roll: Bo może wieża Sony to dobra, ale czy aparat :roll:
Maga pytalas chopa o kompa ? :oops:

No wiesz, za takie pieniądze, to nie ma co się spodziewać rewelacji :lol: :lol: Ale wg mnie nie jest tak źle, bo są jeszcze tańsze, ale za to firmy krzaczasty krzak :wink: Gdy się pytałam sprzedawcy (naprawdę równy gość) co to w ogóle jest, to tylko westchnął :lol: :lol:

O kompa się pytałam, ale to znów zależy od wielu czynników, do czego byś chciała ten komp i w ogóle, bo oczywiście nie jest jakiś super (w porównaniu do tych co teraz robią) i TZ bez akcesoriów wycenił go na jakieś 50-100zł 8) A co do twohego 40giga dysku, to mi tłumaczył, czemu się pytał o procesor i w ogóle, ale nie zrozumiałam :-? :oops:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

A to jeszcze nie wiadomo :-? Musze se przeliczyc, czy dam radę jeszcze jeden kredyt splacać :roll: Stąd pytanie o cene :-? I to "Sony" mnie z letka przeraża, czy w miarę dobry jest :roll: Bo może wieża Sony to dobra, ale czy aparat :roll:
Maga pytalas chopa o kompa ? :oops:

No wiesz, za takie pieniądze, to nie ma co się spodziewać rewelacji :lol: :lol: Ale wg mnie nie jest tak źle, bo są jeszcze tańsze, ale za to firmy krzaczasty krzak :wink: Gdy się pytałam sprzedawcy (naprawdę równy gość) co to w ogóle jest, to tylko westchnął :lol: :lol:

O kompa się pytałam, ale to znów zależy od wielu czynników, do czego byś chciała ten komp i w ogóle, bo oczywiście nie jest jakiś super (w porównaniu do tych co teraz robią) i TZ bez akcesoriów wycenił go na jakieś 50-100zł 8) A co do twohego 40giga dysku, to mi tłumaczył, czemu się pytał o procesor i w ogóle, ale nie zrozumiałam :-? :oops:

Podejrzewam, ze chodzi o ti że nie każdy procesor pociagnie każdy dysk
I chyba wezme od Was tego kompa, jako kompa zastępczego, bo mojego na ezgzorcyzmy trzeba oddać ... nikt nie wie co mu jest, niby wszystko dziala a nie widać :o

Posted

MAGA
co z aparacikiem :o
Ja ostatnią sesyjkę robiłam takim malutkim SONY CYBERcośtam cośtam.....P32 i nawet filmik można było nakręcić :wink:

Co do zabaw młodzieży to ja dość często miałam takie atrakcje , łącznie z wybitymi szybami w 7 samochodach na prakingu / :evil: łącznie z naszym/

Posted

anetta napisał(a):
No i fajnie :cry: Maga, Ala i moze Pika aparaciki beda miec a ja zostane w sama w bezcyfrowkowcach... :placz:
:-? nie ślimtaj , grudzień daleko :-?

Posted

a ja już myślałam ,że samotna będę w klubie bezcyfrówkowców :wink: ...musiałabym wtedy sobą wszystkie stanowiska obsadzic :wink:

anetta, troche mi lżej ,przeciez w grupie razniej :wink: :D

mam tylko nadzieje ,że Alicja pozostanie moja koleżanką :D

Posted

Alka napisał(a):
a ja już myślałam ,że samotna będę w klubie bezcyfrówkowców :wink: ...musiałabym wtedy sobą wszystkie stanowiska obsadzic :wink:

anetta, troche mi lżej ,przeciez w grupie razniej :wink: :D

mam tylko nadzieje ,że Alicja pozostanie moja koleżanką :D
jak śmiesz w to wątpić 8) , a z kim będę robić sesyjki :wink:
/ kiedy będziesz miała znowu aparata od Marcina :wink: :lol: :lol: /

Posted

[quote name='Maga100']tak, tak, tak! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

na razie nic więcej nie napiszę, bo jedziemy do Piki z zastępczym kompem 8)no napisałabyś chociaż jaki 8)

Posted

[quote name='Maga100']:multi: :laola:

HUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

GRATULUJE :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Dbsst rozjechałaś stronkę :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol:

A ja muszę czekać na aparata :( :cry: :cry: :cry: :cry:

MAGA za przyszłe fotki :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
to z tej podniety :oops:

ale juz ja zszylam ;) troszku
chyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol:

hahahaha wiecej nie zszywam bonie ;) a co szalenstwo

ale sie cieszkam ze Maga ma swoj osobisty aparacik :D :angel:

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

już dobrze zszyłaś :wink:
A jak ja kupię to też się ucieszkasz :-? :roll:

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

już dobrze zszyłaś :wink:
A jak ja kupię to też się ucieszkasz :-? :roll:

no ba pewnie ze bede sie cieszkac

wrecz padne trupem ze szczescia :D :angel:

Posted

...chyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol:

a przez chwilę to przeze mnie! :oops: , ale się szybko zreflekciłam i też zszyłam! :lol: