Maga100 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 PIKA napisał(a): A to jeszcze nie wiadomo :-? Musze se przeliczyc, czy dam radę jeszcze jeden kredyt splacać :roll: Stąd pytanie o cene :-? I to "Sony" mnie z letka przeraża, czy w miarę dobry jest :roll: Bo może wieża Sony to dobra, ale czy aparat :roll: Maga pytalas chopa o kompa ? :oops: No wiesz, za takie pieniądze, to nie ma co się spodziewać rewelacji :lol: :lol: Ale wg mnie nie jest tak źle, bo są jeszcze tańsze, ale za to firmy krzaczasty krzak :wink: Gdy się pytałam sprzedawcy (naprawdę równy gość) co to w ogóle jest, to tylko westchnął :lol: :lol: O kompa się pytałam, ale to znów zależy od wielu czynników, do czego byś chciała ten komp i w ogóle, bo oczywiście nie jest jakiś super (w porównaniu do tych co teraz robią) i TZ bez akcesoriów wycenił go na jakieś 50-100zł 8) A co do twohego 40giga dysku, to mi tłumaczył, czemu się pytał o procesor i w ogóle, ale nie zrozumiałam :-? :oops: Quote
PIKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): A to jeszcze nie wiadomo :-? Musze se przeliczyc, czy dam radę jeszcze jeden kredyt splacać :roll: Stąd pytanie o cene :-? I to "Sony" mnie z letka przeraża, czy w miarę dobry jest :roll: Bo może wieża Sony to dobra, ale czy aparat :roll: Maga pytalas chopa o kompa ? :oops: No wiesz, za takie pieniądze, to nie ma co się spodziewać rewelacji :lol: :lol: Ale wg mnie nie jest tak źle, bo są jeszcze tańsze, ale za to firmy krzaczasty krzak :wink: Gdy się pytałam sprzedawcy (naprawdę równy gość) co to w ogóle jest, to tylko westchnął :lol: :lol: O kompa się pytałam, ale to znów zależy od wielu czynników, do czego byś chciała ten komp i w ogóle, bo oczywiście nie jest jakiś super (w porównaniu do tych co teraz robią) i TZ bez akcesoriów wycenił go na jakieś 50-100zł 8) A co do twohego 40giga dysku, to mi tłumaczył, czemu się pytał o procesor i w ogóle, ale nie zrozumiałam :-? :oops: Podejrzewam, ze chodzi o ti że nie każdy procesor pociagnie każdy dysk I chyba wezme od Was tego kompa, jako kompa zastępczego, bo mojego na ezgzorcyzmy trzeba oddać ... nikt nie wie co mu jest, niby wszystko dziala a nie widać :o Quote
Alka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Maga, i co z aparacikiem ? :roll: :D straszniem ciekawa czy postawiłaś na swoim i...kupiłaś :wink: :D :D :D Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska']MAGA ???? Ona kce nas wykonczyc nerwowo 8) Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 MAGA co z aparacikiem :o Ja ostatnią sesyjkę robiłam takim malutkim SONY CYBERcośtam cośtam.....P32 i nawet filmik można było nakręcić :wink: Co do zabaw młodzieży to ja dość często miałam takie atrakcje , łącznie z wybitymi szybami w 7 samochodach na prakingu / :evil: łącznie z naszym/ Quote
anetta Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No i fajnie :cry: Maga, Ala i moze Pika aparaciki beda miec a ja zostane w sama w bezcyfrowkowcach... :placz: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 anetta napisał(a):No i fajnie :cry: Maga, Ala i moze Pika aparaciki beda miec a ja zostane w sama w bezcyfrowkowcach... :placz: :-? nie ślimtaj , grudzień daleko :-? Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Maga już pewno zdjęcia cyka! :lol: :lol: :wink: Quote
Alka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 a ja już myślałam ,że samotna będę w klubie bezcyfrówkowców :wink: ...musiałabym wtedy sobą wszystkie stanowiska obsadzic :wink: anetta, troche mi lżej ,przeciez w grupie razniej :wink: :D mam tylko nadzieje ,że Alicja pozostanie moja koleżanką :D Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Alka napisał(a):a ja już myślałam ,że samotna będę w klubie bezcyfrówkowców :wink: ...musiałabym wtedy sobą wszystkie stanowiska obsadzic :wink: anetta, troche mi lżej ,przeciez w grupie razniej :wink: :D mam tylko nadzieje ,że Alicja pozostanie moja koleżanką :Djak śmiesz w to wątpić 8) , a z kim będę robić sesyjki :wink: / kiedy będziesz miała znowu aparata od Marcina :wink: :lol: :lol: / Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Maga100']:multi: :laola: MAGA CZYŻBY :o :o :o 8) :wink: :D Quote
Maga100 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 tak, tak, tak! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: na razie nic więcej nie napiszę, bo jedziemy do Piki z zastępczym kompem 8) Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Maga100']tak, tak, tak! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: na razie nic więcej nie napiszę, bo jedziemy do Piki z zastępczym kompem 8)no napisałabyś chociaż jaki 8) Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Maga100']:multi: :laola: HUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: GRATULUJE :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dbsst rozjechałaś stronkę :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: A ja muszę czekać na aparata :( :cry: :cry: :cry: :cry: MAGA za przyszłe fotki :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Maga100']:multi: :laola: A nie mówiłam?!!! :lol: :lol: :lol: Maga ZUCH DZIEWCZYNA Gratulacje! Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 to z tej podniety :oops: ale juz ja zszylam ;) troszku Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dbsst napisał(a):to z tej podniety :oops: ale juz ja zszylam ;) troszkuchyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No to teraz wam nie będzie rady po spacerach 8) Nareszcie galeria ruszy :wink: :lol: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):to z tej podniety :oops: ale juz ja zszylam ;) troszkuchyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: hahahaha wiecej nie zszywam bonie ;) a co szalenstwo ale sie cieszkam ze Maga ma swoj osobisty aparacik :D :angel: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):to z tej podniety :oops: ale juz ja zszylam ;) troszkuchyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: hahahaha wiecej nie zszywam bonie ;) a co szalenstwo ale sie cieszkam ze Maga ma swoj osobisty aparacik :D :angel:już dobrze zszyłaś :wink: A jak ja kupię to też się ucieszkasz :-? :roll: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):to z tej podniety :oops: ale juz ja zszylam ;) troszkuchyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: hahahaha wiecej nie zszywam bonie ;) a co szalenstwo ale sie cieszkam ze Maga ma swoj osobisty aparacik :D :angel:już dobrze zszyłaś :wink: A jak ja kupię to też się ucieszkasz :-? :roll: no ba pewnie ze bede sie cieszkac wrecz padne trupem ze szczescia :D :angel: Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):...chyba jeszcze troszkę bo mi za monitor wylazła 8) :lol: a przez chwilę to przeze mnie! :oops: , ale się szybko zreflekciłam i też zszyłam! :lol: Quote
Recommended Posts