daga10011 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Maga-moje tez skakaly na dzieci-teraz jak widze dzieci to zapinam psy-bo te wariaty gluchna na widok dzieci jak i psow :roll: Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Ja też tak się staram robić. Niestety, tak gdzie Leonek może pohasać bez smyczy jest też zawsze pełno dzieci... A tu jeszcze znalazłam Leona Wściekłego :D z kolegą Guciem To było dobry miesiąc temu, teraz Leon dorównuje wzrostem Guciowi Quote
malawaszka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 :angel: i jakiego ma superanckiego kolegę 8) :angel: Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 A tu jeszcze Leon Malutki pod BigGuciem I zupełnie malutki Leoncio Malusieński Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Waszko, Gucio to pies rodziny, więc to dwaj przyjaciele. A ty masz słabość do brodaczy, prawda? :D Quote
malawaszka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ojjj mam i to ogromną :angel: :D :P także jak najwięcej wspólnych fotek Leonka z brodatym kolegą :P :angel: Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Waszka, especially for you!!! :D Gucio (w czerwonej kokardce) jeszcze z mamusią jestem mały Gustawek oczków niet jedno oczko już jest nie podglądać nas Quote
daga10011 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ale slodziak :lol: .A Leon pod lawa jeszcze sie miescil :lol: ..teraz pewnie juz nie bardzo :lol: Quote
malawaszka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 suuper suuper suuper :angel: :angel: :angel: Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 daga10011 napisał(a):ale slodziak :lol: .A Leon pod lawa jeszcze sie miescil :lol: ..teraz pewnie juz nie bardzo :lol: Tak, jego gruby tyłek już tam się nie mieści :D Quote
daga10011 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ja tam nie widze grubego tyleczka nigdzie :lol: ....tylko slicznego labka rosnacego :wink: :D .labek mial byc u nas wedlug mojego meza :lol: -a raczej golden retriever....dlugo walczylismy :lol: bo ja chcialam niufa lub podchalana lub leona 8) a jak tam Leonowe zdrowko??????????????? Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Tu masz gruby tyłek :evilbat: Teraz jest po prostu wyżej umiejscowiony A mój TZ chciał kotka 8) Walka była ostra. Tydzień płaczów, awantur itp. Ja koty też kocham, zresztą miałam już trzy, ale wiedziałam, że jak pojawi się kotek, to pieska nie będzie na pewno. A Leonek już dużo zdrowszy :multi: Czasami tylko pokasłuje, ale już bardzo malutko. Normalnie ciągle go całuję w pysia, taka jestem szczęśliwa :angel: Quote
Alicja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ale fantastyczne 2 ogoniaczki /mordulce też rewelka/ :lol: Quote
daga10011 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 to sie ciesze,ze lepiej :D ..ja tez mialam pare kotow-i nadal chce je miec,ale Tz nie cierpi kotow :evil: ..tak samo zreszta jak i psow podobno :lol: ...a teraz je rozpuszcza i na kanape zaprasza :roll: Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Jakbym miała ogródek, to miałabym przynajmniej dwa kotki. Jak można nie lubić kotów? :o Mój też podobno nie lubi psów, i co? Teraz Leonek i Leonek. Quote
Maga100 Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Dbsst, on był cały taki słodziutki i kochaniutki, aż się chciało go zjeść. Szkoda, że psy tak szybko rosną... Quote
daga10011 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ahaha..ja jak mialam tylko Dalego to sie doczekac nie moglam az urosnie :lol: ..a teraz kuleczka mala mi sie marzy-chociaz Kajcia wciaz taka kuleczke przypomina-tylko duzawa :lol: Quote
coztego Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ale fajnie leonek rośnie :) Maga, trzeba było sprawić pieska i kotka i wszyscy byliby szczęśliwi :) A co do dzieci, myślę, że to skakanie mu przejdzie z wiekiem. Kreska tez uwielbia dzieci i do niedawna na wszystkie chciała koniecznie skakać, ale teraz już na tyle wydoroślała, że potrafi, zwłaszcza małe dzieciaczki, delikatnie niuchać noskiem, tak że dzieci się ogromnie cieszą ;) Jak się uda poskromić psią żywiołowość to i do dzieci będzie spokojniejszy :evilbat: Quote
Maga100 Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Rośnie, rośnie. Pamietam, jak ci wysyłałam zdjęcia malutkiego, żebyś mi zmniejszała :D Kotek odpada, bo nie miałby możliwości wychodzenia na dwór, a ja go nie chcę więzić w domu. Wiem, że mnóstwo kotów tak żyje, tylko w mieszkaniach i są szczęśliwe, ale ja jakoś tak nie mogę :( Quote
anetta Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Maga100, czy Leon ma czerwona obroze i rozwijana czerwona smycz ? :fadein: Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 to pokazuj jak rosnie i nowe foteczki prosimy :P :D Quote
Maga100 Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Anetta, nie :D Smycz ma czarną i nie rozwijaną. A spotkałaś jakiegoś Leona? Daga, cierpię okrutnie z racji braku cyfrówki, a z lustrzanką wiesz jak jest :roll: Nie bedę przecież robiła 36 zdjęć pt Leon na fotelu. Ale najdalej po wakacjach cyfrówka będzie i was zarzucę 8) Quote
Recommended Posts