Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też tak się staram robić. Niestety, tak gdzie Leonek może pohasać bez smyczy jest też zawsze pełno dzieci...

A tu jeszcze znalazłam Leona Wściekłego :D z kolegą Guciem

To było dobry miesiąc temu, teraz Leon dorównuje wzrostem Guciowi

Posted

Waszka, especially for you!!! :D

Gucio (w czerwonej kokardce) jeszcze z mamusią

jestem mały Gustawek

oczków niet

jedno oczko już jest

nie podglądać nas

Posted

daga10011 napisał(a):
ale slodziak :lol: .A Leon pod lawa jeszcze sie miescil :lol: ..teraz pewnie juz nie bardzo :lol:

Tak, jego gruby tyłek już tam się nie mieści :D

Posted

ja tam nie widze grubego tyleczka nigdzie :lol: ....tylko slicznego labka rosnacego :wink: :D .labek mial byc u nas wedlug mojego meza :lol: -a raczej golden retriever....dlugo walczylismy :lol: bo ja chcialam niufa lub podchalana lub leona 8)
a jak tam Leonowe zdrowko???????????????

Posted

Tu masz gruby tyłek :evilbat:
Teraz jest po prostu wyżej umiejscowiony

A mój TZ chciał kotka 8) Walka była ostra. Tydzień płaczów, awantur itp. Ja koty też kocham, zresztą miałam już trzy, ale wiedziałam, że jak pojawi się kotek, to pieska nie będzie na pewno.

A Leonek już dużo zdrowszy :multi: Czasami tylko pokasłuje, ale już bardzo malutko. Normalnie ciągle go całuję w pysia, taka jestem szczęśliwa :angel:

Posted

to sie ciesze,ze lepiej :D ..ja tez mialam pare kotow-i nadal chce je miec,ale Tz nie cierpi kotow :evil: ..tak samo zreszta jak i psow podobno :lol: ...a teraz je rozpuszcza i na kanape zaprasza :roll:

Posted

Jakbym miała ogródek, to miałabym przynajmniej dwa kotki. Jak można nie lubić kotów? :o
Mój też podobno nie lubi psów, i co? Teraz Leonek i Leonek.

Posted

ahaha..ja jak mialam tylko Dalego to sie doczekac nie moglam az urosnie :lol: ..a teraz kuleczka mala mi sie marzy-chociaz Kajcia wciaz taka kuleczke przypomina-tylko duzawa :lol:

Posted

Ale fajnie leonek rośnie :)
Maga, trzeba było sprawić pieska i kotka i wszyscy byliby szczęśliwi :)

A co do dzieci, myślę, że to skakanie mu przejdzie z wiekiem. Kreska tez uwielbia dzieci i do niedawna na wszystkie chciała koniecznie skakać, ale teraz już na tyle wydoroślała, że potrafi, zwłaszcza małe dzieciaczki, delikatnie niuchać noskiem, tak że dzieci się ogromnie cieszą ;)

Jak się uda poskromić psią żywiołowość to i do dzieci będzie spokojniejszy :evilbat:

Posted

Rośnie, rośnie. Pamietam, jak ci wysyłałam zdjęcia malutkiego, żebyś mi zmniejszała :D
Kotek odpada, bo nie miałby możliwości wychodzenia na dwór, a ja go nie chcę więzić w domu. Wiem, że mnóstwo kotów tak żyje, tylko w mieszkaniach i są szczęśliwe, ale ja jakoś tak nie mogę :(

• 2 weeks later...
Posted

Anetta, nie :D Smycz ma czarną i nie rozwijaną. A spotkałaś jakiegoś Leona?

Daga, cierpię okrutnie z racji braku cyfrówki, a z lustrzanką wiesz jak jest :roll: Nie bedę przecież robiła 36 zdjęć pt Leon na fotelu. Ale najdalej po wakacjach cyfrówka będzie i was zarzucę 8)