Maga100 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Alicja']:cool3::cool3:[FONT=Arial]może jakieś wdzianka foliowe by Tadzio mógł nosić :hmmmm:[/FONT] tak, wymyśliłam worek foliowy, w którym zrobię otwór na głowę :diabloti: [quote name='Medorowa']Buhaha padłam na pysk przy opowieści o rodzinnej wycieczce do sklepu:loveu: mam jeszcze w zanadrzu opowieść o wizycie w banku, było chyba jeszcze straszniej.... :cool1::angryy: Quote
Darianna Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dawaj relację z wizyty w banku, wszyscy lubią śmiać się z cudzego nieszczęścia :diabloti: ps. nie Pani a Daria ;) Quote
Alicja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Maga100']tak, wymyśliłam worek foliowy, w którym zrobię otwór na głowę :diabloti: [FONT=Arial] i opatentuj :diabloti:[/FONT] mam jeszcze w zanadrzu opowieść o wizycie w banku, było chyba jeszcze straszniej.... :cool1::angryy: [FONT=Arial]opowiadaj opowiadaj ... :bigcool:[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 hahaha dawaj relację bankową :evil_lol: a Pelagia jest smutna i uważam, że powinnam jej sprawić towarzysza :loveu: Quote
Maga100 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [B]Waszko, akwizytorze kotów, Pelagii jest dobrze :diabloti: I mnie też :evil_lol:[/B] [B]Chociaż nie, zapomniałam, mnie jest zawsze najgorzej :diabloti:[/B] [COLOR=black][FONT=Verdana]A więc bank.... [/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana]Wybrałam sie tam kilka dni temu. Celem zamknięcia konta, którego nie używam od dawna i zlikwidowania karty kredytowej, żeby nie kusiła. Bank nobliwy, nie żaden ze stendami w CH. Oczywiście musiałam zabrać Tadzia. Ale przez ostatnich kilka dni codziennie z nim gdzieś jeździłam i był bardzo grzeczny, więc bez obaw wyruszyłam do centrum Warszawy. Zaczęło się już przed bankiem. Tadzio zaczął wrzeszczeć. Siedział sobie w wózeczku, pod folią i wrzeszczał. Ja folii nie miałam, ale miałam swoje ulubione wełniane ponczo...[/FONT] [FONT=Verdana]Stoimy sobie więc pod bankiem, Tadzio się wydziera, a ja, oaza spokoju, kamienna twarz tomahawków. Panuję nad wszystkim przecież. W końcu przestał. Wchodzimy do środka, ja z nadzieją, że już się wywrzeszczał. Ha. On sie tylko przyczaił. W srodku zrobił cyrk. Darł się dopóki nie zdjęłam mu czapki (nienawidzi) i nie wzięłam na ręce. Doradca siedział, a ja stałam, bo jak usiadłam, to Tadzio się darł. Jak się pochylałam, żeby podpisać jakieś świstki, Tadzio ulewał na blat, a jakże. Potem dostał czkawki i czkał bekając. A na koniec... puscił pawia na podlogę. [/FONT] [FONT=Verdana]Ponadto zrobiłam z banku obozowisko. Pod ścianą wózek obwieszony kocykiem, grzechotką i mokrą szmatą, która jeszcze niedawno była wełnianym ponczo. Na jednym krześle pielucha tetrowa. Na drugim mała, zielona kurteczka. Na stoliku cała zawartośc mojej torebki (szukałam dowodu osobistego mając do dyspozycji tylko jedną rękę). A ja chodze po oddziale z bekająco-czkającym Tadziem i wydaję dźwięki zupełnie nie świadczące o moim wysokim poziomie intelektualnym, a wszystko po to, aby Tadeusz ryczeć nie zaczął. [/FONT] [FONT=Verdana]Czułam się jak niedorozwinięta mamuśka, bo oczywiscie się zdenerwowałam i nie rozumiałam co mówi do mnie doradca. Musiał powtarzac kilka razy, a ja patrzyłam na niego tępo, ścierając pawia ze swojego rękawa. Niewiele brakowało, a zaczęłabym infantylnie chichotać. Na koniec dodam tylko, ze z chwilą, gdy wyszliśmy z banku (o mocowaniu się z podwójnymi drzwiami, o które zaczepiło mi się kółko wózka, nie wspomnę już), aniołeczek powrócił i powędrowałam w kierunku auta z moim synkiem wesoło uśmiechającym się i gawrzącym w wózeczku. Kocham go.[/FONT] Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:kocham Tadzia ...:diabloti::evil_lol: On po prostu dba o to by Was szybciej wszędzie obsługiwali :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tekla64 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 jestem usatysfakcjonowana dwa zdjecia zwierzakow i pare Tadzia !!!!:multi: bedzie wiecej??? pozdrawiam Quote
Cola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :loveu: powoli zaczynam kochać Tadzia :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Tadzio jest MISZCZ:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hahaha zabawne :evil_lol: jak się komuś przydarza :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cola']:loveu: powoli zaczynam kochać Tadzia :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] czyli Tadzio ma swój Fan Club :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 rany jaki ten Tadzio to aniołek :diabloti: poczekaj aż zacznie mówić i zadawać pytania :evil_lol: znaczy najpierw zacznie siadać i nie będzie chciał przestać , potem zacznie chodzić i też będzie chciał wciąż by go prowadzać ... :D Monika moja siostrzenica , nie była może potworem , ale ... pierwsze słowo jakie z siebie wykrzesała było DAJ :diabloti: do tej pory mam dreszcze , jak przypomnie sobie JAK cichutko potrafiła szepnąć , gdy coś chciała mieć DAJooo DAJoooo Quote
Cola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] czyli Tadzio ma swój Fan Club :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :evil_lol: poczekaj, aż Grosia podrośnie i też założy własny :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cola']:evil_lol: poczekaj, aż Grosia podrośnie i też założy własny :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Grosia już Ma :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wszyscy kochają Tadzia, tak? :diabloti: A wyjrzałam przed chwilą przez okno i jakos nie widzę kolejki chetnych do opieki? :diabloti: Vectra napisał(a):Monika moja siostrzenica , nie była może potworem , ale ... pierwsze słowo jakie z siebie wykrzesała było DAJ :diabloti: Tadeusz nie pozna znaczenia tego wyrazu nigdy :diabloti: Gdzieś, kiedyś w Centrum Handlowym :evil_lol: Gdzieś, kiedyś w Pierdach ps. zdjęcia z komórki :roll: Quote
Alicja Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [FONT=Arial]W Centrum Handlowym najlepiej smakuje ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a co? aparat się już nie zmieścił na ten stragan na kółkach? :evil_lol: Quote
Cola Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Maga100']wszyscy kochają Tadzia, tak? :diabloti: A wyjrzałam przed chwilą przez okno i jakos nie widzę kolejki chetnych do opieki? :diabloti: Tadeusz nie pozna znaczenia tego wyrazu nigdy :diabloti: Gdzieś, kiedyś w Centrum Handlowym :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/f1.jpg Gdzieś, kiedyś w Pierdach http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/11.jpg ps. zdjęcia z komórki :roll: oczywiście, że wszyscy kochają Tadzia :loveu: ale jak śpi :diabloti: i nie krzyczy, że się nudzi :evil_lol: na pewno jakaś dobra duszyczka podpowie mu to słowo, albo zasłyszy w jakimś supermarkecie :evil_lol:....a jak pójdzie do żłobka lub podobnej instytucji :evil_lol: to się dopiero nauczy różnorakich słów :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Maga100']hej, hej, witam Anettę :p I ja mam zasubskrybowaną twoją galerię i na bieżąco jestem, nie pisałam nic, bo cóż można dodać, prawda? :-( Prawda...:( Hhahahahaha, no nie mogę, co kolejna historyjka to lepsza :diabloti: Tadzio na prezydenta :lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Maga100']kochana mamo, zdejmij mi to wstrętne podgardle dziecięce przysięgam, ze nie puszczę pawia na bluzeczkę.... ładny śliniak tylko czemu ja znaczy on ma taki sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj ma ukochana bankowa dziewczyno, włócząca się po galeriach :diabloti: czy tejskniłaś :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 dbsst napisał(a):zastanawiam się czy ja poznam T :roll: :shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Arial]daj fote co by sie Debe nie pomyliła jak zobaczy jakieś inne dziecko :diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ależ proszę. Zdjęcia komórkowe :cool1: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:ja pierdziu ....ale zaje2bisty ....kurde jak Tadzio urósł :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]I prosze jakie pogodne dzieciatko :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts