dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 malawaszka napisał(a)::evil_lol:miałam to wczoraj napisać, ale nie chciałam jej odbierać tych chwil przyjemności :evil_lol: chora :-o:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='malawaszka']:evil_lol:miałam to wczoraj napisać, ale nie chciałam jej odbierać tych chwil przyjemności :evil_lol: [FONT=Arial]było napisać ...bo musi sie wyspać na zapas ;)[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Vectra']tak tak , ma po mnie :diabloti: czarujący uśmiech , wesołe nastawienie do życia :cooldevi: a prosiłam, żebyś się nie wtrącała :diabloti::diabloti: [quote name='dbsst']2. kochana już niedługo ząbki się zaczną :loveu: No i rozczaruje was, drogie złośliwe babsztyle, bo ząbki już się zaczynają i na razie nie jest źle :eviltong: A czemu Debe cieszy się jak głupi do sera, to ja nie wiem. Przed nią o wiele gorsze rzeczy, np. poród, kolki i karmienie piersią :diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Maga100'] A czemu Debe cieszy się jak głupi do sera, to ja nie wiem. Przed nią o wiele gorsze rzeczy, np. poród, kolki i karmienie piersią :diabloti::diabloti: ale to dopiero za trzy miechy :diabloti: a ząbeczki jeszcze się nie rozhulały - mam nadzieje, bo ja cie przecież złosliwie nie życzę :loveu::diabloti: Quote
Maga100 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='dbsst']ale to dopiero za trzy miechy :diabloti: a ząbeczki jeszcze się nie rozhulały - mam nadzieje, bo ja cie przecież złosliwie nie życzę :loveu::diabloti: wciaż nie robi to na mnie wrażenia, bo wciąż wszystko, co ja przeżywam, jest PRZED TOBĄ :diabloti: Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Maga100']wciaż nie robi to na mnie wrażenia, bo wciąż wszystko, co ja przeżywam, jest PRZED TOBĄ :diabloti: ale ja wiem, że mój syn odziedziczy cudowny charakter po mnie i będzie przesypiał cale noce :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dbsst napisał(a):ale ja wiem, że mój syn odziedziczy cudowny charakter po mnie i będzie przesypiał cale noce :loveu::loveu::loveu::loveu: :crazyeye:.......................... :roflt: Quote
Maga100 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='dbsst']ale ja wiem, że mój syn odziedziczy cudowny charakter po mnie i będzie przesypiał cale noce :loveu::loveu::loveu::loveu: buhahaha, jeszcze będziemy do siebie wysyłały smsy o 3.00 rano :diabloti: Quote
Vectra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dbsst napisał(a):ale ja wiem, że mój syn odziedziczy cudowny charakter po mnie i będzie przesypiał cale noce :loveu::loveu::loveu::loveu: to musiał by odziedziczyć po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miłość do snu :loveu: Quote
Maga100 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Vectro, coś w tym jest :cool3: Dzisiaj o 12.00 zalegliśmy z Tadeuszem w łóżku i wstaliśmy o 15.30 :crazyeye: Jeszcze NIGDY NIGDY on tak długo nie spał w ciągu dnia :crazyeye: Co mu wcale nie przeszkodziło położyć się normalnie spać o 19.00 :p Żeby jeszcze tylko nie chciał jeść o 3.00 :cool1::cool1::cool1: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Maga100 napisał(a):Vectro, coś w tym jest :cool3: Dzisiaj o 12.00 zalegliśmy z Tadeuszem w łóżku i wstaliśmy o 15.30 :crazyeye: Jeszcze NIGDY NIGDY on tak długo nie spał w ciągu dnia :crazyeye: Co mu wcale nie przeszkodziło położyć się normalnie spać o 19.00 :p Żeby jeszcze tylko nie chciał jeść o 3.00 :cool1::cool1::cool1: [FONT=Arial] może A.poczytał Tadziowi co Ty o Nim piszesz na dogo :hmmmm:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Magdaleno nie ma cie jeszcze ale wiem, że będziesz.:diabloti: Chciałam sie zapytać jak ci minął dzień i co dziś robiłaś :loveu::diabloti: na wszelki wypadek włączylam wiadomości ponoć dziś coś sie działo w jednym z warszawskich center handlowych :roll::diabloti: czy wiesz coś o tym? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):Chciałam sie zapytać jak ci minął dzień i co dziś robiłaś :loveu::diabloti: na wszelki wypadek włączylam wiadomości ponoć dziś coś sie działo w jednym z warszawskich center handlowych :roll::diabloti: czy wiesz coś o tym? :evil_lol: Ona jest cyniczna i złośliwa :cool1: To ja się dzisiaj tyle namęczyłam! :shake: Zamiast spędzić w arkadii pół godziny spędziłam tam sześć godzin, bo: a - ktoś musiał co 15 min do wc b - ktoś musiał co 20 min odpoczywać c - ktoś co chwila wzdychał, ze za szybko d - ktoś musiał sobie zrobić dłuuugą przerwę na kawę ponadto najadłam się wstydu, jak musiałam wraz z tym kimś przepychać się do kasy przed Bogu ducha winnymi ludźmi oraz jeszcze potem temu komuś musiałam wnosić zakupy na czwarte piętro i jeszcze wybiegiwac mu psa! :placz::placz::diabloti: Ale....... Tadeusz był zachwycony :loveu: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/c5-1.jpg jakość dupna, ale to z komórki :cool1: Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Maga100 napisał(a): :placz::placz::diabloti: Ale....... Tadeusz był zachwycony :loveu: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/c5-1.jpg jakość dupna, ale to z komórki :cool1: Magdaleno zmieniłas wózek ????? :cool1: bo ostatnio miałaś taki z dużymi kołami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 czy twój syn będzie szczęliwy jak kiedys zobaczy między czym leżał :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ooo debe zakupila zapas srajtasmy?:diabloti: Dziendobrywieczor:grins: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial]:diabloti:nie kłam ...windą jeździłaś[/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 agbar napisał(a):Ooo debe zakupila zapas srajtasmy?:diabloti: Dziendobrywieczor:grins: mnie tam nie było wszystkie podobieństwa sa przypadkowe :diabloti: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:nie kłam ...windą jeździłaś[/FONT] WŁAŚNIE!!!! może opowiesz kochana jak mi pieska wybiegałaś :diabloti: puścić ja bez dziecka i juz sąsiadów podrywa :shake: ps TZ powiedzial, że żadna z historii co mu dzis powiedziałam nie jest śmieszna :placz::placz::placz::placz: Quote
Maga100 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):Magdaleno zmieniłas wózek ????? :cool1: bo ostatnio miałaś taki z dużymi kołami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiscie :p żaden inny się nie równa i od dzisiaj jeździmy TYLKO takim :loveu::loveu: Poza tym tobie też się dobrze pchało :diabloti: agbar napisał(a):Ooo debe zakupila zapas srajtasmy?:diabloti: nie, nie, dla niej ta paczka firmy Pampers :diabloti: A poniżej Tadeusz zobaczył czarownicę :diabloti:, wieeeelką czarownicę http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/c4-1.jpg Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial]a po co Tadziowi tyle papieru :hmmmm:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]a po co Tadziowi tyle papieru :hmmmm:[/FONT] do wytarcia łez po rozstaniu z ulubiona ciocią :diabloti: po co Tadzikowi wkładki i..............tampony :lol::lol::lol::lol::lol: Magdaleno jak tam twoja lewa pierś :cool1: a wózek w dechę szczególnie w sklepach typu HM zwracał uwagę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a co do pampers dzięki, że wierzysz, że wcisne w nie swoja piękna małą zgrabna doopcie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a): może opowiesz kochana jak mi pieska wybiegałaś :diabloti: puścić ja bez dziecka i juz sąsiadów podrywa :shake: ale że ja? ale że o co ci chodzi? :cool1: zero wdzięczności :diabloti: dbsst napisał(a): TZ powiedzial, że żadna z historii co mu dzis powiedziałam nie jest śmieszna :placz::placz::placz::placz: dlatego nie będziesz z nim jeździć po centrach handlowych, bo będzie nudno i poważnie :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Maga100 napisał(a):ale że ja? ale że o co ci chodzi? :cool1: zero wdzięczności :diabloti: dlatego nie będziesz z nim jeździć po centrach handlowych, bo będzie nudno i poważnie :evil_lol: wdzięczność mam dozgonna tylko nie wiem czy sąsiadowi w oczy spojrzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak jest coś w tym z nim nie jest tak zabawnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pani sama z siebie ustąpiła miejsce zdesperowanej cięzarówce i głodnej młodej mamie :loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts