Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Hanna R. napisał(a):
A twoja bluzeczka gdzie ? :cool1: Przecież Ciebie przygarnęłam już ze dwa lata temu :cool1:

ciągle wybiela biel chce wyglądać idealnie na spotkanie z toba Królowo :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zamoczyłaś w ACE :razz::razz:[/FONT]

nie ja to OANa Asherka ja mam białe bo ja jestem idealna :loveu:

[quote name='agbar']Nie nadazam:shake:

włóż wrotki :loveu:

witaj moja koleżanko od literatury poważnej :loveu:

Posted

gdzie jesteś Magdo W.
Agunia a ja Cie w weekend widziałam :cool3: dokładnie w niedziele koło 14 z psem na spacerze byłaś szłaś chodnikiem koło bloku na Zjednoczenia :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Hellouuuuuuu Magdaleno :cool3:
Powiem Ci tak, nie poznałam Cię :cool1::diabloti:

.

hej, hej, witam Anettę :p
I ja mam zasubskrybowaną twoją galerię i na bieżąco jestem, nie pisałam nic, bo cóż można dodać, prawda? :-(

[quote name='dbsst']gdzie jesteś Magdo W.
Agunia a ja Cie w weekend widziałam :cool3: dokładnie w niedziele koło 14 z psem na spacerze byłaś szłaś chodnikiem koło bloku na Zjednoczenia :evil_lol:

kręcisz się po okolicy, w której dawniej mieszkałam? :diabloti:
az tak tęsknisz? :loveu:
wskakuj w PKS do Pierd :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']
kręcisz się po okolicy, w której dawniej mieszkałam? :diabloti:
az tak tęsknisz? :loveu:
wskakuj w PKS do Pierd :loveu:
wracałam z apteki a że to traz bardziej moje niz twoje okolice to co zrobić :evil_lol:
a do Pierd nie jade tam są dzikie dziki :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']naprawdę myślisz, że one marzą, aby się z tobą zderzyć? :roll:

no tak zapomniałam wszystkie czyhają na ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Hanna R.']Dlaczego Ty jeszcze nie śpisz ? Niech zgadnę ... w Pierdach już dnieje ! :grins:
Magda W. wyrzekła się snu :cool1:

Posted

Hanna R. napisał(a):
A twoja bluzeczka gdzie ? :cool1: Przecież Ciebie przygarnęłam już ze dwa lata temu :cool1:
No właśnie, gdzie? Zaniedbujesz mnie! :obrazic:

Cześć Maga :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dbsst']no tak zapomniałam wszystkie czyhają na ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ale, żebyś wiedziała, one czyhają i wypatrują, zeby móc mnie napaść całą bandą :placz:
[quote name='dbsst']
Magda W. wyrzekła się snu :cool1:

ostatnio Tadzio budzi się tylko RAZ :multi::p:cool3: Jestem super-mega-fantastycznie wyspana :grins:

[quote name='asher']
Cześć Maga :loveu::loveu::loveu:

eeeeee? :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial].....Tadzio się zepsuł :crazyeye:...to co nie spełniasz sie już w macierzyństwie :diabloti::evil_lol:[/FONT]

nie, nie, nadal się spełniam, RÓŻOWO (pozdrawiamy Grosię :evil_lol:) nie jest :cool1:
Wciąż chce jeść w mojej ulubionej porze, czyli między 2.00 a 3.30 :placz:, a potem o 7.00 i jeszcze dosypiamy razem do 8.00. W porównaniu więc z budzeniem się co 2 godziny, czuję się jak w morfeuszowym raju :p
Dochodzą za to inne atrakcje, jak humory :cool1: Np. krzyczenie ze złości :cool1: Nie płacz, nie jęk, nie marudzenie, ale prawdziwa wściekłość :cool1: Nie wiem, po kim on to ma, chyba po Vectrze

Posted

[quote name='Maga100']no ale, żebyś wiedziała, one czyhają i wypatrują, zeby móc mnie napaść całą bandą :placz:

ostatnio Tadzio budzi się tylko RAZ :multi::p:cool3: Jestem super-mega-fantastycznie wyspana :grins:

1. tak myślałam, ze masz patent na dzika :diabloti:
2. kochana już niedługo ząbki się zaczną :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']1. tak myślałam, ze masz patent na dzika :diabloti:
2. kochana już niedługo ząbki się zaczną :loveu:

[FONT=Arial]ad.2 ....z ząbkami :loveu::loveu: to jest zajebioza:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ad.2 ....z ząbkami :loveu::loveu: to jest zajebioza:diabloti:[/FONT]
i ta zajebioza zbliża się wielkimi krokami Magdo W. więc śpij jak możesz :diabloti: