Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 asher napisał(a):Debe, prasuj białą bluzeczkę :evil_lol: A twoja bluzeczka gdzie ? :cool1: Przecież Ciebie przygarnęłam już ze dwa lata temu :cool1: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):A twoja bluzeczka gdzie ? :cool1: Przecież Ciebie przygarnęłam już ze dwa lata temu :cool1: ciągle wybiela biel chce wyglądać idealnie na spotkanie z toba Królowo :loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='dbsst']ciągle wybiela biel chce wyglądać idealnie na spotkanie z toba Królowo :loveu: [FONT=Arial]zamoczyłaś w ACE :razz::razz:[/FONT] Quote
aga1215 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Maga100']że co? :loveu::loveu::loveu: Już wstawiam zdjecie Leonka http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d6.jpg Ale sie Leon zmienił:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='aga1215']Ale sie Leon zmienił:crazyeye::crazyeye::crazyeye: bo mu dużo klikam :p Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Maga100']bo mu dużo klikam :p [FONT=Arial]w miseczke albo miseczką?? :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zamoczyłaś w ACE :razz::razz:[/FONT] nie ja to OANa Asherka ja mam białe bo ja jestem idealna :loveu: [quote name='agbar']Nie nadazam:shake: włóż wrotki :loveu: witaj moja koleżanko od literatury poważnej :loveu: Quote
anetta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Hellouuuuuuu Magdaleno :cool3: Powiem Ci tak, nie poznałam Cię :cool1::diabloti: Pooglądałam sobie trochę i poczytałam od waszego powrotu na dogo. Gratuluję przychówku :evil_lol: Leon jest chyba mniej zadowolony :evil_lol: A panny to się chyba urwały z Galerianek http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b10-1.jpg :diabloti: Tak mi się skojarzyło. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Maga100']bo mu dużo klikam :p i od razu sa tego efekty:diabloti::diabloti::diabloti: wyładniał, wyszczuplał.....trochę wyłysiał ale to zapewne chwilowe:cool1: ogolnie same plusy z tego klikania:p Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gdzie jesteś Magdo W. Agunia a ja Cie w weekend widziałam :cool3: dokładnie w niedziele koło 14 z psem na spacerze byłaś szłaś chodnikiem koło bloku na Zjednoczenia :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='anetta']Hellouuuuuuu Magdaleno :cool3: Powiem Ci tak, nie poznałam Cię :cool1::diabloti: . hej, hej, witam Anettę :p I ja mam zasubskrybowaną twoją galerię i na bieżąco jestem, nie pisałam nic, bo cóż można dodać, prawda? :-( [quote name='dbsst']gdzie jesteś Magdo W. Agunia a ja Cie w weekend widziałam :cool3: dokładnie w niedziele koło 14 z psem na spacerze byłaś szłaś chodnikiem koło bloku na Zjednoczenia :evil_lol: kręcisz się po okolicy, w której dawniej mieszkałam? :diabloti: az tak tęsknisz? :loveu: wskakuj w PKS do Pierd :loveu: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Maga100'] kręcisz się po okolicy, w której dawniej mieszkałam? :diabloti: az tak tęsknisz? :loveu: wskakuj w PKS do Pierd :loveu: wracałam z apteki a że to traz bardziej moje niz twoje okolice to co zrobić :evil_lol: a do Pierd nie jade tam są dzikie dziki :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst'] a do Pierd nie jade tam są dzikie dziki :diabloti: naprawdę myślisz, że one marzą, aby się z tobą zderzyć? :roll: Quote
Hanna R. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dlaczego Ty jeszcze nie śpisz ? Niech zgadnę ... w Pierdach już dnieje ! :grins: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Maga100']naprawdę myślisz, że one marzą, aby się z tobą zderzyć? :roll: no tak zapomniałam wszystkie czyhają na ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Hanna R.']Dlaczego Ty jeszcze nie śpisz ? Niech zgadnę ... w Pierdach już dnieje ! :grins: Magda W. wyrzekła się snu :cool1: Quote
asher Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hanna R. napisał(a):A twoja bluzeczka gdzie ? :cool1: Przecież Ciebie przygarnęłam już ze dwa lata temu :cool1:No właśnie, gdzie? Zaniedbujesz mnie! :obrazic: Cześć Maga :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='dbsst']no tak zapomniałam wszystkie czyhają na ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale, żebyś wiedziała, one czyhają i wypatrują, zeby móc mnie napaść całą bandą :placz: [quote name='dbsst'] Magda W. wyrzekła się snu :cool1: ostatnio Tadzio budzi się tylko RAZ :multi::p:cool3: Jestem super-mega-fantastycznie wyspana :grins: [quote name='asher'] Cześć Maga :loveu::loveu::loveu: eeeeee? :hmmmm: Quote
Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Arial].....Tadzio się zepsuł :crazyeye:...to co nie spełniasz sie już w macierzyństwie :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial].....Tadzio się zepsuł :crazyeye:...to co nie spełniasz sie już w macierzyństwie :diabloti::evil_lol:[/FONT] nie, nie, nadal się spełniam, RÓŻOWO (pozdrawiamy Grosię :evil_lol:) nie jest :cool1: Wciąż chce jeść w mojej ulubionej porze, czyli między 2.00 a 3.30 :placz:, a potem o 7.00 i jeszcze dosypiamy razem do 8.00. W porównaniu więc z budzeniem się co 2 godziny, czuję się jak w morfeuszowym raju :p Dochodzą za to inne atrakcje, jak humory :cool1: Np. krzyczenie ze złości :cool1: Nie płacz, nie jęk, nie marudzenie, ale prawdziwa wściekłość :cool1: Nie wiem, po kim on to ma, chyba po Vectrze Quote
Vectra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tak tak , ma po mnie :diabloti: czarujący uśmiech , wesołe nastawienie do życia :cooldevi: Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Maga100']no ale, żebyś wiedziała, one czyhają i wypatrują, zeby móc mnie napaść całą bandą :placz: ostatnio Tadzio budzi się tylko RAZ :multi::p:cool3: Jestem super-mega-fantastycznie wyspana :grins: 1. tak myślałam, ze masz patent na dzika :diabloti: 2. kochana już niedługo ząbki się zaczną :loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='dbsst']1. tak myślałam, ze masz patent na dzika :diabloti: 2. kochana już niedługo ząbki się zaczną :loveu: [FONT=Arial]ad.2 ....z ząbkami :loveu::loveu: to jest zajebioza:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ad.2 ....z ząbkami :loveu::loveu: to jest zajebioza:diabloti:[/FONT] i ta zajebioza zbliża się wielkimi krokami Magdo W. więc śpij jak możesz :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dbsst napisał(a): 2. kochana już niedługo ząbki się zaczną :loveu: :evil_lol:miałam to wczoraj napisać, ale nie chciałam jej odbierać tych chwil przyjemności :evil_lol: Quote
Recommended Posts