Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a): wyjełas mi to z ust!!!! jak mogłaś mi grzebać w ustach chciałam zobaczyć co tam masz i czy w związku z tym będziesz mogła , oblizywać Jaśkowi smoczka :diabloti: BAKTERIO Ty :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a): wyjełas mi to z ust!!!! jak mogłaś mi grzebać w ustach O, widzę, że temat higienicznego smoczka jest tuz, tuż :grins: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):chciałam zobaczyć co tam masz i czy w związku z tym będziesz mogła , oblizywać Jaśkowi smoczka :diabloti: BAKTERIO Ty :loveu: Buahahahahaha :lol: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):chciałam zobaczyć co tam masz i czy w związku z tym będziesz mogła , oblizywać Jaśkowi smoczka :diabloti: BAKTERIO Ty :loveu: i jak pasują moje do twoich? bo wiesz nie chce zeby się gryzly i mi syna paszczula pogryzły :evil_lol: Hanna R. napisał(a):O, widzę, że temat higienicznego smoczka jest tuz, tuż :grins: to nadinterpretacja--------o sory Królowo to ja jestem od tego. Wezme to sobie do serca :diabloti: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):i jak pasują moje do twoich? bo wiesz nie chce zeby się gryzly i mi syna paszczula pogryzły :evil_lol: to nadinterpretacja--------o sory Królowo to ja jestem od tego. Wezme to sobie do serca :diabloti: O smoczku pisałyśmy z Ewką w tej samej minucie . :lol: Zauważam już od dawna - ale teraz jakoś bardziej , że wy trzy mogłybyście być moimi córkami . Mimo wrodzonej życzliwości :diabloti: i skłonności do nadinterpretacji :evil_lol: (tego akurat ja nie posiadam :p ) mogę Was adoptować. Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):O smoczku pisałyśmy z Ewką w tej samej minucie . :lol: Zauważam już od dawna - ale teraz jakoś bardziej , że wy trzy mogłybyście być moimi córkami . Mimo wrodzonej życzliwości :diabloti: i skłonności do nadinterpretacji :evil_lol: (tego akurat ja nie posiadam :p ) mogę Was adoptować. hahahahahahaha trzy znaczy ja i kto???? :diabloti: każdy ma jakis talent jedni maluja inni śpiewaja ja nadinterpretuje i biorę wszystko do siebie adopnij mnie :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a): adopnij mnie :loveu: Dobrze. Chociaż jesteś brudaskiem :diabloti: - ale ja Cię zmienię :loveu: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 nie wiem jak z tą adopcją , co na to moja mamuśka Alicja R :diabloti: o tym smoczku , to ja się już nie wypowiadam , pikuś czy tam pan pikuś bakterie czy inne zarazki ... jest to obrzydliwe ... ale to juz mój punkt widzenia , bo ja już tak mam , że mnie cofa na samą myśl ... Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):nie wiem jak z tą adopcją , co na to moja mamuśka Alicja R :diabloti: Ale ja Was chcę adoptować tylko ... eeeee ... mentalnie .:p Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):Dobrze. Chociaż jesteś brudaskiem :diabloti: - ale ja Cię zmienię :loveu: Pękata teraz brudasek bosz wezme i to do serca. płaczę ja płaczę :evil_lol: Vectra napisał(a): o tym smoczku , to ja się już nie wypowiadam , pikuś czy tam pan pikuś bakterie czy inne zarazki ... jest to obrzydliwe ... ale to juz mój punkt widzenia , bo ja już tak mam , że mnie cofa na samą myśl ... obleśne no co ty tak samo nie jest oblesne jak oblizywanie kąta chusteczki i takim oblizgłym kantem wycieranie polika lub innego zabrudzonego na twarzy miejsca bleeeeeeeeeeeeee Quote
Korciaczki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Śliczny Leon :loveu: wszystkie Leony o fajne zwierzaki :loveu: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a): o tym smoczku , to ja się już nie wypowiadam , pikuś czy tam pan pikuś bakterie czy inne zarazki ... jest to obrzydliwe ... ale to juz mój punkt widzenia , bo ja już tak mam , że mnie cofa na samą myśl ... no co TY??!! cofa Cię na myśl że miałabyś wziąc do buzi???? :shake: dbsst napisał(a): obleśne no co ty tak samo nie jest oblesne jak oblizywanie kąta chusteczki i takim oblizgłym kantem wycieranie polika lub innego zabrudzonego na twarzy miejsca bleeeeeeeeeeeeee buuahahaha też masz traumę z tym związaną? :roflt: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Korciaczki napisał(a):Śliczny Leon :loveu: wszystkie Leony o fajne zwierzaki :loveu: oj z tymi serduszkami to ty tu długo nie pociągniesz Magda Leonowa lubi przemoc :diabloti: malawaszka napisał(a):no co TY??!! cofa Cię na myśl że miałabyś wziąc do buzi???? :shake: buuahahaha też masz traumę z tym związaną? :roflt: waszko nie wyciagaj tego czego Vectra nie lubi brać do buzi proszę Cie bo zaraz zacznie sie temat i ja sie zsikam dzis mój syn skacze po pęcherzu :diabloti: MAM k....wa mam z tym moja mam przesadzała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 nie lubię oblizywanych przez innych przedmiotów :diabloti: smoczków , łyżeczek - piszę z perspektywy dziecka :diabloti: odkąd zaczęłam bardziej świadomie postrzegać świat , wywalałam oblizanego przez moją mamę smoczka , czy też serek na łyżeczce ... nie robiłam tego Monice , wycierałam smoka w chusteczkę jednorazową , żarełko , znaczy jego nadmiar na łyżeczce , ocierałam o talerzyk , pudełeczko czy tam z czego pobierałam kęs ...... ale jak komuś to pasuje , to nie mam nic przeciw .. mnie cofa , od wczesnego dzieciństwa :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 chciałam zabłysnąc ale nie jestem wstanie przypomnieć sobie co ja mialam powiedzieć............... dziś mam tak słaby dzień, Jasiek zaraz wyskoczy mi z brzucha czuję jak skóra pęka mi w szfach. nie wiem jak to sie pisze q mać zamiast lezec w brzuchu leży z boku więc mam dwa brzuchy :shake: co gorsza staram się go wepchnąc a on bardziej wyłazi ci ja mam zrobić Quote
Maga100 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 a gdzie ja byłam, jak wy tu byłyście tyle beze mnie? :hmmmm: [quote name='Hanna R.']Zauważam już od dawna - ale teraz jakoś bardziej , że wy trzy mogłybyście być moimi córkami . Mimo wrodzonej życzliwości :diabloti: i skłonności do nadinterpretacji :evil_lol: (tego akurat ja nie posiadam :p ) mogę Was adoptować. ale na jakiej podstawie nas dobrałaś, proszę ja ciebie? [quote name='Korciaczki']Śliczny Leon :loveu: wszystkie Leony o fajne zwierzaki :loveu: eeee, hm? witam :loveu::loveu: [quote name='dbsst']chciałam zabłysnąc ale nie jestem wstanie przypomnieć sobie co ja mialam powiedzieć............... dziś mam tak słaby dzień, Jasiek zaraz wyskoczy mi z brzucha czuję jak skóra pęka mi w szfach. nie wiem jak to sie pisze q mać zamiast lezec w brzuchu leży z boku więc mam dwa brzuchy :shake: co gorsza staram się go wepchnąc a on bardziej wyłazi ci ja mam zrobić a czy ty zauważyłaś, że nie jesteś w swojej galerii? :diabloti: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Arial]qrdwa siedze i kwicze .....:roflt:[/FONT] [FONT=Arial] jestem zUą matką ...ja bym sie spawiowała jakbym miała smoka oblizać tudzież jakąś łyżeczkę ....oddawałam hołd neptunowi jak moja teściowa pałaszowała resztki z łyżeczką zebrane jakieś papki z okołoust swojej wnuczki :roll:....no cóż ... taka nieużyta jestem :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']a gdzie ja byłam, jak wy tu byłyście tyle beze mnie? :hmmmm: ale na jakiej podstawie nas dobrałaś, proszę ja ciebie? a czy ty zauważyłaś, że nie jesteś w swojej galerii? :diabloti: byłas penie na gadu :diabloti: mnie na podstawie urody a was to nie wiem :evil_lol: co je twoje to je moje :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]qrdwa siedze i kwicze .....:roflt:[/FONT] [FONT=Arial] jestem zUą matką ...ja bym sie spawiowała jakbym miała smoka oblizać tudzież jakąś łyżeczkę ....oddawałam hołd neptunowi jak moja teściowa pałaszowała resztki z łyżeczką zebrane jakieś papki z okołoust swojej wnuczki :roll:....no cóż ... taka nieużyta jestem :diabloti:[/FONT] higienistka :shake: Quote
Maga100 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']byłas penie na gadu :diabloti: czy ty mnie wyzywasz? :cool1: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']czy ty mnie wyzywasz? :cool1: hahahahahahhahahaha kocham się normalnie się kocham ja dziś wszystko mogę ja dziś nie mam mózgu jestem genialna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']hahahahahahhahahaha kocham się normalnie się kocham ja dziś wszystko mogę ja dziś nie mam mózgu IDĘ SPAĆ na gie nie dociera to może tu dotrze ja cię nie kocham, bo to jest toksyczna miłość :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']IDĘ SPAĆ na gie nie dociera to może tu dotrze ja cię nie kocham, bo to jest toksyczna miłość :diabloti: nie odchodź a jak odchodzisz to ubierz się w falująca spódnice i zrób to z godnością ---czyli obróć sie na pięcie, zebym widziała napis na twojej wielmoznej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Arial]och ta Demoniczna Viki :diabloti:[/FONT] Quote
asher Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):Dobrze. Chociaż jesteś brudaskiem :diabloti: - ale ja Cię zmienię :loveu:Debe, prasuj białą bluzeczkę :evil_lol: dbsst napisał(a):zamiast lezec w brzuchu leży z boku więc mam dwa brzuchy :shake: co gorsza staram się go wepchnąc a on bardziej wyłaziJAK starasz się go wepchnąć? :crazyeye: Czy można to obejrzeć na youtube? :cool3: :loveu: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]och ta Demoniczna Viki :diabloti:[/FONT] wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrr [quote name='asher']Debe, prasuj białą bluzeczkę :evil_lol: JAK starasz się go wepchnąć? :crazyeye: Czy można to obejrzeć na youtube? :cool3: :loveu: i gacie w kant już pracuje taka okazja taka szansa życiowa dla muła :loveu: normalnie ręką go wpycham :cool3: a na youtube to moge pokazać cycki hahaha taki żart samczy w końcu mam też jaja :evil_lol: Quote
Recommended Posts