malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hanna R. napisał(a):Kochana , ja trwam w nieustannym komplementowaniu Ciebie. :p Za całokształt :loveu: :loveu: :loveu: Idę zaraz ciąć. No, no, no :nono: Ta ma target na owady . Komary, biedronki :lol: A tak w ogóle - Dominisiu, TO jest zaraźliwe ! Ustosunkowałam się do prawie wszystkich wypowiedzi :lol: :roflt: hahaha a ja tylko do jednej bo najbardziej mnie rozbawiła :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100'] http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d6.jpg o Tadzik - ja zauważyłam :cool1: tylko imienia już Jaśkowi nie zmieniaj, bo to już będzie patologia :cool1: rozważam i tą ewentualność - na spacerze nie pomylisz się wołając synów :evil_lol: Mojego syna też uważa za swojego :cool1: zawsze :evil_lol: ja też mam komodę z Ikei :angryy: na szczęście tym razem inną wyjątek potwierdza regółę tylko się nie popłacz :diabloti: dobla :cool1: [quote name='Vectra']tematy nie na temat psów :diabloti: nie :roll: [quote name='Hanna R.']Kochana , ja trwam w nieustannym komplementowaniu Ciebie. :p Za całokształt :loveu: :loveu: :loveu: za kształt to nie wątpię :evil_lol: A tak w ogóle - Dominisiu, TO jest zaraźliwe ! Ustosunkowałam się do prawie wszystkich wypowiedzi :lol: jakaż to przyjemność móc tak coś powiedzieć :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 jak odpowiadasz w cytacie, to ja nie mogę błysnąć ripostą :diabloti: bo nie widać do czego błyszczę :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100']jak odpowiadasz w cytacie, to ja nie mogę błysnąć ripostą :diabloti: bo nie widać do czego błyszczę :evil_lol: To wprawdzie nie do mnie - ale odpowiem :evil_lol: Ty błyszczysz i a cappella , i chórze :loveu: I na dodatek wciąż . Nie mylić z ciążą :evil_lol: Quote
agbar Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Czy mnie sie tez tak porobilo?czy tylko Wam?:diabloti: PS.Ja tez mam kuchnie z Ikei....:cool1:Piekna mam. Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Hanna R.']To wprawdzie nie do mnie - ale odpowiem :evil_lol: Ty błyszczysz i a cappella , i chórze :loveu: I na dodatek wciąż . Nie mylić z ciążą :evil_lol: o rany, Hanno, mnie błyszczącą, zatchło. W ciąży nie, nie, never again, poza tym Debe jest, a czuję się, jakby ja znów była :evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']Czy mnie sie tez tak porobilo?czy tylko Wam?:diabloti: ale że co się porobiło? My jesteśmy przekrojem spoleczeństwa, norma w normie [quote name='dbsst']Magdo W. wstałam :cool3: nie da się nie zauważyć, bo nagle wszędzie cię pełno :cool1: dziś czy czwartek? :roll::cool1::diabloti: Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 jestem zaniepokojona trzy sekundy temu wysłałam ci smska i nie mam żadnego odzewu :diabloti: Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [FONT=Arial]:cool3:o lalala.........:evil_lol: nawet zdjątko Tadeusza było :p[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='dbsst']ahoj :diabloti: czego? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Maga100']czego? :diabloti::diabloti::diabloti: i odrazu pewniej sie czuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 nie wiem czy powinnam z Tobą rozmawiać :roll::diabloti: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']nie wiem czy powinnam z Tobą rozmawiać :roll::diabloti: a co, chcesz zamilknąć na wieki? :crazyeye::diabloti: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100']a co, chcesz zamilknąć na wieki? :crazyeye::diabloti: [quote name='malawaszka']aaaameeeennnnnn :loveu: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: WASZKO :crazyeye::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to ja dla ciebie tu wróciłam a teraz ty mi nóz w plecy :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100']czego? :diabloti::diabloti::diabloti: alez ciepłe przywitanie......:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst'] WASZKO :crazyeye::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to ja dla ciebie tu wróciłam a teraz ty mi nóz w plecy :placz::placz::placz::placz::placz::placz: kłamiesz :diabloti: nie dla niej tu wróciłaś :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Agunia-Pańciunia)']alez ciepłe przywitanie......:loveu::loveu::loveu: prawda ta swojsko i ciepło sie robi odrazu :cool3: [quote name='Maga100']kłamiesz :diabloti: nie dla niej tu wróciłaś :loveu::loveu: czyżby :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']prawda ta swojsko i ciepło sie robi odrazu :cool3: :p otóz to...od razu razniej...:diabloti: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']prawda ta swojsko i ciepło sie robi odrazu :cool3: [FONT=Arial]ktoś rozpalił fojere :razz::razz:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ktoś rozpalił fojere :razz::razz:[/FONT] nie fojere, Alicjo, tylko fronterę. Moje auto to Frontera :diabloti: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']nie fojere, Alicjo, tylko fronterę. Moje auto to Frontera :diabloti: chwalisz się czy żalisz ? matko polko :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Agunia-Pańciunia)']otóz to...od razu razniej...:diabloti: bo nawet sie tak mówi w kupie raźniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ktoś rozpalił fojere :razz::razz:[/FONT] swojska baba weźmie i fojere rozpali :cool1: [quote name='Maga100']nie fojere, Alicjo, tylko fronterę. Moje auto to Frontera :diabloti: [quote name='Vectra']chwalisz się czy żalisz ? matko polko :diabloti: wyjełas mi to z ust!!!! jak mogłaś mi grzebać w ustach Quote
Recommended Posts