Vectra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 łiiii , fakt wiocha na całe Pierdy ta Ikea :diabloti: ja to mam BRW :cooldevi: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 ale ja mam mnóstwo rzeczy z Ikei i są całkiem ładne :p ale ta szafa.... najtańsza jaka była :cool1: Bo na gwałt potrzebowałam dla Tadeusza (po co mu tyle rzeczy??? :cool1:), a kasy niet :shake::shake: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 ale za to mam..... PŁOT! :multi::diabloti: I nie z Ikei :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d7.jpg i takie mi się pnie coś http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d8.jpg Quote
Vectra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100']ale ja mam mnóstwo rzeczy z Ikei i są całkiem ładne :p ale ta szafa.... najtańsza jaka była :cool1: Bo na gwałt potrzebowałam dla Tadeusza (po co mu tyle rzeczy??? :cool1:), a kasy niet :shake::shake: kokietka :diabloti: a jak mój Leonek ? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Vectra']kokietka :diabloti: zapraszam cię serdecznie :diabloti: [quote name='Vectra'] a jak mój Leonek ? :loveu: :loveu: :loveu: leży na swoim śmierdzącym kocyku :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ooooooo weź no mi wyślij troszkę gałązek tego co Ci się pnie tam :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a pewno , że przyjadę :diabloti: niech tylko przestaną chcieć się rozmnażać Quote
Hanna R. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100']ale za to mam..... PŁOT! :multi::diabloti: I nie z Ikei :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d7.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d7.jpg Dlaczego na trawniczku taki bałaganik posiadasz ? :loveu: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='malawaszka']ooooooo weź no mi wyślij troszkę gałązek tego co Ci się pnie tam :loveu::loveu::loveu: se przyjedź i se weź :loveu: a swoją drogą uwielbiam A., który za każdym razem ględzi, że MOJE roslinki niszczą JEGO tynk :cool1::roll: [quote name='Vectra']a pewno , że przyjadę :diabloti: niech tylko przestaną chcieć się rozmnażać obyś ty potem nie zachciała :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100']a to ja jutro jestem u ciebie? :cool1: to czemu nic o tym nie wiem? :cool1: juz dziś koczowałaś ale udawałam że mnie nie ma wszędzie poznam ten obóz cygański :evil_lol::diabloti::evil_lol: odpitolcie się :diabloti: Szafa jest tadziowa i najtańszy chłam z Ikei, więc wstyd w ogóle w domu mieć, a pokazywac publicznie już w ogóle :cool1: kokietka :cool1: [quote name='malawaszka']łomatko to o to ten szum??? zawiodłam się :placz: to znaczy, ze ja nie będę mogła pokazac na dogo mojej chłamowatej kuchni z Ikei? :placz::placz::placz: to ci pojechała ta Magda W. [quote name='Alicja']:placz::placz:[FONT=Arial]:placz:ja mam chłam z ikei w pokoju ...stolik sie nazywa :placz:[/FONT] [FONT=Arial]poka szafe :diabloti:[/FONT] i tobie hahahaha [quote name='Vectra'] ja to mam BRW :cooldevi: szacun nie to co Ikea :cool3: [quote name='Vectra']kokietka :diabloti: toż to mówiłam wcześniej :evil_lol: ja czekam na szafę - jakby to była zwykła szafa z ikei to wcale bym nie prosiła o jej fote :cool1: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Hanna R.']Dlaczego na trawniczku taki bałaganik posiadasz ? :loveu: rzadko bywa, ale jak już się pojawi, to tylko na wypatruje i wyszukuje :angryy::diabloti: A bo dlatego, że ponieważ, że z brzuchem wielkim byłam, a teraz nie mam czasu. Czasu nie mam. :diabloti: [quote name='dbsst'] ja czekam na szafę - jakby to była zwykła szafa z ikei to wcale bym nie prosiła o jej fote :cool1: jesteś CHORA. Na umyśle :diabloti: Potem będziesz wstawiała zdjęcia jaśkowego pokoju, OK? I jaśkowego wózka I jaśkowych ubranek. OKEJ???? :diabloti: Quote
Vectra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100'] Potem będziesz wstawiała zdjęcia jaśkowego pokoju, OK? I jaśkowego wózka I jaśkowych ubranek. OKEJ???? :diabloti: jak babcie Hannę R kocham , wywalę wasze blogaski na OFF :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Arial]a Jaśkowej komody :hmmmm: :grins:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 zrobię kopiuj wklej z twojej galerii - bo Jaśko nie będzie sie niczym różnił od Tadzika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no może twarzą - chociaż po urodzeniu wszystkie dzieci są do siebie podobne :diabloti: zastanawiam się jakie nazwisko dać mojemu synowie i rozważam TWOJE :loveu::diabloti: Quote
Hanna R. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dbsst napisał(a):kokietka :cool1: to ci pojechała ta Magda W. i tobie hahahaha szacun nie to co Ikea :cool3: toż to mówiłam wcześniej :evil_lol: ja czekam na szafę - jakby to była zwykła szafa z ikei to wcale bym nie prosiła o jej fote :cool1: Hhahahhah - ale Ci się Pękata Dominisia rozpanoszyła :loveu: Nie musisz odpowiadać na wpisy - zrobi to za Ciebie :lol: Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Vectra']jak babcie Hannę R kocham , wywalę wasze blogaski na OFF :shake: :evil_lol: :evil_lol: hahahhahaha nie wiem o czym mówisz :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a Jaśkowej komody :hmmmm: :grins:[/FONT] póżniej kochaniutka później narazie jeszcze nie ma właściciela więc nie wiem czy moge sie chwalić w jego imieniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale do zobaczenia w REALU :cool1: ps to tandeta z ikei :cool1: Quote
Hanna R. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Vectra napisał(a):jak babcie Hannę R kocham , wywalę wasze blogaski na OFF :shake: :evil_lol: :evil_lol: A co to jest OFF ? :cool3: Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hanna R. napisał(a):Hhahahhah - ale Ci się Pękata Dominisia rozpanoszyła :loveu: Nie musisz odpowiadać na wpisy - zrobi to za Ciebie :lol: przyjmę to za komplement :cool1: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Hanna R.']A co to jest OFF ? :cool3: [FONT=Arial]taki dinks na komary :p[/FONT] Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hanna R. napisał(a):A co to jest OFF ? :cool3: wyjmie nam wtyczkę tylko skąd :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='dbsst']hahahhahaha nie wiem o czym mówisz :p póżniej kochaniutka później narazie jeszcze nie ma właściciela więc nie wiem czy moge sie chwalić w jego imieniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale do zobaczenia w REALU :cool1: ps to tandeta z ikei :cool1: [FONT=Arial]ostatnio zakupy robię w Carrefourze i Biedronce :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ostatnio zakupy robię w Carrefourze i Biedronce :diabloti::evil_lol:[/FONT] ha ha cfaniara :cool1: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Vectra']jak babcie Hannę R kocham , wywalę wasze blogaski na OFF :shake: :evil_lol: :evil_lol: że co? :loveu::loveu::loveu: Już wstawiam zdjecie Leonka http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d6.jpg [quote name='dbsst']zastanawiam się jakie nazwisko dać mojemu synowie i rozważam TWOJE :loveu::diabloti: tylko imienia już Jaśkowi nie zmieniaj, bo to już będzie patologia :cool1: [quote name='Hanna R.']Hhahahhah - ale Ci się Pękata Dominisia rozpanoszyła :loveu: Nie musisz odpowiadać na wpisy - zrobi to za Ciebie :lol: Mojego syna też uważa za swojego :cool1: [quote name='dbsst']ps to tandeta z ikei :cool1: ja też mam komodę z Ikei :angryy: na szczęście tym razem inną [quote name='dbsst']przyjmę to za komplement :cool1: tylko się nie popłacz :diabloti: Quote
Vectra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hanna R. napisał(a):A co to jest OFF ? :cool3: tematy nie na temat psów :diabloti: Quote
Hanna R. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='dbsst']przyjmę to za komplement :cool1: Kochana , ja trwam w nieustannym komplementowaniu Ciebie. :p Za całokształt :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]taki dinks na komary :p[/FONT] Idę zaraz ciąć. [quote name='dbsst']wyjmie nam wtyczkę tylko skąd :evil_lol: No, no, no :nono: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ostatnio zakupy robię w Carrefourze i Biedronce :diabloti::evil_lol:[/FONT] Ta ma target na owady . Komary, biedronki :lol: A tak w ogóle - Dominisiu, TO jest zaraźliwe ! Ustosunkowałam się do prawie wszystkich wypowiedzi :lol: Quote
Recommended Posts