Maga100 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Vectra']śpi ? http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d10.jpg po kim on to ma :hmmmm: :diabloti: no co ty, on naprawdę z zainteresowaniem oglądał! :cool3: On jeszcze nie wie, że telewizor jest najlepszym przyjacielem Morfeusza :diabloti: Poza tym brakuje mu pilota w ręku, a bez tego przecież ciężko zasnąć :diabloti: Quote
asher Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Maga100']A teraz już możecie dzwonić do opieki społecznej :diabloti::diabloti::diabloti: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d9.jpgRaczej do TOZu :mad: Matka i dziecko grzeją tyłki w ciepłym domku, a biedny piesio przeziębia nerki na lodowatych kafelkach tarasu :placz: Quote
Vectra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Maga100']no co ty, on naprawdę z zainteresowaniem oglądał! :cool3: On jeszcze nie wie, że telewizor jest najlepszym przyjacielem Morfeusza :diabloti: Poza tym brakuje mu pilota w ręku, a bez tego przecież ciężko zasnąć :diabloti: nie dałaś dziecku zabawki :crazyeye: czytaj pilota :evil_lol: wyrodna jesteś :shake: Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Arial]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d10.jpg no taaaaaa...... teraz wszystko jasne :diabloti: typowy facet :evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='asher']Raczej do TOZu :mad: Matka i dziecko grzeją tyłki w ciepłym domku, a biedny piesio przeziębia nerki na lodowatych kafelkach tarasu :placz: gorzej :diabloti: przeziębia nerki na lodowatym betonie :shock::diabloti: [quote name='Vectra']nie dałaś dziecku zabawki :crazyeye: czytaj pilota :evil_lol: wyrodna jesteś :shake: złym nawykom nie pozwolę się plenić :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/d10.jpg[/FONT] [FONT=Arial]no taaaaaa...... teraz wszystko jasne :diabloti: typowy facet :evil_lol:[/FONT] dlatego więcej nie będzie. W następnym ujęcie Tadeusz zaduma się nad szachami :diabloti: Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Arial]może na początek scrable :p[/FONT] Quote
Tekla64 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 no rady co do okien byly wspaniale ino skad ja mam te cycki z mlekiem wziac? czy Tadzio tez z wielkim zainteresowaniem reklamy sledzi czy ambitniejszy repertuar mu wlaczylas? a bidny Leon ino bez szybke zagladac moze :shake: a on by se tak chetnie przy dzieciatku polezal, ogrzal bidaka wlasnym cialem, ochronil od zimnych kamiennych plyt. co do gier to ja zaproponuje [chyba dzis na czasie zyciowym]juz zaczac od pokera!!!! Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 asher napisał(a):Raczej do TOZu :mad: Matka i dziecko grzeją tyłki w ciepłym domku, a biedny piesio przeziębia nerki na lodowatych kafelkach tarasu :placz: z ust mi to wyjęłaś :lol::lol::lol: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Hanna R.']Buahahahahahaha :-D Z czego się śmiejesz, Hanno :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 witaj ma lepsza połówko duszy :diabloti: biedny Leon ja widziałam na własne oczy jak on w tym domu traktowany jest :diabloti: biedny Tadzik od małego przywiązany do szklanego ekranu - a co wtedy robi matka?! zdjęcia pali i przedrzeźnia psa! chociaż nie jakby paliła to była by po drugiej - zimnej stronie szyby :evil_lol: czy dostanę zdjęcie szafy :cool3: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='dbsst'] czy dostanę zdjęcie szafy :cool3: oszalałaś chyba :roll: wynieśliby mnie stąd na taczkach :cool1: i w kaftanie :cool1: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='malawaszka']Chcemy zdjęcie szafy!!!!!! :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Yes Yes Yes [/FONT] Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100']oszalałaś chyba :roll: wynieśliby mnie stąd na taczkach :cool1: i w kaftanie :cool1: ale ja cie tak ładnie pLosze :loveu: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='malawaszka']Chcemy zdjęcie szafy!!!!!! [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Yes Yes Yes [/FONT] głupie :evil_lol: [quote name='dbsst']ale ja cie tak ładnie pLosze :loveu: :angryy: już kompletnie ci się rzuciło :diabloti: zastanowię się jutro :cool1: Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100'] już kompletnie ci się rzuciło :diabloti: zastanowię się jutro :cool1: to pewnie przez te wstrząsy :diabloti: chcesz ją do mnie przywieźć :roll::crazyeye: Quote
asher Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Maga, mam do ciebie prośbę. Wklej zdjęcie szafy, coooo...? :loveu: Quote
asher Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Vectra napisał(a):jakiej kurde szafy ?No tej fajnej, wartej pokazania :loveu: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 asher napisał(a):No tej fajnej, wartej pokazania :loveu: :evil_lol: im bardziej jej nie chce pokazac tym badziej chcemy zobaczyc :evil_lol: Quote
asher Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 malawaszka napisał(a):im bardziej jej nie chce pokazac tym badziej chcemy zobaczyc :evil_lol:Na dodatek ona to robi specjalnie, dręczycielka :shake: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='dbsst']to pewnie przez te wstrząsy :diabloti: chcesz ją do mnie przywieźć :roll::crazyeye: a to ja jutro jestem u ciebie? :cool1: to czemu nic o tym nie wiem? :cool1: [quote name='asher'] Wklej zdjęcie szafy, coooo...? :loveu: [quote name='Vectra']jakiej kurde szafy ? [quote name='asher']No tej fajnej, wartej pokazania :loveu: :evil_lol: odpitolcie się :diabloti: Szafa jest tadziowa i najtańszy chłam z Ikei, więc wstyd w ogóle w domu mieć, a pokazywac publicznie już w ogóle :cool1: Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 łomatko to o to ten szum??? zawiodłam się :placz: to znaczy, ze ja nie będę mogła pokazac na dogo mojej chłamowatej kuchni z Ikei? :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :placz::placz:[FONT=Arial]:placz:ja mam chłam z ikei w pokoju ...stolik sie nazywa :placz:[/FONT] [FONT=Arial]poka szafe :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts