Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie zaraz go wyrzucę przez okno (TZta) :-? Czy on musi być taki racjonalny? najwyżej nie będziemy jedli przez jakiś czas :lol: Już się zrzekłam prezentów gwiazdkowych :wink:
Uzyskałam tyle, że jutro rano jedzie ze mną obejrzeć go, a to baaardzo dużo 8) Nadzieja jest :wink:
Z wrażenia nie podam wam szczegółów, ale to Sony, nic więcej nie pamiętam. Cena obniżona o 200zł, ja dokładam 100 (więcej nie mam :-? ), a resztę chce na raty, które to oczywiście TZ bedzie spłacał i w tym cały szkopuł :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
normalnie zaraz go wyrzucę przez okno (TZta) :-? Czy on musi być taki racjonalny? najwyżej nie będziemy jedli przez jakiś czas :lol: Już się zrzekłam prezentów gwiazdkowych :wink:
Uzyskałam tyle, że jutro rano jedzie ze mną obejrzeć go, a to baaardzo dużo 8) Nadzieja jest :wink:
Z wrażenia nie podam wam szczegółów, ale to Sony, nic więcej nie pamiętam. Cena obniżona o 200zł, ja dokładam 100 (więcej nie mam :-? ), a resztę chce na raty, które to oczywiście TZ bedzie spłacał i w tym cały szkopuł :lol:
8) no to czeka nas cała noc trzymania kciuków :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo już 5 godzinę gadam TZowi, jak to ja nie mogę żyć bez aparatu cyfrowego 8) A właściwie, że to jemu jest bardzo potrzebny, a ja tylko czasami skorzystam.... :lol: :lol:
bo wypatrzyłam taką promocję, aparat wprawdzie żadna rewelacja, ale na moje potrzeby akurat i cena przystępna.
Boszsze, ile się ja się muszę namęczyć, i nie wiem już czy płakać, czy milczeć wymownie, czy uśmiechac się idiotycznie :-?
Dobra, idę dalej gadać :wink:

i co i co

nie zapominaj mowic czesto jeeeeeeeeeeeeeju jaki sliczny widok ale byloby zdjecie

lub jakbym miala aparat to chcialabym zrobic Ci sesje

takie nawijki delikatne czesto i sumiennie wspomagaja te godziny przekonywania ;)

Posted

Maga uda sie na pewno :)

Powiedz ze taka okazja juz sie nie trafi! Ze to rewelacyjny aparat i to w takiej cenie !

Duzo nawijaj tak jak debe pisze ... ale byloby piekne zdjecie etc.
Ja tak wlasnie mówie namawiajac na nowy aparat, ale wiem ze musze czekac do przyszlego roku.

Dobre i to ze decyzja juz podjeta i jutro go razem obejrzycie :D

Posted

[quote name='Maga100']normalnie zaraz go wyrzucę przez okno (TZta) :-? Czy on musi być taki racjonalny? najwyżej nie będziemy jedli przez jakiś czas :lol: Już się zrzekłam prezentów gwiazdkowych :wink:

Ty wiesz, jak duzo osiągnęłaś ??? Ale żeby odrazu rezygnować z prezentów gwiazdkowych ... :-? :-? :-?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Ty wiesz, jak duzo osiągnęłaś ??? Ale żeby odrazu rezygnować z prezentów gwiazdkowych ... :-? :-? :-?

och, wiem, że bardzo dużo, bo jeszcze jutro pan z euro mi pomoże :grins:
a co do prezentów gwiadkowych... TZ i tak zapomni o tym do grudnia 8)

Dbsst, dzięki za rady, oczywiście nie zapominam wspominać o tym, że będę go wciąż fotografować i bedzie miał milion zdjęć 8)

Posted

[quote name='Maga100']....

och, wiem, że bardzo dużo, bo jeszcze jutro pan z euro mi pomoże...

Maga! jeśli to ma być w euro to ostatnio jak była u nas ubezpieczycielka (która musi mieć aparat!) opowiadała, że wcześniej wydała na aparat coś ok. 2000 (z nagrywarką, kabelkiem itp), a teraz kupiłaby ten sam za 500!!! Tak wtedy przepłaciła! Więc może obeszłoby się bez rat? :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']
Maga! jeśli to ma być w euro to ostatnio jak była u nas ubezpieczycielka (która musi mieć aparat!) opowiadała, że wcześniej wydała na aparat coś ok. 2000 (z nagrywarką, kabelkiem itp), a teraz kupiłaby ten sam za 500!!! Tak wtedy przepłaciła! Więc może obeszłoby się bez rat? :roll:

Aparaty (te zwyklejsze) bardzo staniały ostatnio, ale fakt jest faktem, że aktualnie jesteśmy bez gotówki, więc nawet taka kwota wchodzi w grę tylko na raty :-? Poza tym mój TZ ma tam jakąś kartę, więc tyle samo nam wyjdzie jak weźmiemy na raty, jak byśmy zapłacili gotówką, więc nie ma to żadnego znaczenia 8)

Alicja, to jest mój nastepny argument, jak się nie zgodzi, to poczekam do gwiazdki i rozpocznę dalsze męczenie 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj']

Aparaty (te zwyklejsze) bardzo staniały ostatnio, ale fakt jest faktem, że aktualnie jesteśmy bez gotówki, więc nawet taka kwota wchodzi w grę tylko na raty :-? Poza tym mój TZ ma tam jakąś kartę, więc tyle samo nam wyjdzie jak weźmiemy na raty, jak byśmy zapłacili gotówką, więc nie ma to żadnego znaczenia 8)

Alicja, to jest mój nastepny argument, jak się nie zgodzi, to poczekam do gwiazdki i rozpocznę dalsze męczenie 8) 8) czyli na Nowy Rok mamy aparaty :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] 8) czyli na Nowy Rok mamy aparaty :wink: :lol:

No, dziewczynki, jeszcze przed Nowym Rokiem TZ- ci przeprowadzą bilans waszych zasług i wręcz przeciwnych - i pewnie ostateczna decyzja będzie uzależniona od jego wyniku. Tego bilansu oczywiscie :wink: Tak więc STARAJCIE SIĘ BYĆ MIŁE DLA MĘŻÓW. I nie ujawniajcie sie przypadkiem ze swoimi poglądami ( że niby wszystko, co złe - to oczywiscie TZ :evilbat: )

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] 8) czyli na Nowy Rok mamy aparaty :wink: :lol:

No, dziewczynki, jeszcze przed Nowym Rokiem TZ- ci przeprowadzą bilans waszych zasług i wręcz przeciwnych - i pewnie ostateczna decyzja będzie uzależniona od jego wyniku. Tego bilansu oczywiscie :wink: Tak więc STARAJCIE SIĘ BYĆ MIŁE DLA MĘŻÓW. I nie ujawniajcie sie przypadkiem ze swoimi poglądami ( że niby wszystko, co złe - to oczywiscie TZ :evilbat: ) 8) tak jest :wink:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

No, dziewczynki, jeszcze przed Nowym Rokiem TZ- ci przeprowadzą bilans waszych zasług i wręcz przeciwnych - i pewnie ostateczna decyzja będzie uzależniona od jego wyniku.

o nie nie nie, ja na żadne bilanse zgody nie wyrażam :-? Nie będzie żadnych bilansów :evil: Poza tym stanowczo prostestuję przeciwko byciu interesowną , więc będę jaka będę, czyli taka jaka jestem :eviltong:
Ale jeszcze sobie troszkę pogadam, choć już nie dzisiaj, bo gdzieś polazł z kolegami :o miał mnie dość? :hmmmm: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

Ale jeszcze sobie troszkę pogadam, choć już nie dzisiaj, bo gdzieś polazł z kolegami :o miał mnie dość? :hmmmm: :lol:

No cóż, droga Mago może pzredobrzyłaś w byciu NIEINTERESOWNĄ :lol: I TZ-cik :scared:

Posted

Maga :angel: a ja już załatwiłam aparacik :lol:
Na święta albo zaraz na poczatku Nowego Roku 8) i mam zgodę / zrobiłam Tztowi rach. sumienia ile kosztuje obsługa 1 filmiku w naszym APSiaku /wyszło 80 zł - film , bateria i odbitki :evil: /no i się zastanowił .
Kurcze jak ja to doczekam :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Ala ! Ty pomyśl, że w styczniu 2006 roku będziesz DWA MIESIĄCE STARSZA :evilbat: :evilbat: To moze nie bedziesz tak niecierpliwie czekać :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']

Ala ! Ty pomyśl, że w styczniu 2006 roku będziesz DWA MIESIĄCE STARSZA :evilbat: :evilbat: To moze nie bedziesz tak niecierpliwie czekać :lol:rany Haniu to ja już się wtedy lat nie doliczę :o :lol: :lol: :lol:

Posted

Brawo Alicjo, widzę, ze poszłaś za ciosem :lol: 8)

Hanka, najważniejsze, żeby wrócił jutro przed 10.00 rano, wtedy otwierają euro :lol: :lol: A ja za chwilę idę z książką do łóżka, bo dla mnie jest już północ :-?

Posted

Maga100 napisał(a):

Hanka, najważniejsze, żeby wrócił jutro przed 10.00 rano, wtedy otwierają euro :lol: :lol: A ja za chwilę idę z książką do łóżka, bo dla mnie jest już północ :-?
za 10 minut wg starego czasu :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

Maga dowiedz się dokładnie co to za aparat i ile kosztuje i w ogóle
Bo ja też mam karte do EUR-o 8)

Posted

PIKA napisał(a):

wyśle ci smsa ze szczegółami 8) Czyżbyś też ? 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

:bigcry: :bigcry: :bigcry: one kupią a ja muszę czekać :x

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Alicja, to wcale jeszcze nic pewnego, bo u nas nerwowo z rana :-?

Poza tym pół nocy nie spaliśmy, bo jakaś młodzież robiła imprezę, potem były burdy na klatce, wrzaski, tłuczone szkło i generalnie sodoma i gomora :roll: Trzeba było wzywać policję, bo się zrobiło niebezpiecznie, zjechały trzy radiowozy, TZ latał i pilnował auta (stojącego centralnie pod klatką), zabierał psa bojowego Leona i generalnie działo się :roll: 8)
Fajnie się młodzież bawi :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

A to jeszcze nie wiadomo :-? Musze se przeliczyc, czy dam radę jeszcze jeden kredyt splacać :roll: Stąd pytanie o cene :-? I to "Sony" mnie z letka przeraża, czy w miarę dobry jest :roll: Bo może wieża Sony to dobra, ale czy aparat :roll:
Maga pytalas chopa o kompa ? :oops: