dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Maga100']a bo? Myślisz, ze on niedługo zacznie chodzić? :roll: to taki mój fetysz Tadzik łazi wszędzie a ty ciągle za nim z wywieszonym językiem :eviltong: [quote name='Maga100']dżizys, naprawdę ze mną źle :cool1: ale ostatnio przebywam z samymi cieżarnymi i mi się udzieliło :diabloti: ciekawe bardzo z kim :cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zmień towarzystwo :roflt:[/FONT] maupa :mad: Witaj me słońce nad warszawą :p Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='dbsst'] maupa :mad: [FONT=Arial]:diabloti:tyż Cie kochom :evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='dbsst']to taki mój fetysz Tadzik łazi wszędzie a ty ciągle za nim z wywieszonym językiem :eviltong: i wówczas będę szczupła jak ta rącza łania, a ty będziesz zazdrościć :diabloti: [quote name='dbsst'] Witaj me słońce nad warszawą :p nad warszawą i pod warszawą :p Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 i jak płotek ? :diabloti: przepraszam , że żyje ? :cooldevi: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Maga100']i wówczas będę szczupła jak ta rącza łania, a ty będziesz zazdrościć :diabloti: nad warszawą i pod warszawą :p czy ty znowu ze mną gadasz :eviltong: Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Arial]:razz:płotek będzie :razz:[/FONT]:crazyeye: Quote
Maga100 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:płotek będzie :razz:[/FONT]:crazyeye: [quote name='Vectra']i jak płotek ? :diabloti: haha, mam sztachety już na połowie bramy :Cool!: i jutro ciąg dalszy :loveu: ale nie napiszę publicznie, co spowodowało, ze płot rośnie.....:cool1::cool1: [quote name='dbsst']czy ty znowu ze mną gadasz :eviltong: jakos się dużo ostatnio, wszędzie :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 staram się jak mogę wtaczać z gracja wszędzie - czy tylko mi się rozjeżdża dogo :cool3: Quote
asher Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Maga100']Tadeusz w nocy miał nadrozwój. Obudzil mnie gadaniem swoim. A potem zrobil coś takiego: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/c4.jpg Ja bardzo przepraszam, absolutnie nie kwestionuję nadrozwoju Tadeusza, ale co on właściwie zrobił? :oops::lol: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 asher napisał(a):Ja bardzo przepraszam, absolutnie nie kwestionuję nadrozwoju Tadeusza, ale co on właściwie zrobił? :oops::lol: obiad dwudaniowy i napisał wiersz :cool1: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 asher napisał(a):Ja bardzo przepraszam, absolutnie nie kwestionuję nadrozwoju Tadeusza, ale co on właściwie zrobił? :oops::lol: pomalował i przybił sztachety :diabloti: Quote
asher Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 dbsst napisał(a):obiad dwudaniowy i napisał wiersz :cool1: Vectra napisał(a):pomalował i przybił sztachety :diabloti: To Tadzio nie tylko jest nadrozwinięty, ale i nadaktywny :diabloti: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Vectra napisał(a):pomalował i przybił sztachety :diabloti: i za pielenie ogródka sie zabrał ale usnął w miedzy czasie i Maga znalazła go slodko śpiącego przy oczku - dodam SAM SIE UBRAŁ :cool3: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 asher napisał(a):To Tadzio nie tylko jest nadrozwinięty, ale i nadaktywny :diabloti: dbsst napisał(a):i za pielenie ogródka sie zabrał ale usnął w miedzy czasie i Maga znalazła go slodko śpiącego przy oczku - dodam SAM SIE UBRAŁ :cool3: bo to ideał faceta :loveu: :loveu: ale z wiekiem mu przejdzie :roll: :evil_lol: Quote
asher Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Vectra napisał(a):bo to ideał faceta :loveu: :loveu: ale z wiekiem mu przejdzie :roll: :evil_lol:Maga go genetycznie zaprogramuje :evil_lol: Przed chwilą na innym forum przeczytałam narzekania zaganianej mamusi, że szkoda, że sobie córek nie urodziła, bo chłopcy są genetycznie i ewolucyjnie niezdolni do sprzątania :diabloti: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 asher napisał(a):Maga go genetycznie zaprogramuje :evil_lol: Przed chwilą na innym forum przeczytałam narzekania zaganianej mamusi, że szkoda, że sobie córek nie urodziła, bo chłopcy są genetycznie i ewolucyjnie niezdolni do sprzątania :diabloti: nieprawda! znajomej 15miesięczny syn potrafi sam złożyć odkurzacz :cool3: wie gdzie rura ma być, co więcej potrafi włączyć i machać szczotą :cool3: to kwestia wychowania :lol::lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 moje dziecko ma jakieś 396 miesięcy i nadal nie wie jak odkurzacz uruchomić :evil_lol: ale pracujemy nad tym :diabloti: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Vectra napisał(a):moje dziecko ma jakieś 396 miesięcy i nadal nie wie jak odkurzacz uruchomić :evil_lol: ale pracujemy nad tym :diabloti: ale trafił do ciebie już wyrośnięty ze złymi nawykami - a zle nawyki najgorzej wyplewić :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 dbsst napisał(a):ale trafił do ciebie już wyrośnięty ze złymi nawykami - a zle nawyki najgorzej wyplewić :evil_lol: żebyś wiedziała :angryy: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Vectra napisał(a):żebyś wiedziała :angryy: a tamten to syn z matki - cytat z protokołu uznania dziecka nienarodzonego - poczetego :cool3: także ona ma łatwiej :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='dbsst']- czy tylko mi się rozjeżdża dogo :cool3: mnie też i mnie to wq...a, bo np. emotikonki z boku mam w polowie schowane i wyjąć ich się nie da :angryy::angryy::angryy: [quote name='asher']Ja bardzo przepraszam, absolutnie nie kwestionuję nadrozwoju Tadeusza, ale co on właściwie zrobił? :oops::lol: hahaha, widać, ze ty jedna się uchowałaś z dzieciowego tematu :evil_lol: jeszcze 2 dni temu nie bardzo miał siłę trzymać glowę leżąc na brzuchu [quote name='asher']Maga go genetycznie zaprogramuje :evil_lol: Przed chwilą na innym forum przeczytałam narzekania zaganianej mamusi, że szkoda, że sobie córek nie urodziła, bo chłopcy są genetycznie i ewolucyjnie niezdolni do sprzątania :diabloti: Tadeusz będzie doskonały. Będzie sprzatal, gotował, podawał mamie drinki, będzie pisał wiersze, będzie prezesem prężnej firmy, dzięki której ja bede mogła czniać emeryturę, a do tego będzie miły, szarmancki, dowcipny i jedyną kobietą, którą będzie kochał, będę ja, bo nie znajdzie innej nawet zbliżonej do ideału, czyli do mnie :loveu: Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Maga100'] Będzie sprzatal, gotował, podawał mamie drinki, będzie pisał wiersze, będzie prezesem prężnej firmy, dzięki której ja bede mogła czniać emeryturę, a do tego będzie miły, szarmancki, dowcipny i jedyną kobietą, którą będzie kochał, będę ja, bo nie znajdzie innej nawet zbliżonej do ideału, czyli do mnie :loveu: bo Ty będziesz mogła tą emeryturę? Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 malawaszka napisał(a):bo Ty będziesz mogła tą emeryturę? czyniać w zasadzie już czynia drukuje kase na gruba skale :cool3: Quote
Maga100 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='malawaszka']bo Ty będziesz mogła tą emeryturę? ale że o co chodzi? Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Maga100']ale że o co chodzi? kutwa :splat: ależ mi się udało załośliwostka uhuhuuuuuuu norrmalnie jestem miszczem :shake: CO to znaczy CZNIAĆ? :p Quote
Recommended Posts