Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jedno mnie martwi , Tadeusz nie wypije z mlekiem matki , jej mądrości , inteligencji , błyskotliwości .... to jest straszne :placz:
ja wiem , że wiele cech się dziedziczy genetycznie ... no ale mówi się - wypił z mlekiem matki ....

Tadeusz :(

:diabloti:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']

oj, czepiać się będzie o literkę :cool1: czy ja ci kiedykolwiek wypomniałam jakieś faux pas? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ależ skąd :roll:

aaaaaaa. Widzisz, ja urodziłam dziecko i mój mózg jeszcze nie wrócił na miejsce :cool1::cool1:

współczuję.... :turn-l:

a lutra wytłukłaś? :diabloti:

no :hmmmm: faktycznie z tym mózgiem nie teges u Ciebie :roll: Luter już dawno nie zyje... a nawet jakby... ehhhh współczuję no.... Tadkowi najbardziej chyba :shake:

[quote name='Maga100']a za płotem, po drugiej stronie drogi rośnie mi coś takiego :roll:
nie pytajcie, podobno to dom....

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b5-1.jpg

wow! bo teraz takie się buduje - a takie jak my mamy to mega przezytki :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jedno mnie martwi , Tadeusz nie wypije z mlekiem matki , jej mądrości , inteligencji , błyskotliwości .... to jest straszne :placz:
ja wiem , że wiele cech się dziedziczy genetycznie ... no ale mówi się - wypił z mlekiem matki ....

Tadeusz :(

:diabloti:

nie prowokuj, mała, nie prowokuj :diabloti::diabloti::diabloti:
a z mlekiem to można wyssać co najwyżej wzdęcia po fasoli, a inteligencję, blyskotliwość i dobroć Tadeusz otrzymał z chromosamami :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool2: tytuł przedni :lol::multi:[/FONT]

czekam jeszcze na przeniesienie na fotoblogi....

A ja dzisiaj spędziłam niedzielę jak stary dziad :cool1: ale chyba już tak pozostanie :cool1:
a więc rodzinny spacer (z babcio-dziadkami) na Starówkę, na której nota bene nie byłam 100 lat :roll:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b6-1.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b7-1.jpg

Posted

[quote name='malawaszka']no :hmmmm: faktycznie z tym mózgiem nie teges u Ciebie :roll: Luter już dawno nie zyje...

qqqqqqqqqqq.....wa! :cool1:
LUSTRA
literki się gubią mi :cool1:
[quote name='malawaszka']
wow! bo teraz takie się buduje - a takie jak my mamy to mega przezytki :evil_lol:

no właśnie chyba tak. Ale jestem przeżytkiem, bo mi się to nie podoba w ogóle :roll:

Tadeusz żłopiący

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b8-1.jpg

Posted

[quote name='malawaszka']no :hmmmm: faktycznie z tym mózgiem nie teges u Ciebie :roll: Luter już dawno nie zyje... a nawet jakby... ehhhh współczuję no.... Tadkowi najbardziej chyba :shake:

[/quote]

Chyba jestem zapóźniona :lol: :lol: :lol:

Madziu, czy Ty się tak starasz, że ja widzę linki ? Czy mi się komp naprawia ?

Posted

[quote name='Hanna R.']A co ma do tego Luter ??? :lol:

następna :angryy::angryy::angryy:

to ja ci linki wklejam, tylko dla ciebie, dla nikogo innego, a ty też :placz: :obrazic:

Posted

widzisz , a jakie to by było wzruszające , małe dziecko ssie pierś .. a nie plastik
jakie Tadzio będzie miał wartości życiowe ?

tesz cię loffciam :diabloti:

wiesz bo ja zgłębiam wiedzę , na tym psim forum , obleganym przez matki z dziemi , matki w ciąży , to poszłam sobie na fora dziecięce i powiem , tam jest znacznie weselej .... bo o tych piersiach czytam ..... :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']qqqqqqqqqqq.....wa! :cool1:
LUSTRA
literki się gubią mi :cool1:

aaaa lustra - no jeszcze nie mam :evil_lol: tylko jedno mam w którym widać kawałek mojej twarzy jak się maluję :p

no właśnie chyba tak. Ale jestem przeżytkiem, bo mi się to nie podoba w ogóle :roll:

mnie się podoba niestety... ale wieszać się z tego powodu nie będę :lol:

[quote name='Hanna R.']Chyba jestem zapóźniona :lol: :lol: :lol:

aaa tam zaraz :lol:

Posted

idę spać - tzn. umówmy się, ze to będzie SPAĆ :roll:
Tadzio stęka, czyli jest szansa, że zaraz będzie żarł, czyli jest szansa, że potem pośpię 3 godziny.... :placz:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b9-1.jpg

Laski na Krakowskim.... :roll:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b10-1.jpg

gugugu, tirlitirli, bziubziu :diabloti:

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b11-1.jpg

Posted

[quote name='Vectra']może o kształcie smoczka lub która butelka lepsza :cool3: albo o nauce noworodka sikania do miseczki :evil_lol: :evil_lol: jeszcze możemy pogadać o ściągaczach do pokarmu , nakładkach na brodawki i o ząbkowaniu , potem o wyborze żłobka - czy posyłać czy nie - opinie , doświadczenia , wnioski , potem przedszkola , szkoły .. no i studia ufffff :diabloti:

ale zacznijmy o karmieniu piersią :eviltong: :diabloti: bo ten temat naj mnie interesuje :loveu:Noooo, koleżanko, ty całkiem sporo o tym wiesz :razz:

[quote name='malawaszka']nie chcę mieć w domu żadnych dowodów na moje otłuszczenie :angryy:Wyprowadzasz się? :evil_lol:

[quote name='Vectra']wiesz bo ja zgłębiam wiedzę , na tym psim forum , obleganym przez matki z dziemi , matki w ciąży , to poszłam sobie na fora dziecięce i powiem , tam jest znacznie weselej .... bo o tych piersiach czytam ..... :evil_lol:Na GW jest specjalne forum dla matek długokarmiących. Dziecko ssie cyca przez ładnych kilka lat :-o Dla mnie to hardcore absolutny :crazyeye: Ale ja się nie znam... :lol:

Maga, Alicja się wtrąca, bo to jurno babo ze Śląsko, a ja jestem delitaknego charakteru Mazowszanka :loveu: A tę wypowiedź popełniłam dlatego, że jest późno, jestem śpiąca i sama nie wiem, co robię... :p

Posted

jakiż piękny nowy tytuł galerii :cool3:witam grzecznie :cool1:

czy ktoś jest chętny do porozmawiania - mam 16 lat duży biust i lubię grzeszne zabawy - Angela :diabloti:

Posted

[quote name='Hanna R.']

Madziu, wyglądasz świetnie :loveu: Wcale nie tirlitirli :loveu:

bo gruby tyłek wykadrowany :angryy:

[quote name='asher']
Na GW jest specjalne forum dla matek długokarmiących. Dziecko ssie cyca przez ładnych kilka lat :-o Dla mnie to hardcore absolutny :crazyeye: Ale ja się nie znam... :lol:

haha, wiem, czasem jak mam podły humor, to tam wchodzę :diabloti:
[quote name='asher']
Maga, Alicja się wtrąca, bo to jurno babo ze Śląsko, a ja jestem delitaknego charakteru Mazowszanka :loveu: A tę wypowiedź popełniłam dlatego, że jest późno, jestem śpiąca i sama nie wiem, co robię... :p

a, to tak jak ja, delikatna dzieweczka z wrodzona nieśmiałością :p

[quote name='agbar']To i ja niesmialo wtrace sie...Maga czy bylabys tak mila( jak zawsze zreszta:diabloti:) i podala mi jaki masz model tego wozu dla synka Twego?

Mogę być tak miła. Tako JumperX. Taki z dużymi kołami, bo jest jeszcze model, gdzie te przednie kółka są malutkie :cool1: Wygląda to w mojej ocenie beznadziejnie i pewnie nie praktyczne na bezdroża

[quote name='dbsst']
czy ktoś jest chętny do porozmawiania - mam 16 lat duży biust i lubię grzeszne zabawy - Angela :diabloti:

a poza tym? :roll: Martwię się o ciebie coraz bardziej :shake:

Posted

[quote name='asher']
1. Wyprowadzasz się? :evil_lol:

2. Na GW jest specjalne forum dla matek długokarmiących. Dziecko ssie cyca przez ładnych kilka lat :-o Dla mnie to hardcore absolutny :crazyeye: Ale ja się nie znam... :lol:
[/quote]

1. NIE! wyprowadzają się wszelkie dowody na moje grubastwo - lutra :diabloti: i zdjecia

2, haha mam kolezankę z Wawy zresztą, która tak karmiła syna - ok 4 lat cyca ssał :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']

2, haha mam kolezankę z Wawy zresztą, która tak karmiła syna - ok 4 lat cyca ssał :crazyeye:[/quote]
to jak się dzieciak bawił na podwórku , to mu przez okno rzucała tego cyca ? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to jak się dzieciak bawił na podwórku , to mu przez okno rzucała tego cyca ? :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

to w Wawce 4-latki same na podwórko chodzą się bawić? :crazyeye: ale jakby nie było to trochę dziwne, bo między ludźmi też się domagał i pchał łapy w dekolt :lol:

Posted

Waszko , w wawie to różne cuda można spotkać :diabloti:
dlatego już tam nie mieszkam :cooldevi:
zważywszy , że po 1 roku , mleko matki jest zupełnie bezwartościowe dla dziecka , to podziwiam te niewolnice własnych dzieci ...

Posted

[quote name='Maga100']
a poza tym? :roll: Martwię się o ciebie coraz bardziej :shake:

hahaha jakie to miłe, zamartwiasz się o swoją synową :evil_lol:

dzizys laski ten foto-blożek zaczyna być bardzo pouczający:
właśnie się dowiedziałam, że nie mogę karmić Jaśka cycem do jego 18 - a taka miałam nadzieję, że mam z głowy okrągłe kształty na jakis dłuższy czas :diabloti:
pozdrawiam i za chwile czytam dalej - zmienie tylko miejsce i komputer :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
właśnie się dowiedziałam, że nie mogę karmić Jaśka cycem do jego 18 - [/quote]
możesz , możesz i dłużej :diabloti:
będziesz wpadać do szkoły , na przerwy .. by Jasiek przekąsił co nie co

Posted

[quote name='Vectra']możesz , możesz i dłużej :diabloti:
będziesz wpadać do szkoły , na przerwy .. by Jasiek przekąsił co nie co[/quote]

dłużej to nie bo jeszcze mi sutki wyciągnie :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']dłużej to nie bo jeszcze mi sutki wyciągnie :evil_lol:[/quote]
będzie miało to i dobre strony , nie będzie musiała wchodzić do szkoły , rzucisz mu cycka do klasy przez okno :diabloti: