Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 jedno mnie martwi , Tadeusz nie wypije z mlekiem matki , jej mądrości , inteligencji , błyskotliwości .... to jest straszne :placz: ja wiem , że wiele cech się dziedziczy genetycznie ... no ale mówi się - wypił z mlekiem matki .... Tadeusz :( :diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]:cool2: tytuł przedni :lol::multi:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100'] oj, czepiać się będzie o literkę :cool1: czy ja ci kiedykolwiek wypomniałam jakieś faux pas? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ skąd :roll: aaaaaaa. Widzisz, ja urodziłam dziecko i mój mózg jeszcze nie wrócił na miejsce :cool1::cool1: współczuję.... :turn-l: a lutra wytłukłaś? :diabloti: no :hmmmm: faktycznie z tym mózgiem nie teges u Ciebie :roll: Luter już dawno nie zyje... a nawet jakby... ehhhh współczuję no.... Tadkowi najbardziej chyba :shake: [quote name='Maga100']a za płotem, po drugiej stronie drogi rośnie mi coś takiego :roll: nie pytajcie, podobno to dom.... http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b5-1.jpg wow! bo teraz takie się buduje - a takie jak my mamy to mega przezytki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Vectra']jedno mnie martwi , Tadeusz nie wypije z mlekiem matki , jej mądrości , inteligencji , błyskotliwości .... to jest straszne :placz: ja wiem , że wiele cech się dziedziczy genetycznie ... no ale mówi się - wypił z mlekiem matki .... Tadeusz :( :diabloti: nie prowokuj, mała, nie prowokuj :diabloti::diabloti::diabloti: a z mlekiem to można wyssać co najwyżej wzdęcia po fasoli, a inteligencję, blyskotliwość i dobroć Tadeusz otrzymał z chromosamami :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool2: tytuł przedni :lol::multi:[/FONT] czekam jeszcze na przeniesienie na fotoblogi.... A ja dzisiaj spędziłam niedzielę jak stary dziad :cool1: ale chyba już tak pozostanie :cool1: a więc rodzinny spacer (z babcio-dziadkami) na Starówkę, na której nota bene nie byłam 100 lat :roll: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b6-1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b7-1.jpg Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']no :hmmmm: faktycznie z tym mózgiem nie teges u Ciebie :roll: Luter już dawno nie zyje... qqqqqqqqqqq.....wa! :cool1: LUSTRA literki się gubią mi :cool1: [quote name='malawaszka'] wow! bo teraz takie się buduje - a takie jak my mamy to mega przezytki :evil_lol: no właśnie chyba tak. Ale jestem przeżytkiem, bo mi się to nie podoba w ogóle :roll: Tadeusz żłopiący http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b8-1.jpg Quote
Hanna R. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100'] a lutra wytłukłaś? :diabloti: A co ma do tego Luter ??? :lol: Quote
Hanna R. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']no :hmmmm: faktycznie z tym mózgiem nie teges u Ciebie :roll: Luter już dawno nie zyje... a nawet jakby... ehhhh współczuję no.... Tadkowi najbardziej chyba :shake: [/quote] Chyba jestem zapóźniona :lol: :lol: :lol: Madziu, czy Ty się tak starasz, że ja widzę linki ? Czy mi się komp naprawia ? Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Hanna R.']A co ma do tego Luter ??? :lol: następna :angryy::angryy::angryy: to ja ci linki wklejam, tylko dla ciebie, dla nikogo innego, a ty też :placz: :obrazic: Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 widzisz , a jakie to by było wzruszające , małe dziecko ssie pierś .. a nie plastik jakie Tadzio będzie miał wartości życiowe ? tesz cię loffciam :diabloti: wiesz bo ja zgłębiam wiedzę , na tym psim forum , obleganym przez matki z dziemi , matki w ciąży , to poszłam sobie na fora dziecięce i powiem , tam jest znacznie weselej .... bo o tych piersiach czytam ..... :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nie cytuj wybiórczo - przecież doceniam :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100']qqqqqqqqqqq.....wa! :cool1: LUSTRA literki się gubią mi :cool1: aaaa lustra - no jeszcze nie mam :evil_lol: tylko jedno mam w którym widać kawałek mojej twarzy jak się maluję :p no właśnie chyba tak. Ale jestem przeżytkiem, bo mi się to nie podoba w ogóle :roll: mnie się podoba niestety... ale wieszać się z tego powodu nie będę :lol: [quote name='Hanna R.']Chyba jestem zapóźniona :lol: :lol: :lol: aaa tam zaraz :lol: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 idę spać - tzn. umówmy się, ze to będzie SPAĆ :roll: Tadzio stęka, czyli jest szansa, że zaraz będzie żarł, czyli jest szansa, że potem pośpię 3 godziny.... :placz: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b9-1.jpg Laski na Krakowskim.... :roll: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b10-1.jpg gugugu, tirlitirli, bziubziu :diabloti: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b11-1.jpg Quote
Hanna R. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Boże ! LASKI ! Mnie tam to słowo kojarzy się już wyłącznie z zakładem dla niewidomych :diabloti: Madziu, wyglądasz świetnie :loveu: Wcale nie tirlitirli :loveu: Quote
asher Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Vectra']może o kształcie smoczka lub która butelka lepsza :cool3: albo o nauce noworodka sikania do miseczki :evil_lol: :evil_lol: jeszcze możemy pogadać o ściągaczach do pokarmu , nakładkach na brodawki i o ząbkowaniu , potem o wyborze żłobka - czy posyłać czy nie - opinie , doświadczenia , wnioski , potem przedszkola , szkoły .. no i studia ufffff :diabloti: ale zacznijmy o karmieniu piersią :eviltong: :diabloti: bo ten temat naj mnie interesuje :loveu:Noooo, koleżanko, ty całkiem sporo o tym wiesz :razz: [quote name='malawaszka']nie chcę mieć w domu żadnych dowodów na moje otłuszczenie :angryy:Wyprowadzasz się? :evil_lol: [quote name='Vectra']wiesz bo ja zgłębiam wiedzę , na tym psim forum , obleganym przez matki z dziemi , matki w ciąży , to poszłam sobie na fora dziecięce i powiem , tam jest znacznie weselej .... bo o tych piersiach czytam ..... :evil_lol:Na GW jest specjalne forum dla matek długokarmiących. Dziecko ssie cyca przez ładnych kilka lat :-o Dla mnie to hardcore absolutny :crazyeye: Ale ja się nie znam... :lol: Maga, Alicja się wtrąca, bo to jurno babo ze Śląsko, a ja jestem delitaknego charakteru Mazowszanka :loveu: A tę wypowiedź popełniłam dlatego, że jest późno, jestem śpiąca i sama nie wiem, co robię... :p Quote
agbar Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 To i ja niesmialo wtrace sie...Maga czy bylabys tak mila( jak zawsze zreszta:diabloti:) i podala mi jaki masz model tego wozu dla synka Twego? Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jakiż piękny nowy tytuł galerii :cool3:witam grzecznie :cool1: czy ktoś jest chętny do porozmawiania - mam 16 lat duży biust i lubię grzeszne zabawy - Angela :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Hanna R.'] Madziu, wyglądasz świetnie :loveu: Wcale nie tirlitirli :loveu: bo gruby tyłek wykadrowany :angryy: [quote name='asher'] Na GW jest specjalne forum dla matek długokarmiących. Dziecko ssie cyca przez ładnych kilka lat :-o Dla mnie to hardcore absolutny :crazyeye: Ale ja się nie znam... :lol: haha, wiem, czasem jak mam podły humor, to tam wchodzę :diabloti: [quote name='asher'] Maga, Alicja się wtrąca, bo to jurno babo ze Śląsko, a ja jestem delitaknego charakteru Mazowszanka :loveu: A tę wypowiedź popełniłam dlatego, że jest późno, jestem śpiąca i sama nie wiem, co robię... :p a, to tak jak ja, delikatna dzieweczka z wrodzona nieśmiałością :p [quote name='agbar']To i ja niesmialo wtrace sie...Maga czy bylabys tak mila( jak zawsze zreszta:diabloti:) i podala mi jaki masz model tego wozu dla synka Twego? Mogę być tak miła. Tako JumperX. Taki z dużymi kołami, bo jest jeszcze model, gdzie te przednie kółka są malutkie :cool1: Wygląda to w mojej ocenie beznadziejnie i pewnie nie praktyczne na bezdroża [quote name='dbsst'] czy ktoś jest chętny do porozmawiania - mam 16 lat duży biust i lubię grzeszne zabawy - Angela :diabloti: a poza tym? :roll: Martwię się o ciebie coraz bardziej :shake: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='asher'] 1. Wyprowadzasz się? :evil_lol: 2. Na GW jest specjalne forum dla matek długokarmiących. Dziecko ssie cyca przez ładnych kilka lat :-o Dla mnie to hardcore absolutny :crazyeye: Ale ja się nie znam... :lol: [/quote] 1. NIE! wyprowadzają się wszelkie dowody na moje grubastwo - lutra :diabloti: i zdjecia 2, haha mam kolezankę z Wawy zresztą, która tak karmiła syna - ok 4 lat cyca ssał :crazyeye: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka'] 2, haha mam kolezankę z Wawy zresztą, która tak karmiła syna - ok 4 lat cyca ssał :crazyeye:[/quote] to jak się dzieciak bawił na podwórku , to mu przez okno rzucała tego cyca ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']to jak się dzieciak bawił na podwórku , to mu przez okno rzucała tego cyca ? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to w Wawce 4-latki same na podwórko chodzą się bawić? :crazyeye: ale jakby nie było to trochę dziwne, bo między ludźmi też się domagał i pchał łapy w dekolt :lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Waszko , w wawie to różne cuda można spotkać :diabloti: dlatego już tam nie mieszkam :cooldevi: zważywszy , że po 1 roku , mleko matki jest zupełnie bezwartościowe dla dziecka , to podziwiam te niewolnice własnych dzieci ... Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100'] a poza tym? :roll: Martwię się o ciebie coraz bardziej :shake: hahaha jakie to miłe, zamartwiasz się o swoją synową :evil_lol: dzizys laski ten foto-blożek zaczyna być bardzo pouczający: właśnie się dowiedziałam, że nie mogę karmić Jaśka cycem do jego 18 - a taka miałam nadzieję, że mam z głowy okrągłe kształty na jakis dłuższy czas :diabloti: pozdrawiam i za chwile czytam dalej - zmienie tylko miejsce i komputer :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst'] właśnie się dowiedziałam, że nie mogę karmić Jaśka cycem do jego 18 - [/quote] możesz , możesz i dłużej :diabloti: będziesz wpadać do szkoły , na przerwy .. by Jasiek przekąsił co nie co Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']możesz , możesz i dłużej :diabloti: będziesz wpadać do szkoły , na przerwy .. by Jasiek przekąsił co nie co[/quote] dłużej to nie bo jeszcze mi sutki wyciągnie :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']dłużej to nie bo jeszcze mi sutki wyciągnie :evil_lol:[/quote] będzie miało to i dobre strony , nie będzie musiała wchodzić do szkoły , rzucisz mu cycka do klasy przez okno :diabloti: Quote
Recommended Posts