Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100'] PS. Alicjo, ja też uważam, ze Kuba poczeka aż mu pozwolisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz:................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
asher Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']hmmm i ja odniosłam takie wrażenie ale myślałam, że to moja teoria spisku albo inne zachwiania emocjonalne :diabloti:[/quote]Strach wam się wtrącić... :shake: Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 a co ja mam się tu wypowiadać ? o czym mam z Wami matkami gadać ? o karmieniu piersią ? wyższością tetry nad pampersem ? :cooldevi: Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Vectra']a co ja mam się tu wypowiadać ? o czym mam z Wami matkami gadać ? o karmieniu piersią ? wyższością tetry nad pampersem ? :cooldevi:[/quote] oczywiście!!!! nie mów, że się nie Znasz :shake: o wyższości lub niższośc wózka 3kołowego nad 4kołowym, albo o tym po którym mleku mniej się beka, albo... Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']oczywiście!!!! nie mów, że się nie Znasz :shake: o wyższości lub niższośc wózka 3kołowego nad 4kołowym, albo o tym po którym mleku mniej się beka, albo...[/quote] może o kształcie smoczka lub która butelka lepsza :cool3: albo o nauce noworodka sikania do miseczki :evil_lol: :evil_lol: jeszcze możemy pogadać o ściągaczach do pokarmu , nakładkach na brodawki i o ząbkowaniu , potem o wyborze żłobka - czy posyłać czy nie - opinie , doświadczenia , wnioski , potem przedszkola , szkoły .. no i studia ufffff :diabloti: ale zacznijmy o karmieniu piersią :eviltong: :diabloti: bo ten temat naj mnie interesuje :loveu: Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Vectra'] ale zacznijmy o karmieniu piersią :eviltong: :diabloti: bo ten temat naj mnie interesuje :loveu:[/quote] nooo apropos tego to dziś byliśmy z dzieciakami na spacerze nad wodą i J mi zrobić z Igą zdjęcie na którym wyglądam jak matka karmiąca z wielkimi cycami - także jak najbardziej mogę podyskutować na ten temat :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]:cool1:ja poczekam do edukacji przedszkolnej :p[/FONT] Quote
Hanna R. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']nooo apropos tego to dziś byliśmy z dzieciakami na spacerze nad wodą i J mi zrobić z Igą zdjęcie na którym wyglądam jak matka karmiąca z wielkimi cycami - także jak najbardziej mogę podyskutować na ten temat :evil_lol:[/quote] Pokaż, pokaż ! Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ale najpierw wsypie sztuczną , suchą pasze psom do misek , po czym zrobię sobie , niezdrową kawę , wrzucę popcorn do mikrofalówki , otworze napój chmielowy i możemy zaczynać :diabloti: czekam z wypiekami , na tą dyskusję , na pewno będzie gorąco i pouczająca :cooldevi: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='asher']Strach wam się wtrącić... :shake: a Alicja się nie boi :cool1: [quote name='Vectra']a co ja mam się tu wypowiadać ? o czym mam z Wami matkami gadać ? o karmieniu piersią ? wyższością tetry nad pampersem ? :cooldevi: a spróbuj :mad: szczególnie o piersiach :mad::evil_lol: [quote name='Vectra'] czekam z wypiekami , na tą dyskusję , na pewno będzie gorąco i pouczająca :cooldevi: yyy, to może nie u mnie, co? :shake: bo obawiam się, ze będę nie po tej stronie barykady co trzeba :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Hanna R.']Pokaż, pokaż ![/quote] haha póki co obejrzałam tylko na aparacie i boję się zrzucać na kompa bom się upasła jak wieprz i obawiam się czy mój monitor wytrzyma takie obciążenie :shock: [quote name='Vectra']ale najpierw wsypie sztuczną , suchą pasze psom do misek , po czym zrobię sobie , niezdrową kawę , wrzucę popcorn do mikrofalówki , otworze napój chmielowy i możemy zaczynać :diabloti: czekam z wypiekami , na tą dyskusję , na pewno będzie gorąco i pouczająca :cooldevi:[/quote] oooo to oddaję walkowerem bo nie mam napoju chmielowego i obawiam się, że nie dam rady bez chmielowego polotu :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100'] yyy, to może nie u mnie, co? :shake: bo obawiam się, ze będę nie po tej stronie barykady co trzeba :diabloti: otwórz puszkę piwa , pojedziesz jak trzeba :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']haha póki co obejrzałam tylko na aparacie i boję się zrzucać na kompa bom się upasła jak wieprz i obawiam się czy mój monitor wytrzyma takie obciążenie :shock: ja też się upasłam :shake::shake::shake: musisz mi przypominać? :angryy: [quote name='malawaszka'] oooo to oddaję walkowerem bo nie mam napoju chmielowego i obawiam się, że nie dam rady bez chmielowego polotu :evil_lol: w ciąży jesteś???? :crazyeye: [quote name='Vectra']otwórz puszkę piwa , pojedziesz jak trzeba :diabloti: nie, nie, nie, bo jutro będę chodzić i wykropkowywać, a opieka spoleczna będzie już u bram :roll: Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100']ja też się upasłam :shake::shake::shake: musisz mi przypominać? :angryy: ale Ty jesteś niejako usprawiedliwiona tak? bo urodziłaś dziecko... a poza tym to widziałam zdjęcia - tak nie wygląda wypasiona kobita :shake: w ciąży jesteś???? :crazyeye: nie :lol: 1010101010 Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']ale Ty jesteś niejako usprawiedliwiona tak? bo urodziłaś dziecko... a poza tym to widziałam zdjęcia - tak nie wygląda wypasiona kobita :shake: prawie 3 miesiące temu :roll: I coś czuję, że będzie to moje usprawiedliwienie na kolejnych parę.... lat :angryy: a zdjecia..... hahaha, zdjecia są KORZYSTNE :evil_lol: [quote name='malawaszka'] 1010101010 eeeee? :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]:pWaszka ...poka ciężkie zdjęcia :lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100']prawie 3 miesiące temu :roll: a ja wcale :p eeeee? :hmmmm: no co Ty? nie znasz systemu zero jedynkowego? :lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:pWaszka ...poka ciężkie zdjęcia :lol:[/FONT] jak zgram z aparatu - jak J nie będzie w domu hahaha :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:pWaszka ...poka ciężkie zdjęcia :lol:[/FONT] hahah, wszędzie atat na cycki :evil_lol: [quote name='malawaszka']no co Ty? nie znasz systemu zero jedynkowego? :lol: znam świetnie, ale nie widzę związku...? :hmmmm: [quote name='malawaszka'] jak zgram z aparatu - jak J nie będzie w domu hahaha :evil_lol: a dlaczego ma go nie być w domu? Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 ktoś się pytał o Leona..... Ma się świetnie http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b2-1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b4-1.jpg i... po co mi kółka? :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b1-1.jpg Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100']hahah, wszędzie atat na cycki :evil_lol: dobrze, że nie etat :diabloti: znam świetnie, ale nie widzę związku...? :hmmmm: o jezu jezu - 10 znaków musiałam dopisać bo posta nie chciało wysłać :roll: a dlaczego ma go nie być w domu? bo mi potem nie pozwoli wyrzucić tych zdjeć a ja nie chcę mieć w domu żadnych dowodów na moje otłuszczenie :angryy: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka'] dobrze, że nie etat :diabloti: oj, czepiać się będzie o literkę :cool1: czy ja ci kiedykolwiek wypomniałam jakieś faux pas? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka'] o jezu jezu - 10 znaków musiałam dopisać bo posta nie chciało wysłać :roll: aaaaaaa. Widzisz, ja urodziłam dziecko i mój mózg jeszcze nie wrócił na miejsce :cool1::cool1: [quote name='malawaszka'] bo mi potem nie pozwoli wyrzucić tych zdjeć a ja nie chcę mieć w domu żadnych dowodów na moje otłuszczenie :angryy: a lutra wytłukłaś? :diabloti: Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100'] aaaaaaa. Widzisz, ja urodziłam dziecko i mój mózg jeszcze nie wrócił na miejsce :cool1::cool1: a on kiedykolwiek tam był ? :roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]O :p Leon :p http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b2-1.jpg Weszka ...no nie bądź taka :cool1:[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Vectra']a on kiedykolwiek tam był ? :roll: :diabloti: dowodem na to, że był, jest to, ze się ze mną zadajesz :diabloti: z bezmózgami byś nie zdzierżyła :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 a u mnie juz jesień... http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b3-1.jpg a za płotem, po drugiej stronie drogi rośnie mi coś takiego :roll: nie pytajcie, podobno to dom.... http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/b5-1.jpg Quote
Recommended Posts