Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']

PS. Alicjo, ja też uważam, ze Kuba poczeka aż mu pozwolisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:placz:................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']hmmm i ja odniosłam takie wrażenie ale myślałam, że to moja teoria spisku albo inne zachwiania emocjonalne :diabloti:[/quote]Strach wam się wtrącić... :shake:

Posted

[quote name='Vectra']a co ja mam się tu wypowiadać ? o czym mam z Wami matkami gadać ? o karmieniu piersią ? wyższością tetry nad pampersem ? :cooldevi:[/quote]

oczywiście!!!! nie mów, że się nie Znasz :shake: o wyższości lub niższośc wózka 3kołowego nad 4kołowym, albo o tym po którym mleku mniej się beka, albo...

Posted

[quote name='malawaszka']oczywiście!!!! nie mów, że się nie Znasz :shake: o wyższości lub niższośc wózka 3kołowego nad 4kołowym, albo o tym po którym mleku mniej się beka, albo...[/quote]
może o kształcie smoczka lub która butelka lepsza :cool3: albo o nauce noworodka sikania do miseczki :evil_lol: :evil_lol: jeszcze możemy pogadać o ściągaczach do pokarmu , nakładkach na brodawki i o ząbkowaniu , potem o wyborze żłobka - czy posyłać czy nie - opinie , doświadczenia , wnioski , potem przedszkola , szkoły .. no i studia ufffff :diabloti:

ale zacznijmy o karmieniu piersią :eviltong: :diabloti: bo ten temat naj mnie interesuje :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']
ale zacznijmy o karmieniu piersią :eviltong: :diabloti: bo ten temat naj mnie interesuje :loveu:[/quote]

nooo apropos tego to dziś byliśmy z dzieciakami na spacerze nad wodą i J mi zrobić z Igą zdjęcie na którym wyglądam jak matka karmiąca z wielkimi cycami - także jak najbardziej mogę podyskutować na ten temat :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo apropos tego to dziś byliśmy z dzieciakami na spacerze nad wodą i J mi zrobić z Igą zdjęcie na którym wyglądam jak matka karmiąca z wielkimi cycami - także jak najbardziej mogę podyskutować na ten temat :evil_lol:[/quote]

Pokaż, pokaż !

Posted

ale najpierw wsypie sztuczną , suchą pasze psom do misek , po czym zrobię sobie , niezdrową kawę , wrzucę popcorn do mikrofalówki , otworze napój chmielowy i możemy zaczynać :diabloti:

czekam z wypiekami , na tą dyskusję , na pewno będzie gorąco i pouczająca :cooldevi:

Posted

[quote name='asher']Strach wam się wtrącić... :shake:

a Alicja się nie boi :cool1:

[quote name='Vectra']a co ja mam się tu wypowiadać ? o czym mam z Wami matkami gadać ? o karmieniu piersią ? wyższością tetry nad pampersem ? :cooldevi:

a spróbuj :mad: szczególnie o piersiach :mad::evil_lol:

[quote name='Vectra']

czekam z wypiekami , na tą dyskusję , na pewno będzie gorąco i pouczająca :cooldevi:

yyy, to może nie u mnie, co? :shake: bo obawiam się, ze będę nie po tej stronie barykady co trzeba :diabloti:

Posted

[quote name='Hanna R.']Pokaż, pokaż ![/quote]

haha póki co obejrzałam tylko na aparacie i boję się zrzucać na kompa bom się upasła jak wieprz i obawiam się czy mój monitor wytrzyma takie obciążenie :shock:

[quote name='Vectra']ale najpierw wsypie sztuczną , suchą pasze psom do misek , po czym zrobię sobie , niezdrową kawę , wrzucę popcorn do mikrofalówki , otworze napój chmielowy i możemy zaczynać :diabloti:

czekam z wypiekami , na tą dyskusję , na pewno będzie gorąco i pouczająca :cooldevi:[/quote]

oooo to oddaję walkowerem bo nie mam napoju chmielowego i obawiam się, że nie dam rady bez chmielowego polotu :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

yyy, to może nie u mnie, co? :shake: bo obawiam się, ze będę nie po tej stronie barykady co trzeba :diabloti:
otwórz puszkę piwa , pojedziesz jak trzeba :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']haha póki co obejrzałam tylko na aparacie i boję się zrzucać na kompa bom się upasła jak wieprz i obawiam się czy mój monitor wytrzyma takie obciążenie :shock:

ja też się upasłam :shake::shake::shake:
musisz mi przypominać? :angryy:

[quote name='malawaszka']
oooo to oddaję walkowerem bo nie mam napoju chmielowego i obawiam się, że nie dam rady bez chmielowego polotu :evil_lol:

w ciąży jesteś???? :crazyeye:

[quote name='Vectra']otwórz puszkę piwa , pojedziesz jak trzeba :diabloti:

nie, nie, nie, bo jutro będę chodzić i wykropkowywać, a opieka spoleczna będzie już u bram :roll:

Posted

[quote name='Maga100']ja też się upasłam :shake::shake::shake:
musisz mi przypominać? :angryy:

ale Ty jesteś niejako usprawiedliwiona tak? bo urodziłaś dziecko... a poza tym to widziałam zdjęcia - tak nie wygląda wypasiona kobita :shake:

w ciąży jesteś???? :crazyeye:

nie :lol:

1010101010

Posted

[quote name='malawaszka']ale Ty jesteś niejako usprawiedliwiona tak? bo urodziłaś dziecko... a poza tym to widziałam zdjęcia - tak nie wygląda wypasiona kobita :shake:

prawie 3 miesiące temu :roll: I coś czuję, że będzie to moje usprawiedliwienie na kolejnych parę.... lat :angryy:

a zdjecia..... hahaha, zdjecia są KORZYSTNE :evil_lol:

1010101010

eeeee? :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']prawie 3 miesiące temu :roll:

a ja wcale :p

eeeee? :hmmmm:

no co Ty? nie znasz systemu zero jedynkowego? :lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:pWaszka ...poka ciężkie zdjęcia :lol:[/FONT]

jak zgram z aparatu - jak J nie będzie w domu hahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:pWaszka ...poka ciężkie zdjęcia :lol:[/FONT]

hahah, wszędzie atat na cycki :evil_lol:

[quote name='malawaszka']no co Ty? nie znasz systemu zero jedynkowego? :lol:

znam świetnie, ale nie widzę związku...? :hmmmm:

jak zgram z aparatu - jak J nie będzie w domu hahaha :evil_lol:

a dlaczego ma go nie być w domu?

Posted

[quote name='Maga100']hahah, wszędzie atat na cycki :evil_lol:

dobrze, że nie etat :diabloti:

znam świetnie, ale nie widzę związku...? :hmmmm:

o jezu jezu - 10 znaków musiałam dopisać bo posta nie chciało wysłać :roll:

a dlaczego ma go nie być w domu?

bo mi potem nie pozwoli wyrzucić tych zdjeć a ja nie chcę mieć w domu żadnych dowodów na moje otłuszczenie :angryy:

Posted

dobrze, że nie etat :diabloti:

oj, czepiać się będzie o literkę :cool1: czy ja ci kiedykolwiek wypomniałam jakieś faux pas? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
o jezu jezu - 10 znaków musiałam dopisać bo posta nie chciało wysłać :roll:

aaaaaaa. Widzisz, ja urodziłam dziecko i mój mózg jeszcze nie wrócił na miejsce :cool1::cool1:

bo mi potem nie pozwoli wyrzucić tych zdjeć a ja nie chcę mieć w domu żadnych dowodów na moje otłuszczenie :angryy:

a lutra wytłukłaś? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

aaaaaaa. Widzisz, ja urodziłam dziecko i mój mózg jeszcze nie wrócił na miejsce :cool1::cool1:

a on kiedykolwiek tam był ? :roll:

:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a on kiedykolwiek tam był ? :roll:

:diabloti:

dowodem na to, że był, jest to, ze się ze mną zadajesz :diabloti:
z bezmózgami byś nie zdzierżyła :diabloti: