Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']takie fotki są zakazane jak widzę małe stopy to ryczę :shake::p

też mi nowość, phi. Że ryczysz, phi.

Podoba ci się w absynenctwie, co? :cool3: Życie - szczególnie to wieczorno-nocne - nabrało nowego wymiaru, nie? :cool3:

Posted

[quote name='Maga100']też mi nowość, phi. Że ryczysz, phi.

Podoba ci się w absynenctwie, co? :cool3: Życie - szczególnie to wieczorno-nocne - nabrało nowego wymiaru, nie? :cool3:
ostatnio nie płaczę tylko się wnerwiam więc.............:placz:
tak piątkowe i sobotnie wieczory oraz meliniarskie spotkania z ziomalami :razz:
po spotkaniach jedno mnie cieszy JA NIE CIERPIĘ następnego dnia :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie bój żaby :diabloti: ciocia Ala koffa Grosię :loveu:[/FONT]
ciocia Ala ma Grosie daleko jakby miała własną to by miała blisko :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']ostatnio nie płaczę tylko się wnerwiam więc.............:placz:
tak piątkowe i sobotnie wieczory oraz meliniarskie spotkania z ziomalami :razz:
po spotkaniach jedno mnie cieszy JA NIE CIERPIĘ następnego dnia :p

ja też nie, bo jako DAMA (wcześniej i teraz i wciąż na zawsze howgh) i matka dzieciom (teraz i przez 18 lat) nie doprowadzam się do takiego stanu :diabloti:

Alicja nie bedzie nikogo dopadać, tylko patrzy wyczekująco na syna :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Debo droga, czy ty nie masz wrażenia, że my tylko ze sobą gadamy na co poniektórych wybranych galeriach? :roll::cool1:

hmmm i ja odniosłam takie wrażenie ale myślałam, że to moja teoria spisku albo inne zachwiania emocjonalne :diabloti:
oczywiście możemy przestać tylko nie wiem czy ja potrafię nie odpowiedzieć na twoją zaczepkę słowną :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
Maga ...Kuba ma jeszcze czas ...około 10 lat :mad:
[
[/FONT]/quote]

Ala przepraszam: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahhaha

Witaj Tadeuszu - bo nie Magdo W. z tobą nie gadam :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']

Maga ...Kuba ma jeszcze czas ...około 10 lat :mad:
[/FONT]

Ala przepraszam: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahhaha

[FONT=Arial]A co Ciebie tak śmieszy :mad::diabloti:.....SIS :cool1:

chyba że chcesz zebym Ci siostrzeńca do Warszawy podesłała :loveu::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A co Ciebie tak śmieszy :mad::diabloti:.....SIS :cool1:

chyba że chcesz zebym Ci siostrzeńca do Warszawy podesłała :loveu::multi:
[/FONT]

Alu wiesz Twój ŻART :lol::lol::lol::lol::lol:

oj przyślij już ja się postaram, żeby siostrzeniec wykonał plan minimum :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']Alu wiesz Twój ŻART :lol::lol::lol::lol::lol:

[FONT=Arial]:mad:to nie był żart :diabloti:[/FONT]

oj przyślij już ja się postaram, żeby siostrzeniec wykonał plan minimum :diabloti:

[FONT=Arial]uffff dobrze że z Bielan do Pruszkowa daleko :diabloti:mam pewność że Cie nie spotka :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]uffff dobrze że z Bielan do Pruszkowa daleko :diabloti:mam pewność że Cie nie spotka :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
jak nie był no rozśmieszył mnie jak żart roku :cool3:
hahaha spoko warszawa nie jest taka wielka :p:cool3:

Posted

[quote name='dbsst']jak nie był no rozśmieszył mnie jak żart roku :cool3:
hahaha spoko warszawa nie jest taka wielka :p:cool3:
[FONT=Arial]
to ciekawe dlaczemu pół dnia mnie tramwajami woziłaś zanim z Centralnego do domu dojechałyśmy :diabloti:.....aaaaaa miasto chciałaś mi pokazać :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

to ciekawe dlaczemu pół dnia mnie tramwajami woziłaś zanim z Centralnego do domu dojechałyśmy :diabloti:.....aaaaaa miasto chciałaś mi pokazać :diabloti::evil_lol:
[/FONT]
prze Toruń jechałyśmy - wszystko żeby zrobić na tobie wrażenie :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']prze Toruń jechałyśmy - wszystko żeby zrobić na tobie wrażenie :evil_lol:

[FONT=Arial]:cool1:a było powiedzieć ze to Toruń to chociaż beret bym wdziała [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:a było powiedzieć ze to Toruń to chociaż beret bym wdziała [/FONT]
Ala odrazu przyszło mi na myśl takie przysłowie : tu mam ciotkę, tam mam wuja, znajomości mam od ch...a. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I byś się ściskała z tym bratem i nie poświęcałabyś mi uwagi nie dziękuję :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Ala odrazu przyszło mi na myśl takie przysłowie : tu mam ciotkę, tam mam wuja, znajomości mam od ch...a. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I byś się ściskała z tym bratem i nie poświęcałabyś mi uwagi nie dziękuję :evil_lol:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt:[/quote]
czego rechoczesz :razz: to zawsze mówił mój kolega z pracy i jescze miał kilka tekstów które wyryło się w mojej psyche :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czego rechoczesz :razz: to zawsze mówił mój kolega z pracy i jescze miał kilka tekstów które wyryło się w mojej psyche :evil_lol:
[FONT=Arial]
fajny kolega :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']oczywiście możemy przestać tylko nie wiem czy ja potrafię nie odpowiedzieć na twoją zaczepkę słowną :evil_lol:

ale ja w ogóle do ciebie nie gadam :diabloti: Wszystko bierzesz do siebie oczywiscie :roll:

[quote name='dbsst']
Witaj Tadeuszu - bo nie Magdo W. z tobą nie gadam :diabloti:

to ciekawe, to, o czym prawisz :diabloti: Przecież ty tak bardzo nie możesz żyć beze mnie, ze w moją rodzinę chcesz się wżenić :diabloti:

[quote name='dbsst']a tak w ogóle to :oops: myślałam, ze to moja galeria :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oczywiście, czuj się jak u siebie w domu :diabloti:
Gość w dom, wróg w dom :diabloti::diabloti:

PS. Alicjo, ja też uważam, ze Kuba poczeka aż mu pozwolisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: