dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a7-1.jpg takie fotki są zakazane jak widzę małe stopy to ryczę :shake::p a emotki przez przypadek mi się takie klikneły :roll: Quote
Maga100 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst']takie fotki są zakazane jak widzę małe stopy to ryczę :shake::p też mi nowość, phi. Że ryczysz, phi. Podoba ci się w absynenctwie, co? :cool3: Życie - szczególnie to wieczorno-nocne - nabrało nowego wymiaru, nie? :cool3: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Maga100']też mi nowość, phi. Że ryczysz, phi. Podoba ci się w absynenctwie, co? :cool3: Życie - szczególnie to wieczorno-nocne - nabrało nowego wymiaru, nie? :cool3: ostatnio nie płaczę tylko się wnerwiam więc.............:placz: tak piątkowe i sobotnie wieczory oraz meliniarskie spotkania z ziomalami :razz: po spotkaniach jedno mnie cieszy JA NIE CIERPIĘ następnego dnia :p Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 :loveu::loveu::loveu: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a7-1.jpg Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a7-1.jpg oj czuję, że dziś Ala dopadnie Pana C. w celu jednym :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst']oj czuję, że dziś Ala dopadnie Pana C. w celu jednym :evil_lol: [FONT=Arial]nie bój żaby :diabloti: ciocia Ala koffa Grosię :loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie bój żaby :diabloti: ciocia Ala koffa Grosię :loveu:[/FONT] ciocia Ala ma Grosie daleko jakby miała własną to by miała blisko :cool1: Quote
Maga100 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst']ostatnio nie płaczę tylko się wnerwiam więc.............:placz: tak piątkowe i sobotnie wieczory oraz meliniarskie spotkania z ziomalami :razz: po spotkaniach jedno mnie cieszy JA NIE CIERPIĘ następnego dnia :p ja też nie, bo jako DAMA (wcześniej i teraz i wciąż na zawsze howgh) i matka dzieciom (teraz i przez 18 lat) nie doprowadzam się do takiego stanu :diabloti: Alicja nie bedzie nikogo dopadać, tylko patrzy wyczekująco na syna :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Debo droga, czy ty nie masz wrażenia, że my tylko ze sobą gadamy na co poniektórych wybranych galeriach? :roll::cool1: Idę spać. Jak Tadeusz będzie się tak budził, jak wczoraj, to zejdę :angryy: (czyli o 3.00, 5.00 i o 7.00 tadam! wstajemy i witamy dzień!) Dobranoc http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a10-1.jpg Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst']ciocia Ala ma Grosie daleko jakby miała własną to by miała blisko :cool1: [FONT=Arial]ciocia Ala woli być dobrą ciocią niż złą upierdliwa mama :diabloti:... przed 100 nie powinno sie już na dzieci decydować :diabloti: Maga ...Kuba ma jeszcze czas ...około 10 lat :mad: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a10-1.jpg oooo porzucone dziecko :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maga100']Debo droga, czy ty nie masz wrażenia, że my tylko ze sobą gadamy na co poniektórych wybranych galeriach? :roll::cool1: hmmm i ja odniosłam takie wrażenie ale myślałam, że to moja teoria spisku albo inne zachwiania emocjonalne :diabloti: oczywiście możemy przestać tylko nie wiem czy ja potrafię nie odpowiedzieć na twoją zaczepkę słowną :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Maga ...Kuba ma jeszcze czas ...około 10 lat :mad: [[/FONT]/quote] Ala przepraszam: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahhaha Witaj Tadeuszu - bo nie Magdo W. z tobą nie gadam :diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst'] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Maga ...Kuba ma jeszcze czas ...około 10 lat :mad: [/FONT] Ala przepraszam: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahhaha [FONT=Arial]A co Ciebie tak śmieszy :mad::diabloti:.....SIS :cool1: chyba że chcesz zebym Ci siostrzeńca do Warszawy podesłała :loveu::multi:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A co Ciebie tak śmieszy :mad::diabloti:.....SIS :cool1: chyba że chcesz zebym Ci siostrzeńca do Warszawy podesłała :loveu::multi:[/FONT] Alu wiesz Twój ŻART :lol::lol::lol::lol::lol: oj przyślij już ja się postaram, żeby siostrzeniec wykonał plan minimum :diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']Alu wiesz Twój ŻART :lol::lol::lol::lol::lol: [FONT=Arial]:mad:to nie był żart :diabloti:[/FONT] oj przyślij już ja się postaram, żeby siostrzeniec wykonał plan minimum :diabloti: [FONT=Arial]uffff dobrze że z Bielan do Pruszkowa daleko :diabloti:mam pewność że Cie nie spotka :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]uffff dobrze że z Bielan do Pruszkowa daleko :diabloti:mam pewność że Cie nie spotka :evil_lol::evil_lol:[/FONT] jak nie był no rozśmieszył mnie jak żart roku :cool3: hahaha spoko warszawa nie jest taka wielka :p:cool3: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']jak nie był no rozśmieszył mnie jak żart roku :cool3: hahaha spoko warszawa nie jest taka wielka :p:cool3: [FONT=Arial] to ciekawe dlaczemu pół dnia mnie tramwajami woziłaś zanim z Centralnego do domu dojechałyśmy :diabloti:.....aaaaaa miasto chciałaś mi pokazać :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] to ciekawe dlaczemu pół dnia mnie tramwajami woziłaś zanim z Centralnego do domu dojechałyśmy :diabloti:.....aaaaaa miasto chciałaś mi pokazać :diabloti::evil_lol:[/FONT] prze Toruń jechałyśmy - wszystko żeby zrobić na tobie wrażenie :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']prze Toruń jechałyśmy - wszystko żeby zrobić na tobie wrażenie :evil_lol: [FONT=Arial]:cool1:a było powiedzieć ze to Toruń to chociaż beret bym wdziała [/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:a było powiedzieć ze to Toruń to chociaż beret bym wdziała [/FONT] Ala odrazu przyszło mi na myśl takie przysłowie : tu mam ciotkę, tam mam wuja, znajomości mam od ch...a. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I byś się ściskała z tym bratem i nie poświęcałabyś mi uwagi nie dziękuję :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']Ala odrazu przyszło mi na myśl takie przysłowie : tu mam ciotkę, tam mam wuja, znajomości mam od ch...a. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I byś się ściskała z tym bratem i nie poświęcałabyś mi uwagi nie dziękuję :evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt:[/quote] czego rechoczesz :razz: to zawsze mówił mój kolega z pracy i jescze miał kilka tekstów które wyryło się w mojej psyche :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']czego rechoczesz :razz: to zawsze mówił mój kolega z pracy i jescze miał kilka tekstów które wyryło się w mojej psyche :evil_lol: [FONT=Arial] fajny kolega :grins:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 a tak w ogóle to :oops: myślałam, ze to moja galeria :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']a tak w ogóle to :oops: myślałam, ze to moja galeria :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']oczywiście możemy przestać tylko nie wiem czy ja potrafię nie odpowiedzieć na twoją zaczepkę słowną :evil_lol: ale ja w ogóle do ciebie nie gadam :diabloti: Wszystko bierzesz do siebie oczywiscie :roll: [quote name='dbsst'] Witaj Tadeuszu - bo nie Magdo W. z tobą nie gadam :diabloti: to ciekawe, to, o czym prawisz :diabloti: Przecież ty tak bardzo nie możesz żyć beze mnie, ze w moją rodzinę chcesz się wżenić :diabloti: [quote name='dbsst']a tak w ogóle to :oops: myślałam, ze to moja galeria :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście, czuj się jak u siebie w domu :diabloti: Gość w dom, wróg w dom :diabloti::diabloti: PS. Alicjo, ja też uważam, ze Kuba poczeka aż mu pozwolisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts