dbsst Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Maga100'] [B]Nie rozumiem więc czemu chcesz zabrać mojego? :cool1: A może ty po prostu chcesz się wprowadzić do mnie??[/B][/quote] no dobrze jak już tak nalegasz - zaraz po urodzeniu Jaśka wprowadzam się do Ciebie ty i tak juz masz nieprzespane noce i wprawę w pampersach więc mniej będziesz cierpieć niż ja :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='dbsst']no dobrze jak już tak nalegasz - zaraz po urodzeniu Jaśka wprowadzam się do Ciebie ty i tak juz masz nieprzespane noce i wprawę w pampersach więc mniej będziesz cierpieć niż ja :evil_lol:[/quote] [B]a ty mi będziesz gotować i prasować :p i myć podłogi :p i wyprowadzać mojego psa :p[/B] [B]Z ojcem...[/B] [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a10.jpg[/IMG] [B]Tadeusz odkrywa, że ma ręce. Służą one oczywiście tylko i wyłącznie do ciumkania[/B] [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/ta3.jpg[/IMG] [B]a tam drzemie....[/B] [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/ta4.jpg[/IMG] Quote
dbsst Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 możesz na mnie liczyć - będziesz miała taki porządek jak ja czyli notoryczny syf :cool1: T :loveu: Quote
malawaszka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Maga100'] [B]a tam drzemie....[/B] [/quote] w kazdym dżemie wilk :roll: Quote
agbar Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='malawaszka']w kazdym dżemie wilk :roll:[/quote] :-obuhahhahahahah..zem sie splula kawa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga a czy ja widze ze ty masz wozek Tako?A czy poruszasz sie nim po bezdrozach? Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100'][B]rozumiem, że stronka wam się spodobała? :cool3: Ja tam wchodzę regularnie i opisuję swoje doświadczenia z miseczką :roll:[/B] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście ze oczywiście :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']w kazdym dżemie wilk :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: poczułam się jak za starej dobrej Dogo :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czy ty aby nie głodzisz Mojego Szwagra że tak ciumka te ręce :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='agbar'] Maga a czy ja widze ze ty masz wozek Tako?A czy poruszasz sie nim po bezdrozach? dobrze widzisz (jeszcze). Zakupiłam go, bo raz: dobra cena, a mnie się ostatnio pieniądze nie imają :angryy:, dwa: jest 3w1, więc jak sie nie rozpadnie, to starczy na dłuzej, trzy: ma duże, pompowane koła i jest ciężki, co na moje bezdroża było niezbędne. Lekkie plastikowe trójkołowce (:diabloti:) nie dla mnie. Oczywiście po mieście też jest OK, tyle tylko, ze jak pakuję go do auta, to mi się wszystkie żyłki napinają :cool1: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Czy ty aby nie głodzisz Mojego Szwagra że tak ciumka te ręce :diabloti::evil_lol:[/FONT] oczywiście, że go głodzę :diabloti: mleczko jest drogie :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agbar'] Maga a czy ja widze ze ty masz wozek Tako?A czy poruszasz sie nim po bezdrozach?[/quote] przecież ona ma tam same bezdroża :evil_lol: Podpisała ta co nie ma chodnika w promieniu jakichś 10 km :lol: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='malawaszka'] Podpisała ta co nie ma chodnika w promieniu jakichś 10 km :lol: a ja, droga mła, mam już chodnik wzdłuż tej głównej drogi :p gmina zrobili :p i mogę popylać z Tadeuszem w kabriolecie już nie tylko po bezdrożach :p Quote
Vectra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 jak coś to dziś w nocy nie śpię , możemy posmsować :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 A dlaczego nie śpisz? :crazyeye: mam ci wysłać eska jak młody będzie się stołował, czyli kole 3.00-4.00? :cool1: Nie wiem czy o tej godzinie będę umiała obsłużyć to urządzenie :cool1: wieczorna toaleta Quote
Vectra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 o 3 będę budzić Rafałka , a o 4 będziemy już jechać do Wrocławia :diabloti: wiesz gdyby Tadzio zaspał , to mogę Was obudzić :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Vectra']o 3 będę budzić Rafałka , a o 4 będziemy już jechać do Wrocławia :diabloti: wiesz gdyby Tadzio zaspał , to mogę Was obudzić :evil_lol: szacun... Vectra jak zawsze uczyna:loveu: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Vectra']wiesz gdyby Tadzio zaspał , to mogę Was obudzić :evil_lol: O nieskończona w swej dobroci :modla::modla: ale wiesz co...? Tadzio nie ma tego typu problemów :cool1: Zupełnie nie wiem po kim, bo na pewno nie po mnie :cool1: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Hanna R.']Dobry wieczór . jeZZZdeś :loveu: a ja zdążylam się już obrazić na śmierć :cool1: widzisz zdjęcia? Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']jeZZZdeś :loveu: a ja zdążylam się już obrazić na śmierć :cool1: widzisz zdjęcia? Nie :cool1: Mało tego - przez kilka dni miałam tak : Myślałam, że dogo padło. Dostałam się tu jakimiś pokrętnymi drogami ...:cool1: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Alicjo, przybądź! Hanna nie widzi zdjęć :cool1: ale masz :p trzy tylko, ale starczy :eviltong: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a9-1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a11.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a1-2.jpg Musisz sobie jakiegoś magika komputerowego znaleźć :cool1: A dogo nie działało tylko przez jeden wieczór. A zresztą jest tam przecież u ciebie napisane, że działa :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']Alicjo, przybądź! Hanna nie widzi zdjęć :cool1: a co mamuśka będzie użyczać babci okularów ? :roll: :diabloti: babciu , ja tęsknię :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']A dlaczego nie śpisz? :crazyeye: mam ci wysłać eska jak młody będzie się stołował, czyli kole 3.00-4.00? :cool1: Nie wiem czy o tej godzinie będę umiała obsłużyć to urządzenie :cool1: wieczorna toaleta golas golas :lol: [quote name='Vectra']o 3 będę budzić Rafałka , a o 4 będziemy już jechać do Wrocławia :diabloti: wiesz gdyby Tadzio zaspał , to mogę Was obudzić :evil_lol: nawet rozwinełam listę z emotkami i znalazłam taką o co pasuje do pomysłu wstawania o 3 czy 4 czy innej nocnej porze :stupid: [quote name='Hanna R.']Nie :cool1: Mało tego - przez kilka dni miałam tak : Myślałam, że dogo padło. Dostałam się tu jakimiś pokrętnymi drogami ...:cool1: ktoś Cię sabotuje tylko kto :hmmm: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100'] A zresztą jest tam przecież u ciebie napisane, że działa :evil_lol: No świetnie ! Napatrzyłam się przez trzy dni na to dość monotonne działanie :lol: Tadzio jest NAPRAWDĘ śliczny. [quote name='Vectra']a co mamuśka będzie użyczać babci okularów ? :roll: :diabloti: babciu , ja tęsknię :loveu: :loveu: Ja też :loveu: Napisałam do Ciebie na GG - ale zmroziła mnie cisza. Myślałam już, że mam u Ciebie ignora ... Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']golas golas :lol: mam jeszcze zdjęcie w pełni, ale ci nie pokażę. Po ślubie zobaczysz :evil_lol: [quote name='dbsst'] nawet rozwinełam listę z emotkami i znalazłam taką o co pasuje do pomysłu wstawania o 3 czy 4 czy innej nocnej porze :stupid: zapiszę to sobie i ci odtworzę w styczniu :diabloti: golas zapakowany Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']mam jeszcze zdjęcie w pełni, ale ci nie pokażę. Po ślubie zobaczysz :evil_lol: dopiero :diabloti: (Twój ulubiony kolor jak dobrze pamiętam) zapiszę to sobie i ci odtworzę w styczniu :diabloti: Och kochana ja nie wiem czy dociągnę do stycznia :shake: golas zapakowany :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Hanna R.'] Tadzio jest NAPRAWDĘ śliczny. oczywiście, że jest najpiękniejszy na świecie i oczywiście, że piszę to całkiem obiektywnie i bezstronnie :evil_lol: Zanudzam was, prawda? :cool1: Chociaż może synowa zadowolona będzie :roll: koniec. Bardzo mi się podoba, że mój blożek jest w rasowych labradorach :cool1::cool1::cool1: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja jestem zachwycona :loveu::loveu::loveu::loveu: i nie tym gdzie jest twój blożek - chociaż dobrze, że znalazł swoje miejsce na ziemi :diabloti: Pan Tadeusz jest w dechę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze qrwa jedna emotka z serduszkami i puszczę na siebie pawia :shake: Quote
Recommended Posts